Σάββατο 9 Σεπτεμβρίου 2023

Ο ΠΥΡΗΝΑΣ ΤΟΥ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΝΟΗΤΙΚΟ ΕΛΕΓΧΟ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ

Ο ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ ΤΟΥ ΨΗΦΙΑΚΟΥ ΚΟΣΜΟΥ  «ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΤΟΥ ΝΕΥΡΙΚΟΥ (ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ) ΠΟΥ ΑΚΥΡΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΒΟΥΛΗΣΗ»

ΒΙΝΤΕΟ



 Γράφει ο  Jacob Nordangård

Αυτή είναι μια γραφική απεικόνιση του Παγκόσμιου Συστήματος που περιγράφω στο προσεχές βιβλίο μου 

Το προβλεπόμενο παγκόσμιο σύστημα ελέγχου μπορεί να συνοψιστεί ως εξής: 

Εκτελεστική Διακυβέρνηση 

Τα Ηνωμένα Έθνη αναβαθμίστηκαν σε μια παγκόσμια κυβέρνηση με παγκόσμιο κοινοβούλιο και μόνιμο στρατό που, με την υποστήριξη ενός επιστημονικού συμβουλίου, θέτει νόμους, στόχους, κατευθυντήριες γραμμές και τους επιβάλλει εκτελεστικά. 

Προληπτική Διακυβέρνηση Anticipatory Governance
Η προληπτική διακυβέρνηση μέσω της συλλογής δεδομένων πολιτών του κόσμου για τη μελέτη της αντίδρασης και της συμμόρφωσης και για την πρόβλεψη μελλοντικών γεγονότων και, ως εκ τούτου, παρέχει τη βάση για συνεχή λήψη αποφάσεων. 

Πολυμερής Διακυβέρνηση Δικτύου Διακυβέρνησης με συμπράξεις δημόσιου και ιδιωτικού τομέα για την εφαρμογή αποφάσεων σε όλα τα επίπεδα της κοινωνίας.

Αυτά τα σχέδια, που αναπτύχθηκαν μέσω  της Κοινής μας Ατζέντας των Ηνωμένων Εθνών, πρόκειται να υπογραφούν από παγκόσμιους ηγέτες στη Σύνοδο Κορυφής του Μέλλοντος τον Σεπτέμβριο του 2024

Μοναδικό χαρτί

Αυτή η μορφή διακυβέρνησης φαίνεται να είναι ο προάγγελος της δημιουργίας ενός «Singleton». Ένας ενιαίος παράγοντας λήψης αποφάσεων όπου οι σημερινές κυβερνήσεις χάνουν την εξουσία τους. 

Ακολουθεί ένα στιγμιότυπο οθόνης από το εργαλείο Τεχνολογικού Ραντάρ των Παγκόσμιων Κυβερνητικών Συνόδων Κορυφής Ψηφιακή ιθαγένεια . Το WGS στο Ντουμπάι είναι στενός σύμμαχος τόσο του WEF όσο και του ΟΗΕ και διοικείται από μια τρόικα των  «Schwab-Jugend» ”(δείτε τη λίστα μας με τους Young Global Leaders εδώ ).




Ένας Singleton λέγεται ότι «στηρίζεται στην πανταχού παρούσα επιτήρηση, τον έλεγχο του μυαλού, τις τεχνολογίες επικοινωνίας και την τεχνητή νοημοσύνη για να συντονίσει τις πολιτικές του». Η αντίσταση θα ήταν «σχεδόν αδύνατη».

Ένας από τους κύριους λόγους για τη δημιουργία αυτού του Singleton θα ήταν, σύμφωνα με το WGS, για να μας υπερασπιστεί ενάντια στις υπαρξιακές απειλές που θέτει μια τεχνητή υπερνοημοσύνη (!).


Αυτό όμως περιλαμβάνει και άλλους παγκόσμιους κινδύνους όπως η περιβαλλοντική κατάρρευση και η δημιουργία σούπερ βακτηρίων. Η οικοδόμηση μιας άμυνας έναντι αυτού του τύπου απειλών είναι ένα βασικό μέρος της σκέψης πίσω από την κοινή μας ατζέντα των Ηνωμένων Εθνών και την ιδέα μιας «Πλατφόρμας Έκτακτης Ανάγκης».

··
21 ΜΑΡ21 ΜΑΡ



Αναφέρεται επίσης ότι «νευρικές τεχνικές που ακυρώνουν την ελεύθερη βούληση θα μπορούσαν να επιταχύνουν τη δημιουργία μιας ενωμένης παγκόσμιας δύναμης διακυβέρνησης».It is also stated that “neural techniques that invalidate free will could hasten the creation of a united global force of governance”.

Για αυτό Is that what προορίζεται ο Elon Musks Neuralink;

Έτσι, στο όριο, μετά την επίλυση μιας δέσμης ασθενειών που σχετίζονται με τον εγκέφαλο, είναι ο μετριασμός της υπαρξιακής απειλής της τεχνητής νοημοσύνης. Ναι, αυτό είναι το νόημα. Έτσι, δημιουργώντας ένα καλά ευθυγραμμισμένο μέλλον, αυτή είναι η ιδέα. (Έλον Μασκ)
Οι ιδέες φαίνεται να έχουν αναπτυχθεί από έναν τρελό επιστήμονα στο κρακ. Γιατί να αναπτύξουμε μια τεχνική για να μας υπερασπιστεί ενάντια σε εξωτερικές απειλές που ταυτόχρονα θα μπορούσαν να «επιταχύνουν την εξαφάνιση της ανθρώπινης φυλής»;

Για να μας προστατέψουν από τον δαίμονα καλούν τον δαίμονα!
Και υπάρχει κι άλλο. Προκειμένου να διασφαλίσουν την επιβίωσή μας, προτείνουν επίσης «γαλαξιακή συνεργασία» και ευθυγράμμιση «τις αξίες και τον κώδικα ηθικής του singleton με τις μελλοντικές διαστημικές αποικίες και τους εξωγήινους πολιτισμούς»!

Όπως είπε ο πρόεδρος του WEF As WEF-chairman Klaus Schwab Klaus Schwabκατά τη διάρκεια της «Ομιλίας του για την κατάσταση του κόσμου» στη Σύνοδο Κορυφής της Παγκόσμιας Κυβέρνησης φέτος: 

…και όποιος κατέχει αυτές τις τεχνολογίες, κατά κάποιο τρόπο, θα είναι ο κύριος του κόσμου...

«Φαίνεται προφανές ότι οι διαταραγμένοι Aliens of Davos έχουν αυτές τις φιλοδοξίες.»

··





Το βιβλίο κυκλοφόρησε στα σουηδικά τον Δεκέμβριο του 2022 The book was released in Swedish in December 2022 


Εγγραφείτε στο The Pharos Chronicle – Jacob Nordangård, PhDSubscribe to The Pharos Chronicle – Jacob Nordangård, PhD

Από τον Jacob Nordangård · Κυκλοφόρησε πριν από ένα χρόνοBy Jacob Nordangård · 
Jacob Nordangård, PhD – Γεωπολιτική, Επιστήμη και Τεχνολογία, Πολιτική στα παρασκήνιαJacob Nordangård, PhD – 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου