Κυριακή 5 Φεβρουαρίου 2012

SOS ΟΙ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΧΤΥΠΗΣΑΝ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΕΚΛΗΣΙΑ ΣΤΗ ΣΥΡΙΑ


ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ ΣΚΟΤΩΣΑΝ ΟΡΘΟΔΟΞΟ ΙΕΡΕΑ



ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΤΙΚΕ ΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ (1500 ΕΤΩΝ) ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΤΗΣ ΣΕΪΝΤΑΝΑΓΙΑ














 Το άρθρο που ακολουθεί δείχνει ότι ο δρ Ντιούκ έχει ακριβείς πληροφορίες, ότι πρόκειται να γίνει  λουτρό αίματος για τους Χριστιανούς στη Συρία από τους ακραίους ισλαμιστές αντάρτες, οι οποίοι χρηματοδοτούνται και εξοπλίζονται από τις ΗΠΑ και Ισραήλ!
Οι Χριστιανοί πρέπει να συνειδητοποιήσουν ότι η παγκόσμια
σιωνιστική ελίτ εξουσίας μισεί θανάσιμα τον Χριστιανισμό.
Ο δυτικός κόσμος έχει γίνει υπόδουλος σε αυτόν τον ιστό της αράχνης που λέγεται σιωνιστική εξουσία και τώρα χρησιμοποιούνται ως ξενιστές για να πολεμήσουν και να πεθάνουν σε άδικους πολέμους για το ρατσιστικό κράτος του Ισραήλ, που αργά ή γρήγορα θα ανέβει στο θρόνο του ο πιο δεινός δικτάτορας όλων των εποχών: ο αντίχριστος.




Η αμερικάνικη σιωνιστική εξουσία υποστηρίζεται από την ονομαζόμενη "πολιτοφυλακή" στη Συρία και δεν είναι μόνο ότι  διεξάγει έναν απρόκλητο  πόλεμο κατά ενός κυρίαρχου κράτους, που έχει σεβαστεί τις χριστιανικές μειονότητες που ζουν εντός των συνόρων της, αλλά χρησιμοποιεί πλέον τις πιό βάρβαρες μορφές εκτέλεσης, όπως ο απαγχονισμός των αντιπάλων που τολμούν απλά  να μιλούν για την κατάσταση. Παρακάτω είναι μια εικόνα ενός νεαρού Σύρου που πρόσφατα απαγχονίστηκε από αυτές τις αμερικανικές παραστρατιωτικές ομάδες επειδή εξέθεσε τις πραγματικές απόψεις του στη Συρία στους διεθνείς παρατηρητές (όπως στη φωτογραφία παρακάτω).






Αναρωτιέστε γιατί δεν ακούτε τίποτα από αυτά στα κεντρικά κανάλια ;

Σε πρόσφατη επίσκεψή μου στην Αυστραλία συνάντησα μια ομάδα 4 ιρακινών χριστιανών Ασσυρίων τυχαία. Όλοι με διαβεβαίωσαν με πάθος ότι λόγω της αμερικανικής επέμβασης στο Ιράκ, χιλιάδες Χριστιανοί σφαγιάστηκαν, και εκατομμύρια των Ασσυρίων χριστιανών του Ιράκ έχουν αναγκαστεί να εγκαταλείψουν τη χώρα τους, ενώ ο Σιωνιστικός-αμερικάνικος στρατός στέκεται παρακολουθώντας. Κύριος στόχος τους είναι να προστατεύουν τις πετρελαιοπηγές,τους αγωγούς και τις «μόνιμες», στρατιωτικές βάσεις, οι οποίες έχουν κατασκευαστεί στο Ιράκ. Όλα μαρτυρούν ότι οι χριστιανοί στο Ιράκ ήταν σε πολύ καλύτερη κατάσταση με τον Σαντάμ Χουσεΐν, και αν και ήταν δικτάτορας δεν συγκρίνεται με την άθεη σιωνιστική ελίτ που ελέγχει το Ιράκ σήμερα.




 Ιερέας της Ελληνικής  Ορθόδοξης Εκκλησίας δολοφονήθηκε την ώρα που έδινε ιατρική βοήθεια


Στις 25 Ιανουαρίου 2012, ο Ορθόδοξη Ιερομόναχος Βασίλειος Nassar πυροβολήθηκε από μια ένοπλη τρομοκρατική ομάδα στη Χάμα, Συρία, τη δεύτερη μέρα των σφοδρών μαχών εκεί. Ο π. Βασίλειος, ήταν στη Μητρόπολη, όταν ενημερώθηκε από ένα τηλεφώνημα ότι ένας ενορίτης του πυροβολήθηκε και χρειαζόταν βοήθεια.





Το Πατριαρχείο Αντιοχείας έχει αναφέρει ότι ο 30χρονος ιερέας πυροβολήθηκε ενώ έδινε ιατρική βοήθεια στους τραυματίες. Ο π.Βασίλειος πυροβολήθηκε στο στήθος και στη δεξιά μασχάλη από  ισλαμιστές ελεύθερους σκοπευτές των ανταρτών. Αμέσως ένας άλλος ιερέας, ο π. Παντελεήμων Ίσα, ο οποίος ήταν κοντά τον έσυρε αιμόφυρτο σε ένα κοντινό κτίριο για να τον σώσει, αλλά ο μάρτυρας για τον Χριστό Πατέρας Βασίλειος ήταν νεκρός, εξέπνευσε μέσα σε 30 λεπτά από αιμορραγία.



Η κηδεία του πραγματοποιήθηκε στις 26 Ιανουαρίου, στην Εκκλησία του Αγίου Γεωργίου στη Χαμά. Ο ευλογημένος Πατέρας Βασίλειος , γεννήθηκε το 1982 στο χωριό Kfarmpo στη Χαμά και ήταν απόφοιτος της Θεολογικής Σχολής του Μπαλαμάντ. Ήταν επίσης δάσκαλος της Βυζαντινής Μουσικής στο σχολείο του Αγίου Κοσμάς ο Μελωδός, που ίδρυσε στην Μητρόπολη.



Το 1500 ετών μοναστήρι Σεντνάγια βομβαρδίστηκε στη Συρία






Στις 29 Ιανουαρίου, δύο πύραυλοι RPG είχαν στόχο το Ελληνικό Ορθόδοξο Μοναστήρι της Σεντνάγια στη Δαμασκό. Η τρομοκρατική επίθεση κατέστρεψε μέρος του βορείου τοίχου του μοναστηριού και το δωμάτιο θέρμανσης. Το μοναστήρι χτίστηκε από τον αυτοκράτορα Ιουστινιανό Α 'το 547 μ.Χ. και είναι το δεύτερο πιο σημαντικό Ελληνικό Ορθόδοξο προσκύνημα στη Μέση Ανατολή μετά την Ιερουσαλήμ, από την άποψη του αριθμού των επισκεπτών. Η δημοτικότητά του οφείλεται, στα πάμπολα θαύματα που συμβαίνουν με τη μεσιτεία της Θεοτόκου. Στη Σεντνάγια υπάρχει επίσης μια εικόνα της Παναγίας και του μικρού Ιησού ζωγραφισμένη από τον Ευαγγελιστή Λουκά τον 1ο μ.Χ. αιώνα.

Η δολοφονία του Πατέρα Βασίλειου στη Χαμά και η επίθεση στο μοναστήρι Σεντνάγια, είναι ένα σημάδι ότι οι χριστιανοί της Συρίας, ως επί το πλείστον Ελληνες Ορθόδοξοι, είναι τώρα στο προσκήνιο, συνθλίβονται σε έναν εμφύλιο πόλεμο μεταξύ της πλειοψηφίας των σουνιτών, το 80% των Συρίων, και στούς πιστούς στον Assad Αλαουίτες.Η ένοπλη σουνιτική αντιπολίτευση, αποτελείται από λιποτάκτες του στρατού, και άλλους ισλαμιστές τρομοκράτες, δηλαδή από τη Σαουδική Αραβία, το Κατάρ και άλλες χώρες σουνιτών. Είναι επίσης πιθανό ότι υπάρχουν ορισμένες ομάδες που εμπνέονται από την Αλ Qaeda.Το πιο ανησυχητικό στοιχείο που προκύπτει από αυτά τα τρομοκρατικά γεγονότα είναι ότι η ένοπλη αντιπολίτευση είναι  χέρι και  γάντι με την φονταμενταλιστική ιδεολογία. Κατά τις διαμαρτυρίες στους δρόμους της Συρίας, πολλοί διαδηλωτές που χρησιμοποιούν ακόμη και το σύνθημα: "Ο Άσαντ στον τάφο, οι Χριστιανοί στη Βηρυτό". -

Ηλίας Ghassan Karaan





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου