Τετάρτη 9 Δεκεμβρίου 2015

ΚΛΙΜΑΚΩΝΕΤΑΙ Η ΣΥΡΑΞΗ ΚΑΙ ΠΕΡΑΝ ΤΗΣ ΣΥΡΙΑΣ...


ΕΛΗΞΕ ΤΟ ΙΡΑΚΙΝΟ ΤΕΛΕΣΙΓΡΑΦΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΣΗ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΙΚΩΝ ΣΤΡΑΤΕΥΜΑΤΩΝ! ΤΟ ΙΡΑΚ ΖΗΤΑΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΡΩΣΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΙΡΑΝ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΚΔΙΩΞΗ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ! 


ΒΙΝΤΕΟ: ΙΡΑΚ ΠΡΟΣ ΝΑΤΟ "ΜΑΖΕΨΤΕ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ"!



Το Ιράκ ζήτησε βοήθεια από τους Ρώσους αλλά και τους Ιρανούς να τους ενισχύσουν με στρατό για να μπορέσουν να διώξουν από τα εδάφη τους (Μοσούλη) τους τούρκους.

Καθώς η λήξη της προειδοποίησης, από το Ιράκ στους τούρκους να φύγουν από τα εδάφη, έφτασε στο τέλος της, η κυβέρνηση του Ιράκ έκανε ανάκληση αδειών σε όλους τους πιλότους των μαχητικών της ώστε να βρίσκονται σε ετοιμότητα.

Χθές είχαν συναντηθεί εκτάκτως ο πρωθυπουργός του Ιράκ Χαϊντέρ αλ-Αμπάντι και ο Ρώσος πρεσβευτής στην χώρα, Ιλια Μουργκούνοφ και συζήτησαν τον τρόπο που θα απαντήσει το Ιράκ στην Τουρκία.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Ρώσος πρεσβευτής διαβεβαίωσε τον Ιρακινό πρωθυπουργό ότι «Η Ρωσία θα στηρίξει την εθνική ακεραιότητα του Ιράκ και θα το βοηθήσει να διώξει τους εισβολείς από το έδαφός του».

Η μικρή σε δύναμη Ιρακινή αεροπορία είναι ένας στόχος εύκολος για τους τούρκους, όμως καθώς το Ιράκ δεν βρίσκεται μόνο του σε αυτή την δύσκολη στιγμή...η Τουρκία θα δυσκολευτεί να αντιμετωπίσει ταυτόχρονα τρεις διαφορετικές απειλές.

Ακόμα ο πρωθυπουργός του Ιρακ ζήτησε από το ΝΑΤΟ να απομακρύνει την Τουρκία από το έδαφος τους.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου