Τετάρτη 10 Απριλίου 2019

Η ΣΥΝΟΔΟΙΠΟΡΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΚΑΙ Η ΕΡΜΗΝΕΙΑ ΤΟΥ ΓΕΡΟΝΤΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΓ. ΙΩΣΗΦ ΤΟΥ ΒΑΤΟΠΑΙΔΙΝΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟΡΡΗΣΕΙΣ


ΔΕΝ ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΕΣ ΜΕ ΕΜΕΝΑ ΧΡΙΣΤΕ ΜΟΥ ; 

ΒΙΝΤΕΟ



Κοινοποιεί ο Γεωκών

Παιδιά μου ταπεινωθείτε εσείς πρώτοι για να μπορέσουν να σας ακούσουν καλύτερα οι άλλοι, διότι εάν Τον Λογον Του Θεού θα τον πείτε από μεγάλο ύψωμα ( δηλαδή, θα τον πείτε με εγωισμό ) θα τον πάρει ο αέρας και μπορεί να τον αρπάξουν και τα κοράκια και ποιος ξέρει που θα τον πάνε.


Ενώ Ο Λόγος Του Θεού που θα πείτε όταν είσθε προσγειωμένοι, ( δηλαδή, ταπεινοί ) θα πέσει στα σώματα τους που είναι τα αυτιά τους, θα ακουστή βαθειά στις ψυχές τους και τότε θα αρχίσει να καλυτερεύει μέσα στις ψυχές τους Ο Λόγος, ο μοναδικός Λόγος, ο οποίος είναι… Ο ΛΟΓΟΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ.

Αν μπείτε παιδιά μου μέσα εις τον Οίκον Του Θεού, Του Ουρανίου Πατρός, ακόμα και οι τοίχοι είναι πολύ ταπεινοί.

Για φαντασθείτε ως εκ τούτου αυτούς που ζουν μέσα σ’αυτόν τον Οίκον, πόσο ταπεινοί είναι αν μπορέσετε να μπείτε και να αγγίξετε Τον Ουράνιον Πατέρα, θα συνειδητοποιήσετε, πως αγγίξατε την αγάπην και θα καταλάβετε με το άγγιγμα την αγάπην πλέον, και αν μπορέσετε να μείνετε δίπλα Του έστω και για λίγο, θα νοιώσετε μέσα σας την δικαιοσύνην και την ειλικρίνεια και θα πλουτίσετε την ψυχήν σας μ’αυτές, και εάν σας εδίνετο η δυνατότητα να φύγετε, θα θέλατε να μείνετε για πάντα στην ζεστή αγκαλιά Του.

Αυτό έπαθε Ο Χριστός, γι’αυτό να του ομοιάσετε παιδιά μου, όταν λέγω να του ομοιάσετε, εννοώ, να κάνετε εσείς το 10 % και αφήστε τα άλλα να τα προσθέσει Ο Κύριος.

Να πείτε εσείς με ειλικρίνεια όμως ότι, «θέλω να ομοιάσω εις Εσένα Κύριε» και Ο Χριστός θα έλθει και θα πη «ΕΛΑ ΝΑ ΒΑΔΙΣΟΥΜΕΝ ΜΑΖΙ» 

Και όταν θα ρωτήσει κάποιος από εσάς : «δεν κουράστηκες με έμενα Κύριε;» τότε Ο Κύριος με πολλήν αγάπην και πολύ χαμόγελο θα τον κοιτάξει και θα του πεί : «ΔΕΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΘΗΚΕΣ ΜΕ ΕΜΕΝΑ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ; ΓΙΑΤΙ ΕΓΩ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΘΗΚΑ ΜΕ ΕΣΕΝΑ» 

Για φαντασθείτε παιδιά μου, πως είναι Ο Ουράνιος Πατέρας και Ο Υιός Του μέσα από αυτά τα λόγια αγάπης και ευσπλαχνίας που σας λέγω.

ΑΓΑΠΗΤΑ ΜΟΥ ΠΑΙΔΙΑ, ψηλά τα μάτια και ψηλά την ψυχήν σας ( να έχετε )

ΑΓΓΙΞΤΕ ΤΟΝ ΘΕΟΝ, γευθείτε το θέλημα Του Θεού , απολαύστε τα μεγαλεία της Βασιλείας Του Θεού.

Και τα πόδια σας, ας πατούν στην γην, ΕΣΕΙΣ ΜΑ ΜΗΝ ΠΑΤΑΤΕ!!! και πείτε με δύναμιν ψυχής :

ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ, ΕΙΝΑΙ Ο ΘΕΟΣ, ΕΙΝΑΙ Ο ΟΥΡΑΝΙΟΣ.

Όταν θα τα πείτε αυτά, να γνωρίζετε, ότι είναι και Ο ΥΙΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΓΙΟΝ ΠΝΕΥΜΑ…



Σημείωση του  Γεωκών

Αγαπητοί Φίλοι, θα ήθελα να μεταφέρω, ΟΧΙ τις δικες μου απόψεις για το θέμα, «Τι είναι οι προφητείες» αλλά του Γέροντα μου και του Γέροντος Ιωσήφ Βατοπαιδινού,

ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΕΡΟΝΤΑ ΜΟΥ : Πολλοί παιδιά μου, ερμηνεύουν τις προφητείες βιαστικά, για να ερμηνεύσετε τις προφητείες, πρέπει προηγουμένως να κάνετε θερμή προσευχή ώστε να μπορέσετε να καταλάβετε το νόημα, τον χρονον και το γεγονός.

Όσοι βιάζονται να τις ερμηνεύσουν, μπερδεύουν τον χρονον, ο οποίος είναι άγνωστος για όλους και για τους ιδίους τους προφήτες ακόμη.

Γιατί παιδιά μου τρέχουν πίσω από τα γεγονότα και όχι πίσω από τις προφητείες ;

Πρώτα ερμηνεύετε την κάθε προφητεία και μετά να την συγκρίνετε με το γεγονός το οποίον γίνεται, όταν λέω αυτόν τον λογον, εννοώ, ότι η κάθε προφητεία έχει τα γεγονότα που θα συμβούν σε κάποιο χρονικό διάστημα.

Μερικοί προσπαθούν να παραπληροφορήσουν τον κοσμον, άλλοι βιάζονται να συγκρίνουν την κάθε προφητεία με ένα συγκεκριμένο γεγονός αλλά αυτό μπορεί να μην ισχύει.

Η κάθε προφητεία, συμπίπτει ακριβέστατα με την Καινή Διαθήκη, διαβάστε την προφητεία και την Καινή Διαθήκη και θα την βρείτε εκεί μέσα την προφητεία αυτή…

ΚΑΙ ΜΗΝ ΤΡΕΞΕΤΕ ΝΑ ΒΡΗΤΕ ΤΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΑΛΛΑ ΝΑ ΒΡΗΤΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΕΙΣΘΗΤΕ ΟΤΙ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ. Η κάθε προφητεία και η Καινή Διαθήκη ομιλουν για το γεγονός του γεγονότος.

ΕΑΝ ΜΙΑ ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ ΔΕΝ ΟΜΟΙΑΖΕΙ ΜΕ ΤΗΝ Καινή Διαθήκη και με την Αποκάλυψη μην την βλέπετε ( παραδέχεσθε ) παιδιά μου

Πάρτε μια προφητεία, όποια θέλετε από την Παλαιαν Διαθήκη μέχρι και αυτές που βγήκαν από τους νέους Αγίους, θα δείτε ότι ο λόγος τους ταυτίζεται με μεγάλη ακρίβεια, ακριβέστατα, με τον Λόγο Του Κυρίου σας.

Γέροντος Ιωσήφ Βατοπαιδινού: 

Ο Θεός, που κατασκεύασε και φροντίζει τα πάντα, με των πανσωστική πρόνοιά του, «αυτός που τα γνωρίζει όλα πριν να γίνουν», πληροφορεί τον άνθρωπο εκ των προτέρων για το τί πρόκειται να συμβεί στο άμεσο ή και στο μακρινό μέλλον, για δύο λόγους.

Με την προφητεία ο Θεός μάς πληροφορεί ότι μένει «πιστός τηρητής των υποσχέσεών του» (Ψαλμ. 144, 13) και μας ενισχύει την υπομονή με το να μας αποκαλύπτει έμπρακτα ότι παραμένει πάντοτε μαζί μας…

 Οι προφητείες δεν γίνονται συνήθως χρονικά γνωστές για να μην εκβιάζεται η ελευθερία του αν­θρώπου…Η προφητεία δεν αλλάζει τίποτε από την περιε­κτική πρόνοια του Θεού, αλλά ξυπνά τον άνθρωπο -που συνεχώς παραμελεί το καθήκον του-, και που αν συνεχίσει έτσι, αναγκάζει τον Θεό να εφαρμόσει την ποινή των παιδευτικών συμβάσεων, που είναι οι απροσδόκητοι πειρασμοί…

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟΝ ΑΓΙΟ ΓΕΡΟΝΤΑ ΕΥΜΕΝΙΟ ΣΑΡΙΔΑΚΗ






1 σχόλιο: