Τρίτη 7 Μαρτίου 2023

ΑΝΤΙ ΤΟΥ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΥ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΥ...

ΕΙΝΑΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΗΛΙΘΙΩΝ Η ΑΔΙΣΤΑΚΤΩΝ;.. ΕΓΩ ΘΑ ΕΛΕΓΑ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ...  


Μία άποψη ενός φίλου:

Θυμάμαι κάποτε που διαφωνούσα με φίλους όταν εκείνοι μου έλεγαν ότι η κυβέρνηση Μητσοτάκη είναι γεμάτοι άχρηστους και ηλίθιους. 

Επιμένω ότι δεν είναι έτσι απλά τα πράγματα...

Η άποψή μου είναι ότι αυτοί είναι ικανότατοι να κρύβονται επενδύοντας σε μια φαινομενικά και μόνο "ηλιθιότητα" βάζοντας μια κοινωνία ολόκληρη να εξηγεί τα πάντα γύρω της ως παράγωγα της μ@λ@κίας που τους δέρνει,.. την ίδια ώρα όμως η κυβέρνηση  λειτουργεί σαν ελβετικό ρολόι ακριβείας για την εξόντωση μας και την  "΄κονόμα" και τα συμφέροντα μιας χούφτας οικογενειών.

Με αυτό τον τρόπο και εκείνοι πείθουν ότι τα πάντα γύρω μας είναι ζήτημα διαχείρισης και μόνο, κι όχι αποτέλεσμα ενός εξ ορισμού δολοφονικού, εγκληματικού συστήματος. 

Εκεί που φαίνονται όντως ηλίθιοι είναι στο επικοινωνιακό του πράγματος. Κάτι που είναι εξηγήσιμο ξεκινώντας από το γεγονός ότι οι περισσότεροι γεννήθηκαν, μεγάλωσαν και ανδρώθηκαν ουσιαστικά σε "γυάλες" και δεν είχαν έστω και επιφανειακή τριβή με την κοινωνία. 

Έτσι ώστε να ξέρουν πως να φερθούν όταν "έρθει η στραβή" για να την κουκουλώσουν με τον καλύτερο για αυτούς τρόπο ή πως να λανσάρουν κατάλληλα μια αντιλαϊκή πολιτική για να φαγωθεί μετά αμάσητη. 

Γι' αυτό, λοιπόν, ακόμη και στα πιο "ανώδυνα" λαϊκά ξεσπάσματα οργής κι αγανάκτησης οι εν λόγω θα αντιδράσουν σπασμωδικά, ενστικτωδώς και με αντανακλαστικά πανικόβλητου.

Και φυσικά όταν έρχεται εκείνη η ώρα τα πάντα αντιμετωπίζονται με καταστολή...


ΜΑΣ ΤΟ ΕΣΤΕΙΛΕ Ο Λ. ΑΠΟΣΚΙΤΗΣ





1 σχόλιο:

  1. ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΗ Η ΑΠΟΨΗ ΤΟΥ ΦΙΛΟΥ ΤΟΥ ΑΠΟΣΚΙΤΗ,
    ΔΕΝ ΔΙΑΦΩΝΩ ΠΟΥΘΕΝΑ ΜΟΝΟ ΘΑ ΠΡΟΣΘΕΣΩ ΣΤΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΥΣ ΟΤΙ
    ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟΙ ΑΠΟΛΥΤΟΙ ΑΛΗΤΕΣ.
    ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΟΜΑΡΙΑ ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΗΘΙΚΗ ΑΝΑΣΤΟΛΗ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ,ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΕΜΑΣ ΓΙΑ ΗΛΙΘΙΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΔΙΚΟ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή