Σάββατο 27 Φεβρουαρίου 2016

Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΕΤΑΤΡΕΠΕΤΑΙ ΣΕ ΛΑΘΡΟΠΑΡΑΔΕΙΣΟ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΩΝ!

 Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΣΥΝΤΕΛΕΙΤΑΙ ΤΩΡΑ! ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΠΟΛΕΙΣ ΘΑ ΦΤΙΑΞΟΥΝ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΕΣ!!!


ΘΑ ΦΤΙΑΞΟΥΝ 10 ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΕΣ ΠΟΛΕΙΣ ΚΑΤ΄ ΕΝΤΟΛΗΝ ΤΩΝ ΔΥΤΙΚΩΝ ΤΟΚΟΓΛΥΦΩΝ, ΕΝΩ ΔΕΝ ΕΦΤΙΑΞΑΝ ΠΟΤΕ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΡΩΜΑΝΙΑ ΣΤΗ ΘΡΑΚΗ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΨΗΦΙΣΤΕΙ ΑΠΟ 204 ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ

 Δέκα μουσουλμανικές πόλεις και κωμοπόλεις σκοπεύουν να οικοδομήσουν οι δωσίλογοι τους επόμενους 12 μήνες στην Ελλάδα, όπως προκύπτει από τα στοιχεία που οι ίδιοι  έδωσαν στην ΕΕ, ζητώντας ταυτοχρόνως ψίχουλα 450 εκατ. ευρώ για την αυτοκτονική "φιλοξενία τους" όταν οι τούρκοι παίρνουν 5 δις για να μας τους στέλνουν!!!

Και όταν λένε 100.000 πρόσφυγες μάλλον πρόκειται για 1000.000 λαθρομετανάστες! Οι ανακοινώσεις-κραυγές αγωνίας των δήμων Κιλκίς και Γιαννιτσών φωνές "βοώντων ἐν τῃ ερήμῳ" αποσιωπώνται από τα επίσης δωσίλογα ΜΜΕ.


Αλήθεια το ΝΑΤΟ, τι ρόλο παίζει;

Ο τελικός στόχος του σχεδίου είναι να μην μείνει μέρος στην ελληνική επικράτεια που να μην έχει από ένα μεγάλο καταυλισμό μουσουλμάνων με την προδοτική προοπτική να μείνουν μόνιμα στην Ελλάδα όσο περισσότεροι γίνεται... 

Μιλάνε για πρόσφυγες, αλλά δεν μας είπαν από πότε γίνεται πόλεμος στο Πακιστάν και δεν το ξέρουμε; Γιατί το 80% των λαθρομεταναστών είναι Πακιστανοί! Επίσης στο Αφγανιστάν έχει λήξει ο πόλεμος εδώ και χρόνια, αλλά τώρα φεύγουν οι "πρόσφυγες"! Άλλο ένα 15% είναι οι Αφγανοί  λαθρομετανάστες και μόνο ένα 5% είναι αληθινοί Σύροι πρόσφυγες τους οποίους όλοι δέχονται στην Ευρώπη! Όλους τους άλλους, που οι δήθεν "αντιρατσιστές" σιωνιστές θεωρούν σκουπίδια, δεν τους δέχονται στις χώρες τους και θέλουν να τους θάψουν στην χωματερή.

Η Ελλάδα σαν χώρα του Χριστού τους δέχεται όλους, αλλά οι προδότες ηγέτες της απλώς διεκπεραιώνουν το σχέδιο των σιωνιστών αφεντικών τους που νομίζουν ότι θα αφανίσουν τον Ελληνισμό επειδή υπερχρέωσαν ψευδώς την χώρα μας! 


Προκειμένου λοιπόν οι δωσίλογοι να απορροφήσουν τα μιλιούνια των λαθρομεταναστών, που τα αφεντικά τους στέλνουν βάσει του σχεδιασμού αλλοίωσης του ελληνικού πληθυσμού, πρόκειται να δημιουργήσουν δέκα μουσουλμανικές πόλεις, χωρίς καν να ζητήσουν την γνώμη του λαού.

Κι αυτό συμβαίνει στην χώρα που δεν δημιουργήθηκε η Ρωμανία, η πόλη στην Θράκη για την οποία ψήφισαν 204 Έλληνες βουλευτές! Δεν δημιουργήθηκε μια πόλη στη Θράκη που θα είχε λύσει το "τεχνητό" πρόβλημα του τουρκικού προξενείου! Γιατί απλά 200.000 Έλληνες σε μια νέα πόλη στη Θράκη θα άλλαζαν τον χάρτη των δυνάμεων στην ακριτική περιοχή, υπέρ του Ελληνισμού

Αλλά το αποτέλεσμα όπως πάντα:Προδοσία! 

Έμεινε μονάχα μια ανάμνηση, ο ναός του Αγίου Ευγενίου, που χτίστηκε τότε ως θεμέλιος οίκος της νέας πόλης, κατά το έθος κατασκευής των πόλεων της Ανατολικής Ρωμαϊκής αυτοκρατορίας! Πρώτα κατασκεύαζαν την Εκκλησία και μετά τα υπόλοιπα κτίρια...


vlcsnap-2015-05-01-14h08m11s19


Αντί της Ρωμανίας δέκα μουσουλμανικά γκέτο;

ΩΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΚΥΡΙΑΡΧΟΥΝ ΟΙ ΠΡΟΔΟΣΙΕΣ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΡΗΜΗ ΧΩΡΑ;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου