Παρασκευή 13 Μαΐου 2016

ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟ ΘΡΙΛΕΡ "HIS PRODECESSORS' VOICE" ("H ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΠΡΟΚΑΤΟΧΩΝ TOY")


ΤΣΙΠΡΑΣ: Η ΣΑΜΑΡΟΒΕΝΙΖΕΛΙΚΗ ΕΝΣΑΡΚΩΣΗ...



"Η Ελλάδα μπαίνει σε νέα εποχή, ανάπτυξης και αισιοδοξίας", κραύγασε με περισσό θράσος ο Τσίπρας στην εκδήλωση του ΣΕΤΕ χθες βράδυ, αναφερόμενος στο "κλείσιμο της αξιολόγησης" (αφού έδωσε στα κοράκια και τα τελευταία μας κόκκαλα) και στο "θέμα του χρέους" (που μόνο αυτός το αναφέρει και στο τέλος θα κουρευτούν οι καταθέσεις μας)

Το success story του Σαμαρά και το PSI του Βενιζέλου ξαναζούν μέσα από τον Τσίπρα...


 Ο κ Τσίπρας είπε με τη φωνή του Σαμαρά, ότι "ο τουρισμός αποτελεί την αιχμή του δόρατος στη νέα αναπτυξιακή προοπτική που ανοίγεται στη χώρα μας, καθώς στηρίζει την απασχόληση σε τουλάχιστον 200 κατηγορίες επαγγελμάτων".

"Ειδικά με 1,5 εκατομμύριο λαθρομετανάστες φέτος θα προσελκύσουμε τους διπλάσιους επισκέπτες στη χώρα μας...σκέφτηκε ειρωνικά ο Σαμαράς  μέσα στον Τσίπρα, αλλά δεν μπορούσε να τον ξεμπροστιάσει, καταστρέφοντας το υπέροχο μνημονιακό κλίμα που είχε δημιουργηθεί στο ΣΕΤΕ... 


"Η διασφάλιση ενός περιβάλλοντος οικονομικής σταθερότητας και η εγγύηση της ασφάλειας είναι οι δύο πυλώνες για τον τουρισμό" ανέφερε βαριεστημένα ο Σαμαράς μέσα απ΄τον Τσίπρα (το έχει πει τόσες φορές που το σιχάθηκε κι ο ίδιος) και πρόσθεσε, πως "θέλει να στείλει ένα μήνυμα εντός και εκτός της χώρας, ότι η Ελλάδα είναι και θα παραμείνει χώρα σταθερότητας και ασφάλειας , παρά το γεγονός ότι βρίσκεται σε μια ταραγμένη περιοχή του κόσμου".

Σ΄ αυτό το σημείο ο Τσίπρας άρχισε να γελάει χωρίς λόγο και παρά τις παροτρύνσεις των συμβούλων του να κατέβει απ΄το βήμα, εκείνος παρέμεινε χαζογελώντας ώσπου ξαφνικά σοβάρεψε παίρνοντας ένα βλοσυρό ύφος αφηνιασμένης σαύρας:  
"Με το πέρας της πρώτης αξιολόγησης και την ελάφρυνση του χρέους η αβεβαιότητα μπορεί να δώσει τη θέση της στη σταθερότητα. Η Ελλάδα μπαίνει σε νέα εποχή, ανάπτυξης και αισιοδοξίας" κραύγασε με θράσος παίρνοντας ταυτόχρονα ένα πολύ γνώριμο σαρδόνιο χαμόγελο.

Αυτός που χασκογελούσε στην πραγματικότητα δεν ήταν ο Τσίπρας αλλά ο Σαμαράς μέσα του, που δεν άντεχε ούτε ο ίδιος τα τόσα ψέμματα που έλεγε μέσω του θλιβερού του φερέφωνου. Τότε ήταν που ανέλαβε την "καθοδήγηση" του Τσίπρα ο βλοσυρός Βενιζέλος, ο καθ ύλην αρμόδιος σε κουρέματα χρέους μέσω διαλύσεως ταμείων, νοσοκομείων και πανεπιστημίων.

Τέλος ο πρωθυπουργός μιλώντας με διπλή φωνή ( καθώς ο Σαμαράς κι ο Βενιζέλος μιλούσαν μέσα του ταυτόχρονα) εξέφρασε την αισιοδοξία του για την πορεία της οικονομίας τονίζοντας ότι μέχρι τέλος του έτους πάνω από 10 δισ. ευρώ θα πάνε στην πραγματική οικονομία, πράγμα που όπως είπε, θα ανατρέψει προβλέψεις και η χώρα μπορεί να επιστρέψει στην ανάπτυξη πριν το τέλος του έτους.

Λέγοντας αυτό το τελευταίο ο Τσίπρας ξέσπασε σε χοντρά διπλά γέλια, αφού τόσο ο Σαμαράς όσο κι ο Βενιζέλος χαχάνιζαν ταυτόχρονα μη μπορώντας να σταματήσουν...



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου