Τετάρτη 3 Φεβρουαρίου 2021

ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΕΧΟΥΝ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΦΕΥΓΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ ΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ...

ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ ON AIR ΣΤΟΝ FOCUS FM ΑΠΟ ΤΟ Δ.Π.Θ. Ο ΚΩΝ. ΒΑΘΙΩΤΗΣ:
 «ΑΡNOΥΜΑΙ ΝΑ ΑΥΤΟΕΞΕΥΤΕΛΙΖΟΜΑΙ»! 

ΗΧΗΤΙΚΟ 


Την παραίτησή του on air στον Focus FM προανήγγειλε σήμερα ο Αναπληρωτής Καθηγητής Ποινικού Δικαίου στη Νομική Σχολή του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης Κωνσταντίνος Βαθιώτης.

«Ήρθε σήμερα η ώρα του τελευταίου μαθήματος μου, το οποίο δεν θα διεξαχθεί ούτε στο αμφιθέατρο ούτε στην μπροστά αισχρή τηλεοθόνη… στο ψηφιακό κελί που έχτισε η κ. Κεραμέως ακολουθώντας τις παγκόσμιες σατανικές οδηγίες. Το μάθημα το τελευταίο θα διεξαχθεί ενώπιον των αυτιών των ακροατών σας.

Το μάθημα αυτό είναι η προαναγγελία της εντός ολίγων ωρών παραιτήσεως μου από τη θέση του αναπληρωτή καθηγητή Ποινικού Δικαίου της Νομικής Σχολής του ΔΠΘ», δήλωσε ο κ. Βαθιώτης κατά την διάρκεια της εκπομπής της Δέσποινας Μποτίτση.

«Κάθε λεπτό που χάνεται είναι υπερπολύτιμο και πρέπει ο ελληνικός λαός να καταλάβει πού βρισκόμαστε» τόνισε σε έντονο συγκινησιακό κλίμα ο καταξιωμένος καθηγητής.

«Τα πράγματα δείχνουν ότι επίκειται νέα αναβαθμισμένη επίθεση κατά των Ελλήνων. Δεν μπορώ να συνεχίσω εσώκλειστος, παγιδευμένος σε ένα ψηφιακό κελί αρνούμαι να αυτοεξευτελίζομαι με αυτόν τον τρόπο» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ακούστε στο ηχητικό που ακολουθεί τους λόγους που οδήγησαν τον κ. Βαθιώτη σε αυτή την απόφαση










6 σχόλια:

  1. Μπράβο στον κ. Καθηγητή. Κύριοι Εισαγγελείς καταγγέλλεται κατάλυση του Συντάγματος δεν μπορείτε να κλείνετε τα αυτά και τα μάτια σας. Σκεφθείτε ποιο είναι το χρέος σας που προκύπτει από τις διατάξεις του άρθρου 120 του Συντάγματος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΥΡΙΕ, τις παροικήσει εν τω σκηνώματί σου; ή τις κατασκηνώσει εν όρει αγίω σου;πορευόμενος άμωμος και εργαζόμενος δικαιοσύνην, λαλών αλήθειαν εν καρδία αυτού,ος ουκ εδόλωσεν εν γλώσση αυτού, ουδέ εποίησε τω πλησίον αυτού κακόν και ονειδισμόν ουκ έλαβεν επί τοις έγγιστα αυτού.εξουδένωται ενώπιον αυτού πονηρευόμενος, τους δε φοβουμένους τον Κύριον δοξάζει· ο ομνύων τω πλησίον αυτού και ουκ αθετών·το αργύριον αυτού ουκ έδωκεν επί τόκω και δώρα επ αθώοις ουκ έλαβεν. ο ποιών ταύτα, ου σαλευθήσεται εις τον αιώνα.
    Ψαλμ.14

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τι να σχολιάσει κανείς;
    Καλή συνέχεια στον ΔΑΣΚΑΛΟ στον ΑΝΘΡΩΠΟ και ΝΟΜΙΚΟ
    Δεν υπήρξα φοιτητής του, ούτε καν φοιτητής νομικής. Αλλά δεν μπορώ να μην υποκλιθώ στην στάση και τον λόγο του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΜΠΡΑΒΟ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΕ ΣΧΟΛΙΑ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΟΠΟΙΟΝ "ΓΟΥΣΤΑΡΕΤΕ".ΚΑΙ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΔΙΑΦΩΝΟΥΣΑ ΣΕ ΚΑΤΙ Η ΗΤΑΝ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΟΥ ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΕΡΧΕΤΑΙ.ΠΟΙΟΣ Ο ΛΟΓΟΣ ΤΟΤΕ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΟΙΧΤΑ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΔΕΝ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΜΑΣΤΕ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ... ΔΕΝ ΔΙΕΓΡΑΦΗ ΚΑΤΙ...

      Διαγραφή