Σάββατο 31 Αυγούστου 2024

ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΚΑΙ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ ΣΤΙΣ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ...

50 ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΘΗΚΕΥΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΤΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΧΑΟΣ, ΤΟΝ ΤΡΙΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ, ΤΙΣ ΚΑΤΑΚΛΥΣΜΙΚΕΣ ΦΥΣΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΠΑΝΔΗΜΙΑ 


Από τον Μιχαήλ

Ετοιμάζεσαι; Αυτή τη στιγμή, εκατομμύρια Αμερικανοί αποθηκεύουν τρόφιμα και προμήθειες εν αναμονή του τι πιστεύουν ότι θα έρθει. 

Οι άνθρωποι βρίσκονται σε αιχμή λόγω των εκλογών που πλησιάζουν, του ταχέως κλιμακούμενου πολέμου στη Μέση Ανατολή, των ανησυχητικών φυσικών καταστροφών που έχουμε δει σε όλο τον κόσμο και της πιθανότητας για μια άλλη μεγάλη παγκόσμια πανδημία. 

GAME OVER ΓΙΑ ΝΑΤΟ ΔΥΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΝΕΟΤΑΞΙΤΗ (π.χ. ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ) ΠΟΥ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΑ ΝΑΖΙΔΙΑ ΤΗΣ ΟΥΚΡΑΝΙΑΣ...

Η ΡΩΣΙΑ ΑΠΑΙΤΕΙ ΚΑΘΟΛΙΚΗ ΚΑΙ ΑΝΕΥ ΟΡΩΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΤΗΣ ΟΥΚΡΑΝΙΑΣ – ΑΠΟΤΥΧΙΑ ΤΟ KURSK, ΚΑΤΕΡΡΕΥΣΑΝ ΣΤΟ DONBASS



Οι μάλλον γενναιόδωρες προσφορές της Ρωσίας, πριν από την περιπέτεια του Kursk, έχουν πλέον ακυρωθεί και δεν υπάρχει επιστροφή σε αυτές.

H επιχείρηση εισβολής των 5 βασικών Ταξιαρχιών της Ουκρανίας στο Kursk απέτυχε…

ΕΝΑΝ ΕΒΡΑΙΟ ΤΟΝ ΕΣΩΣΕ ΤΟ ”ΠΑΤΕΡ ΗΜΩΝ”.. ΜΕΓΑΣ ΕΙΣΑΙ ΚΥΡΙΕ…

Ο ΓΑΛΛΟΣ ΣΚΗΝΟΘΕΤΗΣ CLAUDE LELOUCH: «ΜΕ ΕΣΩΣΕ ΤΟ ”ΠΑΤΕΡ ΗΜΩΝ” ΑΠΟ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟ ΤΗΣ ΓΚΕΣΤΑΠΟ…»!


ΕΝΑΝ ΕΒΡΑΙΟ ΤΟΝ ΕΣΩΣΕ ΤΟ ”ΠΑΤΕΡ ΗΜΩΝ”.. ΜΕΓΑΣ ΕΙΣΑΙ ΚΥΡΙΕ… Ο Γάλλος σκηνοθέτης Claude Lelouch: με έσωσε το ”Πάτερ ημών” από αξιωματικό της Γκεστάπο που μου είπε η δασκάλα μου να πω και που μου το έμαθε ένας παπάς γιατί είπε ”θα το χρειαστώ”! Η αγάπη είναι το κλειδί της μάθησης…

ΑΠΟ ΤΟ ΑΝΔΡΟΓΥΝΟ ΣΤΟ...ΑΝΔΡΟΑΝΔΡΟ!!!

 ΤΟ ΒΔΕΛΥΓΜΑ ΤΣΙ ΚΡΗΤΗΣ



Γράφει η Καλλιόπη Ταχτσόγλου

Ἦλθε ἀπὸ τὰς ΗΠΑ ἕνας Stef Cassel μετ' ἀνδρὸς καὶ στενῶν ἐνδυμάτων γιὰ νὰ τονίσῃ προφανῶς, τὴν ρωμαλέα ἀπειλητικὴ ἀποφασιστικότητά του νὰ μᾶς κυβερνήσῃ καθὼς καὶ ὁ ὑπερήφανος γιὰ ὑγιὸ καὶ γαμβρό, μπαμπὰς Cassel ὁ ὁποῖος μᾶς ἐνημέρωσε πὼς ἀπὸ μικρὸς τὸ ἔλεγε ὁ ὑγιός του πὼς θὰ γίνῃ πρωθυπουργὸς ( ἄρα εἶναι μοιραῖο νὰ τὸν φᾶμε στὴν μάπα ) 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΩΝ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΩΝ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟΤΗΤΑΣ

1η ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ - ΗΜΕΡΑ ΜΝΗΜΗΣ - ΗΜΕΡΑ ΑΦΥΠΝΙΣΗΣ



Υγειονομικοι κατά της Υποχρεωτικότητας 
Δελτίο Τύπου

1η Σεπτέμβρη – Ημέρα Μνήμης – Ημέρα Αφύπνισης

Η 1η Σεπτέμβρη του 2021 θα μείνει στη μνήμη ως ημέρα αφύπνισης. Ίσως στη μνήμη των πολλών να είναι μια ημερομηνία σαν όλες τις άλλες, μα για τους 7500 χιλιάδες υγειονομικούς (μόνο από το ΕΣΥ, καθώς ο αριθμός των υγειονομικών από τον ιδιωτικό τομέα παραμένει άγνωστος!) που τέθηκαν εκβιαστικά και αυταρχικά σε αμισθί αναστολή εργασίας θα είναι πάντα η μέρα κατά την οποία γκρεμίστηκαν οι αυταπάτες. 

Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΒΑΡΥΣ: Η ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΧΕΙΡΟΠΙΑΣΤΗ! ΕΧΕΙ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΕΙΟ ΤΗΣ ΨΕΥΤΟΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ! Η ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ!!!

ΜΕ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΙΚΟΥ  ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΚΟΥ ΝΟΜΟΥ, ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΝΤΑΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΕΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 1Η ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ


«Όχι» από την αστυνομία σε συγκεντρώσεις που έχουν προγραμματιστεί στο Σύνταγμα την Κυριακή 1η Σεπτεμβρίου. Οι λόγοι που μπήκε «μπλόκο» από την ΕΛ.ΑΣ....

Παρασκευή 30 Αυγούστου 2024

ΤΟ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΟ ΒΑΘΥ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΝΕΙ ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ ΣΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΤΙΣ ΗΠΑ

ΤΟ ΝΕΟ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ ΚΥΜΑ ΠΟΥ ΚΑΤΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΠΡΟΣ ΤΙΣ ΗΠΑ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ ΠΟΛΛΟΥΣ ΚΙΝΕΖΟΥΣ, ΝΟΤΙΟΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ, ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΜΕΣΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ


Γράφει ο Leo Hohmann

Το νέο μεταναστευτικό κύμα που κατευθύνεται προς τις ΗΠΑ περιλαμβάνει πολλούς Κινέζους, Νοτιοαμερικανούς, κατοίκους της Μέσης ΑνατολήςNew migrant wave heading to U.S. includes many Chinese, South Americans, Middle Easterners

ΔΙΑΛΥΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΡΩΣΟΥΣ Η ΝΑΤΟΪΚΗ ΜΗΧΑΝΗ

 ΤΡΟΜΟΣ ΣΤΟ ΝΑΤΟ, ΑΜΗΧΑΝΙΑ ΣΤΙΣ ΗΠΑ - ΣΚΟΝΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΡΩΣΟΥΣ ΤΟ ΠΡΩΤΟ F 16 ΤΩΝ ΟΥΚΡΑΝΩΝ - ZAKHAROVA: «ΘΑ ΤΑ ΔΙΑΛΥΣΟΥΜΕ ΟΛΑ»!



Αμηχανία προκαλεί στις ΗΠΑ η πρώτη απώλεια F16 για τους Ουκρανούς - Σιγή ασυρμάτου από το Πεντάγωνο - Παγωμένη η ουκρανική διοίκηση

(upd 4) Πανικός προκλήθηκε στο ΝΑΤΟ με την επιβεβαίωση της είδησης πως το πρώτο ουκρανικό μαχητικό F-16 που έδωσε η Βορειοατλαντική Συμμαχία στην Ουκρανία συνετρίβη τη Δευτέρα (26/8), σύμφωνα με Αμερικανό αξιωματούχο, λίγες εβδομάδες μετά την άφιξη του πρώτου αεροσκάφους αμερικανικής κατασκευής στην εμπόλεμη χώρα.

O ΣΥΡΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ ΚΛΙΜΑΚΩΣΗ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΣΗ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗΣ, ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΙΦΕΡΕΙ ΚΡΙΣΕΙΣ Σ΄ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.

ΑΣΑΝΤ: «ΟΙ ΗΠΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΑΝ ΧΑΟΣ. ΑΝΑΔΥΕΤΑΙ ΠΟΛΥΠΟΛΙΚΟΣ ΚΟΣΜΟΣ. ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΗ ΓΙΑΤΙ ΔΙΑΤΗΡΗΣΕ ΤΗΝ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΤΗΣ»!


O Άσαντ προβλέπει: κλιμάκωση και συνέχιση σύγκρουσης, που θα επιφέρει κρίσεις σ΄ όλες τις χώρες και λαούς του κόσμου. Οι ΗΠΑ προκάλεσαν χάος στον κόσμο. Αναδύεται πολυπολικός κόσμος. Το μέλλον ανήκει στην Ανατολή γιατί διατήρησε ταυτότητα και αρχές της!

Ο ΦΑΙΔΡΟΣ ΔΙΑΓΚΩΝΙΣΜΩΣ ΑΝΙΚΑΝΩΝ ΚΑΙ ΑΠΑΤΕΩΝΩΝ

Ο «ΚΑΝΕΝΑΣ» ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟΥΣ «ΓΕΛΟΙΟΥΣ»


Του Ανδρέα Καψαμπέλη

Είναι προφανές ότι οι εξελίξεις (ραγδαίες πια) στον ΣΥΡΙΖΑ
 επηρεάζουν ολόκληρο το πολιτικό σκηνικό, 
το οποίο έχει μπει σε φάση πρωτοφανούς κρίσης και παρακμής…

ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΑΦΑΣΝΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕΙΩΣΟΥΝ ΤΟΝ ΠΛΗΘΥΣΜΟ ΤΗΣ ΓΗΣ!!!

ΕΠΙΣΗΜΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΤΗΣ NASA ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΟΥΝ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΗΣ ΕΛΙΤ ΓΙΑ ΓΕΓΟΝΟΣ… ΜΑΖΙΚΟΥ ΑΦΑΝΙΣΜΟΥ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΤΟ…2025!!!

ΒΙΝΤΕΟ



Επίσημα έγγραφα της NASA επιβεβαιώνουν τα σχέδια της Ελίτ για γεγονός… μαζικού αφανισμού ανθρώπων το…2025!!!

Του Baxter Dmitry

-<ετάφρασις του ερευνητή – δημοσιογράφου Ιωάννη Κουντούρη | Λος Άντζελες | Βρείτε με και στα Social Media!: FacebookTwitterInstagramLinkedInYoutube

30 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ, ΜΝΗΜΗ ΤΟΥ ΕΝ ΑΓΙΟΙΣ ΠΑΤΡΟΣ ΗΜΩΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΠΑΤΡΙΑΡΧΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΕΩΣ

  ΣΗΜΕΡΑ ΕΟΡΤΑΖΕΤΑΙ Ο 
Ο ΑΓΙΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΕΩΣ



Σήμερα η εκκλησία μας τιμά την μνήμη του Αγίου Αλεξάνδρου Πατριάρχη Κωνσταντινουπόλεως. Ο Άγιος Αλέξανδρος γεννήθηκε το 240 μ.Χ., βέβαια άλλοι λένε το 239 μ.Χ. στην Μικρά Ασία, από ευλαβείς οικογένεια.

Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ: ΠΟΣΟΣ ΕΝΔΟΤΙΣΜΟΣ ΠΙΑ; ΠΟΣΗ ΕΘΕΛΟΔΟΥΛΙΑ;;; ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΑΤΟ Η ΠΡΟΔΟΣΙΑ!!!

«Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ» ΔΙΑΒΕΒΑΙΩΣΕ ΤΟΝ ΦΙΝΤΑΝ Ο Γ.ΓΕΡΑΠΕΤΡΙΤΗΣ…



Ολοκληρώθηκε η συνάντηση του υπουργού Εξωτερικών, Γιώργου Γεραπετρίτη με τον Τούρκο ομόλογό του Χακάν Φιντάν, στο περιθώριο της άτυπης συνάντησης των Υπουργών Εξωτερικών της ΕΕ στις Βρυξέλλες.

Πέμπτη 29 Αυγούστου 2024

ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΟΝΤΩΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΑΙ ΠΩΣ Η ΨΕΥΔΟΑΡΙΣΤΕΡΑ ΟΔΗΓΕΙ ΣΤΗ ΝΕΑ ΤΑΞΗ...

ΜΙΑ ΣΥΝΤΟΜΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΥ


C.J. Hopkins

Και τώρα ... Μια σύντομη ιστορία του παγκόσμιου καπιταλισμού.

Εμπνεύστηκα να προσφέρω αυτή τη σύντομη ιστορία του παγκόσμιου καπιταλισμού από έναν φίλο που έγραψε για να ρωτήσει τι εννοούσα με τον όρο «παγκόσμιος καπιταλισμός» στην πρόσφατη στήλη μου

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟΣ O ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΟΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΜΟΝΑΧΟΣ. Ο ΑΝΤΑΡΤΗΣ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΜΟΝΑΧΟΣ...

 π. ΑΝΑΝΙΑΣ: «ΌΣΟ ΕΝΤΕΙΝΟΝΤΑΙ Η ΔΙΩΞΗ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΣΚΟΛΙΕΣ, ΤΟΣΟ ΠΙΟ ΠΕΙΣΜΑΤΑΡΗΔΕΣ ΓΙΝΟΜΑΣΤΕ ΩΣ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΚΡΙΣΕΩΣ, ΓΙΑ ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ! ΈΧΟΥΜΕ ΜΙΑ ΜΑΚΡΑ ΜΑΧΗ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΑΣ.»

8 ΒΙΝΤΕΟ



”Όσο πιο πολύ εντείνεται η δίωξη και όσο πιο αβάσταχτες γίνονται οι δυσκολίες, τόσο πιο σταθεροί και πεισματάρηδες γινόμαστε μέχρι την Ημέρα της Κρίσεως, για να ελευθερώσουμε την Παλαιστίνη».

ΓΑΛΛΙΚΗ ΓΑΡΓΑΡΑ ΑΛΑ ΜΑΚΡΟΝ...

ΤΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΟΥ ΙΔΡΥΤΗ ΤΟΥ TELEGRAM ΣΤΗ ΓΑΛΛΙΑ - ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΠΙΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ MACRON 


Ο ρωσικής καταγωγής δισεκατομμυριούχος Pavel Durov, βγήκε από το γραφείο Καταπολέμησης Απάτης στο Παρίσι

Ελεύθερος με την υποχρέωση να εμφανίζεται στο αστυνομικό τμήμα δύο φορές την εβδομάδα, αφέθηκε ο ιδρυτής του Telegram, Pavel Durov, μετά από σχετική απόφαση γαλλικού δικαστηρίου στο Παρίσι.

ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙ Η ΩΡΑ ΝΑ ΑΠΑΛΛΑΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΑΛΛΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙ;

ΤΙΤΛΟΙ ΤΕΛΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ;


Του Ανδρέα Καψαμπέλη

Η πρώτη δημοσκόπηση που βλέπει το φως της δημοσιότητας, με τη λήξη των θερινών διακοπών, είναι πραγματικός κόλαφος για την κυβέρνηση αλλά και για ολόκληρο το κομματικό στερέωμα, το οποίο βρίσκεται στα όρια της πλήρους διάλυσης!

29 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ Η ΑΠΟΤΟΜΗ ΤΗΣ ΤΙΜΙΑΣ ΚΕΦΑΛΗΣ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΙΩΑΝΝΟΥ ΤΟΥ ΠΡΟΔΡΟΜΟΥ

   ΣΗΜΕΡΑ ΕΟΡΤΑΖΕΤΑΙ Ο ΑΓΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Ο ΠΡΟΔΡΟΜΟΣ Ή ΑΓΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Ο ΒΑΠΤΙΣΤΗΣ!




Γράφει ο Θεοφάνης Γκατζής 


Σήμερα η εκκλησία μας εορτάζει την Αποτομή της Τιμίας Κεφαλής του Αγίου Ιωάννη του Προδρόμου! 

Ο Άγιος ο Ιωάννης ο Πρόδρομος ήταν ο Βαπτιστής του Κυρίου και είναι ο Άγιος που τιμάται περισσότερο στην Ορθόδοξη Ιερά Παράδοση, μετά την Υπεραγία Θεοτόκο! 

Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΟΣΕΣ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ΚΙ ΑΝ ΠΕΡΑΣΟΥΝ Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΜΕΝΕΙ ΥΠΟΤΕΛΗΣ ΑΝ ΔΕΝ ΕΞΕΓΕΡΘΟΥΝΜΕ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΔΙΩΞΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ!!!

ΤΑ F-4 ΠΟΥ ΠΕΤΑΓΑΝ ΚΥΠΡΟ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΑ ΣΤΕΙΛΑΜΕ ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΤΑ F-35 ΠΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΤΑ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΤΑΞΟΥΝ



Μισό αιώνα επιχειρησιακής ζωής συμπλήρωσαν τα F-4 Phantom και στην Ανδραβίδα έγινε εκδήλωση στην στην 117 Πτέρυγα Μάχης (117 ΠΜ), παρουσία του ΥΕΘΑ Νίκου Δένδια. 

Ξεκινώντας την ομιλία του ο ΥΕΘΑ επανήλθε ξανά με τόνο θριαμβευτικό στα F-35, τα οποία η Ελλάδα πρόκειται να αποκτήσει…Αν όλα πάνε καλά…

Τετάρτη 28 Αυγούστου 2024

Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΡΑΠΕΖΟΠΙΣΤΩΤΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ(ΠΤΕ) ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΠΑΝΤΟΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ "ΑΝΤΙΠΑΛΑ" ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ....

ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΜΙΣΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗΣ ΤΟΥ ΜΙΣΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΟΥΝ ΤΟ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΑΦΗΓΗΜΑ ΓΙΑ ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗ

ΒΙΝΤΕΟ


Γράφει η Lawyer Lisa

Φανταστείτε να παίζετε ένα πραγματικά μακρύ παιχνίδι.

Ένα παιχνίδι τόσο μεγάλο.

Είναι σε δεκαετίες.

Ας πούμε ότι θέλετε να ζωγραφίσετε τους ανθρώπους που θέλουν ελευθερία από τις κυβερνητικές υπερβολές, λιγότερη μετανάστευση και ελευθερία του λόγου ως ρατσιστές, γενικά χονδροειδείς, αντισημίτες, μπράβους της λευκής εξουσίας.

Ο ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΕΠΙΣΚΟΠΟΣ ΣΕΒΑΣΤΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΗΛΩΣΗ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΠΟΥ ΖΗΤΑ ΙΔΡΥΣΗ ΣΥΝΑΓΩΓΗΣ ΩΣ ΤΡΙΤΟ ΝΑΟ ΣΤΟ ΤΕΜΕΝΟΣ ΤΗΣ ΙΕΡΟΥΣΑΛΗΜ

 ΘΕΟΔΟΣΙΟΣ ATALLAH HANNA: «Ο ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΟΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΚΑΙ Η Σ. ΑΡΑΒΙΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΟΥΝ ΤΗΝ  ΙΔΡΥΣΗ ΣΥΝΑΓΩΓΗΣ ΣΤΟ ΑΛ ΑΚΣΑ! ΤΟΥΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΦΟΡΑ ΚΑΙ ΑΣ ΙΣΟΔΥΝΑΜΕΙ ΜΕ ΤΡΙΤΟ ΝΑΟ ΚΑΙ ΈΛΕΥΣΗ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ»!

ΒΙΝΤΕΟ


Ο Ορθόδοξος Επίσκοπος Σεβάστειας Θεοδόσιος Atallah Hanna: «Οι δηλώσεις του Ben Ghafir σχετικά με το τέμενος Al-Aqsa απορρίπτονται πλήρως και καταγγέλλονται».

Ο Επίσκοπος Atallah Hanna, ο Ελληνορθόδοξος Αρχιεπίσκοπος Σεβαστιαίας, δήλωσε σε ραδιοφωνική συνέντευξη σήμερα το πρωί ότι οι προκλητικές δηλώσεις του Ben Gvir για το τέμενος Al-Aqsa απορρίπτονται πλήρως και καταγγέλλονται.

Η ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΘΡΙΑΜΒΕΥΕΙ ΜΟΝΟ ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΔΥΤΙΚΑ ΣΑΜΠΟΥΑΝ ΜΥΑΛΩΝ (ΜΜΕ)...

Η ΡΩΣΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΣΤΗΝ ΕΙΣΒΟΛΗ ΣΤΟ KURSK ΜΕ ΠΡΩΤΟΦΑΝΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ – ΔΙΕΛΥΣΑΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ ΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ, ΚΑΤΕΡΡΕΥΣΕ ΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΤΗΣ



Είναι ξεκάθαρο ότι το εθνικό σύστημα ενέργειας της Ουκρανίας κατέρρευσε…

Η 26η Αυγούστου 2024 θα εγγραφεί σίγουρα στο ρωσικό στρατιωτικό-ιστορικό χρονικό, αφού δόθηκε ένα από τα ισχυρότερα πλήγματα στην ουκρανική ενεργειακή υποδομή από την αρχή της Βόρειας Στρατιωτικής Περιφέρειας.... αποτέλεσμα της τρομοκρατικής εισςβολής των Ουκρανών στην Ρωσική περιφέρεια Kursk.

ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ...

ΠΩΣ Ο «ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΜΟΣ» ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΚΕΡΑΙΟΣ ΦΑΣΙΣΜΟΣ 



Του Απόστολου Αποστόλου*

Πρέπει να αναγνωρίσουμε ότι το σύστημα παίζει με τις αλλαγές των πρόσημων. Έτσι, λοιπόν, με αριστερή κυβέρνηση πας δεξιά. 

Με επαναστατικές συμπεριφορές γίνεσαι οπαδός της ορθοταξίας και εντάσσεσαι σε μια «διογκωμένη εκδοχή του αστικού ατομικισμού», καθώς έγραφε ο αναρχικός Φίλιππο Τουράτι. 

ΚΑΙ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣΗΣ ΤΟΥ ΤΡΙΤΟΥ ΝΑΟΥ ΣΤΟ ΤΕΜΕΝΟΣ ΑΛ ΑΧΤΣΑ...

ΝΕΑ ΚΟΝΤΡΑ ΤΟΥΡΚΙΑΣ-ΙΣΡΑΗΛ



Το υπουργείο Εξωτερικών της Τουρκίας εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία καταδικάζει τις δηλώσεις του Ισραηλινού υπουργού Εθνικής Ασφάλειας, Ιταμάρ Μπεν Γκβιρ, σχετικά με το χτίσιμο συναγωγής στην Πλατεία των Τζαμιών στην Ιερουσαλήμ, τον τρίτο πιο ιερό χώρο λατρείας για τους μουσουλμάνους. 

Για τους εβραίους είναι το Όρος του Ναού, ο πιο ιερός τόπος του ιουδαϊσμού.

Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΕΞΙΟΙ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΑΛΛΑ ΜΟΝΟΝ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ...

 ΚΑΤΑΙΓΙΣΤΙΚΟΣ KENNEDY: «ΣΤΗΡΙΖΩ ΤΟΝ TRUMP ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΣΤΑΣΗΣ ΤΟΥ ΣΤΟ ΟΥΚΡΑΝΙΚΟ - ΟΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΙ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΚΑΙ ΦΙΜΩΝΟΥΝ ΤΑ ΜΜΕ»



«Οι Δημοκρατικοί ανέφεραν το όνομα Trump 147 φορές στο συνέδριό τους» -«Τον μισούν πραγματικά»

Τη ματαίωση της καμπάνιας του για την προεδρία των ΗΠΑ και τη στήριξή του στον υποψήφιο Ρεπουμπλικανό Donald Trump ανακοίνωσε κι επίσημα ο Robert Kennedy Jr το βράδυ της Παρασκευής 23/8.

Τρίτη 27 Αυγούστου 2024

ΟΤΑΝ ΑΝΤΙΜΑΧΕΣΑΙ ΤΗ ΦΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΕΝΑΝΤΙΩΝΕΣΑΙ ΣΤΟΝ ΘΕΟ...

 ΟΙ ΚΙΝΔΥΝΟΙ ΤΩΝ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΜΕΝΩΝ ΦΥΤΙΚΩΝ ΤΡΟΦΙΜΩΝ

Οι κίνδυνοι των εξαιρετικά επεξεργασμένων φυτικών τροφίμων έχουν επισημανθεί σε μια πρόσφατη μελέτη του Lancet, υποδεικνύοντας ότι αυτά τα προϊόντα θα μπορούσαν να αυξήσουν τον κίνδυνο καρδιαγγειακών παθήσεων και θνησιμότητας, αντισταθμίζοντας τα οφέλη για την υγεία που συνήθως συνδέονται με μια φυτική διατροφή.

ΕΝΑΣ ΑΓΙΟΣ ΔΕΙΧΝΕΙ ΣΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ...ΠΡΟΣ ΤΟ ΦΩΣ!

Ο ΑΓΙΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ Π. ΗΛΙΑΣ ΔΙΑΜΑΝΤΙΔΗΣ ΕΚ ΠΟΝΤΟΥ ΤΟΥ ΕΔΕΙΞΕ ΟΤΙ Η ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΟ «ΣΤΕΦΑΝΟΝ ΕΞ ΑΚΑΝΘΩΝ ΠΕΡΙΤΙΘΕΤΑΙ…»!


Στην αρχή είδε νοερά έναν ιερωμένο που έφερε άμφια ιερατικά λευκά με χρυσοΰφαντα κεντήματα ξεχώριζε το πετραχήλι του στον ίδιο χρωματισμό. 

Έπειτα είδε τον Χριστό στο Σταυρό από πλάγια οπτική και κυρίως μπούστο έφερε το ακάνθινο στεφάνι και από την Αγία Του γερτή Κεφαλή εκτοξεύονταν δεν έπεφταν εκτοξεύονταν με δύναμη αιματηρές σταγόνες …. πολλές πολλές...

Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΥΠΕΡΟΧΗ ΤΩΝ ΡΩΣΩΝ ΕΝΑΝΤΙ ΤΩΝ ΟΥΚΡΑΝΩΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΡΥΦΤΕΙ...

ΞΕΚΙΝΗΣΕ – ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΗ ΠΡΟΕΛΑΣΗ ΡΩΣΩΝ – ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΟ ΧΤΥΠΗΜΑ ΜΕ 200 ΠΥΡΑΥΛΟΥΣ, ΣΕ 17 ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΟΥΚΡΑΝΙΑΣ - ΣΚΟΝΗ ΔΥΟ F-16

6 ΧΑΡΤΕΣ



Οι Ρώσοι πήραν την πρωτοβουλία στο Kursk και ανακαταλαμβάνουν εδάφη... - Καταρρέει η Ουκρανική άμυνα - Sunday Times: Οι Ρωσικές Ένοπλες Δυνάμεις πλησιάζουν σε μια σημαντική νίκη στο Pokrovsk, ήταν περιπέτεια το Kursk

 Η αρχή του Ουκρανικού τέλους ξεκίνησε…

Ο Ρωσικός στρατός άρχισε να ανακαταλαμβάνει εδάφη στο Kursk ενώ το πιο σημαντικό όλων προελαύνει με απίστευτη ταχύτητα προς το Pokrovsk, μπήκε ήδη στο Toretsk ενώ η νέα εξέλιξη είναι ότι οι Ρώσοι προελαύνουν και προς το Ugledar εκεί όπου είχαν κολλήσει για ενάμιση έτος.

Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΕΔΩ!!!

ΤΟ ΠΑΝΟΠΤΙΚΟ ΤΟΥ ΜΠΟΣΤΡΟΜ ΚΑΙ Ο ΨΗΦΙΑΚΟΣ ΜΕΤΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΣ: H ΞΕΦΡΕΝΗ ΠΟΡΕΙΑ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ ΤΟΥ ΜΕΤΑΝΘΡΩΠΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ 



Της Αντωνίας Σφακιανάκη*

Η εγκαθίδρυση μιας παγκόσμιας κυβέρνησης με σκοπό την επιτήρηση των ανθρώπων ήταν ανέκαθεν ο κρυφός πόθος της νέας παγκόσμιας τάξης και ένας εφιάλτης για τον υπόλοιπο κόσμο. 

Σήμερα, όμως, γίνεται ολοένα πιο εμφανές ότι ένα τέτοιο εφιαλτικό σενάριο δεν βρίσκεται καθόλου μακριά, αφού ήδη αναζητείται η εύρεση του επόμενου ικανού αφηγήματος που θα τρομοκρατήσει την ανθρωπότητα για τη συνέχιση της άνευ όρων εκχώρησης των ατομικών ελευθεριών και της προσβολής της αξιοπρέπειας των πολιτών.

Η ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΜΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΑΝ ΠΡΟΔΟΤΕΣ...

 «ΛΟΥΚΕΤΟ» ΣΕ 118 ΣΧΟΛΕΙΑ ΛΟΓΩ ΕΛΛΕΙΨΗΣ ΠΑΙΔΙΩΝ


Ποια σχολεία κλείνουν και σε ποιες περιοχές

Το δημογραφικό πρόβλημα για τη χώρα μας έχει επιπτώσεις σε όλους τους τομείς, μεταξύ των οποίων και η Παιδεία, πού κλείνουν σχολεία. 

Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΠΩΣ Η ΔΥΤΙΚΗ ΕΥΡΩΠΗ, ΟΙ ΗΠΑ ΚΑΙ ΤΟ ΝΑΤΟ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΕΓΑΛΟΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ!!!

 ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ  ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣ Ο ΖΕΛΕΝΣΚΙ: ΖΗΛΕΨΕ ΤΟΝ ΜΠΙΝ ΛΑΝΤΕΝ ΚΑΙ ΤΗΝ 11Η ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ ΚΙ ΕΠΙΧΕΙΡΕΙ ΝΑ ΡΙΞΕΙ ΠΥΡΓΟ ΜΕ DRONE. 

5 ΒΙΝΤΕΟ


Ζήλεψε τον Μπιν Λάντεν ο Ζελένσκι και την 11η Σεπτέμβρη κι επιχειρεί να ρίξει πύργο με drone. ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣ Mήπως ζήλεψε και το τέλος του;

Ένα συγκρότημα κατοικιών υπέστη μερικές ζημιές στην ρώσικη πόλη Σαράτοφ ως αποτέλεσμα επίθεσης UAV. Τέσσερα άτομα τραυματίστηκαν, ένα από τα θύματα είναι σε σοβαρή κατάσταση, η γυναίκα μια 40χρονη διακομίστηκε στο νοσοκομείο.

Δευτέρα 26 Αυγούστου 2024

ΑΝΑΖΗΤΩΝΤΑΣ ΤΟΝ ΧΑΜΕΝΟ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠ΄ΟΛΑ ΤΗΝ ΧΑΜΕΝΗ ΑΛΗΘΕΙΑ...

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΚΑΙ ΦΩΤΑΔΙΣΜΟΣ: ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΑ ΣΕ ΛΕΥΚΟ ΦΟΝΤΟ


Υποτίθεται πως ζούμε στην εποχή της πληροφορίας, πως τα γεγονότα, όσο μακρινά κι αν συμβαίνουν από εμάς, φανερώνονται μπροστά μας με αστραπιαία ταχύτητα. 

Υποτίθεται πως οι πηγές πληροφόρησης είναι τόσες πολλές, που ο ενδιαφερόμενος διαθέτει πλέον μύριες επιλογές για να «κοινωνήσει» τις πληροφορίες που τον ενδιαφέρουν. 

Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΚΗ "ΕΙΣΒΟΛΗ" ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΕΣ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΙΕΣ ΤΩΝ ΓΚΕΜΠΕΛΙΣΚΩΝ ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ

  ΟΙ ΡΩΣΟΙ ΤΟΥΣ ΔΙΑΛΥΟΥΝ ΣΤΟ KURSK, 5.800 ΝΕΚΡΟΙ ΟΥΚΡΑΝΟΙ, ΣΚΟΝΗ 544 ΤΕΘΩΡΑΚΙΣΜΕΝΑ – CIA: ΑΝΩΤΕΡΗ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ Η ΡΩΣΙΑ


O Zelensky o Πρόεδρος της Ουκρανίας αποκάλυψε ότι ο Ουκρανικός στρατός επιτέθηκε στο Kursk για να αποτρέψουν επίθεση των Ρώσων στο Sumy - Lawrence Wilkerson (Συνταγματάρχης ΗΠΑ): Ο Ουκρανικός στρατός θα καταστραφεί στο Kursk, ο Putin θα τους τελειώσει

ΜΑΧΗΤΙΚΟΣ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΣΥΡΙΑΣ ΚΑΡΦΩΝΕΙ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΟΤΙ ΚΑΤΕΛΑΒΕ ΕΔΑΦΗ, ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΕ ΤΗΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ! ΚΑΜΙΑ ΕΞΟΜΑΛΥΝΣΗ ΣΧΕΣΕΩΝ...

 ΑΣΑΝΤ:«ΟΙ ΜΑΧΗΤΕΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ ΣΕ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗ, ΛΙΒΑΝΟ, ΙΡΑΚ, ΥΕΜΕΝΗ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΤΥΠΟ ΓΙΑ ΕΜΑΣ…» 

ΜΑΧΗΤΙΚΟΣ ΚΑΙ Ο ΑΣΑΝΤ: Οι μαχητές Αντίστασης σε Παλαιστίνη, Λίβανο, Ιράκ, Υεμένη είναι πρότυπο για εμάς… ΚΑΡΦΩΝΕΙ την ΤΟΥΡΚΙΑ: κατέλαβε εδάφη, υποστήριξε την τρομοκρατία! Καμιά εξομάλυνση σχέσεων..

ΕΝΑΣ ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΚΟΣ ΓΚΕΜΠΕΛΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ!

Η ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΣΤΙΚΗ ΡΗΤΟΡΙΚΗ ΤΗΣ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗΣ ΤΩΝ «ΑΣΥΜΜΕΤΡΩΝ ΑΠΕΙΛΩΝ»



Του Κωνσταντίνου Βαθιώτη*

Πολλοί από αυτούς που παρατήρησαν ότι, μέσα στο κατακαλόκαιρο με τους απανωτούς καύσωνες, άρχισαν και πάλι να πληθαίνουν οι μασκοφόροι φορώντας όχι μόνο μία αλλά δύο προσωποκτόνες μάσκες, αναρωτήθηκαν αν υπάρχει στα σκαριά κάποιο σχέδιο για ξέσπασμα νέας πανδημίας ή για θεαματικό φούντωμα της προηγούμενης, που, υπό μίαν έννοια, θυμίζει ενεργό ηφαίστειο.

ΡΕΤΡΟ 45.0: ΤΙ ΕΓΡΑΦΕ ΤΟ 1977 ΕΝΑΣ ΔΑΣΟΛΟΓΟΣ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ «ΕΣΤΙΑ» ΓΙΑ ΤΗΝ (ΑΠΟ ΤΟΤΕ!) ΕΞΑΡΣΗ ΤΩΝ ΕΜΠΡΗΣΜΩΝ

Η ΑΝΤΙΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΣΥΝΔΕΣΗ ΤΩΝ ΕΜΠΡΗΣΜΩΝ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΗ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ
 

Γράφει ο Κωνσταντίνος Ι. Βαθιώτης

«Πέραν ωρισμένου βαθμού η ξηρασία είναι τοιαύτη, ώστε οιαδήποτε πλέον αύξησις της θερμοκρασίας ουδέν δύναται να προσθέση»

Φέτος έχουν στοχοποιήσει το πανέμορφο Λιτόχωρο1 και το ψηλότερο βουνό της Ελλάδος μας, τον Όλυμπο2.

Γιατί άραγε;

Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΟΤΑΝ ΕΧΕΙΣ ΤΣΑΡΛΑΤΑΝΟΥΣ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟ ΜΙΚΡΟΤΕΡΟ ΚΑΚΟ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΤΣΑΡΛΑΤΑΝΟΙ ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ!!!

«ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΑ ΤΡΟΛ ΚΑΙ ΤΣΑΡΛΑΤΑΝΟΙ ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΠΑΙΖΟΥΝ ΜΕ ΤΑ ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ»



Του Χρήστου Καπούτση

Η ενημέρωση της «κοινής γνώμης» για θέματα μείζονος εθνικής σημασίας, όπως τα ελληνοτουρκικά και το Κυπριακό, αποτελεί υποχρέωση και ευθύνης της εκάστοτε Κυβέρνησης. 

Δικαιούται ο έλληνας πολίτης, να πληροφορηθεί εγκύρως και σε ανώτατο επίπεδο (Πρωθυπουργός, Υπουργοί Εξωτερικών και Άμυνας), για ενδεχόμενες πρωτοβουλίες της Τουρκίας που πιθανόν να αμφισβητούν ή να αμφισβητήσουν εμπράκτως κυριαρχικά δικαιώματα της Ελλάδας και της Κυπριακής Δημοκρατίας.

Κυριακή 25 Αυγούστου 2024

ΘΕΙΟΣ ΛΟΓΟΣ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΠΑΡΑΜΥΘΗΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΕΠΕΞΗΓΗΜΑΤΙΚΟΣ ΤΩΝ ΕΝ ΤΗ ΖΩΗ ΔΟΚΙΜΑΣΙΩΝ (ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΕΡΟΝΤΙΣΣΑ ΤΗΣ ΣΤΕΡΕΑΣ)

ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΠΟΥ ΠΟΝΑΣ



Ο δίκαιος Ιώβ ο πολύαθλος – συνώνυμος της υπομονής

ΜΕΓΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΤΡΙΑΔΟΣ

ΥΠΕΡΑΓΙΑ ΘΕΟΤΟΚΕ ΣΚΕΠΕ, ΣΩΣΟΝ ΗΜΑΣ

+++ 

 Γράψε λόγο Ιερό, 
ΕΓΩ κατευθύνω το ρήμα σε αυτό, 
εσύ απλά παιδί μου χρησιμοποιείσαι, 
σε Ιεραποστολική εργασία δωρείσαι.

Λένε μερικοί: «Μα γιατί ΚΥΡΙΕ, 
αυτός που τώρα σε πιστεύει, 
σε αγαπά στη ζωή του αυτή, 
τόσο μεγάλη δοκιμασία να περνάει, να ζει; 
 Μήπως ΘΕΕ ΜΟΥ άδικος είσαι;» 

 ΟΥΧΙ! 

ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο "ΘΡΙΑΜΒΟΣ" ΚΑΙ Η "ΠΡΟΕΛΑΣΗ" ΤΟΥ ΟΥΚΡΑΝΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΣΤΗΝ ΡΩΣΙΑ!


ΠΑΝΤΟΥ ΞΕΒΡΑΖΟΝΤΑΙ ΑΠΟΒΡΑΣΜΑΤΑ ΝΑΖΙ! Ο ΠΟΥΤΙΝ ΔΙΕΤΑΞΕ ΝΑ ΕΞΟΛΟΘΡΕΥΘΕΙ ΚΑΙ Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΕΙΣΒΟΛΕΑΣ ΣΤΟ ΚΟΥΡΣΚ! 

ΦΩΤΟ ΒΙΝΤΕΟ



Παντού ξεβράζονται αποβράσματα ΝΑΖΙ!

Κρεμλίνο: Ο Πούτιν συναντήθηκε με επιχειρησιακούς διοικητές, και διέταξε την καταστροφή των Ουκρανικών δυνάμεων που προελαύνουν στο Κουρσκ.

ΧΤΥΠΑΝΕ ΤΟΝ ΒΑΣΙΚΟ ΠΥΛΩΝΑ ΤΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΚΑΙ ΥΠΑΡΞΙΑΚΟΥ ΟΙΚΟΔΟΜΗΝΑΤΟΣ

ΜΕΓΑΛΟΙ ΧΑΜΕΝΟΙ ΟΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΜΕ ΠΑΙΔΙΑ



Τα τελευταία 14 χρόνια στην Ελλάδα αυξήθηκαν μόνο οι αποδοχές των νοικοκυριών που δεν είχαν παιδιά

Την ανάγκη στήριξης της ελληνικής οικογένειας, από το πρώτο κιόλας παιδί, καταδεικνύει έρευνα του Κέντρου Προγραμματισμού και Οικονομικών Ερευνών (ΚΕΠΕ) που δημοσιεύεται στην τελευταία έκδοση «Οικονομικές Εξελίξεις».

ΡΕΤΡΟ 44.0: ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΕΠΑΛΗΘΕΥΜΕΝΗ ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΚΟΣΜΑ ΤΟΥ ΑΙΤΩΛΟΥ

  ΠΑΤΡΟΚΟΣΜΑΣ: «ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΠΤΩΧΟΙ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΑΧΟΥΝ ΑΓΑΠΗ ΣΤΑ ΔΕΝΔΡΑ» 



Γράφει ο Κωνσταντίνος Ι. Βαθιώτης

Ο νεομάρτυς Άγιος Κοσμάς ο Αιτωλός (1714-1779), πλην της μεγίστης προσφοράς του στον ελληνισμό και στην ορθοδοξία κατά τα χρόνια της τουρκοκρατίας, είναι γνωστός και για τις 122 προφητείες του, οι οποίες ήσαν εγκατεσπαρμένες σε συναξάρια, βιβλία, εφημερίδες και περιοδικά.

ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΦΟΝΙΑΔΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΙ ΤΩΝ ΛΑΩΝ!

ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΟΠΛΟ ΤΩΝ ΚΥΡΩΣΕΩΝ ΤΩΝ ΗΠΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟ- Δ. ΚΑΛΤΣΩΝΗΣ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΘΕΩΡΙΑΣ ΚΡΑΤΟΥΣ-ΔΙΚΑΙΟΥ

ΒΙΝΤΕΟ


Πόσο νόμιμες είναι οι μονομερείς οικονομικές κυρώσεις των ΗΠΑ σε χώρες με τις οποίες βρίσκεται σε αντιπαράθεση; Ποιες είναι οι επιπτώσεις αυτών των κυρώσεων στις ζωές των ανθρώπων που τις υφίστανται; 

Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΞΕΡΕΙ ΟΤΙ ΟΛΑ ΤΟΥ ΤΑ ΠΑΝΕ ΣΤΡΑΒΑ! ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΤΕ ΘΑ ΕΞΕΓΕΡΘΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΔΙΩΞΕΙ...


ΚΑΝΕ ΜΑΣ ΤΗ ΧΑΡΗ ΚΟΥΚΛΙΤΣΑ ΜΟΥ! 




Του Γιώργου Κ. Στράτου

Στις ευγενείς φιλοδοξίες των εμπνευστών του όρου «πολιτική ορθότητα» σίγουρα συγκαταλέγονταν η αποφυγή εκφράσεων ή ενεργειών που θεωρούσαν ότι αποκλείουν, περιθωριοποιούν και προσβάλλουν ομάδες ανθρώπων οι οποίοι μειονεκτούν κοινωνικά ή γίνονται δέκτες διακρίσεων εις βάρος τους για διάφορους λόγους.