Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου 2017

Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΤΟΥ ΠΟΙΟΤΗΤΑ...


ΦΕΡΝΑΝΤΟ ΣΑΝΤΟΣ: «ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΥΟ ΜΟΝΑΧΟΙ» 





ΣΗΜΕΙΩΣΗ ΟΙΜΟΥ- ΑΘΗΝΑΣ

Ο Φερνάντο Σάντος είναι ο καλύτερος προπονητής που έχει περάσει από την Εθνική Ελλάδος, αφού έχοντας ένα σύνολο εμφανώς υποδεέστερο από αυτό που είχε ο Ρεχάγκελ όταν η Εθνική Ελλάδος πήρε το Ευρωπαϊκό κύπελλο, έφτασε την ομάδα της χώρας μας στις 16 καλύτερες στον κόσμο.
Ουσιαστικά δηλαδή (παρά ένα πέναλτυ) την έφτασε στις 8 καλύτερες ομάδες στον κόσμο!

Έχουμε πει πως όποιος ευθύνεται για την απομάκρυνσή του πρέπει να λογοδοτήσει γιατί αυτή ήταν μια πράξη προδοσίας της χώρας που ολοκληρώθηκε με την πρόσληψη του γελοίου εκείνου Κλ.(Ρ)ανιέρι ο οποίος με την ίδια σύνθεση που είχε ο Σάντος, έχασε ακόμη και από τα Φερόε!
Για να περάσουμε μέσω Μαρκαριάν(!!!) στον γερμανό που έχει όνομα σχετικό με αυτήν την προστακτική που θέλουν να απευθύνουν οι γερμανοί στους υπερήφανους Έλληνες: ΣΚΥΒΕ!!!

Ο Φερνάντο Σάντος όμως όπως θα δείτε, εκτός από σπουδαίος προπονητής είναι και ανώτερος πνευματικά άνθρωπος και Έλληνας στην ψυχή! Δείτε το σχετικό άρθρο: 

Σάντος: "Οι καλύτεροι Έλληνες φίλοι μου είναι δυο μοναχοί"

Ο Φερνάντο Σάντος παραβρέθηκε σε ένα συνέδριο για το προσφυγικό ζήτημα και στάθηκε σημασία που έχει η ενσωμάτωση στην κοινωνία αυτών των ανθρώπων, αποκαλύπτοντας πως στην Ελλάδα οι δύο καλύτεροι φίλοι του είναι ορθόδοξοι μοναχοί.

Το ζήτημα της προσφυγικής κρίσης απασχολεί όλες τις χώρες, αφού, μέχρι στιγμής, παρά τις προσπάθειες που έχουν γίνει, κυρίως από μη κυβερνητικές οργανώσεις, δεν έχει βρεθεί μία ικανή λύση.

Ωστόσο, υπάρχουν πολλές και σπουδαίες αθλητικές προσωπικότητες, οι οποίες συμμετέχουν σε εκστρατείες υποστήριξης των μεταναστών, δείχνοντας πως δεν μένουν αμέτοχοι σ' αυτό το σοβαρό θέμα.

 Μεταξύ αυτών, κι ο Φερνάντο Σάντος, ο οποίος έδωσε το παρών σ' ένα συνέδριο για το εν λόγω ζήτημα και υποστήριξε πως το ποδόσφαιρο έχει δείξει το δρόμο, καθώς στις ομάδες συνυπάρχουν άνθρωποι απ' όλες τις θρησκείες.

"Μία ομάδα έχει καθολικούς, μουσουλμάνους, γενικότερα ανθρώπους απ' όλες τις θρησκείες, οι οποίοι ζουν μαζί, σέβονται ο ένας τον άλλον και λειτουργούν ως ομάδα", υποστήριξε αρχικά, ενώ αποκάλυψε πως κατάφερε να ενσωματωθεί στον ελληνικό τρόπο ζωής:

"Άρχισα να ενσωματώνομαι μέσω της συμμετοχής μου στις Ευχαριστίες, σε μία μεγάλη ορθόδοξη χώρα. Οι καλύτεροι φίλοι μου είναι δύο ορθόδοξοι μοναχοί. Όταν επέστρεψα στην Ελλάδα το 2004 συνειδητοποίησα πως έκανα ένα μεγάλο λάθος. Δεν έπρεπε να συγκρίνω την Ελλάδα με την Πορτογαλία. Έπρεπε να προσπαθήσω να γίνω Έλληνας".

Τέλος, έστειλε ένα μήνυμα σε όλους: "Πρέπει να ανοίξουμε τα χέρια μας και να δεχθούμε τους ανθρώπους, αλλά κι οι ίδιοι πρέπει να καταλάβουν πως αυτά τα χέρια πρέπει να αγκαλιαστούν".


Υ.Γ. Αυτόν τον άνθρωπο έδιωξαν από προπονητή της Εθνικής Ελλάδος, οι προδότες! Πρέπει να λογοδοτήσουν αυτοί που συμβάλλουν στην ταπείνωση της Ελλάδας σε όλους τους τομείς!!!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου