Παρασκευή 2 Απριλίου 2021

ΟΙ ΛΑΟΙ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΕΧΟΝΤΑΣ ΠΡΟ ΠΟΛΛΟΥ ΞΥΠΝΗΣΕΙ ΤΩΡΑ ΕΞΕΓΕΙΡΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΣΥΝΤΡΙΨΟΥΝ ΤΟ ΑΥΓΟ ΤΟΥ ΦΙΔΙΟΥ!


ΧΑΟΣ ΣΤΙΣ ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ. ΒΙΑΙΕΣ ΣΥΓΚΡΟΥΣΕΙΣ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΝΕΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΠΟΥ ΘΕΛΗΣΕ ΝΑ ΔΙΑΛΥΣΕΙ ΥΠΑΙΘΡΙΑ ΓΙΟΡΤΗ!!

4 ΒΙΝΤΕΟ




Χάος στις Βρυξέλλες. Συγκρούσεις νέων και της αστυνομίας. Πολλοί χιλιάδες νέοι συγκεντρώθηκαν στο μεγαλύτερο πάρκο-τεχνητό δάσος των Βρυξελλών το Bois de la Cambre που αρχίζει από τις Ixelles και την Avenue Louise και καταλήγει στο Uccle για να πραγματοποιήσουν τη γιορτή LaBoom. To πάρκο είναι η καρδιά των Βρυξελλών.

Επικράτησαν σουρεαλιστικές σκηνές όταν η αστυνομία επιχείρησε να τους διαλύσει βίαια με άλογα και αντλίες νερού. Ακολούθησε άγριος πετροπόλεμος κατά των οργάνων της τάξης.

Οι πιο βίαιες συγκρούσεις ξέσπασαν μετά από μια σύλληψη και κατά την επιχείρηση διασκορπισμού μεταφέρει η βέλγικη εφημερίδα (Kairos). Και τώρα ενώ έχει πέσει η νύχτα ακόμη τα επεισόδια συνεχίζονται σε παρακείμενους δρόμους του Bois de la Cambre.



Ο κόσμος έχει πάρει κουράγιο και διεκδικεί τα δίκαια του καθώς το Δικαστήριο των Βρυξελλών καταδίκασε το βέλγικο κράτος να αποσύρει όλα τα μέτρα που έλαβε για το covid19 εντός 30 ημερών αλλιώς οφείλει να καταβάλει 5000 ευρώ ημερησίως.

ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΑΠΕΙΝΩΘΗΚΕ ΔΙΑΣΥΡΘΗΚΕ ΩΣ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΑΠΟ ΤΗ ΒΕΛΓΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΞΕΣΠΑΣΕ ΑΝΑΝΔΡΑ ΣΤΗ ΝΕΟΛΑΙΑ

Για το Βέλγο το να του στερήσεις να βγει στο πάρκο μαζικά είναι έγκλημα κατά της ζωής καθώς οι κλιματολογικές συνθήκες είναι πολύ δυσμενείς και όλος ο κόσμος επωφελείται από τις καλές μέρες για να πάρει ήλιο και βιταμίνη D που ενδυναμώνει το ανοσοποιητικό σε αυτή τη συγκυρία.. 

Το πάρκο αυτό γεμίζει από χιλιάδες ανθρώπους που μαζεύουν ήλιο στο χορτάρι και ουσιαστικά κάνουν ψυχοθεραπεία ηλιοθεραπεία. 

Είναι η πιο ευχάριστη στιγμή στη μουντή ζωή αυτής της πόλης. ότι είναι η θάλασσα για την Ελλάδα είναι τα πάρκα αυτά για τις πόλεις του Βελγίου είναι η όαση στο σκοτάδι της καταχνιάς.

Τους ρίχνουν τις τελευταίες άμυνες αποθέματα του ανοσοποιητικού.. Τους σκοτώνουν είναι επόμενο να πουλάνε ακριβά το τομάρι τους και ειδικά οι νέοι…


Image




 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου