Πέμπτη 26 Ιανουαρίου 2023

Η ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΚΥΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ...

ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΚΑΙ Η ΧΑΡΗ 



Γράφει ο Παπά - Ηλίας Υφαντής

Ο κ.Πρόδρομος Εμφιετζόγλου ηγείται του κόμματος «Πανελλήνια Πατριωτική Ένωση». Ονομασία, που δεν είναι ετικέτα, αλλά ανταποκρίνεται μέχρι κεραίας στην πραγματικότητα. Δεδομένου ότι, σε όλη του τη ζωή και σταδιοδρομία υπήρξε ευεργέτης της πατρίδας και στο εσωτερικό και στο εξωτερικό.

Σε διαμετρική αντίθεση με τους απάτριδες μπούληδες και αντίχριστους τεμπέληδες, που, έχουν αναλάβει εργολαβικά την εκ θεμελίων καταστροφή της πατρίδας και την εξόντωση του λαού μας. Με το καθεστώς της χρεοκρατίας, την εκχώρηση της εθνικής μας κυριαρχίας και γενικά τις κατά συρροή προδοσίες και το πολύπλευρο ξεπούλημά της.

Περιέργως όμς και παραδόξως πληροφορρηθήκαμε ότι ο ευεργέτης της πατρίδας κ. Εμφιετζόγλου είναι «ακροδεξιός» και «φασίστας»! Και μάλιστα εμφανίστηκε, λέει, κάποιος μεγάλος ποιητής, σαν τον Σιμωνίδη τον Κείο, ο οποίος εκπόνησε και το εξής σύνθημα: «ΟΥΤΕ ΣΤΟ ΜΑΡΟΥΣΙ ΟΥΤΕ ΠΟΥΘΕΝΑ ΔΙΩΞΤΕ ΤΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΓΕΙΤΟΝΙΑ»! Γιατί; Προφανέστατα, για «ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΑΙΩΝΙΑ Ο ΚΟΥΛΗΣ ΚΙ Ο ΑΛΕΞΗΣ, ΤΑ ΠΙΟ ΑΓΝΑ ΠΑΙΔΙΑ»!

Αν και θα μπορούσε πιο ταιριαστά για την περίπτωση να γράψει ως κατακλείδα, αντί: «ΤΑ ΠΙΟ ΑΓΝΑ ΠΑΙΔΙΑ, ΟΙ ΓΙΟΙ ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΑ». Πολύ περισσότερο μάλιστα, αφού ο ένας είναι αφορισμένος και ο άλλος έχει δηλώσει άθεος! Ώστε να είναι απόλυτα συμβατοί με το αντίχριστο καθεστώς της Νέας Τάξης παγκόσμιων καθαρμάτων.

Και κατόπιν όλης αυτής της αλήτικης εκστρατείας ο Δήμαρχος Αμαρουσίου ματαίωσε την παραχώρηση της αίθουσας, που είχε υποσχεθεί στον κ. Εμφιετζόγλου. Αλλά και η Αστυνομία «τοις κείνων ρήμασι» πειθόμενη δεν επέτρεψε την πραγματοποίηση της εκδήλωσης ούτε σ’ ανοιχτό χώρο.

Αλλά πολύ περισσότερο στην ίδια συχνότητα κινείται και ο κ. Κούλης. Ο οποίος σε κάποια ομιλία του προς το κομματικό του κοπάδι είπε-με το απύθμενο θράσος, που τον διακρίνει- ότι θα αποκλείσει το κόμμα «Έλληνες» απ’ τις επόμενες εκλογές, επειδή αποτελεί «εγκληματική οργάνωση»!…

Που σημαίνει ότι οι άνθρωποι αυτοί, έχουν επιβάλει καθεστώς απόλυτης διαστροφής. Και προσέξτε με ποια πατέντα διαστροφής επιχειρούσαν να διαβάλλον όσους αρνούνταν να εμβολιαστούν. Τους ονόμαζαν «αρνητές»! 

Αρνητές ποιου πράγματος; Του δολοφονικού εμβολίου, που εφευρέθηκε, προκειμένου να επιτευχθεί η συνέχιση των θανατηφόρων συνεπειών του κορονοϊού, που οι ίδιοι κατασκεύασσαν, για να μειώσουν δραστικά τον παγκόσμιο πληθυσμό.

Και πιστοί ποιοι είναι; Μα οι θιασώτες ης πολιτικής ορθότητας! Οι οποίοι αυτοπροσδιορίστηκαν έτσι, επειδή ακριβώς δεν έχουν αφήσει τίποτε όρθιο. Δεδομένου ότι αποκαθηλώνουν κάθε πίστη και όραμα πανανθρώπινο. Πολύ βέβαια περισσότερο ελληνικό και ορθόδοξο. Δεδομένου ότι καθετί το ελληνικό και ορθόδοξο αποτελεί καρφί στην καρδιά τους!

Πολλοί αυτές τις μέρες παρακολουθούν-μεταξύ των οποίων και οι Κούλης και Άδωνις- με υποδειγματική ευλάβεια, στο Παγκόσμιο Εμπορικό Φόρουμ στο Νταβός της Ελβετίας, την κατήχηση του πρωτοπαλίκαρου του Κλάους Σβάμπ, του Χαράρι. 

 Ο οποίος διατείνεται μεταξύ πολλών άλλων απάνθρωπων και αντίχριστων πως ο Χριστός έλεγε ψέματα. Και τώρα τελευταία θέλει άρον άρον να καταργήσει ακόμη και τον ίδιο το Θεό. Και στη θέση του να βάλει τον ανθρωποθεό. Που σημαίνει τον διαβολάνθρωπο. «Κατ’ εικόνα και ομοίωση» δική του και των οπαδών του.

Κάτω απ’ αυτό το πρίσμα ο πατριωτισμός και εντιμότητα του κ. Εμφιετζόγλου ασφαλώς μπορούν να βαφτίζονται φασισμός. Και η αστοχία του Κασιδιάρη ή κάποιων οπαδών να κάνουν σε ορισμένα σημεία του σώματός τους τατουάζ με την σβάστικα, πολύ ευκολότερα μπορεί να βαφτίζεται ναζισμός.

Και εδώ ακριβώς ισχύει το της παροιμιίας: πως «άλλοι έχουν το όνομα και άλλοι έχουν τη χάρη»! Και ασφαλώς τη χάρη την έχουν οι γερμανοτσολιάδες της ΝουΔούλας , του ΠΑΣΟΚ, του ΣΥΡΙΖΑ και άλλων συμπαρατρεχάμενων. Πολύ περισσότερο, αφού δεν κάνουν τίποτε διαφορετικό απ’ ότι τους προστάζει το ναζιστικό 4ο ράιχ και οι ΗΠΑνθρωποι του σιωνισμού. Οι δύο συνιστώσες του νεοταξικού καρκινωματος της Μεγάλης επανεκκίνησης.

Ή μήπως τα δολοφονικά μνημόνια, η εκχώρηση της εθνικής κυριαρχίας, η προδοσία της Μακεδονίας, στην οποία αμφότεροι συμφωνούν και η κυοφορούμενη με μεγάλη επιτηδειότητα προδοσία του Αιγαίου δεν έγιναν και δεν γίνονται στο βωμό του σιωνιστικού μεγαλοϊδεατισμού και των ναζιστικών επικυριρχικών αθλιοτήτων σε βάρος της Ελλάδας και των Ελλήνων!


Κι όσο για εγκληματικές οργανώσεις; Απ’ όσο γνωρίζουμε ως εγκληματικές οργανώσεις κατά τα τελευταία χρόνια διέπρεψαν το ΠΑΣΟΚ, ο ΣΥΡΙΖΑ, η Ν. Δημοκρατία και άλλα μπομπουκομπούμπουκα (θολά «Ποτάμια», Ανεξάρτητοι προδότες, κλπ) . Στο βωμό των οποίων θυσιάστηκαν με πολλούς και διαφόρους τρόπους πολλές χιλιάδες Ελλήνων. 

Και θύτες είναι ακριβώς εκείνοι, που χωρίς ίχνος ντροπής και συνείδησης υποστηρίζουν ότι ανήκουν στο, λεγόμενο δημοκρατικό και συνταγματικό τόξο. Όταν έχουν κουρελιάσει Σύνταγμα και Δημοκρατία και με σιχασιά τα έχουν πετάξει στα σκουπίδια.

Απορεί κανείς κα εξίσταται μπροστά σε τόση αλητεία, τόση κακοήθεια, τόση διαστροφή: «Ακροδεξιός» και «φασίστας» ο κ. Εμφιετζόγλου, ο οποίος τόσα προσέφερε στην πατρίδα! Και δημοκράτες και πατριώτες αυτοί, που έφαγαν το καταπέτασμα του Δημοσίου. 

Όταν ΝΔ και ΠΑΣΟΚ μαζί χρωστάνε στο Δημόσιο-«δανεικά και αγύριστα- περίπου 700 εκατομμύρια ευρώ. Και τόσες προδοσίες μεθόδευσαν και μεθοδεύουν σε βάρος της πατρίδας και του λαού.

Εγκληματική οργάνωση το κόμμα του κ. Κασιδιάρη; Επειδή προφανώς λέει την αλήθεια. Η οποία ούτε για δείγμα δεν ακούγεται μέσα στη Βουλή, γιατί «χαλάει τη σούπα» της βουλευτικής αλητείας. Κι ακόμη, επειδή ο ίδιος ή κάποιοι οπαδοί του έχουν κάνει στο σώμα τους τατουάζ με τη σβάστικα.

Όταν οι γερμανοτσολιάδες (ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚ) τη σβάστικα, όπως αποδεικνύει ο βίος και η πολιτεία τους, την έχουν χαραγμένη στο μεσοκάρδι τους!




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου