Τετάρτη 6 Σεπτεμβρίου 2023

ΚΑΛΑ ΠΑΜΕ…ΣΤΟ ΜΗΤΣΟΤΑΚΙΣΤΑΝ! (ΜΗ ΞΕΧΝΑΜΕ ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΑΦΟΡΙΣΜΕΝΟ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ!)

ΚΑΤΑΠΟΝΤΙΣΜΟΣ! ΠΝΙΓΗΚΕ Ο ΒΟΛΟΣ! ΕΝΑΣ ΝΕΚΡΟΣ, ΠΕΝΤΕ ΑΓΝΟΟΥΜΕΝΟΙ!
110 ΕΓΚΛΩΒΙΣΜΕΝΟΙ ΣΤΟΝ ΆΓΙΟ ΙΩΑΝΝΗ! 
ΣΕ ΒΟΛΟ ΚΑΙ ΣΚΙΑΘΟ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ! 

10 ΒΙΝΤΕΟ


Καλά πάμε…..και καταποντισμοί.. πνίγηκε ο Βόλος…1 νεκρός, 5 αγνοούμενοι σε Βόλο Πήλιο. .Πλημμύρισε η πτέρυγα χημειοθεραπείας στο ΓΝ Βόλου / 110 εγκλωβισμένοι άνθρωποι στον Άγιο Ιωάννη. Απαγόρευση κυκλοφορίας σε Βόλο και Σκιάθο! 

 Πτέρυγα του Γηροκομείου Βόλου κατέρρευσε από τα ορμητικά νερά του ποταμού και οι ηλικιωμένοι μεταφέρονται αλλού.





Ο Βόλος και το Πήλιο βρίσκονται από τα ξημερώματα στο επίκεντρο της κακοκαιρίας Daniel με τις εικόνες από την πόλη να είναι ενδεικτικές της κατάστασης που επικρατεί. Η Αστυνομία απαγόρεψε την κυκλοφορία σε όλη την πόλη καθώς κάθε μετακίνηση πλέον είναι επικίνδυνη.Στον Άγιο Γεώργιο Άνω Βόλου ένας 51χρονος άντρας έχασε την ζωή του όταν καταπλακώθηκε από τοίχο στην οικία του. Την ίδια ώρα, αγνοείται ένας 42χρονος που παρασύρθηκε από χείμαρρο με το αυτοκίνητό του από το οποίο πρόλαβε και βγήκε ο γιος του.

Πλημμύρισε η πτέρυγα χημειοθεραπείας στο ΓΝ Βόλου / 110 εγκλωβισμένοι άνθρωποι στον Άγιο Ιωάννη
Aποκαλυπτική καταστροφή στον Βολο. Κατέρρευσε από την ορμή των υδάτων η σιδερένια γέφυρα στην οδό Ζάχου στο κέντρο του Βόλου, λεωφορείο βούλιαξε στην λάσπη...



Κακοκαιρία Daniel: Nοσοκομείο Βόλου. «Δεν έχουμε ενημέρωση πού μπορεί να μεταφερθούν ασθενείς. Tο πρόβλημα εντοπίζεται σε χώρο του νοσοκομείου όπου φυλάσσονται τα φάρμακα για χημειοθεραπείες και έχει γεμίσει νερά»

Yπερχείλισε ο χείμαρρος Κραυσιδώνας σε πολλές περιοχές της πόλης, προκαλώντας μαζί με την αδιάλειπτη βροχόπτωση, μια πρωτοφανή κατάσταση στην πόλη.

Τα νερά πλημμυρίζουν δρόμους, καταστήματα και ισόγεια κατοικιών στη Χιλιαδού, το Οινόπνευμα, στους Αγίους Αναργύρους, την Νεάπολη και τα Παλαιά, ενώ στην οδό Ιερολοχιτών κόσμος έχει καταφύγει σε ανώτερους ορόφους κατοικιών αφού τα ισόγεια έχουν πλημμυρίσει και ζητούν βοήθεια από την Πυροσβεστική.

Με εντολή της ελληνικής αστυνομίας απαγορεύεται η κυκλοφορία στο νησί της Σκιάθου λόγω εξέλιξης επικίνδυνων καιρικών φαινομένων...



2 σχόλια:

  1. "ΣΕ ΒΟΛΟ ΚΑΙ ΣΚΙΑΘΟ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ" Δεν είναι μόνο ο ... "Covid 19" που ενδείκνυται για Lockdown, είναι και ο Daniel. "Τα κεφάλια μέσα ποντικαράδες" σα να μας λέει το μυγόχεσμα που θεωρεί ότι κυβερνάει τον κόσμο.

    Τον κόσμο τον κυβερνάει η Τριαδική Αρχή, αλλά επειδή έχουμε ξεχασμένο στο Γηροκομείο τον "Πάτερ ημών τον εν τοις Ουρανοίς" επιτρέπει να γευόμαστε τους πικρούς καρπούς της γαϊδουριάς μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κάθε φορὰ ποὺ βλέπω χαραγμένο τὸν οὐρανὸ μὲ λευκὲς λωρίδες ποὺ σιγὰ σιγὰ ἀνοίγουν καὶ πνίγουν τὸν οὐανό, περιμένω σὲ 2-3 μέρες νὰ συμβῇ κουφόβραση ἢ βροχή, ποὺ μὲ τὶς φωτιές ποὺ καῖνε τὰ δάση,καὶ τὰ ῥέματα ποὺ .ἔχουνε κλείσει,γίνονται καταστροφικές-κλιματικὴ ἀλλαγὴ κατὰ τὰ ἄλλα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή