Δευτέρα 24 Σεπτεμβρίου 2012

ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΗΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗΣ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ


ΜΑΤΑΙΩΘΗΚΕ ΤΟ "ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΦΟΡΟΥΜ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ" ΧΑΡΗ ΣΤΗΝ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ


(BINTEO)

Το αποκαλούμενο «Χρηματοοικονομικό Φόρουμ της Θράκης»  θα γινόταν σήμερα στην Τράπεζα της Ελλάδος  για να παρουσιάσει ως «μοντέλο ανάπτυξης» την ΕΟΖ-Θράκης, ενώ στην πραγματικότητα πρόκειται για ένα ύπουλο σχέδιο απόσπασης της Θράκης από τον ελληνικό εθνοχώρο.






Το Φόρουμ αυτό λοιπόν, μετά από την δυναμική συγκέντρωση-παρέμβαση που έγινε με πρωτοβουλία του ΕΠΑΜ, ματαιώθηκε κάτω από την πίεση του συγκεντρωμένου λαού που βρισκόταν σε συνεχή πορεία κυκλικά γύρω από το κτήριο της τραπέζης "της Ελλάδος"φωνάζοντας συνθήματα όπως "Αλήτη προδότη Χατζιδάκη, κάτω τα χέρια από την Θράκη", "ΕΟΖ σημαίνει Ελλάδα πουλημένη", "Τράπεζα Ελλάδος κρατική κι όχι των Rothschilds ιδιωτική" κ. α.
Βλ. σχετικό βίντεο
 





ΟΤΑΝ Ο ΛΑΟΣ ΕΝΩΜΕΝΟΣ ΚΑΝΕΙ ΣΤΟΧΕΥΜΕΝΕΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΕΧΕΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ!!!



1 σχόλιο:

  1. Υπήρξε κινητοποίηση του κόσμου έξω από την τράπεζα και δυναμική διαμαρτυρία. Ο κόσμος αυτός ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα του Ενιαίου Παλλαϊκού Μετώπου, Ε.Πα.Μ., με αποτέλεσμα, όπως αναφέρουν πληροφορίες, να ματαιωθεί το Συμπόσιο. Μέχρι τώρα δεν υπάρχει επίσημη ανακοίνωση από το Χρηματοοικονομικό Φόρουμ Θράκης και το Ελληνοβρετανικό Εμπορικό Επιμελητήριο (συνδιοργανωτής).

    ΑπάντησηΔιαγραφή