Κυριακή 17 Φεβρουαρίου 2013

ΤΟ ΞΩΤΙΚΟ ΤΟΥ ΣΗΜΙΤΗ ΩΣ ΑΠΟΛΟΓΗΤΗΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ

ΓΙΑ ΠΟΙΑ 500 ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΜΙΛΑΣ ΣΤΟΥΡΝΑΡΑ;
 
 
Μπορεί "απο μικρό κι απο τρελό να μαθαίνεις της αλήθεια" ωστόσο όταν πρόκειται για "αλήθειες" που αφορούν στη νέα κατοχή και στα γενοκτονικά σχέδια των ξένων και ντόπιων "ιεραποστόλων" της παγκόσμιας τραπεζοπιστωτικής εξουσίας ,τις μαθαίνεις μόνο όταν "ξεκατινιάζονται" μεταξύ τους διεκδικώντας το πρωτείο στην "ιεραποστολή".
Πάνω σε ένα τέτοιο "ξεκατίνιασμα" που "έλαβε χώρα" στην αίθουσα του κοινοβουλίου μεταξύ του Στουρνάρα και του Τσίπρα μάθαμε ίσως την τραγικώτερη αλήθεια που αφορά στο μέλλον αυτού του τόπου.
Ο Στουρνάρας εκνευρισμένος απο τα "τσιμπίματα" του Τσίπρα του ζητά να υποβάλλει την πρότασή του για το πως θα αποληρώσουμε τα 500 δισεκταομμύρια ευρώ που έχουμε ΠΑΡΕΙ (!!!).
Αντί λοιπόν ο φερόμενος ως αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης να πεταχτεί όρθιος και να του ζητήσει να μας πεί απο που κι ως πού πήραμε 500 δισ. ευρώ, συνέχισε να χαμογελά ξαπλωμένος πάνω στο έδρανο σκεπτόμενος ίσως τη θέα που θα έχει όταν αύριο ,ελέω Αμερικής και ΔΝΤ, θα μετακομίσει στα κυβερνητικά έδρανα.

Εμείς επειδή δεν έχουμε περάσει απο τα "κατηχητικά" του Brookings ούτε απο της σχολές του Σικάγο , της "Trilateral comission", της "Group of 30" ή της "Παγκόσμιας Τράπεζας" και του IMF, ξέραμε αυτά που μας έλεγαν μέχρι προχθές οι διαδοχικές κατοχικές κυβερνήσεις.Ότι δηλαδή η χώρα μας μέχρι στιγμής έχει "πάρει" απο τους Ευρωατλαντικούς τοκογλύφους 150 δισεκατομμύρια ευρώ τα οποία φυσικά είτε με τόκους , είτε με άλλα κόλπα (κουρέματα,τιτλοποιήσεις καταθέσεων και αποθεματικών ταμείων, επαναγορές ομολόγων,φόροι , χαράτσια κλπ) τα έχουμε πληρώσει διπλά και τρίδιπλα , και γύρευε να δείς πόσα θα τους δώσουμε ακόμα μέχρι να μας ξεκρεμάσουν απο το "τσιγκέλι".
Ας ξεχάσουμε προς το παρόν τις "εκροές" αυτά δηλαδή που δεν πληρώνει η ντόπια ολιγαρχία αλλά ο ελληνικός λαός , και ας μείνουμε στις "εισροές" σε αυτά που λένε οι κυβερνητικές νυφίτσες και οι παπαγάλοι πως "πήραμε".
Οι εισροές κεφαλαίων θεσμικά γίνονται απο δύο παράλληλους και συγκοινωνούντες αγωγούς, του κράτους και της κεντρικής τράπεζας που εν προκειμένω είναι η ιδιωτικών συμφερόντων ( να μην το ξεχνάμε αυτό) λεγομένη Τράπεζα της Ελλάδας.Τυπικά λοιπόν, γνωρίζουμε τι πέρασε ( και έφυγε χωρίς να σταματήσει) απο τον αγωγό που αφορά το "ελληνικό" κράτος, ενώ σε ότι αφορά τον άλλο "αγωγό" δηλαδή την Τράπεζα της Ελλάδας , δεν ξέρουμε απολύτως τίποτα αφού θεσμικά δεν έχουν καμία υποχρέωση να δίνουν αναφορά σε κανέναν παρά μόνο στα φανερά (ΕΚΤ) και κρυφά αφεντικά τους ή σε όσους συνεργάζονται με αυτά.
Ένας απο αυτούς τους "συνεργάτες" είναι και ο λυκόμορφος φορολογητής δηλαδή ο διορισμένος υπουργός οικονομικών της τρικομματικής κυβερνητικής κοινοπραξίας.
Αυτός λοιπόν ο κύριος, πάνω στα νεύρα του, ξεστόμισε την τραγικώτερη από όλες τις "αλήθειες" που έχουν βγεί απο τα στόματα των μέχρι σήμερα δωσιλόγωνΟμολόγησε ότι έως τώρα δεν έχουν εισρεύσει (θεωρητικά) στην χώρα μας 150 δισεκατομμύρια ευρώ αλλά 500 !!!
Πράγμα φυσικά που σημαίνει ότι για τα επόμενα 850 χρόνια ο ελληνικός λαός δεν θα έχει ζωή αλλά θα νοικιάζει απο τους ξένους τοκογλύφους μία μίζερη επιβίωση.
Ας πετάξουμε στην άκρη κάθε λογική σκέψη και απορία και ας δεχτούμε ότι πήραμε πράγματι τα 150 δισ που μέχρι χθές μας διαβεβαίωναν οι κυβερνητικοί αλλά και ακόμα 350 δισεκατομμύρια, δηλαδή ότι έχουμε πάρει μέχρι στιγμής 500 δις ευρώ.
Ρωτάμε λοιπόν τον κ. Στουρνάρα.
Αφού μπήκαν στην Ελλάδα 500 δις ευρώ , που στα κομμάτια πήγαν και δεν τα είδαμε;
Μήπως πήγαν στην υγεία, στην παιδεία,στην κοινωνική ασφάλιση,σε μισθούς και συντάξεις, σε δάνεια για μικρομεσαίους,σε δημόσιες επενδύσεις;Διότι αν έστω και ένα ελάχιστο μέρος απο αυτά που λέτε ότι πήραμε είχε μπεί στην χώρα μας και είχε διατεθεί σε αυτούς τους τομείς, τότε δεν θα είχαμε φτάσει να έχουμε ανεργία που ούτε σε καιρό πολέμου υπάρχει .
Δεν θα βλέπαμε εξαθλιωμένους συμπολίτες μας να σκοτώνονται για ένα πιάτο φαϊ στα συσσίτια , ή για μία σακκούλα πατάτες στις δωρέαν διανομές που οργανωνόνται περιστασιακά Δεν θα λιποθυμούσαν στα σχολεία τα παιδιά μας απο την πείνα
Δεν θα πέθαιναν πριν την ώρα τους καρκινοπαθείς και άλλοι σοβαρά πάσχοντες συνάνθρωποί μας επειδή δεν έχουν λεφτά για φάρμακα και θεραπείες τις οποίες σταμάτησαν να τους παρέχουν δωρεάν τα ασφαλιστικά τους ταμεία
Δεν θα αυτοκτονούσαν τόσες χιλιάδες απελπισμένων.
Δεν θα βιώναμε όλοι μας τετοια δυστυχία.
Πές μας λοιπόν κ.Στουρνάρα που πηγαν αυτά τα 500 δισεκατομμύρια τα οποία μας καλείς και να τα πληρώσουμε κι απο πάνω;

 
 
ΠΗΓΗ
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου