Τετάρτη 16 Φεβρουαρίου 2011

ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΗΣ 23ΗΣ ΦΛΕΒΑΡΗ



ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΣΤΙΓΜΗ
ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΕΒΕΙ ΟΛΗ Η ΑΘΗΝΑ

ΝΑ ΓΙΝΕΙ Η ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΟΠΩΣ ΣΤΟ ΚΑΪΡΟ ΔΙΑΡΚΗΣ ΚΑΙ ΔΙΟΓΚΟΥΜΕΝΗ



MONO ETΣI ΘA ΠEΣEI H TYΡAΝΝΙΑ
ΤΩΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ ΣΦΕΤΕΡΙΣΤΩΝ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ


ΑΝΤΙ ΑΛΛΗΣ ΠΡΟΤΡΟΠΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΖΙΚΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΗΣ 23ΗΣ ΦΛΕΒΑΡΗ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΩ ΤΟ ΕΚ ΒΑΘΕΩΝ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΟΥ ΑΔΕΛΦΟΥ ΚΑΙ ΦΙΛΟΥ "ΚΛΑΣΙΚΟΥ"
ΣΤΗΝ "ΚΛΑΣΣΙΚΟΠΕΡΙΠΤΩΣΗ" 


Αδέλφια μου μια "δυσκολία" με έκανε να μην μπορώ να γράψω για κάμποσες μέρες και κει που έλεγα να πιάσω πάλι να φωνάζω μαζί σας ,ήλθε το κακό μαντάτο του ξεπουλήματος της πατρίδας μας.



Δεν είναι το ότι η κομαντατούρα έβγαλε το ανακοινωθέν της , δεν είναι ούτε το ότι οι σφετεριστές προδότες είχαν κρυφτεί στα φουστάνια της καθαρίστριας της Μέρκελ, είναι ότι δεν είδα κανέναν ΕΛΛΗΝΑ να σηκώνεται αυθόρμητα και ακαθοδήγητα , να κλείνει την πρετεντοτηλεόραση και να κατεβαίνει κάτω στο Σύνταγμα να φωνάξει , να σφίξει τη γροθιά και να παλαίψει για την λευτεριά και την υποληψή του.


Αυτή η εικόνα του παραδομένου με τσάκισε.


Που είναι οι σπίθες σου Θεοδωράκη;


Που είναι ο τσαμπουκάς σου Δημαρά;


Που ήσουνα το Σάββατο το πρωί σύντροφε του ΚΚΕ και του ΠΑΜΕ;


Τι περίμενες ρε μεταλλαγμένε ψοφοδεή αριστερέ του Τσίπρα και των αλλωνών για να βγείς στους δρόμους;


Ερεθιστήκατε και αναψοκοκκινήσατε βρωμόγυφτοι πλασιέδες του ευρω- Μαρξ και του ευρω-Έγκελς όταν είδατε το σκισμένο κοράνι και τώρα που οι ξένοι επικυρίαρχοι και οι ντόπιοι λακέδες θέλουν να πουλήσουν ακόμα και τον τάφο του πατέρα και του αδελφού μας, εσείς όπως και όλοι οι άλλοι γαργαρίζετε τα πολιτικά σας σάλια μπροστά στα μικρόφωνα και στις κάμερες.


Που ήταν ο παλιός συγκάτοικος του κατοχικού κυβερνήτη όταν στίς 2 τα ξημερώματα το γιουσουφάκι του ΓΑΠ παρίστανε για χάρη του τον "αστραπόγιαννο";


Πού είχες κρυφτεί για τόσες ώρες ρε θλιβερέ Ελλαδέμπορε και περιστεροχεσμένε ψηφοφόρε του μνημόνιου ;


Σε ποιά τρύπα είχατε λουφάξει εσείς οι μαυροφορεμένοι "εραστές του δωδεκαθέου" με τα άρβυλα και τα ξυρισμένα σαν κώλους κεφάλια;Μήπως θα βγαίνατε απο το λαγούμι σας αν το ανακοινωθέν της κομαντατούρας το διάβαζε κανένας μαύρος;


Εσείς τα ψευτοαντιεξουσιαστικά θρασίμια με τα κράνη και τις κουκούλες δικαιολογείστε που δεν βγήκατε.Η καλύτερη στιγμή της θλιβερής ζωής σας ήταν εκείνη που ο φράγκος τελάλης του κατακτητή έφτυνε και έκαιγε την Ελληνική σημαία μπροστά σε όλες τις κάμερες.Εξ άλλου και να βγαίνατε απο τους υπονόμους των αριστοκρατικών σας προαστείων τι θα βρίσκατε να κάψετε;


Το μόνο που σας είχε αφήσει για να κάψετε η "εξουσία" την οποία δήθεν πολεμάτε ήταν πρίν μηνες κάποιοι αθώοι εργαζόμενοι στην Marfin .


Δεν αντέχω άλλο.Τα γράμματα στο πληκτρολόγιο θόλωσαν όπως θόλωσε και η σκέψη μου.


Δεν φταίει η ήττα , δεν φταίει που σε λίγο θα είμαι όπως και όλοι οι άλλοι Έλληνες πεινασμένος και απελπισμένος και που δεν θα έχω να ταϊσω τα παιδιά μου.Φταίει που δεν βλέπω καμία Ελληνική σημαία να κυματίζει μεσίστια στα μπαλκόνια όσων σπιτιών δεν έχει πάρει ακόμα η τράπεζα και κανέναν συμπολίτη μου στους δρόμους.


Μην περιμένετε απο δαύτους στην βουλή ούτε απο εκείνους τους δήθεν "ανυπάκουους" που έστησαν τα παραμάγαζα έξω απο αυτήν, να σας καλέσουν να υπερασπιστείτε την δημοκρατία και την εθνική μας κυριαρχία.


Ακούστε τις ματωβαμένες πέτρες αυτού του τόπου που σας φωνάζουν να ξυπνήσετε απο τον λήθαργο.


Ξυπνείστε , σηκωθείτε , βγείτε στους δρόμους και φωνάξτε στον διπλανό σας να σας ακολουθήσει σε μια πορεία λυτρωτική και περήφανη.


Αδέλφια μου Έλληνες. Ρωτήστε τον εαυτό σας αν θα μπορεί να ζήσει απο δω και πέρα σαν ραγιάς προσδοκώντας απλως να τον λυπηθεί ο δήμιος.


Κλασσικοπερίπτωση


ΒΑΛΤΕ ΜΙΑ ΣΗΜΑΙΑ ΣΤΟ ΜΠΑΛΚΟΝΙ ΚΑΙ ΚΑΤΕΒΕΙΤΕ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ

ΑΛΛΗ ΛΥΣΗ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου