Πέμπτη 14 Οκτωβρίου 2010

Η ΜΟΝΗ ΕΘΝΙΚΗ ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ...


ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗ ΔΡΑΧΜΗ
Η ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΧΡΗΜΑΤΟΣ, Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΧΡΗΜΑΤΟΣ ΕΦΥΓΕ ΑΠΟ ΤΑ ΚΡΑΤΗ, ΚΑΙ ΠΗΓΕ ΣΕ ΛΙΓΟΥΣ ΙΔΙΩΤΕΣ, ΦΤΙΑΧΝΟΝΤΑΣ ΕΤΣΙ ΤΗΝ ΠΛΑΣΤΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ, ΤΟ ΠΛΑΣΤΟ ΦΤΙΑΧΤΟ ΧΡΕΟΣ ΩΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΧΡΕΩΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΚΡΑΤΗ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΣΑΝ ΤΑ ΙΔΙΑ.


ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΑΤΗ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗΣ.

ΤΟ " ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΗΣ ΜΟΝΑΔΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΧΡΗΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ "

ΟΤΑΝ ΠΑΡΑΓΕΙΣ ΚΑΤΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΔΕΝ ΤΟ ΧΡΩΣΤΑΣ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ. ΟΤΑΝ ΚΑΝΕΙΣ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ ΤΗΝ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗ ΣΟΥ ΔΗΛΩΣΗ ΔΕΝ ΧΡΩΣΤΑΣ ΣΕ ΦΟΡΟΤΕΧΝΙΚΟ.


ΟΤΑΝ ΑΝΑΠΤΥΞΕΙΣ ΓΝΩΣΗ ΠΑΝΩ ΣΤΟΝ ΦΟΡΕΑ ΠΟΥ ΔΙΟΙΚΕΙΣ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΕΙ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΦΑΚΕΛΑΚΙΑΣ, ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΜΑΘΑΙΝOΝΤΑΣ (ΑΝΤΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΤΗΣ ΥΠΕΡΓΟΛΑΒΙΑΣ ΠΟΥ ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΔΟΧΗ ΟΤΙ ΕΣΥ Ο ΙΔΙΟΣ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΙΚΑΝΟΣ 'H ΒΑΡΙΕΣΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΤΙ, ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΑΘΕΤΕΙΣ ΠΑΝΤΑ ΑΛΛΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΘΥΜΑΤΟΠΟΙΗΣΗ ΣΟΥ ΑΠΟ ΤΡΙΤΟΥΣ) ΣΕ ΚΑΘΙΣΤΑ ΚΥΡΙΑΡΧΟ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΣΟΥ, ΑΝΤΙ ΝΑ ΓΙΝΕΣΑΙ ΠΑΙΓΝΙΟ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΡΙΤΩΝ.


ΑΝ ΤΑ ΝΑΥΠΗΓΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑ ΣΟΥ, ΔΕΝ ΧΡΩΣΤΑΣ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΟΤΑΝ ΣΟΥ ΣΥΝΤΗΡΟΥΝ ΤΟ ΣΤΟΛΟ ΣΟΥ, ΣΟΥ ΦΤΙΑΧΝΟΥΝ ΤΑ ΤΡΕΝΑ ΣΟΥ, ΤΟΥΣ ΠΥΛΩΝΕΣ ΤΗΣ ΔΕΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙΣ ΤΟ ΙΣΟΖΥΓΙΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΠΛΗΡΩΜΩΝ ΦΕΡΝΟΝΤΑΣ ΣΥΝΑΛΛΑΓΜΑ ΟΤΑΝ ΦΤΙΑΧΝΕΙΣ ΤΑ ΚΑΡΑΒΙΑ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ, ΟΤΑΝ ΠΟΥΛΗΣΕΙΣ ΤΑ ΝΑΥΠΗΓΕΙΑ ΣΟΥ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΛΕΦΤΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΑΓΟΥΝ. (ΠΟΥΛΗΣΑΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΝΑΥΠΗΓΕΙΑ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΝΑΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΦΤΙΑΞΟΥΝ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΚΑΡΑΒΙΑ)


Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΧΩΡΑ, ΥΣΤΕΡΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΣΕΙΡΑ ΚΛΕΙΣΙΜΑΤΟΣ Ή ΞΕΠΟΥΛΗΜΑΤΟΣ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ, ΗΤΑΝ ΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΗΣ ΜΟΝΑΔΑΣ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΝΟΜΙΣΜΑΤΟΚΟΠΕΙΟ ΚΑΙ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΩΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ, ΔΗΛΑΔΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΗΣ ΜΟΝΑΔΑΣ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΧΡΗΜΑ.


Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΦΟΥ ΕΔΩΣΕ ΚΑΘΕ ΕΙΔΟΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΤΗΣ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΕΣ, ΚΑΙ ΕΞΩ-ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ, ΤΕΛΙΚΑ ΚΛΕΙΣΑΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΗ ΚΑΙ ΠΛΕΟΝ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΗ ΜΟΝΑΔΑ. ΑΥΤΗ ΠΟΥ "ΠΑΡΑΓΕΙ ΧΡΗΜΑ" ΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΚΑΙ ΤΟ ΝΟΜΙΣΜΑΤΟΚΟΠΕΙΟ.

ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΠΑΡΑΓΕΙΣ ΕΣΥ, ΑΡΧΙΖΕΙΣ ΝΑ ΔΑΝΕΙΖΕΣΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΣΕΣ ΝΑ ΠΑΡΑΓΕΙΣ ΕΣΥ.

ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΕΚΤΟΠΛΑΣΜΑ, ΠΟΥ ΜΟΙΑΖΕΙ ΝΑ ΒΓΑΙΝΕΙ ΑΠΟ ΤΑΙΝΙΕΣ ΦΑΝΤΑΣΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΕΞΩΓΗΙΝΑ ΤΕΡΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΝΤΥΜΕΝΑ ΑΝΘΡΩΠΟΙ, ΚΑΙ ΠΟΥ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΕ ΟΤΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΟΜΙΣΜΑΤΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΔΗΜΟΣΙΟΝΟΜΙΚΟ, Η ΕΙΝΑΙ "ΑΝΟΥΣ" ή ΟΝΤΩΣ ΕΞΩΓΗΙΝΟ ΤΕΡΑΣ.

ΕΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΝΟΜΙΣΜΑ, ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΝΟΜΙΣΜΑΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΗΛ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΧΡΗΜΑΤΟΣ, ΤΟΤΕ ΠΩΣ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΙΣΜΑΤΙΚΟ...

..ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΙΣΧΥΡΙΖΕΤΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΟΤΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΗΝ ΕΡΗΜΟ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΨΑ ΚΑΙ ΟΧΙ Η ΕΛΛΕΙΨΗ ΝΕΡΟΥ.

ΣΟΦΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΔΗΜΑΓΩΓΟΙ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ, ΠΡΩΤΑΙΤΙΟΙ Ή ΣΥΝΕΡΓΟΙ ΤΗΣ ΔΙΕΘΝΟΥΣΑ ΠΑΤΗΣ, ΠΟΣΟ ΧΑΖΟΙ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΟΙ ΓΑΛΛΟΙ, ΟΙ ΠΟΡΤΟΓΑΛΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛOI..
=

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου