Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου 2011

O ΑΛΛΟΤΕ ΣΙΝΛΕΡ ΚΑΙ ΝΥΝ ΧΙΜΛΕΡ


μεγαλομανής μαινόμενος...


 




 
Η οίηση κι ο ναρκισσισμός οδήγησαν τον κ. Λοβέρδο στην αμετροέπεια. Μικρό το κακό. Η προχειρότης τον έκανε να ανεβάσει στο 1.000.000 τους 700.000 υπαλλήλους του δημόσιου τομέα. Μικρό το κακό.

Ο πολιτικός αμοραλισμός του πρώην καριερίστα στην αριστερά, όταν η αριστερά ήταν της μόδας για τα μαλάκια, τον έκαναν να εκφραστεί για τους αριστερούς, όπως ο τελευταίος κομπλεξικός ακροδεξιός. Μικρό το κακό. Η αυτάρεσκη αυτοαναφορικότητά του τού επέτρεψε να παρουσιάζει τον κυνισμό του ως ελικρίνεια με όλην την ελαφρότητα μιας στάρλετ του '60, όταν δήλωνε ότι: «το μεγαλύτερο ελάττωμά μου είναι η ειλικρίνεια»! Μικρό και πάλι το κακό. Κι εκ κόρακος, κρα... Ομως αυτό το μικρό κακό είναι Υπουργός Υγείας! κι αυτό είναι μεγάλο κακό για τη δημοκρατία, όσον δεν την έχουν κάνει ακόμα τελείως ζούγκλα ο κ. Λοβέρδος και οι μεταλλαγμένοι του...

Για το θέμα της «απελευθέρωσης» των ταξί δήλωνε πριν από τρία χρόνια ο κ. Χρυσοχοΐδης: «Σήμερα η Ελλάδα έχει το πιο φθηνό ταξί στην Ευρώπη. Εχετε την εντύπωση ότι το ταξί θα παραμείνει φθηνό;

Θα ακριβύνει πάρα πολύ το ταξί. Διότι τα ταξί θα περιέλθουν σε Εταιρείες που θα πουλάνε τις υπηρεσίες τους ακριβά. Μην έχουμε αυταπάτες, ορισμένα απ' αυτά τα πράγματα είναι νεοφιλελεύθερες αφέλειες». Σήμερα ο ίδιος άνθρωπος, ο κ. Χρυσοχοΐδης, λέει τα ακριβώς αντίθετα! Οι άνθρωποι με πρώτον διδάξαντα τον ηγεμόνα τους Γιωργάκη τον Υπάρχουν τα Λεφτά, είναι παθολογικοί, ξετσίπωτοι κι άνετοι ψευταράδες.

Ψευταράδες έως μυελού των οστέων...

Πολλά έχει κάνει ο Υπουργός Αναλγησίας κ. Λοβέρδος, για τα οποία, αν ποτέ «ξυπνήσουν οι Νόμοι», θα λογοδοτήσει. Αλλά, ένα εξ αυτών των ανδραγαθημάτων, κορυφαίο και μόνον αυτό θα αρκούσε, για να κερδίσει ο θλιβερός αυτός άνθρωπος την αιώνια καταισχύνη στο επιτύμβιό του.

Τι έπιασε κι έκανε ο Υπουργός Υγείας και -άκουσον-άκουσον- Κοινωνικής Αλληλεγγύης;

Μάγκωσε τους ψυχικώς πάσχοντες που περιθάλπονται έγκλειστοι στα Νοσοκομεία και διέταξε (νόμος 3984/2011, ΦΕΚ Α150) να «συμμετέχουν στη δαπάνη περίθαλψής τους με ποσοστό επί της σύνταξης που λαμβάνουν»!!

Περίφροντις ο καλός αυτός Υπουργός (τσιφ κληρονόμος της βυζαντινής παράδοσης του «αλληλέγγυου») προσδιόρισε και την κλίμακα συμμετοχής του άρρωστου στα έξοδα για τη νοσηλεία του ως εξής:

Αν λαμβάνει ο πάσχων σύνταξη μέχρι 360 ευρώ θα του παρακρατείται το 40%!

Για σύνταξη από 360,01 έως 500 ευρώ, ο Υπουργός θα βουτάει το 50%!

Από 501,01 έως 1.000 ευρώ το νεοφιλελεύθερο κράτος που δημιουργεί ο κ. Λοβέρδος θα υπεξαιρεί απ' τον άρρωστο το 60%!

Για σύνταξη από 1.000,01 ευρώ έως 1.500, το 70% κι από 1.500,01 και πάνω το 80% !


 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου