Παρασκευή 5 Οκτωβρίου 2012

ΟΙ ΛΟΓΟΙ ΠΟΥ ΠΡΟΩΘΕΙΤΑΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΓΙΑ ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ


ΣΥΡΙΖΑ: Η ΟΛΙΚΗ ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗΣ ΕΠΙΡΡΟΗΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΔΙΑ ΤΗΣ ΡΟΖΟΥΛΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ
 
 
 
 
 
 
Είμαστε η ροζουλί αριστερά

Αμερικανική περιστερά

Με ράμφος και με νύχια κοφτερά

Με τραπεζοπιστωτικά φτερά
 


Είναι πλέον φανερό ότι η κυβέρνηση των τριών δωσίλογων εάν κατορθώσει να ψηφίσει τα επικείμενα μέτρα του θανάτου, μόλις τα ψηφίσει θα πέσει, κάτω από το βάρος της λαϊκής οργής που θα ξεχειλίσει μπροστά στην απανθρωπιά και το δωσιλογισμό της.

Τότε λοιπόν, ως "μόνη διέξοδος" εις το αδιέξοδό μας, θα προβάλλεται ο ΣΥΡΙΖΑ, δια των πάλαι ποτέ μνημονιακών μέσων, που εν τω μεταξύ θα έχουν μετανοήσει (ήδη βλέπουμε τον αγανακτισμένο με την τρόικα Πρετεντέρη) και θα ομνύουν εναντίον των μνημονίων. Έτσι λοιπόν πλανώντας και πλανώμενος ο ΣΥΡΙΖΑ θα κληθεί να κυβερνήσει!Είναι σύνηθες οι Έλληνες ψηφοφόροι, αυτοί που με τους ληστρικούς εκλογικούς νόμους εκλέγουν τις κυβερνήσεις, προεκλογικά να μην βλέπουν αυτά που είναι ορατά κι από ένα μικρό παιδί!

Γιατί πως είναι δυνατόν να μην ήξεραν οτι ο (υ)ιός Παπανδρέου, αυτός ο τρισάθλιος ΓΑΠ, που πρόδωσε τον ίδιο του τον πατέρα κατασκευάζοντας το σκάνδαλο Κοσκωτά (βλ. Μ. Χαραλαμπίδη
"ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΣΤΟ ΚΚΚΑΣΟΡ Ο ΕΚΦΥΛΙΣΜΟΣ ΕΝΟΣ ΙΣΤΟΡΙΚΟΥ ΕΓΧΕΙΡΗΜΑΤΟΣ" σελ 56), δεν θα πρόδιδε ως πρωθυπουργός την Ελλάδα!

Δεν είναι δυνατόν να σου λέει ο Σαμαράς ότι είναι εναντίον του μνημονίου αλλά θα σεβαστεί την υπογραφή του ΓΑΠ, να στηρίζει την δοτή κυβέρνηση Παπαδήμιου και μετά να πιστεύεις ότι θα δώσει μάχη για τα συμφέροντα του λαού και να τον ξαναψηφίζεις! 

Κι όμως οι νεοραγιάδες ψηφοφόροι τους πιστέψανε και τους ψηφίσανε, όπως τους ορμήνεψαν τα σαμπουάν μυαλών, τα ΜΜΕ.
Έτσι λοιπόν θα γίνει και με τον εκλεκτό των Αμερικανών, το νέο ΠΑΣΟΚ, τον ΣΥΡΙΖΑ.

Και επειδή αυτό το  "εκλεκτός των Αμερικανών" χρειάζεται τεκμηρίωση, ιδού οι λόγοι που καθιστούν τον ΣΥΡΙΖΑ την επόμενη επιλογή του συστήματος.


1) Επιστροφή στην εξαρτώμενη από το δολλάριο δραχμή 

Είναι γνωστό σε κάθε στοιχειωδώς σκεπτόμενο άνθρωπο, ότι το ευρώ είναι η παγίδα του συστήματος για να υπερχρεωθούν οι πλούσιες χώρες και να πουληθούν πάμφθηνα στους τοκογλύφους δανειστές. Για τον λόγο αυτό χρειάζεται μετά το στίψιμο και του τελευταίου ευρώ των φυσικών προσώπων, να επανέλθουν οι χώρες στα πρότερα νομίσματα και συγκεκριμένα η Ελλάδα να επιστρέψει στην παλαιά, εξαρτώμενη από το δολλαριο, δραχμή!

 Όχι σε εθνικό νόμισμα, στην νέα δραχμή που θα κόβουμε και θα ελέγχουμε εμείς όπως τονίζει στην συνέντευξη που έδωσε στο ιστολόγιό μας  ο σπουδαίος καθηγητής Οικονομικών Ανδρέας Αθηναίος, αλλά σε δραχμή κουρελόχαρτο εξαρτώμενη από το δολλάριο που θ αεξαχρειώσει εντελώς τους Έλληνες και θα εξευτελίσει την αξία των φιλέτων που λέγονται ελληνική γή και ελληνικές πλουτοπαραγωγικές πηγές. 

Αυτό θα γινει εύκολα με τον ΣΥΡΙΖΑ ο οποίος δεν μιλάει για δραχμή αλλά υπεραμύνεται του ευρώ, λέγοντας ταυτόχρονα ότι η ευρωζώνη δεν είναι ταμπού. Οπότε όταν στραγγίξουν και τα τελευταία ευρώ, στον ανενημέρωτο ελληνικό λαό θα είναι εύκολο για τον ΣΥΡΙΖΑ να περάσει την "αναγκαστική" επιστροφή στο "εθνικό" νόμισμα δηλαδή στην παλιά δραχμή (που όμως θα είναι εξαρτώμενη απ΄το δολλάριο).
Ο μόνος στον ΣΥΡΙΖΑ που μιλάει για νέα δραχμή είναι ο Λαφαζάνης, αλλά αποτελεί εξαίρεση και η άποψή του είναι περιθωριοποιημένη μέσα στο κόμμα. 
 

2) Εθνομηδενιστική εξωτερική αλλά και εσωτερική πολιτική

Είναι γνωστό πως οτιδήποτε εθνικό, με τα γυαλιά του ΣΥΡΙΖΑ διαβάζεται εθνικιστικό, ενώ ταυτόχρονα κάθε τι διεθνιστικό, είναι θέσφατον και προοδευτικό...

Έτσι μπορεί να μην ξαναγράψει η Ρεπούση την Ιστορία, αλλά σίγουρα θα την γράψει κάποιος με μειωμένα εθνικά (κατά ΣΥΡΙΖΑ εθνικιστικά)  ανακλαστικά.
Η χαλαρή εθνική συνείδηση βέβαια, γίνεται ακόμη πιό επικίνδυνη στην εξωτερική πολιτική που πρεσβεύει (κι αν κυβερνήσει θα εξασκήσει) ο ΣΥΡΙΖΑ.

Ο εξ ανατολών κίνδυνος υποτίθεται ότι θα εξανεμιστεί διαμέσου της φιλίας των λαών, ενώ είναι γνωστή η φιλομειονοτική (βλέπε φιλοτουρκική) πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ στην Θράκη αλλά και η αποδοχή από μεγάλο τμήμα του ΣΥΡΙΖΑ του ονόματος Μακεδονία όπως φαίνεται και από πρόσφατη συνέντευξη που έδωσε ο υπεύθυνος μειονοτήτων του ΣΥΡΙΖΑ Νάσος Θεοδωρίδης και όπου η λέξη nationalism= εθνικισμός ως  απαξία, αποτελεί το ψωμοτύρι του "διεθνιστή" συριζαίου.
Αυτό άλλωστε επιτάσσει και η νέα τάξη, που θέλει να διαλύσει τα εθνη μέσα σε μία διεθνιστική σούπα για να επιβάλλει το τελικό της σχέδιο, την παγκόσμια διακυβέρνηση (βλέπε δικτατορία)
 

3) Μεταναστευτική πολιτική κατά τις επιταγές της νεας τάξης

Oλόκληρο το σώμα της μεταναστευτικής πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ, κινείται στον άξονα της υποδοχής και της περιποίησης των μεταναστών και ζητάει μέτρα για την βελτίωση των συνθηκών ζωής τους. Για την ταμπακιέρα, το καυτό θέμα των υπερπολλαπλάσιων μεταναστών από αυτούς που μπορεί η χώρα να αντέξει ούτε λόγος. Στο τέλος μάλλιστα χαρακτηρίζει την χώρα μας επίσημα ως "χώρα υποδοχής μεταναστών" ζητώντας για το λόγο αυτόν από την Ε.Ε.  "να την στηρίξει με ειδικά ευρωπαϊκά προγράμματα και κοινωνικές υποδομές" !!!
Ό,τι δηλαδή επιτάσσει η νέα τάξη πραγμάτων για την Ελλάδα:Να γίνει ένα τεράστιο στρατόπεδο υποδοχής των λαθρομεταναστών!


4) Αλλοίωση των ηθών και των εθίμων και προώθηση ομοφιλοφιλικών ελευθεριών (γάμοι, υιοθεσίες κλπ.)

Σε ένα διεθνιστικό παράδεισο δεν έχουν θέση οι παραδόσεις και τα έθιμα που χωρίζουν τους ανθρώπους σε έθνη με αναχρονιστικούς τοπικισμούς και ρατσιστικές διακρίσεις.
Τα πάθη βαπτίζονται επιλογές και ούτωπώς η ομοφιλοφιλία γίνεται καθεστώς. Αντί λοιπόν των αναχρονιστικών εθίμων οι απελευθερωμένες gay parades, ενώ η προοδευτική κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ εύκολα θα νομιμοποιήσει τον γάμο μεταξύ ομοφυλοφύλων και την δυνατότητα υιοθεσίας παιδιών από ομοφυλόφιλα ζευγάρια.
Η νέα τάξη ευνοεί την ομοφυλοφιλία, γιατί βοηθάει στον εκφυλισμό του ανθρωπίνου είδους (τον οποίο και αυτή επιδιώκει μέχρι αφανισμού), αλλά και γιατί οι ομοφυλόφιλοι και γενικώς οι εμπαθείς άνθρωποι είναι ευκολότερα διαχειρίσιμοι ή μάλλον ευκολότερα εκβιάσιμοι.

5)Σύγκρουση με τις αξίες της Ορθοδοξίας, χωρισμός
κράτους Εκκλησίας, καθώς και προώθηση όλων των μέτρων στα οποία η Εκλησία αντιδρά όπως ευθανασία, καύση των νεκρών και υποχρεωτική δωρεά οργάνων              
 
Όλα αυτά που αναφέραμε πρίν, θα φέρουν τον ΣΥΡΙΖΑ αντιμέτωπο με την Ορθόδοξη παράδοση της Εκκλησίας μας, πράγμα που θα του δώσει την αφορμή για ολική ρήξη, για διακήρυξη λαϊκού κράτους διαχωρισμένου από την Εκκλησία, κράτους που θα είναι πλέον ανεξέλεγκτο και ασύδοτο ώστε να νομοθετήσει όλα αυτά που η νέα τάξη θέλει να επιβάλλει στους ανθρώπους.

 Θα νομιμοποιήσει λοιπόν την ευθανασία για λόγους δήθεν ανθρωπιστικούς (λές και ο Ιπποκράτης που στον όρκο του το απαγορεύει, ήταν θρησκόληπτος και απάνθρωπος).

Έπειτα την καύση των νεκρών για λόγους στενότητας χώρου, αλλά και για λόγους υγιεινής (!!!) και τέλος με το προσωπείο του "ανθρωπισμού", θα θεσμοθετήσει την μεγαλύτερη νεοταξίτικη μπίζνα (μετά την ασύδοτη κατασκευή χρήματος από το χρέος), την υποχρεωτική δωρεά (βλέπε εμπόριο) ανθρωπίνων οργάνων.

Μεσα στην κόντρα του με την Εκκλησία επίσης και στο πλαίσιο της χωρίς θρησκοληψίες πολιτικής του, θα πλασσάρει και την ακομπλεξάριστη και μοντέρνα
Κάρτα του Πολίτη! 

Δεν θα αποτελεί λοιπόν παράδοξο για μας ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα πετάει προς την εξουσία, με τα φτερά της Παγκόσμιας Τραπεζοπιστωτικής Εξουσίας (ΠΤΕ), για να πραγματώσει τα σχέδιά της.

Το θέμα είναι εάν θα κάτσει αυτό το σενάριο στους πέραν του Ατλαντικού μηχανισμούς ή θα καταρρεύσει κι αυτό υπό το βάρος της οργής των εξαθλιωμένων και χιλιοπροδομένων Ελλήνων...


 

1 σχόλιο:

  1. Βιτάλης προς Τσίπρα και Καμένο: Στις 5 Νοεμβρίου, μπορείτε να γράψετε ιστορία.
    Να κληθούν ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ να κινητοποιήσουν στις 5 Νοεμβρίου όλες τις δυνάμεις τους στο Σύνταγμα και με μοναδικό στόχο το σταμάτημα της πορείας της χώρας προς την άβυσσο, αποφάσισε ομόφωνα στη χθεσινή του συνεδρίαση, το Πολιτικό Συμβούλιο του Πατριωτικού Μετώπου.
    ...............................

    http://www.pamet.gr/

    ΑπάντησηΔιαγραφή