Τετάρτη 11 Δεκεμβρίου 2013

ΘΕΛΟΥΝ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΕΞΙΣΛΑΜΙΣΜΕΝΗ, ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΣΑΡΙΑ


ΟΙ ΧΑΖΑΡΟΙ ΠΡΟΩΘΟΥΝ ΤΩΡΑ ΤΟΝ ΙΣΛΑΜΙΚΟ ΚΛΑΔΟ ΤΟΥΣ, ΤΟΥΣ "ΑΔΕΛΦΟΥΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ" ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΙΣΛΑΜΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ

BINTEO


Αφου ο σιωνισμός τους διέβρωσε τον δυτικό πολιτισμό με την θεοποίηση του χρήματος, οι χάζαροι χρηματοδότησαν τον Χίτλερ για να φτιάξουν παγκόσμια δικτατορία με σιδηρά πειθαρχία. Απέτυχαν!
Προσπαθούν πάλι με οικονομικά μέσα, πτωχοποιώντας τους λαούς της Ευρώπης, αλλά τώρα οι χάζαροι χρησιμοποιούν και τον άλλο κλάδο τους, αυτόν των αδελφών μουσουλμάνων, για να κατακτήσουν την μεν Ευρώπη με την μετανάστευση μεγάλου πληθυσμού στα εδάφη της, τα δε εξευρωπαϊσμένα μουσουλμανικά κράτη (Αίγυπτος, Ιράκ, Λιβύη, Συρία) με τις σφαγές χριστιανών αλλά και μετριοπαθών (δηλαδή αληθινών) μουσουλμάνων.

Ο λόγος είναι απλός. Η Παγκόσμια Οικονομική Δικτατορία μπορεί να επιβληθεί πιό άνετα όταν τα πλήθη θα είναι υποταγμένα στους υπερδικτατορικούς νόμους της μουσουλμανικής σαρίας.

Δείτε αυτό το ντοκυμαντέρ και αντιληφθείτε το μέγεθος του κινδύνου να μετατραπεί η Ευρώπη σε ισλαμική κόλαση της σαρία. Δείτε τους πόσο καθαρά το λένε ότι δεν πιστεύουν στην δημοκρατία αλλά στην σαρία, ότι οι άπιστοι (χριστιανοί) πρέπει να σκοτώνονται όπου βρεθούν!!!






ΕΛΛΗΝΕΣ ΞΥΠΝΗΣΤΕ! Η ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ!

ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΟΥΤΕ Ο ΕΘΝΟΜΗΔΕΝΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΡΙΖΑ ΟΥΤΕ ΤΟ ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΟ ΚΚΕ ΟΥΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΘΛΙΟ ΑΠΟΜΕΙΝΑΡΙ ΤΗΣ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ, ΤΟ ΠΑΣΟΚ.

ΔΕΞΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΥΤΕ Ο ΕΘΝΟΚΤΟΝΟΣ ΣΑΜΑΡΑΣ, ΟΥΤΕ Η ΕΩΣΦΟΡΙΚΗ  ΚΑΙ ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.
ΟΙ ΜΕΝ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΟΝΤΑΙ ΤΗ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΤΩΝ ΛΑΩΝ, ΞΕΧΝΩΝΤΑΣ ΠΟΙΟΙ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΣΠΡΩΧΝΟΥΝ ΣΤΙΣ ΞΕΝΗΤΕΙΕΣ, ΟΙ ΔΕ ΚΥΝΗΓΟΥΝ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ, ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΑΛΛΟΘΙ ΣΕ ΜΙΑ ΠΙΘΑΝΗ "ΕΞΕΓΕΡΣΗ" ΤΟΥΣ!

ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ!
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΥΠΗΚΟΟΤΗΤΑ ΜΟΝΟ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΒΑΠΤΙΖΟΝΤΑΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙ ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΤΟΥΣ  ΝΟΜΟΥΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ. 
ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ ΟΡΙΟ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, ΠΕΡΑΝ ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΟΝΟ Η ΑΠΕΛΑΣΗ!


1 σχόλιο:

  1. ουστ εξω ολοι οι κωλο-ισλαμιστες απ την ευρωπη μην χεσω,τσακιστε τους ρε ολους ειναι ακρως τρελοι παρανοικοι θελουν να μας φανε τα κτηνοι γαμω τα ματια τους

    ΑπάντησηΔιαγραφή