Τετάρτη 21 Οκτωβρίου 2015

ΑΔΙΑΝΟΗΤΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΩΝ ΔΩΣΙΛΟΓΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟ


ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΤΗΝ ΟΡΓΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΚΑΛΕΣΑΝ ΤΟΝ ΙΕΡΩΝΥΜΟ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΗΡΙΞΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΣΤΗΣΕΙ ΣΤΟ ΛΑΟ ΝΑ ΜΗΝ...ΕΞΕΓΕΙΡΕΤΑΙ!

ΑΚΟΥΣΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ: «ΠΑΡΤΕ ΖΒΑΡΑ ΟΛΑ ΚΑΨΤΕ ΤΑ ΒΡΕ»Φαίνεται ότι φοβούνται ή μάλλον πιο σωστά τρέμουν την οργή του ελληνικού λαού διότι δεν εξηγείται αλλιώς η παρέμβαση που έκανε  ο αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος, μιλώντας σε τηλεοπτικό σταθμό για την οικονομική κρίση...

Στηρίζοντας απροκάλυπτα την δωσίλογη κυβέρνηση του Τσίπρα που ως " Ράλλης " της ψευτοαριστεράς, εξυπηρετεί τα συμφέροντα των δια της τοκογλυφίας κατακτητών γερμανών και εξαχνώνει τον πλούτο των Ελλήνων, ο αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος δήλωσε ότι"Ο λαός είναι κυρίαρχος και αποφασίζει και δεν μπορεί τη μια μέρα να ψηφίζει και την άλλη να λέει ότι επαναστατεί."...


Ερώτηση προς αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο: 

Όταν ο λαός ψήφιζε 62,5% ΟΧΙ ΣΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ήταν κυρίαρχος ναι ή όχι;

Παραθέτουμε αμέσως όλα τα ανήκουστα που είπε σχολιάζοντάς τα. Τα σχόλια είναι τονισμένα με το χρώμα της Ελλάδας, σαν να μιλάει ο Ελληνικός λαός :

αρχ. Ιερώνυμος:«Είναι δύσκολα. Αλλά δεν έχουμε και κάτι καλύτερο να κάνουμε»

Κι εσείς μακαριώτατε είστε οπαδός του δόγματος ΤΙΝΑ;(There Is No Alternative, Δεν υπάρχει εναλλακτική) της Θάτσερ που το χρησιμοποίησε πρώτος ο ΓΑΠ μετά ο Παπαδήμος, ύστερα ο Σαμαράς και τώρα ο Τσίπρας; Μα με αυτό το δόγμα φτάσαμε ως εδώ!!! Εσείς ως πνευματικός πατέρας ξεχάσατε τι είπε ο Κύριός μας στον διάβολο όταν τον πείραξε στην έρημο;"Ουκ επ άρτω μόνον ζήσεται άνθρωπος" του είπε και τον αποστόμωσε.
Άρα ας έχουμε την πατρίδα μας κι ας δυσκολευτούμε. Γι αυτό είναι η Εκκλησία και ο πλούτος, για να βοηθήσουν στη δύσκολη στιγμή την πατρίδα!


αρχ. Ιερώνυμος:«Το καλύτερο που έχουμε να κάνουμε είναι να βάλουμε όλες μας τις πλάτες ενωμένοι να βοηθήσουμε και ο λαός δεν πρέπει να αγανακτεί... με ποια έννοια, του δίνεται η δυνατότητα, στο χέρι του, να αποφασίσει. Δεν μπορεί να ψηφίζει τη μια μέρα και την άλλη μέρα να λέει "επαναστατώ". Έχει στα χέρια του όλη τη δύναμη. Δεν είναι υπεύθυνος ο λαός;»


Πρώτα απ΄όλα πλάτες βάζει μόνον ο λαός που αφαιμάσσεται   συνεχώς (σύμφωνα με νεότερα στοιχεία της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας οι Έλληνες είναι αυτοί που υπέστησαν τις μεγαλύτερες απώλειες σε ότι αφορά στον ατομικό τους πλούτο από οποιαδήποτε άλλη χώρα της ευρωζώνης την περίοδο 2009-2013 χάνοντας 17000 ευρώ κάθε ένας. Ούτε οι πολιτικοί ούτε οι μεγαλοεπιχειρηματίες, καναλάρχες, εφοπλιστές και γενικά οι πάμπλουτοι ελληνόφωνοι έβαλαν πλάτη όλα αυτά τα χρόνια!
Δεύτερον για ποια δύναμη του λαού μιλάτε μακαριώτατε; Όταν ψήφισε με κλειστές τράπεζες 62,5% ΟΧΙ στα μνημόνια γιατί δεν τον έλαβαν υπ΄όψιν και τώρα που οι μισοί Έλληνες αηδιασμένοι από την προδοσία της ψήφου τους δεν πήγαν να ψηφίσουν και ο Τσίπρας πήρε το 36% του 50% δηλαδή το 18% των Ελλήνων, η ψήφος είναι κυρίαρχη;
Φοβάστε την επανάσταση του λαού και πιο πολύ την φοβούνται οι κυβερνώντες που στηρίζετε, γι αυτό τα λέτε αλλά ο λαός πραγματικά δεν έχει άλλη λύση από το να εξεγερθεί! 


αρχ. Ιερώνυμος:«Επομένως πρέπει όλα αυτά να τα σκεφτούμε καλύτερα και γενικότερα να σοβαρευτούμε και να δούμε τα πράγματα με την εικόνα που έρχονται, με την πραγματική διάσταση που έχουν, αλλά και με τη σκέψη πως θα μπορέσουμε να ξεφύγουμε από αυτή την κατάσταση τη δύσκολη»

Όλα αυτά τα χρόνια οι κυβερνήσεις εφαρμόζουν αυτήν την λύση των μνημονίων δήθεν μη έχοντας άλλη λύση και ενώ αντικρύζουμε με αυτόν τον "ρεαλισμό" την κρίση, το χρέος μεγαλώνει κι εμείς γινόμαστε φτωχότεροι! Άρα η μόνη σκέψη μας για το πως θα μπορέσουμε να ξεφύγουμε από αυτή την δύσκολη κατάσταση είναι ακριβώς αυτή από την οποία εσείς θέλετε να μας αποτρέψετε, δηλαδή η ΕΞΕΓΕΡΣΗ!


αρχ. Ιερώνυμος:«Προσωπικά, συνιστώ να μην μας πιάσει πανικός, δυσκολίες περάσαμε πάρα πολλές φορές και κρίσιμες εποχές σε αυτό τον τόπο. Λίγο αγώνα περισσότερο, μια προσπάθεια όλων μας, με υπομονή περισσότερη πιστεύω ότι και τώρα θα ξεπεράσουμε τις δυσκολίες».

Εδώ πραγματικά μακαριώτατε μιλάτε στο απόλυτο κενό! Διότι αν και πράγματι έχουμε περάσει πολλές και εξοντωτικές δυσκολίες στο παρελθόν όπως π.χ. στην ένοπλη γερμανική κατοχή (διότι τώρα έχουμε δανειακή κατοχή). Όμως τότε δεν κάναμε μια προσπάθεια (όπως προτείνετε εσείς) να υπομείνουμε την πείνα, τα βασανιστήρια, τις εκτελέσεις και εν τέλει το ολοκαύτωμα της χώρας αλλά κάναμε ένοπλη αντίσταση και τελικά απότινάξαμε τον γερμανικό ζυγό!
Αντί λοιπόν να μας εμπνεύστε έναν υπέρ πάντων (κυρίως των πνευματικών αξιών) αγώνα μας ωθείτε να μείνουμε σιωπηλοί ραγιάδες μέχρι την τελική μας εξόντωση;


ΟΛΟΣ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΑΠΑΝΤΑΕΙ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΡΑΓΙΑΔΕΣ ΜΕ ΕΝΑ ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΜΕΝ ΣΥΧΡΟΝΟ ΗΧΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΛΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΜΕΛΩΔΙΑ:

ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΘΑ ΕΞΕΓΕΡΘΟΥΜΕ ΑΛΛΑ Ο,ΤΙ ΣΑΠΙΟ ΚΑΙ ΠΑΛΙΟ ΘΑ ΤΟ ΠΑΡΟΥΜΕ ΖΒΑΡΑ (Η ΖΒΑΡΝΑ ΑΝ ΠΡΟΤΙΜΑΤΕ)

ΖΒΑΡΑ

(Villagers of Ioannina City) 

Πάρτε ζβάρα τα βουνά τις κορφές
νησιά και πόλεις, τα χωριά, γιοφύρια
άιντε πάρτε τα βρε


Πάρτε ζβάρα τα βουνά τις κορφές
νησιά και πόλεις, τα χωριά, γιοφύρια
και αλωνίστε τα βρε


Πάρτε ζβόρα και άντε πιάστε τα βρε
πιάστε δρόμους, πλατείες, τα στενά στη γύρα
άιντε πιάστε τα βρε


Πάρτε ζβόρα και άντε πιάστε τα βρε
πιάστε δρόμους, πλατείες, τα στενά στη γύρα
και πατήστε τα βρε


Πάρτε τα ζβάρα όλα κάψτε τα βρε
βρείτε κάθε παλιό, κάθε σάπιο και μαύρο
και άιντε κάψτε το βρε


Πάρτε τα ζβάρα όλα κάψτε τα βρε
κάψτε κάθε παλιό, για να βγει από μέσα

ο πιο όμορφος ανθός
1 σχόλιο:

  1. ΜΑΚΡΙΩΤΑΤΕ ΚΑΙ ΣΕΒΑΣΤΟΙ ΕΠΙΣΚΟΠΟΙ.ΕΣΕΙΣ ΟΛΟΙ ΠΟΥ ΜΑΖΕΥΟΣΑΣΤΕ ΚΑΙ ΣΥΝΕΔΡΙΑΖΕΤΕ ΚΕΚΛΕΙΣΜΕΝΩΝ ΤΩΝ ΘΥΡΩΝ.ΤΩΡΑ ΒΓΗΚΑΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΔΗΛΩΣΕΙΣ..... ΚΑΙ ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΤΑ ΛΕΤΕ ΑΥΤΑ.ΣΤΗΝ ΠΟΛΥΤΕΚΝΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΩΝ ΕΠΤΑ( 7 ) ΨΥΧΩΝ ΟΠΟΥ ΑΓΩΝΙΖΕΤΕ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΜΑΣ ΝΑ ΜΑΣ ΖΗΣΕΙ ΔΟΥΛΕΥΩΝΤΑΣ ΜΕΡΑ ΝΥΧΤΑ ΓΙΑ ,,, ΕΥΡΩ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή