Πέμπτη 5 Απριλίου 2012

Η ΤΙΜΗ ΣΤΟΝ ΝΕΚΡΟ ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟ, ΟΙ ΜΠΑΧΑΛΑΚΗΔΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑOI ΣΤΗΜΕΝΟΙ ΜΠΑΧΑΛΑΚΗΔΕΣ ΜΕ ΤΗ ΓΝΩΣΤΗ ΤΑΚΤΙΚΗ ΠΡΟΚΑΛΕΣΑΝ ΚΑΙ ΧΤΕΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΑΥΘΟΡΜΗΤΗ ΣΥΚΓΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΝΕΚΡΟ ΣΥΜΠΟΛΙΤΗ ΜΑΣΗ τιμή στον νεκρό φαρμακοποιό, στον αυτόχειρα που στην ουσία δολοφονήθηκε από το κατοχικό και δωσίλογο καθεστώς, κατέληξαν όπως πάντα σε επεισόδια, με την ευγενική χορηγεία των μπαχαλάκηδων, που όπως φαίνεται στο βίντεο, άρχισαν να πετάνε μαρμαρα, σπασμένα με κρατικές βαριοπούλες, στους συναδέλφους τους των ΜΑΤ...


Ωστόσο χιλιάδες κόσμου κατέβηκαν χθες βράδυ αυθόρμητα για να διαδηλώσουν όπως φαίνεται και στη φωτογραφία

ότι ο θάνατος του 77χρονου φαρμακοποιού "δεν είναι αυτοκτονία... είναι πολιτική δολοφονία"


Το δέντρο του αυτόχειρα Δημήτρη Χριστούλα ἐχει γεμίσει σημειώματα και δεκάδες κεριά έκαιγαν χθες βράδυ εκεί.


 


Όπως λέει ένα από αυτά τα σημειώματα τον Δημήτρη Χριστούλα τον δολοφόνησε η χούντα των "ΔΑΝΕΙΣΤΩΝ"
Αυτή η εξέλιξη με την αυθόρμητη οργή του λαού να ξεχειλίζει, δεν άρεσε στο δωσίλογο καθεστώς και έστειλε τους μπαχαλάκηδες για να διαλύσουν την αυθόρμητη συγκέντρωση του πλήθους.

Προσωπικά κυνδύνευσα όταν στην είσοδο του μετρό που βρισκόμουν έσκασε αρχικά ένα μπουκάλι μπύρας που έγινε θρύψαλα μπροστά μου και στην συνέχεια δύο βομβίδες κρότου λάμψης σε απόσταση ενός μέτρου. Ακόμα βουΐζουν τα αυτιά μου και αυτός είναι ο λόγος που δεν μπόρεσα χθές βράδυ, να κάνω την ανάρτηση. Αυτό έγινε γιατί από πάνω μας δύο "γεναίοι" άνδρες των ΜΑΤ τα είχαν βάλει με δύο κοπελίτσες και τις έσπρωχναν με βία για να απωθήσουν τον κόσμο πρός τις σκάλες και το μετρό.

Όπως ήταν φυσικό τους αποδοκιμάσαμε με φωνές και εισπράξαμε το μπουκάλι και τις κρότου λάμψης...

ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ ΤΗΣ ΟΡΓΗΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΕΧΕΙ ΞΕΧΕΙΛΙΣΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΝΙΞΕΙ...


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου