Σάββατο 16 Ιουλίου 2016

ΜΟΛΙΣ ΑΠΕΤΥΧΕ ΤΟ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ ΠΟΥ ΣΧΕΔΙΑΣΑΝ ΟΙ ΗΠΑ ΟΛΟΙ ΤΑΧΘΗΚΑΝ ΜΕ ΤΗΝ "ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ" !!!

ΟΙ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ (ΗΠΑ Α.Ε.ΚΑΙ ΓΕΡΜΑΝΙΑ Ε.Π.Ε.) ΜΟΛΙΣ ΕΙΔΑΝ ΟΤΙ ΕΠΕΚΡΑΤΗΣΕ Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΕΣΠΕΥΣΑΝ ΝΑ ΤΟΝ...ΣΤΗΡΙΞΟΥΝ!!!


Τώρα με στηρίζεις έ...κουφαλίτσα!
Κι η άλλη η μέγαιρα, ενώ δεν με δέχτηκε στο Βερολίνο όταν κινδύνευα τώρα σφυράει δήθεν χαρούμενη!

Όταν οι σιωνιστές που σχεδίασαν το πραξικόπημα είδαν ότι αποτυγχάνει, αφού δεν κατόρθωσαν να εξοντώσουν τον Ερντογάν, αμέσως έσπευσαν να τον " στηρίξουν" !!!

Όταν όμως κινδύνευε η ζωή του και ζήτησε να προσγειωθεί στο Βερολίνο, η Μέρκελ του το αρνήθηκε ο δε Ομπάμα τηρούσε σιγήν ιχθύος! Τον δέχτηκε η Ιταλία, πιθανώς σε συνεννόηση με την Μόσχα.
Ο Ερντογάν σήμερα αναφέρεται ευθέως σε ανάμιξη των ΗΠΑ και του ιμάμη Φ.Γκιουλέν ενώ πηγές από τη Μόσχα αναφέρουν πως το πραξικόπημα δεν ήταν και τόσο τουρκικό όσο νατοϊκό..

Πριν από λίγο από το περιβάλλον του Ερντογάν διέρρευσε ότι ΝΑΤΟικοί Τούρκοι στρατιωτικοί της τουρκικής Αεροπορίας κατέρριψαν το ρωσικό βομβαρδιστικό Su-24 για να αποδυναμώσουν την τουρκική κυβέρνηση.


O Ερντογάν προχωράει σε εκκαθαρίσεις "ΝΑΤΟϊκών" στρατιωτικών και γενικά όσων στηρίζουν ή διάκεινται θετικά προς τις ΗΠΑ. Φαίνεται ότι η απόφαση αυτή για 'πραξικόπημα" ελήφθη μετά την χτεσινή δήλωση του ΥΠΕΞ των ΗΠΑ, Τ.Κέρι, που μίλησε για πρώτη φορά για τουρκική εισβολή στην Κύπρο. Μέχρι πρόσφατα οι Αμερικανοί μιλούσαν για "στρατιωτική παρέμβαση".

Τέλος αξίζει να σημειωθεί ότι ο Ερντογάν έχει υπόψη του το αμερικανικό σχέδιο δημιουργίας κουρδικού κράτους που θα αποτελείται από τουρκικά εδάφη.

Πάντως ο Κέρι ήταν εξαιρετικά νευρικός την ώρα που βρισκόταν στη Μόσχα για συνέντευξη τύπου με τον Σ.Λαβρόφ.

Ίσως γιατί η Μόσχα έβαλε το...δαχτυλάκι της για την αποτυχία του πραξικοπήματος...

Δεν τους έκατσε ένα πραξικόπημα που θα αποσταθεροποιούσε όλη την ευρύτερη περιοχή με απρόβλεπτα δυσμενείς διαστάσεις για την χώρα μας,,,




1 σχόλιο:

  1. Πολυ μουφα πραξικοπημα. Αλλα ετσι "καθαριζει"με οσους ειναι εναντιον του και κανει οτι του γουσταρει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή