Παρασκευή 21 Οκτωβρίου 2022

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ”Η ΚΡΙΣΗ”: Ο ΚΟΣΜΟΣ ΟΔΗΓΕΙΤΑΙ ΣΕ ΠΡΟ-ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ…ΜΕΤΑ ΤΑ LOCKDOWN, ΕΡΗΜΟΠΟΙΗΣΗ

 ΟΙ ΚΟΣΜΟΚΑΤΟΡΕΣ ΤΟΥ ΣΚΟΤΟΥΣ ΕΠΙΒΑΛΟΥΝ ΣΕ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗ ΚΛΙΜΑΚΑ ΜΙΑ ΑΓΑΠΗ ΣΤΟ ΣΚΟΤΟΣ… «ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΗΓΑΠΗΣΑΝ ΤΟ ΣΚΟΤΟΣ ΜΑΛΛΟΝ ΠΑΡΑ ΤΟ ΦΩΣ»   


Σε πλανητική κλίμακα μια αγάπη στο σκότος…”και οι άνθρωποι ηγάπησαν το σκότος μάλλον παρά το φως” Μετά την ερημοποίηση επί covid19 οι κοσμοκάτορες του σκότους επιβάλουν το σκότος..

”και οι άνθρωποι ηγάπησαν το σκότος μάλλον παρά το φως·” Επιχειρούν να εμπεδώσουν σε πλανητική κλίμακα μια αγάπη στο σκότος.. μ’ άφορμή γεωπολιτικές προκλήσεις, ενεργειακή κρίση, κλιματική αλλαγή…

Το σκότος σώζει το σκότος εξοικονομεί το σκότος συμπάσχει το σκότος είναι αγάπη. Μια αντιστροφή…Αλλά αυτή είναι η Κρίση.. κρίση αμετάκλητη…..

19 Και αυτή είναι η κρίσις, ότι το φως ήλθεν εις τον κόσμον, και οι άνθρωποι ηγάπησαν το σκότος μάλλον παρά το φως· διοτι ήσαν πονηρά τα έργα αυτών.(κατά Ιωάννην 3)

Μετά την γενικευμένη ερημοποίηση με πρόσχημα υγειονομικό που επιβλήθηκε δια απόλυτης καραντίνας-lockdown, στρατιωτικού νόμου και κατ΄οίκον περιοριοσμόν, ακούσιο εγκλεισμό ολόκληρων πληθυσμών οδεύουμε σε μια φάση-περίοδος σκότους. 

H εποχή dark ήρθε με κατασκευασμένο πρόσχημα ενεργειακό. Άπλετο σκότος…μια ακόμη πνευματική παρέκκλιση…Από τους ”Τεχνητούς Παραδείσους” των καταραμένων ποιητών στις ”Τεχνητές Κολάσεις” των καταραμένων πολιτικών. 

Σαν κάποιο καθόλου αόρατο κέντρο να δημιουργεί σκόπιμα συνθήκες προσομοίωσης του βασίλειου του σκότους. Πέραν των γεωπολιτικών παιχνιδιών και οικονομικών ανταγωνισμών υπάρχει κι ένα bras de fer σε πνευματικό επίπεδο. Που πάντα υφέρπει αλλά τώρα κορυφώνεται…

20 Επειδή πας, οστις πράττει φαύλα, μισεί το φως και δεν έρχεται εις το φως, δια να μη ελεγχθώσι τα έργα αυτού· (κατά Ιωάννην 3)

Δεν είναι απλά ένας πόλεμος πολιτισμών ένα ακόμη σοκ πολιτισμών μεταξύ Δύσης και Ρωσίας (Ανατολής) αλλά ένας αγώνας υπαρξιακός ”ενάντια στις αρχές, στις εξουσίες, στους κοσμοκράτορες του σκότους του αιώνος τούτου”

”νῦν ὁ ἄρχων τοῦ κόσμου τούτου ( Ιω κεφ 12,31) επιβάλει το σκότος και εγένετο σκότος.. πλανητικό blackout που συνοδεύει τον Σκοταδισμό σε πνευματικό και ηθικό επίπεδο.

” τὰ τοῦ σκότους γεννήματα” (Ἅγ. Γρηγόριος Νύσσης) εντείνουν το έρεβος…

Το γεωπολιτικό σχέδιο καθυπόταξης της γης είναι πολύ πιο σατανικό.

Οι Παγκοσμιοκρατικές Υπερδυνάμεις συσσωρεύουν με πολέμους και αποικιοκρατικού τύπου συμμαχίες τα ενεργειακά αποθέματα του πλανήτη όχι μόνο για την οικονομική τους παντοκρατορία αλλά και για να επιβάλουν συσκότιση στον κόσμο..ΑναΔημιουργοί μια Β΄ Γένεσις μια Αντιγένεσις, επιστροφή στις αρχικές συνθήκες προ Δημιουργίας,‘ ἡ δὲ γῆ ἦν ἀόρατος καὶ ἀκατασκεύαστος, καὶ σκότος ἐπάνω τῆς ἀβύσσου”. Ο κόσμος οδηγείται σε προΔημιουργικό στάδιο…

«Ἀποθώμεθα οὖν τὰ ἔργα τοῦ σκότους » (Ρωμ. ιγ΄ 11-14, ιδ΄ 1-4).

Οι πολίτες ”δέσμιοι σκότους” (Σοφία Σολομώντος) σκότους μεταφυσικού και υλικού….Συρία, Λίβανος, Βενεζουέλα ήταν μόνο η αρχή η Ευρώπη ακολουθεί….

”Ἐγώ εἰμί τό σκότος τοῦ κόσμου” επαίρεται το αρχέγονο Υποκατάστατο η γελοία καρικατούρα…

Από το βδέλυγμα της ερημώσεως στο βασίλειο του σκότους επί της γης..

η Mεγάλη Πολική νύχτα πόσο διαρκεί;




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου