Τετάρτη 17 Ιουλίου 2013

ΞΕΣΗΚΩΝΕΤΑΙ ΑΡΑΓΕ Ο ΝΕΟΡΑΓΙΑΣ;

 
ΠΕΡΙΜΕΝΑΝ ΜΙΑ ΧΟΥΦΤΑ "ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΥΣ" ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΡΟΕΚΥΨΑΝ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΩΝ
 
 
 
 

Χθες και σήμερα δεκάδες χιλιάδες Ελλήνων συγκεντρώθηκαν στην πλατεία με το πιο κακοποιημένο απο την "ολιγαρχική δημοκρατία" όνομα.

Το μήνυμα δεν ήταν προς την κυβέρνηση η οποία έχοντας πουλήσει την ψυχή και το σώμα της στον ίδιο τον διάβολο , είναι κουφή και παντελώς αναίσθητη στις διαμαρτυρίες ή στις οιμωγές των θυμάτων της.

Το μήνυμα πήγε και είμαι βέβαιος ότι παραλήφθηκε απο όλους εκείνους που πίστευαν μέχρι χθές πως αρκεί ένα παραπεταμένο και παραπονιάρικο βέλασμα για να σωθούν απο τα δόντια των ντόπιων λύκων και των ξένων αρπακτικών.


Δεν είναι μόνο δική μου διαπίστωση ότι κυβέρνηση ζεί με δανεικό χρόνο, γρυλίζοντας και δαγκώνοντας με μασέλες που τους έδωσαν οι εντολείς τους και νονοί της ευρωατλαντικής συμμορίας.

Ο λαός ήδη έχει αντιληφθεί ότι τον παρέσυραν μέσα σε ένα στρατόπεδο εξόντωσης και ότι η προπαγάνδα του arbeit macht frei ( η εργασία απελευθερώνει) έχει δώσει πλέον τη θέση της στην δεύτερη πινακίδα η οποία προειδοποιεί ΟΛΟΥΣ πως: "Η μοναδική έξοδος είναι μέσα απο την καμινάδα".

Με απλά λόγια όλοι εκτός των "προθύμων" capo του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ, έχουμε καταλάβει πως έρχεται ο σκληρότερος και πιό θανατηφόρος κατοχικός χειμώνας και πως αν δεν ξεσηκωθούμε και δεν αγωνιστούμε τώρα, τότε είτε οι σημερινοί πρασινομπλέ , είτε οι αυριανοί ρόζ "διαπραγματευτές" και υπηρέτες του ευρωτλαντικού νεοναζισμού θα μας οδηγήσουν στην εξόντωση με την ίδια ακριβώς "ευγένεια" και "μεθοδικότητα" των προγόνων τους του Γ΄Ράιχ.

Ήλθε η ώρα να απομονώσουμε κάθε πεμπτοφαλαγγίτη και κάθε βαλτό του καθεστώτος που σπέρνει ανάμεσά μας την ηττοπάθεια και τις κίβδηλες και πρόστυχες προσδοκίες επιβίωσης και να κατέβουμε στους δρόμους όλοι μαζί, έχοντας στην ψυχή και στο μυαλό μας το αγωνιστικό , δημοκρατικό,μαρτυρικό πνεύμα και φρόνημα του Μακρυγιάννη , του Παπουλάκου και όλων των άλλων αληθινών αγωνιστών και μαρτύρων της πίστης της ελευθερίας της εθνικής αυθυπαρξίας και της κοινωνικής δικαιοσύνης.
 
Κλασσικοπερίπτωση 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου