Πέμπτη 9 Μαΐου 2024

ΠΩΣ Η ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ ΤΩΝ ΜΕΣΩΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ, Η ΕΞΑΠΑΤΗΣΗ ΤΟΥ ΟΗΕ ΚΑΙ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΔΙΕΒΡΩΣΑΝ ΤΙΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΕΣ ΜΑΣ

Η ΜΑΚΙΑΒΕΛΙΚΗ ΤΡΙΑΔΑ 


Η σύγχρονη τυραννία που αντιμετωπίζουμε σήμερα είναι το μοχθηρό τέκνο τριών κρίσιμων εξελίξεων - μιας μακιαβελικής τριάδας που έχει διαβρώσει τις θεμελιώδεις ελευθερίες μας και άνοιξε το δρόμο για την υποδούλωση της ανθρωπότητας.

Πρώτον, η μεταπολεμική εποχή έγινε μάρτυρας της εκστρατείας εκμετάλλευσης των μέσων ενημέρωσης από τη Δύση, μια προσπάθεια υπονόμευσης του σοβιετικού κομμουνιστικού καθεστώτος μέσω της διάδοσης της δυτικής προπαγάνδας.

Ο ΣΤΥΓΝΟΣ ΝΑΖΙΣΤΗΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑΣ ΠΟΛΕΜΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΠΟ ΝΥΡΕΜΒΕΡΓΗ ΟΠΩΣ ΟΙ ΟΜΟΙΟΙ ΤΟΥ ΨΕΥΔΟΕΒΡΑΙΟΙ ΧΙΤΛΕΡΙΚΟΙ!

 «ΕΝΑ "ΑΟΥΣΒΙΤΣ" ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΑΣ! ΟΠΟΙΟΣ ΣΦΙΓΓΕΙ ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΗΘΙΚΗ!»
3 ΒΙΝΤΕΟ


Το κράτος – δολοφόνος βομβαρδίζει τη Ραφα. Η γενοκτονία διαπράττεται πλέον με όρους κανιβαλισμού. Αμερικάνοι και ΕΕ αποτελούν τους άμεσους συνεργούς του στυγερού εγκλήματος.

Οταν ο Γκέρινγκ, υπαρχηγός του Χίτλερ και επικεφαλής της Γκεστάπο, ανέλαβε την ηγεσία του υπουργείου των Εσωτερικών στην κυβέρνηση των ναζί, απευθυνόμενος στην αστυνομία του Ντόρτμουντ, δήλωσε: «Δύο είδη νόμου ξέρω, γιατί ξέρω και δύο είδη ανθρώπων: αυτούς που είναι με το μέρος μας και αυτούς που είναι εναντίον μας»!

ΜΕ ΤΟΣΕΣ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΛΕΝΕ ΜΕΤΑ "ΔΕΝ ΗΞΕΡΑ", "ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΑ"...

O ZELENSKY ΔΙΑΣΩΘΗΚΕ ΑΠΟ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ, ΟΙ ΗΠΑ ΘΕΛΟΥΝ ΑΛΛΑΓΗ – ΣΟΚΑΡΕΙ Η ΡΩΣΙΑ: «ΕΑΝ ΣΤΕΙΛΕΙ ΤΟ ΝΑΤΟ ΣΤΡΑΤΟ ΘΑ ΤΟΥΣ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΜΕ» 


O Zelensky «διασώθηκε από δολοφονία», οι ΗΠΑ θέλουν αλλαγή – Σοκάρει η Ρωσία: Εάν στείλει το ΝΑΤΟ στρατό θα τους τελειώσουμε

Για την Ρωσία η ύπαρξη νατοϊκού στρατού στην Ουκρανία θα θεωρηθεί αιτία πολέμου… - Υψηλόβαθμοι αξιωματικοί ασφαλείας της Ουκρανίας συνελήφθησαν για προετοιμασία απόπειρας εναντίον του Zelensky

Η ΧΑΜΕΝΗ ΠΑΡΤΙΔΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΩΣΙΛΟΓΟΥΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ

ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΥΠΟΤΕΛΗΣ, ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΙΔΙΟΤΕΛΗΣ


Του Απόστολου Διαμαντή

Ο ενδοτισμός και η υποτέλεια της κυβέρνησης είναι τόσο πασιφανείς που δεν χρειάζεται καν ανάλυση. 

Και ενώ ο πρωθυπουργός και ο υπουργός εξωτερικών έχουν αφήσει τη χώρα εντελώς απροστάτευτη και άφωνη, κυριολεκτικά έρμαιο του Ερντογάν, του Ράμα, του Νετανιάχου και της Φον ντερ Λάϊεν, των Σκοπίων, της Βουλγαρίας, του Κοσσόβου και εννοείται του Μπάϊντεν, η αντιπολίτευση δίνει την εντύπωση πως δεν προετοιμάζεται για κρίσιμες εκλογές, αλλά για μια πανελλαδική δημοσκόπηση.

ΟΙ ΜΕΤΑΠΡΑΤΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΗΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΠΟΥ ΠΡΟΔΙΔΟΥΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΑΜΥΝΤΙΚΑ ΚΑΙ ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ!

ΞΕΠΟΥΛΑΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΗΣΑΚΙΑ;- ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ 150 ΝΗΣΑΚΙΑ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΧΑΡΤΟΦΥΛΑΚΙΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ 


Εκατοντάδες νησιά ή βραχονησίδες που υπάρχουν στο χαρτοφυλάκιο των ακινήτων της κυβέρνησης θα πουληθούν (καθώς κάποιοι μιλούν πάλι για ξεπούλημα του εθνικού μας πλούτου)

Τεράστιο επενδυτικό ενδιαφέρον από ξένους με χοντρά πορτοφόλια υπάρχει για ελληνικά νησιά στην χώρα μας.

Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Η ΔΥΣΗ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΕΧΕΙ ΚΗΡΥΞΕΙ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΣΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ!

Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΩΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ  



Γράφει ο Γιώργος Ρωμανός


Η «αδιανόητα» ανέντιμη Δύση

Το πρώτο μέρος ΕΔΩ

Λέγεται και γράφεται κατά κόρον ότι «ο Ψυχρός Πόλεμος ξεκίνησε το 1946 και τελείωσε το 1991». Και οι δύο ημερομηνίες δεν ισχύουν, αφενός διότι ο «Ψυχρός Πόλεμος» ξεκίνησε το 1945, πριν καλά καλά τελειώσει ο Β΄ΠΠ, αφετέρου γιατί δεν τελείωσε ποτέ και συνεχίζεται μέχρι σήμερα. 

Τετάρτη 8 Μαΐου 2024

Η "ΠΡΟΝΟΗΤΙΚΗ" ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΦΟΒΑΤΑΙ ΠΥΡΚΑΓΙΕΣ ΛΟΓΩ ΤΟΥ...ΚΑΨΙΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΙΟΥΔΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΛΟΓΩ ΤΟΥ...ΚΑΨΙΜΑΤΟΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΑΠΟ ΕΚΕΙΝΗ !!!

ΤΟ ΚΑΨΙΜΟ ΤΟΥ ΙΟΥΔΑ


Γράφει ο Συμεών ο Αγαθός

Έχουμε έθιμο τέτοιες μέρες στην χώρα μας το κάψιμο του Ιούδα και τα διάφορα βαρελότα χαλκούνια κροτίδες ρουκετοπόλεμο μπαρουτάκια κάθε είδους που τα αμολάμε αμέσως μετά την ανάσταση και γίνεται το έλα να δείς στις εκκλησίες και στις πλατείες των πόλεων και των χωριών μας.

Ο ΣΟΥΛΤΑΝΙΣΚΟΣ ΣΑΝ ΓΝΗΣΙΟΣ ΓΕΝΙΤΣΑΡΟΣ ΤΡΩΕΙ ΤΑ ΚΟΚΚΑΛΑ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΤΟΥ!

Η ΜΟΝΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΕ ΤΑ ΠΕΡΙΦΗΜΑ ΨΗΦΙΔΩΤΑ ΤΖΑΜΙ ΚΑΙ Η ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ ΤΗΣ ΕΠΙΒΑΤΙΝΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΣΟΥΛΤΑΝΟΥ!
2 ΒΙΝΤΕΟ


Η μονή της Χώρας στην Πόλη με τα περίφημα ψηφιδωτά τζαμί και η προφητεία της Αγίας Παρασκευής της Επιβατινής για το τέλος του Σουλτάνου! Τα έβαλε με τη Χώρα των Ζώντων και διαγράφεται από τη Βίβλο της Ζωής δια παντός...

 Έκανε ένα ακόμη αποφασιστικό βήμα προς εκπλήρωση της προφητείας ότι μια Αποκαλυπτική δύναμη θα πλήξει το Σουλτάνο!!!

ΘΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΡΟΜΠΟΤΟΚΙΝΟΥΜΕΝΟΥΣ;

ΤΕΧΝΗΤΗ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ: Η ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΤΟΥ 2024 ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΛΑΔΟ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ



Η ενσωμάτωση της GenAI στις στρατηγικές ψηφιακού μετασχηματισμού, συμπεριλαμβάνεται για πρώτη φορά στην κατάταξη των ευκαιριών που αναδύονται για τον κλάδο

Οι συμφωνίες και συνεργασίες γύρω από την τεχνητή νοημοσύνη αυτό το έτος, είναι πιθανό να διαμορφώσουν το μελλοντικό τοπίο του κλάδου.

ΑΣ ΣΦΑΧΤΟΥΝ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΟΙ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ

WSJ: ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ ΤΟ ΧΑΣΜΑ ΜΠΑΪΝΤΕΝ – ΝΕΤΑΝΙΑΧΟΥ, ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΑΓΝΟΕΙ ΕΠΙΔΕΙΚΤΙΚΑ ΤΙΣ ΗΠΑ 



Ο Νετανιάχου δεν λαμβάνει υπόψιν τον Μπάιντεν και όλα τα σημάδια δείχνουν ότι μεγαλώνει το χάσμα μεταξύ των δυο συμμάχων. Την ίδια ώρα που καθυστερεί παράδοση πολεμικού υλικού από την Ουάσιγκτον, ο Νετανιάχου κοιτά τι να κάνει στην εσωτερική πολιτική σκηνή και στην κυβέρνησή του.

ΟΤΑΝ ΛΕΜΕ ΚΟΜΜΟΥΝΙΑΜΟ ΕΝΝΟΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΡΑΤΙΚΟ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟ ΤΩΝ ΕΛΙΤ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΤΡΑΠΕΖΟΠΙΣΤΩΤΙΚΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ (ΠΤΕ)

 ΤΟ ΑΠΕΘΑΝΤΟ ΦΑΝΤΑΣΜΑ ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ – Η ΕΥΡΩΠΗ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗ ΥΠΕΡΔΥΝΑΜΗ, ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΒΕΛΓΟΣ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΗΣ





Το μοναδικό εμπόδιο για να αποκτήσει η ευρωπαϊκή γραφειοκρατία τον πλήρη έλεγχο στην Ευρώπη είναι τα εθνικά κράτη, υποστήριξε με βεβαιότητα ο Robert Roos

Την ισχυρά πεποίθησή του πως αργά αλλά σταθερά η Ευρώπη μετατρέπεται σε κομμουνιστική υπερδύναμη εξέφρασε ο βουλευτής του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου από την Ολλανδία Robert Roos, ο οποίος κατέχει και τη θέση του Αντιπροέδρου της Κοινότητας Ευρωπαίων Συντηρητικών και Μεταρρυθμιστών.

Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Ο ΔΩΣΙΛΟΓΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΟΛΑΒΕΙ ΝΑ ΠΡΟ-ΔΩΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΑΙΓΑΙΟ!

...ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΕΣΠΕΣ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ


Ο Ερντογάν γκριζάρει το Αιγαίο και ο Μητσοτάκης σφυρίζει αδιάφορα! Οι συναντήσεις προεκλογικώς είναι ασκήσεις δημοσίων σχέσεων. Μετά τις ευρωεκλογές και με ορίζοντα τον Οκτώβριο, θα πληρώσουμε πιθανόν και το τίμημα. Το επερχόμενο τίμημα