Σάββατο 8 Σεπτεμβρίου 2012

Η ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ "ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ" ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ;

 
ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ
ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗ ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ;

 
 



Είναι η οργάνωση που διαχειρίζεται την υπόθεση των μετοχών της τράπεζας της Ανατολής και οι οποίες εάν απαιτηθούν ανέρχονται σε αρκετά τρίς δολάρια!

Ισχυρίζονται ότι μπορούν να αγοράσουν όλο το Ελληνικό αλλά και το Κυπριακό χρέος!




Εάν αυτά είναι αλήθεια (και αυτό σύμφωνα με τα λεγόμενα του κ. Μ. Λαμπράκη σε λίγες μέρες δηλαδή λίγο μετά τις 12/9/12 θα το ξέρουμε) τότε η προδοσία των εδώ δωσιλόγων παίρνει διαστάσεις ασύληπτες και προτοφανείς στην παγκόσμια ιστορία της ανθρωπότητας!

Μένει να δούμε τί θα γίνει  στις 14 του Σεπτέμβρη στο άτυπο Eurogroup και τις επόμενες εβδομάδες σχετικά με την κρίση της Ευρωζώνης. Πάντως μερικά απ΄αυτά που λέει ο κ. Μ. Λαμπράκης "δένουν" με τις τελευταίες εξελίξεις (δόγμα Ντράγκι, δυνατή επιμήκυνση αποπληρωμής κλπ).

Θα δούμε...

 

5 σχόλια:

  1. Φίλε θαλαμοφύλακα, οι μετοχές της τράπεζας της Ανατολής είναι απόλυτα έγκυρες διότι φέρουν την σφραγίδα του χρηματηστηρίου Αθηνών με ημερομηνία πρό της διαλύσεως της τραπέζης (οπότε με την διάλυσή της θα έπρεπε να έχουν πληρωθεί)αλλά και διότι η αξία τους είναι σε χρυσό.
    Συζητώντας με στέλεχος της Εθνικής μου είπε ότι "το πρόβλημα εἰνα ποιός τις κατέχει..." δηλαδή αν έχει την δύναμη (πολιτική, στρατιωτική κλπ. ) να απαιτήσει την αξία της η οποία όντως είναι τεράστια...
    Άν πρόκειται όμως για ιδιώτη απλώς δεν του δίνουν σημασία!
    Στα χέρια όμως του Ελληνοαμερικάνικου λόμπυ, με βοήθεια και επιρροή και από τον ελληνορωσικό επιχειρηματικό κόσμο, ίσως να μπορούσαν να απαιτηθούν ανταλλακτικές με τα χρέη αξίες.
    Πρίν μιλήσεις για παπαρολογίες συζήτησε και με κανένα σοβαρό (όχι δωσίλογο ή πράκτορα) οικονομολόγο!


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αγαπητέ Ρομανέ,

    Αν ο Λαμπράκης έβγαινε και έλεγε όλα αυτά που λες και το θέμα εμφανίζονταν στον τύπο και το διαδίκτυο έτσι όπως το έθεσες, δε θα εξέφραζα γνώμη.

    Γνώμη εκφράζω μόνο για ότι γνωρίζω με στοιχεία, ή για ότι συμπεραίνω με απλή κοινή λογική.

    Ο Λαμπράκης λοιπόν, δεν είπε τίποτε από όσα λες. Είπε ότι έχει διαθέσιμα χρήματα που του έδωσε κυρίως ο Σώρρας - για τον οποίο παρά το γεγονός ότι θα πρέπει (κατά τα λεγόμενα του Λαμπράκη) να έχει περισσότερα δισεκατομμύρια από τον Bill Gates κανείς δεν γνωρίζει τίποτα, είπε ότι τα χρήματα αυτά είναι περισσότερα από όσα χρειάζονται για να εξαγοράσει το χρέος της Αλαμπάμα, της Ισπανίας, της Ελλάδας και της Κύπρου, και είπε ότι το παράρτημα της END στην Ελλάδα έχει τις εν λόγω μετοχές, άσχετα με την υπόλοιπη περιουσία της οργάνωσης.

    Και εγώ, καλούμαι, αφού πιστέψω όλα αυτά, να πιστεψω ότι το Αμερικάνικο Λόμπυ που έχει όλους αυτούς τους πακτωλούς χρημάτων, αγαπάει όλες αυτές τις χώρες πάρα πολύ και ότι θα τους δανείσει χρήματα να εξαγοράσουν το χρέος τους με πολύ χαμηλό επιτόκιο αντί να πάει στις "αγορές" και να βγάλει τρισεκατομύρια.

    Λίγο δύσκολο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δες ξανά το βίντεο, γιατί ο Λαμπράκης δε λέει πουθενά:

    "Είναι η οργάνωση που διαχειρίζεται την υπόθεση των μετοχών της τράπεζας της Ανατολής και οι οποίες εάν απαιτηθούν ανέρχονται σε αρκετά τρίς δολάρια!"

    Λέει ότι η Αμερικανική END έχει διαθέσιμα χρήματα και ομόλογα του Αμερικανικού δημοσίου. Λέει επίσης ότι τις μετοχές τις έχει το Ελληνικό παράρτημα της END και δεν θέτει σαν προϋπόθεση για την εξαγορά του χρέους την εξαργύρωση των μετοχών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Aγαπητε Θαλαμοφύλακα μάλλον εσύ πρέπει να ξαναδείς καινα ξανακούσεις το βίντεο και συγκεκριμένα στο σημείο 12.55 όπου ο Λαμπράκης λέει ακριβώς αυτό που έγραψα, δηλ. ότι τις μετοχές της τράπεζας της Ανατολής διαχειρίζεται η δική τους οργάνωση.
    Σε κάθε περίπτωση είπα ότι το πρόβλημα εἰνα ποιός κατέχει τις μετοχές.
    Θα δούμε λοιπόν σε βάθος χρόνου τις κινήσεις της οργάνωσης αλλά μην ξεχνάς ότι εδώ έχουμε και δωσίλογη κυβέρνηση που εμποδίζει κάθε πρωτοβουλία πατριωτών για διέξοδο από τον κυκεώνα του χρέους...

    ΑπάντησηΔιαγραφή