Δευτέρα 5 Απριλίου 2021

Η ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΔΑ ΓΙΑΤΡΟΣ ΠΟΥ ΤΑ ΒΑΖΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΤΡΕΧΟΥΣΑ ΛΟΓΙΚΗ ΤΗΣ ΜΑΖΑΣ...


SIMONE GΟLD«ΠΑΡΑΒΙΑΖΟΥΝ ΤΟΝ ΚΩΔΙΚΑ ΤΗΣ ΝΥΡΕΜΒΕΡΓΗΣ, ΤΗΝ  ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΣΥΝΑΙΝΕΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΠΕΙ ΜΗ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ, ΜΗ ΚΑΤΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΟ, ΜΗ ΕΚΒΙΑΣΤΙΚΟ ΕΜΒΟΛΙΟ!!! »

BINTEO


Αμερικανίδα Γιατρός: Μας αναγκάζουν να πάρουμε ένα φάρμακο παρά τη θέλησή μας, το καθιστούν υποχρεωτικό αφού δεν τηρούν την ”ελεύθερη συναίνεση” που απαιτεί ο Κώδικας Νυρεμβέργης! Ελεύθερη συναίνεση θα πει μη υποχρεωτικό, μη καταναγκαστικό, μη εκβιαστικό!!! 

Η Αμερικανίδα Γιατρός Simone Gοld συγγραφέας, ακτιβίστρια και ιδρύτρια της Οργάνωσης America’s Frontline Doctors δηλώνει: 

Έχοντας εξωθηθεί από τους ειδήμονες ν’αναδιπλωθούμε μέσα στο φόβο για ένα χρόνο, ξαναβρισκόμαστε ξαφνικά σε μια κατάσταση όπου είμαστε αναγκασμένοι να πάρουμε ένα φάρμακο ( σσ. το εμβόλιο) ενάντια στη θέληση μας.

Μοιάζει ολοένα και πιο πιθανό κάθε μέρα κάθε ώρα όλο και πιο υποχρεωτικό. Αφήστε με να είμαι ξεκάθαρη είναι υποχρεωτικό αν ένα πρόσωπο είναι εξαναγκασμένο ή υπό πίεση. 

Ο ορισμός του υποχρεωτικού δεν είναι μόνο αν σας έχουν κολλήσει ένα πιστόλι στο κεφάλι. 

Αυτή δεν είναι η αποψή μου, ο νόμιμος-ικός ορισμός να είσαι υποχρεωμένος με όρους ιατρικού πειραματισμού προέρχεται από τον Κώδικα της Νυρεμβέργης κι είναι ο ακόλουθος:

«η ελεύθερη συναίνεση του ανθρώπινου πλάσματος είναι απολύτως ουσιαστική» αυτό σημαίνει ότι το αφορούμενο πρόσωπο οφείλει να έχει τη νόμιμη δυνατότητα να δώσει την συγκατάθεσή του, οφείλει να είναι σε τέτοια θέση ώστε να δύναται ν’ασκήσει μια ελεύθερη επιλογή χωρίς την επέμβαση κανενός στοιχείου υποχρεωτικότητας επιβολής απάτης εξαπάτησης καταναγκασμού υπερθεμάτισης ή κάθε άλλης μορφής μεταγενέστερης διόρθωσης. 

Το να είναι κανείς αναγκασμένος ή υποχρεωμένος είναι κυρίως να βλέπει τη δουλειά του και το μισθό του απειλημένους και θα το πω να σας εμποδίζει να συμμετέχετε σε μια νορμάλ κοινωνία.






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου