Δευτέρα 12 Απριλίου 2021

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ ΠΟΥ ΦΩΤΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΚΑΙ ΣΚΟΤΕΙΝΟΤΕΡΗ ΑΠΑΤΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΟΧΩΝ!!!


ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ
COVID-19




OΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΤΕΧΝΗΤΟΥ COVID-19 ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΛΕΟΝ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΩΝ πατέρων του ΦΡΕΝΤΕΡΙΚ ΤΑΝΓΚΥ ΚΑΙ ΠΙΕΡ ΣΑΡΝΩ, AΠΟ ΤΟ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΠΑΣΤΕΡ ΣΤΟ ΑΝΟΪ ΤΟΥ ΒΙΕΤΝΑΜ ΠΡΙΝ ΤΟ 2003, σε συνεργασία με το πρόγραμμα DARPA του Αμερικανικού Πενταγώνου, τον WHO, τις δυτικές κυβερνήσεις και τις μεγάλες φαρμακευτικές, που το DARPA χρηματοδοτούσε έκτοτε.
Αποκαλύπτεται επίσης ότι η πανδημία είχε σχεδιαστεί πριν το 2015, (όταν πατενταρίστηκε ο ιός), και τα τεστ PCR είχαν πουληθεί από το 2017.

ΠΩΣ ΦΤΑΣΑΜΕ ΣΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ, ΠΟΙΟΣ Ο ΣΤΟΧΟΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΕΡΙΕΧΟΥΝ. 

ΜΙΑ ΕΚΘΕΣΗ ΠΟΥ ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΝ 5 ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΠΟΥ ΔΙΩΚΟΝΤΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΗ ΓΑΛΛΙΑ, ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΝΟΜΠΕΛΙΣΤΑ ΖΑΝ ΛΥΚ ΜΟΝΤΑΝΙΕ ο οποίος με μια ομάδα γιατρών στην Ινδία. και σε συνεργασία με Ρώσους και Ιάπωνες ιολόγους, διαπίστωσαν ότι ο Sars-Cov2 ως τεχνητή μετάλλαξη περιέχει 4 στελέχη του HIV,γνωστού ως ιός του AIDS - αλλά και τον ίό της μαλάριας, ενώ οι Κινέζοι δεν είχαν καμία σχέση με αυτό...!!


Ενώ το Ινστιτούτο Παστέρ ανακοίνωσε προφορικά ότι θα προέβαινε σε μηνύσεις εναντίον της ιατρικής ομάδας που συνέταξε την παρούσα έκθεση υπό τον Καθηγητή Fourtillan για τις κατηγορίες τις οποίες εξαπέλυσαν, δεν υπήρξε καμία δικαστική ενέργεια στο μέτωπο αυτό, και μάλιστα, ο ίδιος ο Fourtillan υπέβαλε καταγγελία εναντίον εκπροσώπου του Ινστιτούτου για «δυσφήμιση και ψέματα που είναι επιζήμια στους λαούς του κόσμου.

'Ο ίδιος ο Fourtillan είπε ότι ελπίζει ότι οι νομικές διαδικασίες θα του επιτρέψουν να προσκομίσει αποδεικτικά στοιχεία, και στην πραγματικότητα ανυπομονεί να συζητήσει τα θέματα που διακυβεύονται.

Μεταξύ των δημόσιων εγγράφων που έχει αναλύσει και δημοσιοποιήσει η ομάδα του καθηγητή Fourtillan είναι τα διπλώματα ευρεσιτεχνίας για το SARS-COV-1, το οποίο περιέχει μέρη του ιού της ελονοσίας, και που χρονολογούνται από το 2003. 

Αυτά τα διπλώματα ευρεσιτεχνίας χρησιμοποιήθηκαν στη συνέχεια από διάφορα εργαστήρια για την ανάπτυξη εμβολίων. Το 2011 το Institut Pasteur να υποβάλει μια περαιτέρω αίτηση για κατοχύρωση διπλώματος ευρεσιτεχνίας για το «SARS-COV-2», το οποίο ήταν πανομοιότυπο με το προηγούμενο, σύμφωνα με τον Fourtillan, και ο οποίος λέει ότι αυτό έγινε επειδή η εμπορική εκμετάλλευση του πρώτου διπλώματος ευρεσιτεχνίας ξεκίνησε το 2003 και θα έληγε 20 χρόνια αργότερα, το 2023. Σύμφωνα με τον Fourtillan, τέσσερις αλληλουχίες του ιού HIV - υπεύθυνες για το AIDS - προστέθηκαν στον ιό, ενόψει της δημιουργίας περαιτέρω εμβολίων.

Αυτό το ζήτημα τέθηκε επίσης στη Γαλλία τον περασμένο Απρίλιο από τον καθηγητή Luc Montagnier, ο οποίος κέρδισε το βραβείο Νόμπελ για την ιατρική το 2008, επειδή ανακάλυψε τον ιό HIV το 1983 μαζί με έναν άλλο Γάλλο επιστήμονα, τον Françoise Barré-Sinoussi. 

Τον περασμένο Απρίλιο, ο Montagnier δήλωσε ότι ο ιός SARS-COV-2 ήταν το αποτέλεσμα ανθρώπινης χειραγώγησης. Γελοιοποιήθηκε από τα mainstream media, αλλά τον Αύγουστο, ένας Ιταλός μικροβιολόγος κατέληξε στο ίδιο συμπέρασμα: Ο καθηγητής Joseph Tritto δημοσίευσε ένα βιβλίο που αποκαλούσε τον ιό Wuhan «Χίμαιρα».

Ο Montagnier, περιέγραψε τα ευρήματά του μέσω μιας αναλογίας: "Φανταστείτε τον κοροναϊό ως «παζλ» με 30.000 κομμάτια και, στη συνέχεια, σκεφτείτε πολλά άλλα παζλ 9.000 κομματιών που αντιπροσωπεύουν HIV-1, HIV-2 και SIV (ένας άλλος ρετροϊός κοντά στον ιό του AIDS αλλά στοχεύει πιθήκους). 

Αν τα τρία κομμάτια που προέρχονταν από καθένα από αυτά τα μικρότερα παζλ βρέθηκαν το ένα δίπλα στο άλλο στο παζλ των 30.000 κομματιών, η πιθανότητα να έχει συμβεί αυτό φυσικά θα ήταν μηδέν. Αυτό είναι ανάλογο με την παρουσία τμημάτων της ακολουθίας HIV στο SARS-COV-2, σύμφωνα με τον Montagnier.


Σύμφωνα με τον Fourtillan, ο παρών ιός που προκαλεί το COVID-19 είναι αυτός ο τεχνητός ιός.

Ο Fourtillan - όπως και άλλοι ερευνητές της παρούσας κρίσης - θεωρεί αυτό το γεγονός ως αδιαμφισβήτητη απόδειξη ότι σχεδιάστηκε η πανδημία COVID-19. Στα παρακάτω έγγραφα καταγγέλει ότι στις 13 Οκτωβρίου 2015, κατατέθηκε αίτηση διπλώματος ευρεσιτεχνίας για τα ΤΕΣΤ του COVID-19, που διανεμήθηκαν σε ολόκληρο τον κόσμο ήδη από το 2017 με κέρδη που φτάσανε περίπου τα 10 δισεκατομμύρια δολάρια.


Αυτό το δίπλωμα ευρεσιτεχνίας, μάλιστα, του 2015 αποτελεί μέρος μόνο του διπλώματος ευρεσιτεχνίας του Μαΐου 2020, το οποίο επίσης κατατέθηκε από έναν Richard A. Rothschild, αλλά αναφέρεται ότι σχετίζεται με την απομακρυσμένη διάγνωση του COVID-19, ενισχύοντας το πρωτότυπο δίπλωμα ευρεσιτεχνίας όπως συνέβη και για τη συγκεκριμένη περίπτωση του COVID-19.

Ο Fourtillan κέρδισε ευρεία δημοσιότητα όταν μια πρόσφατη ταινία του Pierre Barnérias, που δίνει φωνή σε κριτικούς της επίσημης αφήγησης, έγινε viral στη Γαλλία.
Στο Hold-Up, ο Fourtillan μίλησε για την ανησυχία του ότι η κρίση COVID-19 δημιουργήθηκε και χρησιμοποιείται για την επιβολή επικίνδυνου εμβολίου στον παγκόσμιο πληθυσμό.


Ο Fourtillan είναι εξοικειωμένος με τις διαδικασίες κατοχύρωσης των διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας, όπως δείχνει το βιογραφικό του, έχοντας καταθέσει προσωπικά περίπου 400 διπλώματα ευρεσιτεχνίας στον ιατρικό τομέα. 

Το γαλλικό διαδικτυακό μέσο France Soir τον περιέγραψε ως εξής: «Jean-Bernard FOURTILLAN, Ph.D., Χημικός Μηχανικός, Φαρμακοποιός, Νοσοκομειακός Φαρμακοποιός, Καθηγητής Θεραπευτικής Χημείας και Φαρμακοκινητικής στη Σχολή Ιατρικής και Φαρμακολογίας του Πανεπιστημίου Poitiers, Ειδικός Φαρμακολόγος Τοξολόγος, ειδικευμένος στη Φαρμακοκινητική. '


ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ Η ΕΚΤΕΝΗΣ ΙΑΤΡΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥ SARS από το 2003. ο οποίος φέρει κατά 83% ομοιότητα με τον SARS-COV-2, ΕΙΝΑΙ ΣΤΗ ΓΑΛΛΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ, ΩΣΤΟΣΟ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΝΟΜΙΖΟΥΜΕ, ΑΡΚΕΤΑ...

(ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΕΣ, ΣΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ, ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΟΙ ΠΑΤΕΝΤΕΣ ΤΩΝ ΙΩΝ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΤΟΥ).

ΕΠΙΣΗΣ, ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΣΕ ΓΡΑΦΗΜΑΤΑ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΝΑΝΟΣΩΜΑΤΙΔΙΑ ΤΩΝ ΕΜΒΟΛΙΩΝ ΠΟΥ ΣΧΕΔΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΩΣ ΒΑΣΕΙΣ ΤΡΑΠΕΖΙΚΩΝ ΚΡΥΠΤΟΝΟΜΙΣΜΑΤΩΝ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΣΜΑΡΤΦΟΝ ΚΑΙ ΤΟΥ 5G,

 Σ' ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΑΤΑΝΙΚΑ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗ ΝΟΜΙΣΜΑΤΙΚΗ ¨ΜΕΤΑΒΑΣΗ", ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ, ΠΟΥ ΘΑ ΣΥΝΟΔΕΥΤΕΙ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΛΗΘΥΣΜΙΑΚΟ, ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟ ΚΑΙ ΤΡΟΦΙΚΟ ΕΛΕΓΧΟ, με στόχο έναν ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΣΜΟ ΠΟΥ ΠΟΤΕ ΕΩΣ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΓΝΩΡΙΣΕΙ Η ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ.

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ 2ΕΚ. ΠΡΟΒΟΛΕΣ ΗΔΗ.


ΣΕ ΣΗΜΕΙΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ, ΑΠΛΩΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΣΤΕ ΤΗ ΔΙΑΔΙΚΤΥΚΗ ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ...
Περισσότερα, και όλα τα ντοκουμέντα τα οποία αναφέρονται εδώ θα τα βρείτε στο http://d.p.h.free.fr/covid19/

Πατήστε στα παρακάτω εικονίδια της έκθεσης για να ζουμάρετε,σε κάθε σελίδα ξεχωριστά.










Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου