Δευτέρα 13 Μαΐου 2013

ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΡΑΠΕΖΟΠΙΣΤΩΤΙΚΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ (ΣΤΕ): ΑΠΟΡΡΙΠΤΕΤΑΙ Η ΑΙΤΗΣΗ ΑΚΥΡΩΣΗΣ ΤΗΣ ΕΠΙΣΤΡΑΤΕΥΣΗΣ ΤΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ

 
ΑΣΕ ΜΕ ΝΑ ΕΚΔΙΔΩ ΚΑΙ ΝΑ ΕΛΕΓΧΩ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΕΝΟΣ ΕΘΝΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΠΟΙΟΣ ΦΤΙΑΧΝΕΙ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ (ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΔΕΝ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΠΟΙΟΣ ΤΟΥΣ "ΕΦΑΡΜΟΖΕΙ")
 
 

ΣΧΟΛΙΟ OIMOΥ-ΑΘΗΝΑΣ


Κάθε μέρα η κατοχική κυβέρνηση των δωσιλόγων επιβεβαιώνει την ρήση του Anselm Bauer (Rothschild) και δείχνει ποια είναι τα αφεντικά της. Έτσι και τώρα το ΣτΕ μας λέει ότι και το άκρως αντισυνταγματικό της επιστρατεύσεως υποψηφίων απεργών, είναι νόμιμο και άρα κακώς προσέφυγε η ΟΛΜΕ για να την ακυρώσει.
Συμβούλιο Τραπεζοπιστωτικής Εξουσίας με τα όλα του...




Το Συμβούλιο της Επικρατείας απέρριψε, με προσωρινή διαταγή που εξέδωσε, το πρώτο αίτημα της ΟΛΜΕ για ανάκληση της απόφασης περί της επιστράτευσης των καθηγητών.

Ο αντιπρόεδρος του ΣτΕ και πρόεδρος του Δ' Τμήματος του Ανωτάτου Δικαστηρίου κ. Σ. Ρίζος εξέδωσε προσωρινή διαταγή απορρίπτοντας το αίτημα των καθηγητών, οι οποίοι έχουν καταθέσει και αίτηση ακύρωσης της επίμαχης απόφασης.

Το συνδικαλιστικό όργανο των καθηγητών μέσης εκπαίδευσης είχε προσφύγει στο Συμβούλιο Επικρατείας προκειμένου να καταθέσει αίτηση ακύρωσης της επιστράτευσης από την κυβέρνηση.
 
Την είδηση είδαμε εδώ
 
 
 
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου