Τρίτη 5 Σεπτεμβρίου 2023

ΟΤΑΝ Η ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΓΙΝΕΤΑΙ ΦΩΤΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΛΥΤΡΩΣΗ..

ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΜΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΣΘΕΝΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΕΛΠΙΣΙΑ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ


Γράφει ο Κέβιν Σμιθ

ΕΝΑ ΞΥΠΝΗΜΑ

Είτε θρησκευόμενοι είτε όχι, νομίζω ότι πολλοί αναγνώστες εδώ θα σχετίζονται με μερικές από αυτές τις εμπειρίες.

Το 2014 εργαζόμουν σε μια βρετανική οργάνωση που εκδικάζει οικονομικές διαφορές. Η δουλειά ήταν ενδιαφέρουσα, αλλά η οργάνωση περνούσε από μια δομική αλλαγή που δεν είχε νόημα. Η δουλειά μας άρχισε να γίνεται μικροδιαχείριση και η ιδεολογία άρχισε να εισχωρεί στο γραφείο.

Την ίδια χρονιά, κατέρρευσα και ήμουν πολύ άρρωστος από μεγάλη αιμορραγία λόγω δωδεκαδακτυλικού έλκους. 

Δεν ήταν πραγματικά αυτό που είναι γνωστό ως μια παρ' ολίγον θανάσιμη εμπειρία (NDA), αλλά κατά τη διάρκεια της ανάρρωσής μου ένιωσα διαφορετικά πνευματικά και χρησιμοποίησα τον χρόνο για να σκεφτώ τη ζωή. 

Πριν δεν είχα ασπαστεί καμία θρησκεία, αλλά ήμουν πάντα ανοιχτόμυαλος.

Το 2017, υπό έναν νέο τυραννικό μάνατζερ, για πρώτη φορά απώθησα. Τεκμηρίωσα τον εκφοβισμό και είπα στην οργάνωση να με αφήσει ήσυχη να κάνω τη δουλειά μου. 

Συμφώνησαν και, εν μία νυκτί, το άγχος μου εξαφανίστηκε και η αυτοπεποίθηση που δεν θα με βοήθησε ποτέ να γίνω εκπρόσωπος των συνδικάτων, να γίνω μέλος της Χριστιανικής Κοινότητας της οργάνωσης και ακόμη και στη Λέσχη Μουσουλμανικού Βιβλίου.

Πάντα με ενδιέφερε η γεωπολιτική και η ιστορία και παρακολούθησα κάποιες εξωτερικές εκδηλώσεις εργασίας που συζητούσαν τον πόλεμο στη Συρία και τον ρόλο που έπαιξαν τα δυτικά μέσα ενημέρωσης στη διαστρέβλωση της αλήθειας σε διαδοχικούς πολέμους. 

Μετά την πρώτη μου εκδήλωση, ένιωσα ένα σύννεφο και μια αίσθηση δικαίωσης των απόψεών μου. Ένιωσα προορισμένος να γράψω για όλα αυτά. Δημοσίευσα πολλά άρθρα σε ανεξάρτητα μέσα ενημέρωσης σχετικά με τη Συρία, τη θρησκεία , τα κυρίαρχα μέσα ενημέρωσης και την ψυχική υγεία.

Εν τω μεταξύ, στην εργασία η τοξικότητα αυξήθηκε και ενώ αντιμετώπιζα καλύτερα, ένιωσα ανακούφιση που μου προσφέρθηκε οικειοθελής αποχώρηση για να συνεχίσω την περαιτέρω έρευνα και τη συγγραφή μου.

Μετά από ένα χρόνο «μήνα του μέλιτος» που αισθάνθηκε απελευθερωμένος από τα φρικιά του ελέγχου, η «πανδημία» προσγειώθηκε.

 Μπορούσα να δω αμέσως ότι τα lockdown και άλλα μέτρα δεν είχαν νόημα, γι' αυτό ερεύνησα σκληρά, ιδιαίτερα γύρω από τους παγκοσμιοποιητές , τις μυστικές εταιρείες τους και την κακή επιρροή τους στα παγκόσμια γεγονότα. Προς φρίκη μου συνειδητοποίησα ότι ο κόσμος βρισκόταν στα χέρια ενός πραξικοπήματος.

Έτσι, άρχισα να γράφω γι' αυτό και μέχρι τον Απρίλιο του 2021 υποψιαζόμουν ότι υπήρχε ατζέντα ερήμωσης του πληθυσμού, εσκεμμένη καταστροφή μικρών επιχειρήσεων, προγραμματισμένη κοινωνική και οικονομική κατάρρευση, δημογραφική μηχανική , εισαγωγή ψηφιακών νομισμάτων και κοινωνική πίστωση κινεζικού τύπου. Επίσης, μια ατζέντα για να μας προετοιμάσει για κλιματικά lockdown για τον έλεγχο της κίνησης .

Ήταν επίσης προφανές ότι υπήρχε ένα σχέδιο για την περαιτέρω ομαλοποίηση της ιδεολογίας των τρανς και τη σεξουαλοποίηση των παιδιών.



Έμαθα ότι αυτές οι ατζέντες έχουν τις ρίζες τους στην ιστορία και αλληλοσυνδέονται. Οι τακτικές που χρησιμοποιήθηκαν ήταν να δημιουργηθεί κρίση, διχασμός και απόσπαση της προσοχής και στη συνέχεια να προσφέρει μια λύση από το χάος. 

Τελικά, για να μας κάνουν φοβισμένους, συμμορφούμενους, εξαρτημένους και υπό τον έλεγχό τους, για παράδειγμα, μέσω της έλλειψης τροφίμων και της ενορχηστρωμένης οικονομικής κατάρρευσης.

Από τα μέσα του 2021 έχω ρίξει τον εαυτό μου σε περισσότερη έρευνα, συμπεριλαμβανομένων των παρενεργειών της ένεσης Covid. Πρόσφατα αποφάσισα να προσπαθήσω να γράψω μερικές από τις τρέχουσες σκέψεις μου. 

Όχι επειδή πολλές από αυτές τις πληροφορίες δεν υπάρχουν ήδη εκεί έξω – περισσότερο γιατί πιστεύω ότι είναι συχνά χρήσιμο να συγκεντρώνουμε όλα τα κινούμενα μέρη και να τα βάζουμε σε κάποια σειρά. 

Πολλοί άνθρωποι που αντιμετωπίζουν ψέματα και περισπασμούς από τα κυρίαρχα μέσα ενημέρωσης τείνουν να βλέπουν τα γεγονότα μεμονωμένα ή εντός της συγκεκριμένης ειδικότητάς τους, επομένως η δεκάρα της «μεγάλης εικόνας» δεν πέφτει ποτέ.

ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟ ΤΑΞΙΔΙ

Το ταξίδι μου στην εξερεύνηση της θρησκείας ήταν αργό στην αρχή και διάβασα βιβλία όπως « Η υπόθεση για τον Χριστό » που έγραψε ένας πρώην δημοσιογράφος και άθεος. Βασισμένο σε εκτεταμένη έρευνα, το βιβλίο έκανε μια λογική υπόθεση για την ύπαρξη του Θεού.

Τους τελευταίους μήνες νομίζω ότι έχω έρθει πολύ πιο κοντά στον Θεό. Το ταξίδι μου ξεκίνησε περισσότερο από την αποδεικτική πλευρά. Ωστόσο, η πνευματική διάσταση είναι τώρα πολύ πιο δυνατή, πιστεύω εν μέρει επειδή το παγκόσμιο πραξικόπημα πρόκειται να ενταθεί σύντομα.

Πρόσφατα διάβασα και παρακολούθησα δεκάδες διαδικτυακές παρουσιάσεις σχετικά με την εμπειρία σχεδόν θανάτου, τη Βίβλο και τις προφητείες, την κατοχή από δαίμονες και την εμπορία παιδιών. Τα πράγματα είναι πλέον πολύ πιο ξεκάθαρα για μένα.

Τέλος πάντων, εδώ είναι μερικά από τα μαθησιακά μου σημεία για τον Θεό και τον Χριστιανισμό.

Κατάλαβα νωρίς ότι κάτι δεν πήγαινε καλά με την οργανωμένη θρησκεία. Πολλές εκκλησίες δεν διδάσκουν τίποτα ουσιαστικό για τη χριστιανική πίστη και είναι απλώς κοινωνικοί σύλλογοι για ανθρώπους που θέλουν να «σωθούν». Πολλοί εκκλησιαζόμενοι έχουν τις ίδιες υλιστικές τάσεις και έλλειψη ευαισθητοποίησης με το κοινό γενικά .

Η άποψή μου είναι ότι πολλές εκκλησίες έχουν διεισδύσει εδώ και πολλά χρόνια από κάποιο σκοτάδι – μια άποψη που νομίζω ότι υποστηρίζεται από τα σκάνδαλα της Καθολικής Εκκλησίας και το κλείδωμα των εκκλησιών και τη χρήση τους ως κέντρα ενέσεων.

Έτσι, πήρα τη συνειδητή απόφαση να μελετήσω και να προσευχηθώ στο σπίτι.

Όταν νιώθω απογοήτευση ή λόγω της περιέργειάς μου, με την προσευχή, πάντα καθοδηγούμαι από τον Θεό στις σωστές απαντήσεις. Θεέ μου, νομίζω ότι λειτουργεί με τον τρόπο της υπομονής, ενώ θέλω να μάθω τις απαντήσεις τώρα. Αλλά νιώθω ταπεινός και προνομιούχος για τη σοφία, την ευφυΐα και την αποφασιστικότητα που λαμβάνω μέσω του Θεού στην εποχή του.

Κάνω μια ερώτηση και πάντα απαντιέται με τον ένα ή τον άλλο τρόπο , συχνά μέρες αργότερα, όταν απλώς σκοντάφτω πάνω της ή μπορώ να συνδυάσω τα πράγματα μαζί. Πάνω από όλα νιώθω προστατευμένη.

Κατά την πρόσφατη περίοδο νομίζω ότι πολλοί ξύπνιοι πιστοί παλεύουν με αρνητικά συναισθήματα και όχι και τόσο καλά χαρακτηριστικά που προέρχονται από το βάρος της ανησυχητικής γνώσης για τον κόσμο που έχουμε τώρα. 

Συχνά νιώθω ότι έχω αμαρτήσει κωπηλατώντας με την οικογένειά μου για τις ενέσεις. Αλλά τι θα γινόταν αν δεν έλεγα τίποτα;

Είναι ένα μείγμα συναισθημάτων στο παιχνίδι και συχνά η θυμωμένη ή απογοητευμένη αντίδρασή μου σε εκείνους που δεν μπορούν να δουν την αλήθεια καταστρέφει το μυαλό μου ως προς το αν κάνω σωστά στα μάτια του Θεού.

 Αγωνίζομαι συνεχώς με αυτό, αλλά πιστεύω ότι ο Θεός θα μας συγχωρήσει «μικρότερες αμαρτίες» στο υπόβαθρο του βάρους και του πλήθους των επιθέσεων εναντίον μας από όλες τις κατευθύνσεις.

Ένα άλλο πράγμα με το οποίο αντιμετωπίζω είναι, «Τι θέλει ο Θεός από εμάς»; Μια παράδοση στη δύναμή του ή μια όπου παίζουμε ενεργό ρόλο; 

Προηγουμένως πίστευα ακράδαντα ότι ο Θεός μας δίνει τα εργαλεία για να αλλάξουμε τα πράγματα προς το καλό και αν δεν τα χρησιμοποιήσουμε, μπορεί να παρέμβει αν είμαστε τυχεροί. Ή μπορεί να μην ενοχλεί.

Νομίζω ότι ο Θεός αλλάζει τα πράγματα με τρόπους αόρατους ή λιγότερο προφανείς και μέσω της δύναμης που ενσταλάζει στους πιστούς του. 

Έχουμε λοιπόν ένα σημαντικό ρόλο να παίξουμε τώρα. Αλλά τελικά, πιστεύω ότι οι πιστοί θα πρέπει να πιστεύουν περισσότερο στον Θεό και στη θεϊκή παρέμβαση όταν η παραφροσύνη που έρχεται τώρα και στο μέλλον μπορεί να μας κυριεύσει.

ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ

Νιώθω ότι βρίσκομαι σε προχωρημένο στάδιο του ταξιδιού μου προς την αλήθεια και τον Θεό. 

Η τρέχουσα εστίασή μου είναι η μελέτη της παγκόσμιας εμπορίας παιδιών και η ταινία « Sound of Freedom » ενισχύει την πεποίθησή μου ότι μια λατρεία σατανικών παράξενων , ψυχοπαθών προδοτών και σεξουαλικών παρεκκλίνων υποστηρίζει μεγάλο μέρος του χάους που βλέπουμε τώρα. 

Η καταστροφή της παιδικής αθωότητας μέσα από διάφορες ατζέντες είναι μέρος του σχεδίου τους, καθώς βλέπουν τα παιδιά ως πιο κοντά στον Θεό.

Το να ξυπνήσουμε μερικούς περισσότερους ανθρώπους είναι το επόμενο βήμα μας και πολλοί έχουν ξυπνήσει. Στον ορίζοντα υπάρχουν νέες «πανδημίες», καταργήσεις πλέγματος, ελεγχόμενη οικονομική κατάρρευση, κλιματικά lockdown, πόλεμος και πιθανώς ακόμη και μια ψεύτικη «εισβολή εξωγήινων» .

Ωστόσο, μέσα από τους αριθμούς, την ετοιμότητά μας, τη σοφία, την αποφασιστικότητα και την πανοπλία του Θεού, έχουμε πολλά πράγματα υπέρ μας .

Το παγκοσμιοποιητικό «Great Reset» και το εκτεταμένο κακό του είναι ένα φιλόδοξο εγχείρημα – πολύ φιλόδοξο, νομίζω, και ό,τι κι αν συμβεί σύντομα, τελικά θα αποτύχει . 

Το ερώτημα είναι απλώς πόσους από εμάς θα κατεβάσουν μαζί τους. Λοιπόν, επιτέλους είναι σημαντικό για εμάς όχι μόνο να ξυπνήσουμε, να δούμε ποιος και ποιος είναι ο εχθρός αλλά και να προετοιμαστούμε.



ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΕΣ

Αυτά είναι μερικά από τα πράγματα που κάνω εγώ και υποθέτω ότι πολλοί αναγνώστες εδώ. Δεν είναι πραγματικά καινούριες ιδέες, αλλά, ως λίστα, μπορεί να είναι χρήσιμες ως επιγραφή σε καλές τοποθεσίες προετοιμασίας εκεί έξω.

Μάθετε περισσότερα για τον σύγχρονο κόσμο και χτίστε σταθερά τη σωματική, ψυχική και πνευματική σας υγεία . Αναζητήστε έμπνευση από τη σπουδαία δουλειά άλλων για τα οποία υπάρχουν πολλά παραδείγματα σε αυτόν τον ιστότοπο και αλλού . Αυτό με βοήθησε πάρα πολύ σε αυτές τις σκοτεινές μέρες.

Η έλλειψη τροφίμων και η οικονομική κατάρρευση βρίσκονται στα σκαριά. Προμηθευτείτε τα απαραίτητα και αναζητήστε τοποθεσίες προετοιμασίας. 

Αποθηκεύστε τρόφιμα με στόχο να βοηθήσετε όσους είναι λιγότερο προετοιμασμένοι . Τα είδη ανταλλαγής όπως ο καφές και το αλκοόλ θα είναι χρήσιμα.

Ομοίως, εφοδιαστείτε με φάρμακα όπως αντιβιοτικά και συμπληρώματα . Για παράδειγμα, πιστεύεται τώρα ότι ο Covid ενέθηκε «ρίχνει» πρωτεΐνη ακίδας στους μη ενέσιμους. 

Και για τις δύο ομάδες ανθρώπων, η Nattokinase πιστεύεται ότι είναι χρήσιμη για την πρόληψη και τη διάλυση θρόμβων αίματος που προκαλούνται από τις ενέσεις και την έκκριση. 

Υπάρχουν πολλά άλλα συμπληρώματα που μπορούν να βοηθήσουν στο ανοσοποιητικό σύστημα και στην αποτοξίνωση.

Εξετάστε το ενδεχόμενο να αφαιρέσετε όσο το δυνατόν περισσότερα χρήματα από το χρηματοπιστωτικό σύστημα σε χρυσό και ασήμι. Αυτά είναι ένα απόθεμα αξίας και ένα αντιστάθμισμα έναντι της οικονομικής κατάρρευσης .

Διατηρώ ένα σημαντικό χρηματικό ποσό στο σπίτι . Στην πιθανή περίπτωση που τα ΑΤΜ κλείσουν κατά τη διάρκεια μιας κατάρρευσης τραπεζικών συναλλαγών ή δικτύου, τα μετρητά πιθανότατα θα χρησιμοποιούνται για περιορισμένο χρονικό διάστημα.

Κάντε δωρεά αν μπορείτε σε ανεξάρτητους ιστότοπους μέσων ενημέρωσης . Αυτή τη στιγμή, είναι το εμπόδιο μεταξύ μας και της περαιτέρω τυραννίας. 

Υποστηρίξτε αν μπορείτε νομικές υποθέσεις που σχετίζονται με τη συνεχιζόμενη τυραννία και ασκήστε πίεση σε τοπικούς πολιτικούς. 

Οι περισσότεροι δικαστές και πολιτικοί αγοράζονται και πληρώνονται από τους παγκοσμιοποιητές, αλλά υπήρξαν κάποιες επιτυχίες.

Κηπουρική και σπόροι . Αυτό είναι δυνατό ακόμη και σε μικρό χώρο και είναι αρκετά εύκολο μόλις ξεκινήσετε.

Σκεφτείτε τοπικά. Ασχοληθείτε περισσότερο με την κοινότητά σας. Η συνεργασία θα είναι απαραίτητη κατά τη διάρκεια μιας κατάρρευσης του συστήματος . Επίσης πιο μακροπρόθεσμα μπορεί να έχουμε την ευκαιρία για τη δική μας επαναφορά, με βάση την τοπική συνεργασία και την αποκέντρωση.

Ανοίξτε μια Βίβλο και εφαρμόστε τις περικοπές σε αυτό που συμβαίνει σήμερα . Έχω συναντήσει πολλά παραδείγματα και, σε ορισμένες περιπτώσεις, μου παρέχουν άνεση. Παρακολουθήστε διαδικτυακές παρουσιάσεις και συνεντεύξεις από τους λίγους γενναίους εκκλησιαστικούς ηγέτες που έχουν ενώσει τις κουκκίδες.

Είναι σημαντικό να κάνετε ό,τι μπορείτε για να προστατέψετε τα παιδιά από τα αρπακτικά στο ιατρικό και εκπαιδευτικό σύστημα . Ενωθείτε και μιλήστε στα σχολικά συμβούλια σας.

Σταθείτε για τον εαυτό σας. Μου λειτούργησε όπως μπορώ να βεβαιώσω.

Τέλος, προσπαθήστε να μειώσετε τον φόβο για το μέλλον χρησιμοποιώντας μερικά από τα παραπάνω βήματα. Τελικά το μέλλον μας θα αποφασίσει ο δημιουργός μας, αλλά σε αυτούς τους σκοτεινούς καιρούς θα πρέπει να βελτιωθούμε για να παραμείνουμε στο μονοπάτι που σήμαινε για εμάς.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου