Τρίτη 2 Ιουλίου 2024

Η ΣΑΤΑΝΙΚΗ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΕΠΙ ΤΟ ΕΡΓΟΝ


ΠΟΙΟΣ ΚΥΒΕΡΝΑΕΙ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ; ΘΡΟΝΙΑΣΑΝ ΤΟΝ ΜΠΑΦΟΜΕΤ ΕΝΤΟΣ ΝΑΟΥ! ΣΑΤΑΝΙΣΤΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ
 ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ SAINT-AUBIN


ΠΟΙΟΣ ΚΥΒΕΡΝΑΕΙ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ; ΤΟΝ ΘΡΟΝΙΑΣΑΝ ΕΝΤΟΣ ΝΑΟΥ!

Σατανιστική έκθεση στην εκκλησία Saint-Aubin στη Γαλλία.. Γαλλία μα ποια Γαλλία; ΘΡΟΝΙΑΣΑΝ ΤΟΝ ΜΠΑΦΟΜΕΤ ΕΝΤΟΣ ΝΑΟΥ

Σατανιστική έκθεση στην εκκλησία Saint-Aubin στο Epinay. Μέσα στην εκκλησία θρονιάσανε τον τραγόμορφο κερασφόρο. Νεκροκεφαλές σκελετοί τερατόμορφοι ”εσταυρωμένοι” dark τοπία... 

ΕΡΧΕΤΑΙ ΒΡΟΧΗ ΕΡΧΕΤΑΙ ΜΠΟΡΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΚΟΥΛΗ ΠΟΥ ΠΡΟΔΩΣΕ ΤΗ ΧΩΡΑ...

ΑΠΟΔΟΜΗΣΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΑΠΟ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ-ΣΑΜΑΡΑ ΚΑΙ ΣΚΛΗΡΗ ΚΡΙΤΙΚΗ ΓΙΑ ΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ 
 



Παρουσίαση του βιβλίου του διευθυντή της εφημερίδας "Εστία", Μανώλη Κοττάκη, "Οι Απόρρητοι Φάκελοι Καραμανλή", στο Πολεμικό Μουσείο, Δευτέρα 1 Ιουλίου 2024. 

Στην εκδήλωση συμμετείχαν και εκφώνησαν ομιλία οι δύο πρώην Πρωθυπουργοί και πρώην πρόεδροι της Νέας Δημοκρατίας, Κώστας Καραμανλής και Αντώνης Σαμαράς.

Η ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΣΗΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ ΓΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ...



ΕΡΓΑΣΙΑΚΟΣ ΜΕΣΑΙΩΝΑΣ: ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΘΕΙ Η ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ ΠΟΥ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΕΙ ΤΗΝ ΑΠΛΗΡΩΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ



Την κατάργηση της απαράδεκτης εγκυκλίου (37271/21-06-2024) που αφορά στην ευέλικτη προσέλευση των εργαζομένων, ζητά με Ερώτηση που κατέθεσε στη Βουλή, προς την υπουργό Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης, το ΚΚΕ.

Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΚΑΠΟΤΕ ΥΠΗΡΧΑΝ ΜΠΛΕ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ

ΙΩΑΝΝΗ ΒΑΛΗΝΑΚΗΣ: «Ο ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΗΘΕΛΕ ΤΟΥΣ ΑΚΡΙΤΕΣ ΣΤΑ ΝΗΣΙΑ ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΘΕΤΟΥΝ ΥΠΟ ΔΙΩΓΜΟ»




Οι αποκαλύψεις του πρώην ισχυρού άνδρα της διπλωματίας επί της κυβέρνησης Κώστα Καραμανλή, καθηγητή Ιωάννη Βαληνάκη,

Δευτέρα 1 Ιουλίου 2024

ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΤΙΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΗΡΕΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΓΝΩΣΗ

ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΜΕΝΟΣ ΓΝΩΣΤΙΚΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ: ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΙ ΕΓΚΕΦΑΛΟΙ ΥΠΟ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΜΕΤΑ ΤΟΝ COVID ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΟΙ ΤΡΟΠΟΙ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΤΙΣΤΑΘΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΤΙΣΤΡΕΨΟΥΝ ΤΑ ΓΝΩΣΤΙΚΑ ΕΛΛΕΙΜΜΑΤΑ 



Anna Maria Mihalcea, MD, PhD

Ο γνωστικός πόλεμος είναι ένα πολύ γνωστό και αυξανόμενο πεδίο στρατιωτικοποιημένου ενδιαφέροντος. Έχω δημοσιεύσει σχετικά με το θέμα πριν. Αυτό το άρθρο είναι να εξετάσει τα στρατιωτικά έγγραφα σχετικά με αυτόν τον τρόπο πολέμου. 

Προτείνω ότι ο γνωστικός πόλεμος έχει αναπτυχθεί στον παγκόσμιο ανθρώπινο πληθυσμό και παραπλανητικά ονομάζεται brainfog, γνωστική εξασθένηση μετά την ένεση βιολογικών όπλων C19. 

ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΗΛΕΚΤΡΟΣΟΚ ΣΕ ΓΑΛΛΙΑ ΚΑΙ ΕΕ

 ΙΣΤΟΡΙΚΟΣ ΕΚΛΟΓΙΚΟΣ ΘΡΙΑΜΒΟΣ LE PEN ΜΕ 34% - ΣΥΝΤΡΙΒΗ MACRON ΜΕ 20,5%, ΣΤΟ 28,1% Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ 



Η Εθνική Συσπείρωση της Marine Le Pen και του Jordan Bardella σημείωσε ιστορικό εκλογικό θρίαμβο και αναδείχθηκε πρώτο κόμμα με ποσοστό 34% - 

Στο 28,1% η Αριστερά, στο 20,5% το κόμμα Αναγέννηση του Macron - Η απόλυτη πλειοψηφία των εδρών στην Εθνοσυνέλευση θα προκύψει μετά τον δεύτερο γύρο των εκλογών την Κυριακή 7 Ιουλίου 2024

ΘΛΟΥΝ ΝΑ ΦΙΜΩΣΟΥΝ ΤΙΣ ΕΛΕΥΘΕΡΕΣ ΦΩΝΕΣ ΤΟΥ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ...

 ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥ ΟΗΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΠΟΛΥΤΟ ΕΛΕΓΧΟ ΤΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ


Ο οργανισμός του ΟΗΕ στοχεύει συγκεκριμένα την «παραπληροφόρηση», την «ρητορική μίσους» και τις «θεωρίες συνωμοσίας» σε μια προσπάθεια να δημιουργήσει ένα «Διαδίκτυο εμπιστοσύνης», όπως ισχυρίζεται…

ΟΗΕ: Οι υποστηρικτές της ελευθερίας του λόγου αλλά πλέον και εξέχοντες νομοθέτες των ΗΠΑ ανησυχούν από την πρόταση των Ηνωμένων Εθνών να ελέγχει τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και την επικοινωνία στο Διαδίκτυο ενάντια σε αυτό που αναφέρεται ως «ψευδείς πληροφορίες» και «θεωρίες συνωμοσίας».

Ο ΣΟΥΛΤΑΝΙΣΚΟΣ ΣΤΡΙΜΩΓΜΕΝΟΣ ΚΑΙ «ΑΠΕΙΛΟΥΜΕΝΟΣ» ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΠΟΛΛΕΣ "ΖΗΜΙΕΣ"


Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΑΝΙΚΟΥ – ΑΣΧΗΜΑ ΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ


Γράφει ο Λάζαρος Καμπουρίδης
Αντιστράτηγος ε.α.

Μετά την τρομοκρατική επίθεση της Χαμάς εναντίον του Ισραήλ της 7ης Οκτωβρίου 2023, αλλά και την κατάσταση η οποία διαμορφώθηκε στην Τουρκία μετά από την ήττα του κόμματος του Ερντογάν στις τοπικές εκλογές της 31ης Μαρτίου, παρατηρείται μία αναδιαμόρφωση της ιεράρχησης των εξωτερικών και εσωτερικών απειλών-προτεραιοτήτων από πλευράς τουρκικής κυβέρνησης, αποκαλύπτοντας ότι, ο Τούρκος Πρόεδρος αισθάνεται στριμωγμένος και «απειλούμενος» στο εξωτερικό αλλά και στο εσωτερικό πεδίο, κακό προάγγελο για τις μελλοντικές εξελίξεις.

ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΚΑΙ ΞΕΣΚΕΠΑΖΕΙ Ο,ΤΙΔΗΠΟΤΕ ΤΟ ΨΕΥΤΙΚΟ, ΠΑΡΑΚΜΙΑΚΟ ΚΑΙ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟ

ΝΑ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΤΑ «ΜΩΡΑ» ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΝΑ ΜΑΣ ΜΙΛΗΣΟΥΝ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ


ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΦΙΛΗ ΜΕΣΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΛΙΜΑ ΤΩΝ ΗΜΕΡΩΝ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ μας έστειλε το παρακάτω και για αυτό την ευχαριστούμε για τον κόπο της.

Πριν λίγες ημέρες, μου τηλεφώνησε μια γνωστή μου υπερήλικη κυρία, που πλησιάζει τα ενενήντα. Ζει σ’ ένα μικρό χωριουδάκι, είναι ευλαβέστατη, και παρά την ηλικία της, είναι δραστήρια και προσφέρει τις υπηρεσίες της με ζήλο στον ιερό ναό του χωριού της. Αν και σχεδόν αγράμματη- ίσα που να διαβάζει λίγο μπορεί- το ίδιο δραστήριο και διαυγές είναι και το μυαλό της.

1η ΙΟΥΛΙΟΥ ΕΟΡΤΑΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ ΚΟΣΜΑΣ ΚΑΙ ΔΑΜΙΑΝΟΣ


ΟΙ ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ
ΝΑ ΓΙΑΤΡΕΨΟΥΝ ΤΗ ΧΩΡΑ
ΑΠΟ ΤΟΝ ΝΕΟΕΙΔΩΛΟΛΑΤΡΙΣΜΟ




Βολαῖς ἀδελφοὺς οὐ διέσπων οἱ λίθοι,
Ὡς εἰς ἕν, ἄμφω συμπεπηγότας λίθον.
Πρώτῃ Ἰουλίοιο λίθοισιν Ἀνάργυροι ἤθλουν.

Σήμερα, 1η Ιουλίου, η Εκκλησία μας τιμά τη μνήμη των Αγίων Αναργύρων Κοσμά και Δαμιανού των εκ Ρώμης. Επειδή όπως είναι γνωστό από το βίο των Αγίων αυτοί είχαν διακριθεί για τα ιαματικά χαρίσματα, με τα οποία τους προίκισε η χάρη του Αγίου Πνεύματος, έχει ορισθεί την ημέρα της εορτής τους να διαβάζεται η αποστολική περικοπή από τη Α΄ προς Κορινθίους Επιστολή όπου γίνεται λόγος για τα ποικίλα χαρίσματα του Αγίου Πνεύματος. 

Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Ο ΕΛΛΗΝΟΓΩΝΟΣ ΨΕΥΔΟΚΥΒΕΡΝΗΤΗΣ ΚΟΥΛΗΣ ΕΞΕΛΙΣΕΤΑΙ ΣΕ ΑΡΧΙΔΙΚΤΑΤΟΡΑ ΕΠΙΒΟΛΗΣ ΤΗΣ ΟΜΟΦΥΛΟΦΥΛΙΑΣ

ΧΟΥΝΤΑ ΝΕΟΤΑΞΙΤΙΚΗ ΔΑΙΜΟΝΙΚΗ - ΚΑΤΑΛΥΣΗ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ - ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΟΥΤΕ Η ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ   

ΒΙΝΤΕΟ


ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΟΣ: Η κίνηση αυτή από τη Δικαστική Αρχή για τη βίαιη σύλληψη ανθρώπου (σπάζοντας μάλιστα την πόρτα του σπιτιού του), ο οποίος ήθελε απλά να διοργανώσει μια συγκέντρωση διαμαρτυρίας υπέρ της φυσιολογικής οικογένειας, κατά της νεοταξίτικης χούντας, της λεγόμενης "woke - κουλτούρας", με βαρύτατες μάλιστα κατηγορίες (περί τάχα μίσους και ρατσισμού), χωρίς να απειλήσει κανέναν ή να κάνει κάτι το παράνομο, μας δεικνύει για ακόμη μια φορά την ιδιαίτερη εποχή που ζούμε.