Τετάρτη 13 Ιουλίου 2022

Η ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΕΠΙΔΙΩΚΕΙ ΤΗ ΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ "ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ"

ΟΙ ΑΓΡΟΤΕΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΝΤΑΙ ΣΕ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΛΛΑΝΔΟΥΣ ΑΓΡΟΤΕΣ, ΚΑΘΩΣ Η ΠΡΑΣΙΝΗ ΑΤΖΕΝΤΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΣΧΕΙ ΤΑ ΑΓΡΟΚΤΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΜΕ ΕΠΑΠΕΙΛΟΥΜΕΝΗ ΤΗΝ ΕΛΛΕΙΨΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ! 

 ΒΙΝΤΕΟ


Γράφει ο Brian Shilhavy
Μετάφραση: Απολλόδωρος

Αν δεν έχετε καταλάβει ακόμα ότι οι κυβερνητικές πολιτικές που έχουν σχεδιαστεί για τη μετάβαση στη Νέα Πράσινη Τάξη Πραγμάτων είναι μια επίθεση στην ανθρωπότητα με στόχο τη μείωση του παγκόσμιου πληθυσμού και όλα αυτά στο όνομα της "σωτηρίας του πλανήτη", τότε ήρθε η ώρα να ξυπνήσετε, γιατί αυτό είναι ΠΟΛΕΜΟΣ!

Οι διαμαρτυρίες των αγροτών σαρώνουν μεγάλο μέρος της Ευρώπης αυτή την εβδομάδα, κυρίως για να συμμετάσχουν σε αλληλεγγύη με τους Ολλανδούς αγρότες στην Ολλανδία, επειδή οι νέες κυβερνητικές πολιτικές για τη μείωση των εκπομπών "αζώτου" απειλούν να κλείσουν σχεδόν το 50% των αγροκτημάτων της χώρας.

Δεδομένου ότι η Ολλανδία είναι ο δεύτερος μεγαλύτερος εξαγωγέας τροφίμων στον κόσμο, με μόνο τις Ηνωμένες Πολιτείες να εξάγουν περισσότερα τρόφιμα παγκοσμίως, αυτές οι ενέργειες που συμβαίνουν "πέρα από τη λίμνη" έχουν σημαντικές επιπτώσεις και για εμάς που ζούμε στην Αμερική.

Όσο δύσκολο κι αν είναι ακόμα για πολλούς ανθρώπους να το πιστέψουν, πρόκειται για ένα Παγκόσμιο σχέδιο για τη μείωση της παγκόσμιας τροφής και τη θανάτωση ενός σημαντικού μέρους του παγκόσμιου πληθυσμού, όλα στο όνομα της "σωτηρίας του πλανήτη", ένα σχέδιο που έχει τεθεί σε εφαρμογή και λειτουργεί εδώ και ενάμιση χρόνο, καθώς τα εμβόλια COVID-19 έχουν μετατραπεί σε όπλα για να σκοτώνουν και να ακρωτηριάζουν ανθρώπους.

Όπως συμβαίνει συνήθως με την κάλυψη των διαδηλώσεων, αυτή η είδηση μεταδίδεται καλύτερα με βίντεο από αυτούς που βρίσκονται επί τόπου, οπότε εδώ είναι το βιντεοσκοπημένο ρεπορτάζ μας που δίνει μια επισκόπηση σε λιγότερο από 15 λεπτά.

Αυτό βρίσκεται στο κανάλι μας Bitchute, και θα είναι επίσης στο κανάλι μας Odysee και στο κανάλι μας Telegram.


Δείτε το βίντεο 



ΠΗΓΗ ΣΤΑ ΑΓΛΙΚΑ

Farmers Across Europe Protest in Solidarity with Dutch Farmers as Green Agenda Takes Away Their Farms with Food Shortages Looming


ΠΗΓΗ



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου