Δευτέρα 25 Ιουλίου 2022

ΕΚΤΑΚΤΟ: ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΣΤΑ ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΕΛΛΗΝΟΡΘΟΔΟΞOY NAOY ΣTH XAMA THΣ ΣYΡIAΣ…

 ΤΟΥΡΚΙΚΑ DRONES ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΑΝ TA ΕΓΚΑΙΝΙΑ TOY NAOY ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΣΟΦΙΑΣ
ΣΤΟ ΣΕΛΕΥΚΟΒΟΥΛΟ ΤΗΣ ΧΑΜΑ ΣΤΗ ΣΥΡΙΑ!
2 ΡΩΜΙΟΙ ΜΑΡΤΥΡΕΣ! 12 ΤΡΑΥΜΑΤΙΕΣ!
 3 ΒΙΝΤΕΟ


ΕΨΕΛΝΑΝ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΟΤΑΝ ΤΟΥΣ ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΑΝ

Έψελναν ελληνικά όταν τούρκικα drones τους βομβάρδισαν σ’εγκαίνια Αγίας Σοφίας σ’ελληνορθόδοξη Σελευκόβουλο Χάμα Συρίας 2 Ρωμιοί μάρτυρες 12 τραυματίες

Οι πρώτοι νεκροί για την Αγιά Σοφιά Έπεσαν!!! Σύμφωνα με άλλες πηγές ένας πύραυλος που εκτόξευσαν οι ισλαμιστικές οργανώσεις προσκείμενες στην Τουρκία έπληξε πολυπληθής συγκέντρωση στην πόλη ελληνορθόδοξη al-Suqaylabiyah/Σελευκόβουλο στην ύπαιθρο της Χάμα και υπάρχουν αναφορές για μάρτυρες και τραυματίες. 

Σήμερα ήταν η ημέρα των εγκαινίων του νέου ναού της Αγίας Σοφίας που αναφέρεται στην Αγία Σοφία Κωνσταντινούπολης. Έψελναν στα Ελληνικά όταν τους χτύπησαν..Γίνεται λόγος ως και για 20 τραυματίες…



Ιατρικές πηγές στο Νοσοκομείο Al-Suqaylabiyah: Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι κατέληξε ο μάρτυρας Hisham Elias και 12 πολίτες τραυματίστηκαν από τη στόχευση τρομοκρατικής οργάνωσης στο εορτάζον πλήθος των εγκαινίων της εκκλησίας της Αγίας Σοφίας. 

Ο νεαρός Hisham Elias σκοτώθηκε λόγω του βομβαρδισμού των τρομοκρατικών ομάδων κατά την τελετή των εγκαινίων της εκκλησίας της Αγίας Σοφίας στην Al-Suqaylabiyah, μόλις επισκέφτηκε τον χώρο…

Σύμφωνα με το SANA υπάρχουν 2 μάρτυρες και 12 τραυματίες από την επίθεση. Kαι αυτός είναι ο αρχικός απολογισμός. Μακελειό βάφτηκε με αίμα η γιορτή.Μια δεύτερη ρουκέτα δεν εξερράγη. 

H επίθεση έγινε με 2 drones καμικάζι.












”Δύο μάρτυρες και 12 τραυματίες σε τρομοκρατική επίθεση σε συγκέντρωση στα εγκαίνια εκκλησίας στη Sqeilbiya.



Hama-SANA/ Ο ανταποκριτής του SANA ανέφερε ότι τα τρομοκρατικά δίκτυα στόχευσαν μια μεγάλη συγκέντρωση στην πόλη Sqeilbiya στα προάστια της Hama, η οποία άφησε δύο μάρτυρες και 12 τραυματίες. Υπάρχουν και 2 παιδιά μεταξύ τραυματιών…



( στο παραπάνω βίντεο φαίνεται ότι έψελναν ελληνικά όταν τους χτύπησαν)...στη γιορτή παραβρέθηκαν Ρώσοι αξιωματούχοι και Ρώσοι κληρικοί…κάποιες πηγές αναφέρουν πως η επίθεση έγινε με drones.





Ο ανταποκριτής πρόσθεσε ότι οι τρομοκράτες στόχευσαν με ρουκέτα μια θρησκευτική γιορτή που σηματοδοτούσε τα εγκαίνια της Αγίας Σοφίας στην πόλη.” Μάτωσαν οι Ρουμ. Νεομάρτυρες.

Παραβρέθηκαν ο Μητροπολίτης Χάμα Νικόλαος Μπααλμπάκι, ο Μητροπολίτης Χομς Γεώργιος Αμπού Ζακέμ…




μάρτυρας

Η ανέγερση του ναού είναι σύμπραξη Συρίας Ρωσίας Πατριαρχείου Αντιοχείας και Ρωμιών Συρίας ως απάντηση στην μετατροπή της Αγια Σοφιάς Κων/πολης σε τζαμί.

Σύμφωνα με Al-Mayadeen : η επίθεση διαπράχθηκε από την τ. Αλ Νούσρα την Hay’at Tahrir Al-Sham.


Στα τείχη της Πόλης έπεσαν οι πρώτοι νεκροί Ακρίτες από τις εσχατιές της Ορθοδοξίας από του εν υπνώσει πυρήνες της Μεγάλης Αγίας Αυτοκρατορίας… Ο Αγ. Ιωάννης Βατάτζης ξεθηκαρώνει... σιμώνει η ώρα…




Στις 17 Ιουλίου, στον ναό του Υπουργείου Άμυνας της Ρωσίας, η εικόνα της Θεοτόκου «Άξιον εστί» παραδόθηκε προς μεταφορά στη Συρία. 

Ο Αναπληρωτής Υπουργός Άμυνας της Ρωσικής Ομοσπονδίας και άλλοι υψηλόβαθμοι αξιωματούχοι καθώς και μέλη του γραφείου αντιπροσωπείας του Κοζάκικου στρατού στη Μόσχα ήταν προσωπικά παρόντα σε εκείνη την πανηγυρική εκδήλωση. 

Η εικόνα αυτή μεταφέρθηκε με στρατιωτική συνοδεία στη Συρία, στην περιοχή Al Sukaylabia, ακριβώς για τον αγιασμό του ναού της Αγίας Σοφίας. 

Εκτός από άλλους εκπροσώπους, την αγιασμένη εικόνα συνόδευσαν στη Συρία οι Κοζάκοι αξιωματικοί του Βαλκανικού Στρατού Κοζάκων.









Δημοτικό Συμβούλιο Al-Squilbia:
Έχουμε την τιμή να σας προσκαλέσουμε να συμμετάσχετε και να παρευρεθείτε στην αφιέρωση του ναού της Αγια Σοφίας και του Μνημείου Πεσόντων στην πόλη Sakilbia το ενδέκατο πρωί της Κυριακής 24-7-2022.




Το κλειστό λεωφορείο μεταφοράς θα μεταφέρει τους παρευρισκόμενους από το μέτωπο του Δημοτικού Συμβουλίου στις 10 π.μ. και 10:30 π.μ. σε δύο διαδρομές μετ’ επιστροφής….χτύπησαν και μάτωσαν Ορθόδοξη τελετή





 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου