Κυριακή 2 Απριλίου 2017

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΡΟΛΟ ΤΩΝ ΑΡΧΙΕΡΕΩΝ ΤΟΥ ΣΙΩΝΙΣΜΟΥ

Η ΣΙΩΝ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΣΙΩΝΙΣΜΟΥ.
Η ΕΛΛΗΝΟΡΘΟΔΟΞΗ ΚΡΙΤΙΚΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΑΟΡΑΤΗΣ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑΣ ΤΩΝ ΣΙΩΝΙΣΤΩΝ. 

ΜΕΡΟΣ 2οΓραφει ο Διόδωρος Ράμμος

Δ. Η παγκόσμια κυριαρχία
Δ.1 Ο Πρώτος Παγκόσμιος Πόλεμος

Καθώς είχε έρθει το πλήρωμα του χρόνου για το ποθούμενο των Σιωνιστών, να φτιάξουν ένα ισχυρό εβραϊκό κράτος στην Παλαιστίνη, με την είσοδο στον 20ό αιώνα αρχίζει ένας φοβερός πόλεμος, που επρόκειτο να μεταβάλει τα σύνορα των χωρών. Είχαν προγραμματίσει οι αόρατοι άρχοντες να κατακτήσουν την ανυπότακτη Ρωσία και να διαλύσουν την Οθωμανική αυτοκρατορία, διότι στα εδάφη της θα κτιζόταν το κράτος του Ισραήλ. Είχαν, όμως, την ανάγκη να υπάρχει στην ανατολική Μεσόγειο ένα ισχυρό κράτος, που θα υπηρετεί το Ισραήλ, αλλά θα περιορίζει και τη δύναμη της μισητής Ελλάδας, αν δεν καταφέρει να τη συντρίψει εντελώς.


Τον ρόλο αυτόν του ισχυρού, αλλά πιστού δούλου, τον έδωσαν στους Τούρκους, όπως θα δούμε παρακάτω, με το να οδηγήσουν τα πράγματα στη δημιουργία του Τουρκικού κράτους, το οποίο δεν θα είχε τη δύναμη της παλιάς Οθωμανικής αυτοκρατορίας, αλλά θα ήταν κάτι σαν το κυνηγόσκυλο του κυνηγού, στο κυνήγι του μεγάλου οράματος των Σιωνιστών.

Με αυτά τα δεδομένα ξέσπασε ο Πρώτος Παγκόσμιος Πόλεμος το 1914, ο Α’ Π.Π., που κάλλιστα θα μπορούσε να ονομάζεται και Α’ Προγραμματισμένος Πόλεμος! Τη δυτική Ευρώπη την είχαν χωρίσει σε δύο ισχυρά αντίπαλα στρατόπεδα, Βρεταννία και Γαλλία εναντίον Γερμανίας, με διάφορους συμμάχους ο καθένας. Και οι δύο πλευρές αιματοκυλίστηκαν, χωρίς κανένα εθνικό συμφέρον, και χρεώθηκαν ακόμη περισσότερο με τα δάνεια που έπαιρναν από τις σιωνιστικές τράπεζες.

Κατά τη διάρκεια του πολέμου αυτού, το 1917, ξέσπασε και η «επανάσταση» των Μπολσεβίκων στη Ρωσία. Ήταν προμελετημένο να στραφεί το κίνημα του κομμουνισμού προς την τσαρική Ρωσία, όπως προείπαμε. Ήδη, από το 1905 μια ομάδα Εβραίων υποστηριζόμενη από τους Ρότσιλντ με επικεφαλής τον Τρότσκυ προσπαθεί να ανατρέψει τον Τσάρο της Ρωσίας σε ένα κομμουνιστικό πραξικόπημα. Αποτυγχάνουν και αναγκάζονται να εγκαταλείψουν τη Ρωσία, αφού τους δίνεται άσυλο στη Γερμανία.

Οι κομμουνιστές (θεωρητικά, πρακτικά Σιωνιστές) επανέρχονται στη Ρωσία δριμύτεροι το 1917, ξεκινώντας την περίφημη επανάσταση των Μπολσεβίκων, στην οποία ηγετική θέση πήρε ο Λένιν, γιος Εβραίας, με άφθονο χρήμα από τις σιωνιστικές τράπεζες, για χάρη του αγώνα, για χάρη του λαού! Εννοείται ότι δεν υπήρξε ποτέ επανάσταση, αλλά πραξικόπημα μιας καλά οργανωμένης μειοψηφίας, των Μπολσεβίκων (Εβραίοι της Ρωσίας κατά βάση), σε βάρος της προσωρινής κυβέρνησης των Μενσεβίκων, που είχε ήδη οδηγήσει τον Τσάρο σε παραίτηση.
Σημειωτέον το ότι το 1917 ο τσαρικός στρατός είχε εισβάλει στον Πόντο και με την πορεία που είχαν τα στρατιωτικά γεγονότα είναι βέβαιο ότι οι Ρώσοι θα έφταναν μέχρι την Κωνσταντινούπολη και το Αιγαίο. Από την άλλη πλευρά βρισκόταν ο αξιόμαχος ελληνικός στρατός, οπότε τα πάντα οδηγούσαν σε έναν ελληνορωσικό στρατιωτικό θρίαμβο. Δυστυχώς, τα πάντα ανατράπηκαν από την υποδούλωση της Ρωσίας στους Εβραίους Μπολσεβίκους.

Τα όσα ακολούθησαν (ο φρικτός διωγμός της Ορθόδοξης Ρωσικής Εκκλησίας, ο κατατρεγμός των Ελλήνων και πολλά άλλα) στη σιωνιστική πλέον Ρωσία δεν περιγράφονται. Ατυχώς, στη Ρωσία δεν βρέθηκε ένας Ναπολέων, να πάρει την κατάσταση στα χέρια του και να χαράξει άλλη πορεία, από αυτήν που είχαν προγραμματίσει οι Σιωνιστές. Αντίθετα, βρέθηκε ένας Στάλιν, ένας από τους μεγαλύτερους εγκληματίες όλων των εποχών…

Δ.2 Το ΚΚΕ στην Ελλάδα

Κομμουνιστικά κόμματα ιδρύθηκαν σχεδόν παντού στην Ευρώπη, αλλά οι ίδιοι οι Σιωνιστές εμπόδισαν την άνοδο και κυριαρχία αυτών των κομμάτων. Ήθελαν, προφανώς, να χωρίσουν σε δύο αντίπαλα στρατόπεδα την Ευρώπη, το καπιταλιστικό και το κομμουνιστικό. Αυτό φάνηκε και στην ιστορία της Ελλάδας, όπου το ΚΚΕ δεν μπόρεσε ποτέ να επικρατήσει. Η εμφάνιση του ΚΚΕ στην Ελλάδα τοποθετείται το 1909, όταν ιδρύεται από έναν Ισπανοεβραίο που είχε μετακομίσει στη Θεσσαλονίκη, τον Αβραάμ Μπεναρόγια, μια ομοσπονδία, η Φεντερασιόν (Σοσιαλιστική εργατική ομοσπονδία).
Αργότερα, το 1917, ιδρύει το ΣΕΚΕ (Σοσιαλιστικό εργατικό κόμμα Ελλάδος), που τελικά το 1924 θα ονομαστεί Κομμουνιστικό Κόμμα Ελλάδος. Στο ΚΚΕ προσήλθαν και Έλληνες πατριώτες, με την ελπίδα του σοσιαλισμού. Ένας από αυτούς, ο Νικόλαος Γιαννιός, αναφέρει:
«Ιδρυταί του ΚΚΕ, τόσον εις τας Αθήνας όσον και εις την Θεσσαλονίκην, ήσαν Ισραηλίται ή κρυπτοεβραίοι Έλληνες, το δε κίνημά των, παρ’ όλα τα σοσιαλιστικά φαινόμενα ή προσχήματα, ήτο εβραϊκόν εθνικιστικόν. Το υπό την ηγεσίαν μου τότε Σοσιαλιστικόν Κέντρον Αθηνών (έτος Ιδρύσεως 1911) ουδέν μέρος έλαβεν εις την ίδρυσιν του ΚΚΕ. Τουναντίον, προσεπαθήσαμεν, μεταβάντες εις τα γραφεία του, οδός Ευριπίδου, ν’ αποτρέψωμεν τους νεοφώτιστους κομμουνιστές από του να προσχωρήσουν εις την Μόσχαν, προβλέψαντες ποία κρίσις και ποία δεινά επερίμεναν τον σοσιαλισμόν της Ελλάδος και την Ελλάδα από την σοβιετικήν παρερμηνείαν του Μαρξισμού. 

Δυστυχώς, τα σοσιαλιστικά μας επιχειρήματα δεν εισηκούσθησαν, εφόσον η εβραϊκή ηγεσία είχε τους ιδικούς της ανθελληνικούς σκοπούς, οι δε γύρω αυτής Έλληνες προλετάριοι ήσαν αγράμματοι και αφελείς. Προσήλθαμεν εν τούτοις, ως μειοψηφία, εις το πρώτον Σοσιαλιστικόν Συνέδριον (1918), ηγωνίσθημεν και πάλιν, αλλ’ απεχωρήσαμεν εν τέλει δια να μη γίνωμεν όργανα της κομμουνιζούσης εβραϊκής πλειοψηφίας. Έκτοτε, οι παλαιοί σοσιαλισταί, επολεμήσαμεν και πολεμούμεν φανερά και τίμια τον Μπολσεβικισμόν, καθώς και τους κατοπινούς διφορούμενους “συναγωνιστάς” του».

Το πέπλο μυστικότητας, που ανέκαθεν κάλυπτε τη δράση των Σιωνιστών, επέβαλλε να αλλάζουν τα ονόματά τους οι Εβραίοι (όπως έκαναν οι Εβραίοι Μπολσεβίκοι της Ρωσίας, για να φαίνονται Ρώσοι), ή να αποσύρονται, δίνοντας τη θέση τους σε ντόπιους αρχηγούς, που όφειλαν να συνεχίσουν την ίδια γραμμή. Αυτό έκανε και ο Μπεναρόγια, που μόλις η αποστολή εξετελέσθη, φεύγει από την ηγεσία του ΚΚΕ, όπως και οι υπόλοιποι Εβραίοι, για να φαίνεται ελληνικό κόμμα.

Όμως, το απύθμενο μίσος του Ταλμούδ για Χριστό και Ελλάδα παρέμεινε για δεκαετίες στο ΚΚΕ, που έστω και αν είχε Έλληνες πια ως στελέχη του, έπαιρνε γραμμή από έξω, από τους Σιωνιστές. Έτσι, σε καιρούς κρίσιμους εθνικά, όπως στην τριετία της μικρασιατικής εκστρατείας (1919-1922), έπαιρνε ανοιχτά το μέρος των εχθρών (!) της Ελλάδας και μόλις ολοκληρώθηκε η καταστροφή, θριαμβολογούσε για την επιτυχία των Τούρκων…

Δ.3 Νεότουρκοι και Μικρασιατική καταστροφή

Τα δεινά για την Ελλάδα, δυστυχώς, δεν είχαν τελειωμό. Ένας ακόμη θανάσιμος εχθρός εμφανίστηκε την ίδια εποχή, το κίνημα των Νεοτούρκων. Επιφανειακά, όπως στη Γαλλική και Ρωσική επανάσταση, ξαφνικά εμφανίζεται μια ομάδα προοδευτικών ανθρώπων, που επιδιώκουν την πτώση των καταπιεστικών καθεστώτων και την επιβολή της ελευθερίας, της δικαιοσύνης, της προόδου. Σύντομα, αυτή η αδύναμη μειοψηφία γιγαντώνεται, παίρνει την εξουσία και αρχίζει να σφάζει και να πολεμά τον Χριστιανισμό.

Στη Γαλλία οι Ιακωβίνοι, στη Ρωσία οι Μπολσεβίκοι, στην Οθωμανική αυτοκρατορία οι Νεότουρκοι. Οι Νεότουρκοι προήλθαν από τον χώρο των Εβραίων της Θεσσαλονίκης, φαινομενικά ήταν Τούρκοι και μουσουλμάνοι, ενώ κατά βάση ανήκαν σε εβραϊκές αιρέσεις, όπως οι ντονμέδες (Donmeh), που προήλθαν με τη σειρά τους από τους Eβραιότουρκους (ελαφρώς εξισλαμισμένοι Εβραίοι!) του ψευδομεσσία του 17ου αιώνα, Σαμπατάι Σεβί, που από καμπαλιστής έγινε μουσουλμάνος.
Πιο συγκεκριμένα, το 1891 σχηματίζεται μια πολιτική ομάδα από Ντονμέδες που ονομάζεται «Η Επιτροπή της Ενώσεως και της Προόδου», που αργότερα ονομάστηκε «Οι Νεότουρκοι». Της ομάδας ηγείται ο Εβραίος μασόνος Καρούσο (Emmanuel Carusso) με τη βοήθεια των Ρότσιλντ. Οι Νεότουρκοι, κρυπτοεβραίοι και υπάλληλοι του Σιωνισμού, επαναστατούν το 1908 εναντίον του Σουλτάνου, δήθεν για να εκσυγχρονίσουν και να ανανεώσουν την ετοιμόρροπη Οθωμανική αυτοκρατορία.

Όπως παρατηρούμε, μέσα σε λίγα χρόνια κύλισαν τα γεγονότα ραγδαία, άλλαξε ολόκληρος ο κόσμος σαν να τον σάρωσε μια θύελλα. Το 1914 ξεσπά ο Α’ Παγκόσμιος Πόλεμος, το 1917 καταρρέει η τσαρική Ρωσία, το 1918 τελειώνει ο πόλεμος και η Οθωμανική αυτοκρατορία μαζί του! Αμέσως, τίθεται σε εφαρμογή το σχέδιο για τη δημιουργία του νέου Τουρκικού κράτους, με αρχηγό τον Εβραιότουρκο της Θεσσαλονίκης Μουσταφά Κεμάλ, το πρωτοπαλλίκαρο των Σιωνιστών στην Τουρκία.

Ήδη αναφέραμε ότι μέσα στα σχέδια των Σιωνιστών ήταν να προκύψει και ένα νέο, ισχυρό και ομοιογενές κατά το δυνατόν Τουρκικό κράτος, που να εξυπηρετεί τα συμφέροντα του Σιωνισμού από το Αιγαίο μέχρι τη Μέση Ανατολή. Εμπόδιο, για μία ακόμη φορά, ήταν οι Έλληνες της Μικράς Ασίας πρωτίστως, και δευτερευόντως οι Αρμένιοι. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να ξεκινήσουν από τους Νεότουρκους διωγμοί εναντίον Ελλήνων και Αρμενίων, που θα εξελίσσονταν σε φρικτά ολοκαυτώματα και γενοκτονίες.

Επιπλέον, έπρεπε όσοι δεν σφαγιάζονταν, να εκτοπιστούν από τη Μικρά Ασία, με κάποια αφορμή, η οποία δεν ήταν άλλη από τη μικρασιατική εκστρατεία. Οι νικητές του Α’ Π.Π. και ταπεινοί υπηρέτες των Σιωνιστών, δηλαδή Άγγλοι, Γάλλοι και Ιταλοί, ενθάρρυναν την ελληνική κυβέρνηση του Βενιζέλου να εκστρατεύσει το 1919 στη Μικρά Ασία και προσωρινά ενίσχυσαν τους Έλληνες σε βάρος των Τούρκων.

Στη συνέχεια, παίχτηκε η δεύτερη πράξη της πιο ολέθριας παράστασης εναντίον του Ελληνισμού. Άρχισαν να συμβαίνουν παράλογες πράξεις, που κανένας σύγχρονος ιστορικός δεν μπόρεσε να ερμηνεύσει. Ο Βενιζέλος, εντελώς αψυχολόγητα για έναν τόσο ευφυή ηγέτη, ξαφνικά προκηρύσσει εκλογές, τις οποίες και χάνει με χαρακτηριστική ευκολία (1920). Επί τόπου, και όλως τυχαίως, οι σύμμαχοί μας ξαφνικά μάς εγκαταλείπουν, δήθεν λόγω της αλλαγής κυβέρνησης στην Ελλάδα, και παίρνουν το μέρος των Τούρκων του Κεμάλ, τον οποίο εξοπλίζουν μέχρι και με όπλα. Οι μάσκες έπεσαν.

Από την άλλη, οι αγωνιστές του λαού, της δικαιοσύνης και της ελευθερίας Μπολσεβίκοι, παρέχουν άφθονο χρήμα και πολεμικό υλικό στον Κεμάλ, ο οποίος ενισχυμένος από κάθε (σιωνιστική) πλευρά, έχοντας αιματοκυλήσει Έλληνες και Αρμενίους, αντεπιτίθεται στον ανοργάνωτο και εγκαταλειμμένο ελληνικό στρατό, με τα γνωστά φρικτά επακόλουθα. Το έγκλημα ολοκληρώνεται στο λιμάνι της Σμύρνης, όπου σύσσωμος ο συμμαχικός στόλος έχει εντολή (μήπως από τους Σιωνιστές;) να μην αφήσουν ούτε έναν Έλληνα Σμυρνιό να ανέβει σε συμμαχικό πλοίο και να σωθεί, αλλά να πεθάνουν μπροστά στα μάτια τους (Σεπτέμβριος 1922).

Όλα αυτά ήταν τυχαία; Όχι, ήταν άλλη μια δαιμονική παράσταση θεάτρου σκιών, το σενάριο της οποίας είχε γραφτεί από κάποιον Ρότσιλντ, μέσα σε κάποια μασονική στοά. Δυστυχώς, η αυλαία στην παράσταση δεν είχε πέσει. Είχε αποφασιστεί να δοθεί ως δώρο στον Κεμάλ η ανατολική Θράκη, στην οποία δεν υπήρχε ούτε ένας Τούρκος στρατιώτης, για να αγωνιστεί να την κατακτήσει, και το χειρότερο, να γίνει και η ανταλλαγή πληθυσμών (1924), δηλαδή ο ξεριζωμός και του τελευταίου Ορθόδοξου Χριστιανού που είχε επιβιώσει από τις θηριωδίες των Νεοτούρκων στη Μικρά Ασία.

Και ο πιο αφελής άνθρωπος θα δυσκολευτεί να πιστέψει ότι όλα αυτά τα θυελλώδη και φρικτά γεγονότα ήταν τυχαία. Σε πολλές υποψίες μάς βάζει και η ίδια η στάση του Βενιζέλου, για τον οποίο υπάρχουν σοβαρές αποδείξεις ότι ήταν μέλος κάποιας μασονικής στοάς. Αν γνώριζε τί θα συμβεί, μέσω των μασόνων αδελφών του, και προκήρυξε σκόπιμα τις εκλογές του 1920, τότε θα έπρεπε να συγκαταλέγεται στους μεγαλύτερους προδότες του Ελληνισμού. Αν εξαπατήθηκε από τους μασόνους, αλλά ο στόχος του ήταν ειλικρινά πατριωτικός (η Ελλάς των δύο ηπείρων και των πέντε θαλασσών), δικαιολογείται.

Δ.4 Ο Δεύτερος Παγκόσμιος Πόλεμος

Μετά τη θυελλώδη δεκαετία 1914-1924 ο δρόμος είχε ανοίξει διάπλατα για την ίδρυση του Εβραϊκού κράτους. Στην Παλαιστίνη, που ήταν πλέον στην κατοχή των Βρεταννών, άρχισαν να καταφτάνουν Εβραίοι από όλη την Ευρώπη και να την εποικίζουν. Η πλειοψηφία, όμως, ήταν αραβικοί πληθυσμοί. Έπρεπε κάτι να γίνει, ώστε να αυξηθεί ραγδαία η μετανάστευση των Εβραίων και η ταυτόχρονη απομάκρυνση των Αράβων, ώστε να ιδρυθεί και να εδραιωθεί το κράτος του Ισραήλ, στο οποίο σκόπευαν να επαναφέρουν και την αρχαία εβραϊκή γλώσσα, που είχε σβήσει αιώνες πριν.

Τα πάντα εκτελέστηκαν με επιτυχία, όπως είχε προγραμματίσει ο Ρότσιλντ και η ωραία ομάδα συνεργατών (Ροκφέλερ και άλλοι μεγαλοτραπεζίτες). Ξέσπασε μεταξύ 1939-1945 και ο Β’ Π.Π. (ο δεύτερος προγραμματισμένος πόλεμος!), όπου με άφθονο σιωνιστικό χρήμα και πάλι η Γερμανία αναλαμβάνει τον ρόλο του εκτελεστή και Βρεταννία και σύμμαχοι να εκτελέσουν τον εκτελεστή. Όπως πάντα, χρηματική ενίσχυση έδωσαν οι Σιωνιστές και στη Βρεταννία, ώστε και οι δύο πλευρές να είναι πανίσχυρες και να επέλθει η φρίκη.

Οι σκοτεινές δυνάμεις του αποκρυφισμού έπαιξαν και εδώ τον ρόλο τους. Ο Χίτλερ, ο οποίος είχε εβραϊκή καταγωγή από τη μητέρα του, ήταν μέλος της (καμπαλιστικής) εταιρείας Θούλης, που είχαν ιδρύσει μασόνοι στη Βαυαρία. Τα μέλη της πίστευαν ότι ανήκουν σε μια αρχαία γερμανική φυλή υπερανθρώπων, τους Αρείους, είχαν σήμα τον αγκυλωτό σταυρό, και πίστευαν ότι όφειλαν να εξολοθρεύσουν όσους νόθευαν τον γνήσιο γερμανικό πληθυσμό, κυρίως Εβραίους και Σλάβους.

Με το δεδομένο ότι οι Σιωνιστές χρηματοδότησαν και ενίσχυσαν τον Χίτλερ και τους άλλους αποκρυφιστές της Θούλης, για να διαπράξει ο ναζισμός όσα εγκλήματα και θηριωδίες έκανε, γεννάται το ερώτημα αν πραγματικά ήξερε ο Χίτλερ τα σχέδια των Σιωνιστών και σε κοινή συνεννόηση έκανε τις σφαγές για χάρη της σιωνιστικής αυτοκρατορίας ή αν τον χρησιμοποίησαν οι Σιωνιστές, εν αγνοία του, ενώ εκείνος ονειρευόταν να χτίσει τη δική του γερμανική αυτοκρατορία. Όπως και να έχει, εκούσια ή ακούσια, ο Χίτλερ υπήρξε εργαλείο στα χέρια των Σιωνιστών.

Οι εκτελέσεις των Εβραίων από τους Ναζί έφεραν δύο αποτελέσματα μαζί. Διήγειραν παγκοσμίως συμπάθεια προς τον εβραϊκό λαό και συγκίνηση για το ολοκαύτωμα, ενώ έπεισαν τους υπόλοιπους Εβραίους της Ευρώπης ότι κινδυνεύουν, οπότε γρήγορα όφειλαν να καταφύγουν στην Παλαιστίνη, όπου θα ζούσαν με ασφάλεια. Αυτό που δεν πέτυχαν με την πειθώ στο συνέδριο του Σιωνισμού το 1897, το πέτυχαν με το ολοκαύτωμα το 1940.

Όπως οι αρχαίοι Εβραίοι παρέδωσαν τον Ι. Χριστό στους Ρωμαίους για σταύρωση, έτσι και οι Σιωνιστές παρέδωσαν τους ίδιους τους ομοεθνείς τους στους Γερμανούς για αποτέφρωση. Όμορφος κόσμος, ηθικός, αγγελικά πλασμένος! Και όλη αυτή η παρανοϊκή φρίκη, για να φτιάξει ο Ρότσιλντ το κράτος του Ισραήλ, το οποίο αναγνωρίστηκε αμέσως μετά, το 1948.
Η καημένη η Ελλάδα, που υποτίθεται ότι ήταν με το μέρος των νικητών, βγήκε και πάλι κατεστραμμένη. Μετά από τόσες θυσίες και τόσα ελληνικά ολοκαυτώματα (Δίστομο, Καλάβρυτα), όχι μόνο δεν μας έδωσαν τις ελληνικές πόλεις της Βορείου Ηπείρου, αλλά μας οδήγησαν στον ολέθριο εμφύλιο, που κράτησε μέχρι το 1949, ώστε να καταστραφούμε ολοκληρωτικά.

Καθώς μαινόταν ο εμφύλιος στην Ελλάδα, υπήρξαν Έλληνες κομμουνιστές που συνεννοήθηκαν με Γιουγκοσλάβους κομμουνιστές, ώστε να βοηθηθούν οι Έλληνες να καταλάβουν την εξουσία. Ως αντάλλαγμα, οι Έλληνες κομμουνιστές υποσχέθηκαν να τους κάνουν δώρο τη Μακεδονία! Την ίδια εποχή το ΚΚΕ διακήρυττε ότι η Μακεδονία ανήκε στους Βούλγαρους και τους Γιουγκοσλάβους!

Ωραίο να είναι κανείς γενναιόδωρος, αλλά με μια προϋπόθεση. Δεν μπορείς να δωρίσεις κάτι που δεν σου ανήκει. Και η Μακεδονία ανήκει στην Ελλάδα και τους Έλληνες. Αλλά, όσο δούλευε ο Σιωνισμός για να φτιάξει το κράτος της Ψευδομακεδονίας των Σκοπίων, εμείς κοιμόμασταν με τα τσαρούχια!

Δ.5 Αριστερά και Δεξιά υπό σιωνιστική κατοχή

Εδώ αξίζει να κάνουμε και μια παρέκβαση, με πολιτική χροιά. Τα όσα αναφέραμε για τον κομμουνισμό δεν είναι μομφή κατά των Ελλήνων αριστερών, ούτε είναι έπαινος για τη Δεξιά στην Ελλάδα, ιδίως στη μεταπολεμική εποχή. Η Αριστερά στην Ελλάδα παρέμεινε αλυσοδεμένη στο άρμα του Σιωνισμού, παρέμεινε ανθελληνική και αντιχριστιανική, σε επίπεδο ηγεσίας. Ο ελληνικός λαός πληγωνόταν από αυτό το στοιχείο και δυσκολευόταν να συμπορευθεί με την Αριστερά.

Η Δεξιά, από την πλευρά της, καπηλεύτηκε το ιερό τρίπτυχο «θρησκεία, πατρίδα, οικογένεια» και το μετέτρεψε σε πολιτικό προσωπείο, σε μάσκα. Υπήρχαν αγνοί πατριώτες στη Δεξιά, αλλά η ηγεσία της ήταν και αυτή υπηρέτρια του Σιωνισμού. Οι ηγέτες της Δεξιάς ήταν (και είναι μέχρι σήμερα!) υψηλόβαθμοι μασόνοι, ή αν δεν είναι, εκτελούν πιστά τις διαταγές ξένων 33ου βαθμού μασόνων, πρακτόρων του Σιωνισμού. Εκτός αυτού, η Δεξιά βαρύνεται στην Ελλάδα και με αναρίθμητα εγκλήματα σε βάρος αθώων Ελλήνων αριστερών.

Η Αριστερά και η Δεξιά πρέπει να ομολογήσουν ότι βρίσκονται «ἐν τῷ αὐτῷ κρίματι» (Λκ.23,40). Υπηρέτησαν και οι δύο τον Σιωνισμό, απλά διέφερε ο τρόπος, οι ρόλοι. Και οφείλουν και οι δύο πλευρές ή να αποκτήσουν ελληνορθόδοξη συνείδηση, αποκόπτοντας κάθε σχέση με μασονία και Σιωνισμό, ή να καταργηθούν, δίνοντας στη θέση τους σε μια ελληνορθόδοξη πολιτική παράταξη, η οποία θα αγκαλιάσει σύσσωμο τον ελληνικό λαό και θα αγωνιστεί για να επαναφέρει την Ελλάδα στο μεγαλείο που της αξίζει.

Ασφαλώς, το μεγαλείο δεν προκύπτει από το πουθενά, αλλά συνδέεται με ικανούς ηγέτες, όπως ο Μέγας Αλέξανδρος, ο Μέγας Κωνσταντίνος, ο Βασίλειος ο Β’, ο Άγιος Ιωάννης ο Βατάτζης (ο μαρμαρωμένος βασιλιάς). Τελευταίος ήταν ο Καποδίστριας, ο οποίος δολοφονήθηκε πριν ολοκληρώσει το έργο του, και από τότε ανέλαβε ο Σιωνισμός τη διοίκηση της Ελλάδας. Ποτέ, όμως, στα ελληνικά σχολεία δεν διδαχθήκαμε ποιοι πραγματικά ήταν αυτοί οι ηγέτες και ποιο ήταν το μεγαλείο της Ελλάδας στο παρελθόν.

Δεν αναφερόμαστε στον λεγόμενο πολιτικό χώρο του κέντρου, τα κεντρώα κόμματα, αφού πρακτικά δεν υπάρχει πολιτικό κέντρο, παρά μόνο στο όνομα. Οι πάντες κλίνουν είτε προς τα δεξιά είτε προς τα αριστερά, άλλοι με τη μορφή της κεντροδεξιάς και άλλοι με τη μορφή της κεντροαριστεράς!

Συνοψίζοντας και αυτό το κεφάλαιο της ιστορίας, συμπεραίνουμε ότι ο μόνος νικητής, και σε αυτόν τον πόλεμο, ήταν οι Σιωνιστές και οι τράπεζές τους. Αμέσως μετά, άνοιξε ο δρόμος για την τρίτη και τελική φάση του σχεδίου, την παγκόσμια οικονομία, το παγκόσμιο κράτος και την παγκόσμια θρησκεία. Επιτέλους, ο αγώνας 200 ετών των Σιωνιστών απέδωσε καρπούς!

Ε. Η τελική φάση του σχεδίου
Ε.1 Μεταπολεμική εποχή

Μετά τον Β’ Π.Π., εκτός από το κράτος του Ισραήλ, ιδρύονται και άλλες ενώσεις, που θα προωθήσουν τα σχέδια των Σιωνιστών. Ο ΟΗΕ, το ΔΝΤ, η Ευρωπαϊκή Ένωση (ΕΟΚ παλαιότερα). Οι αντίπαλοι, ο ένας μετά τον άλλο εξοντώνονται, όπως ο πρόεδρος των ΗΠΑ Κέννεντυ, χώρες καταστρέφονται (Ιράκ, Συρία), τρομοκρατικές επιθέσεις σκηνοθετούνται (χτύπημα στους Δίδυμους Πύργους της Ν.Υόρκης) και χρηματοδοτούνται νέες εγκληματικές ομάδες (φανατικοί μουσουλμάνοι, Ισλαμικό κράτος), που παίζουν τον ρόλο που έπαιξαν παλιότερα οι Ναζί. 

Παράλληλα, εμφανίζονται νέα ρεύματα και θεωρίες, όπως η Νέα Εποχή (New Age) και η Νέα Τάξη Πραγμάτων (New World Order), για τα οποία «οὐκ ἔστι νῦν λέγειν κατά μέρος» (Εβρ.9,5).
Παράλληλα, προωθούνται τα σχέδια για την αποδυνάμωση του Ελληνισμού, μέχρι την τελική κατάρρευσή του. Με έντεχνο τρόπο μεθόδευσαν τη διάλυση των δύο μεγάλων ελληνικών κοινοτήτων στην Κωνσταντινούπολη (1955) και την Αλεξάνδρεια (1957) και αργότερα εκπόνησαν το σχέδιο διχοτόμησης της Κύπρου (1974), μέσω των Ελλήνων και Τούρκων υπηρετών του Σιωνισμού, των μασόνων συνταγματαρχών της Χούντας και των τουρκικών δυνάμεων του Αττίλα.

Δυστυχώς, ραγδαίες εξελίξεις προωθούνται και σε άλλα επίπεδα, ηθικής, καθημερινής ζωής και περιβάλλοντος, από το 1945 και έπειτα. Οι Σιωνιστές κυριαρχούν σχεδόν παντού, απλώνουν τα αόρατα πλοκάμια τους σε κάθε πτυχή της ζωής του λεγόμενου δυτικού κόσμου (και όχι μόνο). Τα σιωνιστικά μηνύματα διαχέονται παντού, στη μουσική, τον κινηματογράφο, τη λογοτεχνία, την εκπαίδευση, στα ΜΜΕ που πλέον είναι μέσα μαζικής επιρροής και όχι ενημέρωσης. Οι πάντες και από παντού προσπαθούν να αμφισβητήσουν καθετί χριστιανικό και σταδιακά να εξαφανίσουν την επίδραση του Χριστιανισμού στη ζωή των ανθρώπων, να πετύχουν τον πλήρη αποχριστιανισμό της ηθικής.

Ε.2 Αποστασία από την Ηθική

Εφόσον πολιτικά και οικονομικά όχι μόνο είχε μπει το νερό στο αυλάκι, αλλά ολόκληρα ποτάμια είχαν σχηματιστεί, έδωσαν το σύνθημα για την έναρξη και της οριστικής ηθικής ισοπέδωσης των «χριστιανικών» λαών, δηλαδή να σβήσει για πάντα κάθε έννοια ηθικής, κάθε κώδικας σωστής συμπεριφοράς, σεβασμού, αξιοπρέπειας. Να έρθει ο άνθρωπος στο επίπεδο του ζώου και ακόμη πιο χαμηλά, γιατί και τα ζώα έχουν κάποιες αρχές σταθερές.

Η νέα ηθική, που επιβάλλουν οι Σιωνιστές, έχει έναν πυρήνα: κανένα όριο (no limit)! Oι άνθρωποι θα κάνουν τα πάντα, ό,τι τους αρέσει, χωρίς φραγμούς, χωρίς περιορισμούς και χωρίς τύψεις. Όποιος τολμά να αντιστέκεται στην ανηθικότητα θα δέχεται, ως συνήθως, τόνους λάσπη, θα είναι ο σκοταδιστής, ο άνθρωπος του Μεσαίωνα, ο κομπλεξικός, ο φασίστας. Το όπλο των Σιωνιστών θα είναι και πάλι μικρές οργανωμένες μειοψηφίες, με μπόλικο χρήμα, οι οποίες θα προβάλλονται ως προοδευτικές και θα χειροκροτούνται από κάθε ΜΜΕ.

Αιχμή του δόρατος στο πρόγραμμα αυτό θα είναι η γυναίκα, άλλο ένα σύγχρονο θύμα του Σιωνισμού. Η γυναίκα που είναι η σύντροφος, το στήριγμα, το έτερον ήμισυ του άνδρα. Αλλά που είναι και η μητέρα, η τροφός και παιδαγωγός κάθε παιδιού. Αν οδηγηθεί και η γυναίκα σε επανάσταση, τελείωσαν και οι άνδρες, τελείωσαν και τα παιδιά, τελείωσε η κοινωνία, έχουμε γκρεμίσει τα πάντα.

Και πράγματι, οι ηρωικοί Σιωνιστές πέτυχαν και εδώ έναν ακόμη θρίαμβο. Ξεσήκωσαν τις γυναίκες (φεμινισμός, σεξουαλική απελευθέρωση), όχι για να διεκδικήσουν αγάπη και σεβασμό από τους άνδρες, αλλά δικαίωμα στην αμαρτία, στην ανηθικότητα. Εδώ έπαιξαν τεράστιο ρόλο τα ΜΜΕ με την πανίσχυρη τηλεόραση, η τέχνη (θέατρο, κινηματογράφος) και η μόδα (ρούχα, καλλυντικά). Από παντού γινόταν πλύση εγκεφάλου, ώστε η γυναίκα να αφήσει το πρότυπο της πιστής συζύγου και στοργικής μητέρας και να αναζητήσει χρήμα, δόξα, εξουσία.

Η νομοθεσία συνέβαλε τα μέγιστα σε αυτήν την πορεία. Αποποινικοποίηση της μοιχείας, εύκολο διαζύγιο (για να διαλύονται εύκολα οι οικογένειες), νομιμοποίηση των εκτρώσεων (για να μπορούν οι μητέρες να σκοτώνουν εύκολα τα παιδιά τους), αλλά και χαλάρωση των νόμων που προστάτευαν τη δημόσια αιδώ.

Τί σημαίνει αἰδώς; Μεταφράζεται στα νέα ελληνικά ως ντροπή, αλλά είναι κάτι βαθύτερο. Είναι η φωνή της συνείδησης κάθε ανθρώπου, είναι ένας άγραφος νόμος που απαγορεύει μέσα στον νου μας καθετί ανάρμοστο, ανήθικο. Ας δούμε ένα παράδειγμα. Στην αρχαία Αθήνα, όπως και στην αρχαία Ρώμη, δεν υπήρχε περίπτωση να κυκλοφορήσει γυναίκα στην αγορά ή σε κάθε άλλο δημόσιο χώρο ημίγυμνη. Φορούσαν χιτώνες ποδήρεις, δηλαδή μέχρι τον αστράγαλο, ενώ συχνά φορούσαν και κάλυμμα στο κεφάλι. Αν έβλεπαν μια γυναίκα με προκλητικό ντύσιμο, αυτόματα θα την θεωρούσαν πόρνη!

Παρόλο που στο σπίτι τους, ιδίως οι αρχαίοι Ρωμαίοι, έκαναν τα ακατονόμαστα, σε δημόσιο χώρο ήταν προσεκτικοί, υπήρχε η δημόσια αιδώς. Παράλληλα, οι αρχαίοι Έλληνες, που ήταν στην πλειοψηφία τους ειδωλολάτρες και δεν είχαν τον κώδικα ηθικής των Χριστιανών, εφάρμοζαν τον κανόνα «τὰ ἐν οἴκῳ μὴ ἐν δήμῳ», δηλαδή όσα γίνονται στο σπίτι, και κυρίως στο υπνοδωμάτιο, δεν είναι δυνατόν να λέγονται ή να γίνονται δημόσια.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα αυτού του άγραφου ηθικού κανόνα ήταν και το εξής: στο αρχαίο θέατρο δεν υπήρχαν σαρκικές πράξεις, δεν υπήρχε γύμνωση της γυναίκας επί σκηνής. Υπήρχε μόνο αισχρολογία στην κωμωδία, αλλά μέχρι εκεί. Με άλλα λόγια, υπήρχαν όρια. Ο Πλούταρχος (Ἠθικά, Πῶς δεῖ τόν νέον ποιημάτων ἀκούειν, 33 C), αναφέρει κάτι συγκλονιστικό για την αντίληψη της έννοιας της ηθικής: στην τραγωδία Αίολος, που δεν σώθηκε μέχρι σήμερα, ο Ευριπίδης βάζει στο στόμα του υποκριτή (ηθοποιού) τη φράση «Τί δ´ αἰσχρὸν εἰ μὴ τοῖσι χρωμένοις δοκεῖ », που αναστάτωσε τους Αθηναίους θεατές και άρχισαν να θορυβούν μέσα στο θέατρο.

Η απάντηση που έδωσε η ίδια η αρχαία ελληνική διανόηση είναι «Αἰσχρὸν τό γ´ αἰσχρόν, κἂν δοκῇ κἂν μὴ δοκῇ». Δηλαδή, γιατί να θεωρούμε κάτι αισχρό, αν αυτοί που το κάνουν δεν το αντιλαμβάνονται ως αισχρό; Κάτι τέτοιο προβάλλει η σύγχρονη σιωνιστική θεωρία περί ηθικής. Αλλά η απάντηση είναι ότι το αισχρό, το ανήθικο, είναι αισχρό από μόνο του, είτε το αντιλαμβανόμαστε είτε όχι. Δηλαδή, κάποια πράγματα είναι σταθερά ηθικά ή σταθερά ανήθικα, μια πάγια κατάσταση, δεν εξαρτάται από την προσωπική γνώμη του κάθε ανθρώπου.

Αξίζουν τον θαυμασμό μας οι πρόγονοί μας, που διατύπωναν τέτοιες φράσεις, με οδηγό την συνείδηση και τη σοφία τους. Ο ίδιος ο απόστολος Παύλος μάς βεβαιώνει ότι η συνείδηση είναι δώρο Θεού σε κάθε άνθρωπο, ανεξάρτητα από τη θρησκεία του. Όταν στη σοφία των Ελλήνων προστέθηκε και η αποκάλυψη του Θεού, μέσω των αγίων Αποστόλων του Χριστού, τότε δημιουργήθηκε ο υπέροχος ελληνορθόδοξος πολιτισμός. Και στον τομέα της ηθικής φτάσαμε εἰς πᾶσαν τήν ἀλήθειαν (Ιω.16,13), αφού πλέον η ηθική μας δεν καθοδηγείται μόνο από την έμφυτη αιδώ, αλλά από τη διδασκαλία του Χριστού, από το θέλημα του Θεού.

Ε.3 Αναβίωση του σοδομισμού

Όλα αυτά, δυστυχώς, ισοπεδώθηκαν από τις μπουλντόζες του Σιωνισμού. Μας έπεισαν ότι δεν υπάρχει ηθική, ηθική είναι μόνο η γνώμη μας. Μας αρέσει κάτι, το κάνουμε, δεν μας απασχολεί αν είναι ηθικό. Δεν μας νοιάζει τί θεωρούσαν για χιλιετίες οι άνθρωποι ως αισχρό. Και πλέον καταργείται το ἐν οἴκῳ μὴ ἐν δήμῳ. Τα πάντα ἐν δήμῳ. Κάπως έτσι επήλθε και ο λεγόμενος πανσεξουαλισμός, η γύμνωση στη γυναικεία μόδα και στα τελευταία χρόνια ο θρίαμβος της ομοφυλοφιλίας.

Το γενετήσιο ένστικτο είναι μια φυσιολογική κατάσταση στον άνθρωπο, με προϋποθέσεις βέβαια. Οι Σιωνιστές το μετέτρεψαν σε τρόπο και σκοπό της ζωής, διαλύοντας κάθε ηθικό φραγμό. Κάθε στοιχείο του έρωτα, από προσωπική και ιδιωτική υπόθεση του κάθε ανθρώπου, έγινε δημόσιο θέαμα. Ακόμη και το καθημερινό ντύσιμο των γυναικών. Τα ρούχα που φοράνε πλέον οι γυναίκες, κυρίως το καλοκαίρι, είναι πιο αποκαλυπτικά και από τα εσώρουχα που παλαιότερα φορούσαν στο κρεβάτι τους. Η τέχνη, τα ΜΜΕ, το διαδίκτυο, τα πάντα προβάλλουν σε καθημερινή βάση ό,τι πιο αισχρό και νοσηρό υπάρχει. 

Η πορνεία δεν είναι πια το ανήθικο επάγγελμα κάποιων φτωχών και κατατρεγμένων γυναικών. Είναι το πρότυπο, το σύμβολο της κοινωνίας μας.
Αυτό ήθελε ο Σιωνισμός, να μετατρέψει τη γυναίκα σε ένα σκουπίδι, σε ένα φτηνό κομμάτι κρέας, σε μια πόρνη. Και τον άνδρα να υποδουλωθεί σε αυτόν τον εξευτελισμό, να ταυτιστεί με την πόρνη. Η αγνότητα, η παρθενία, η συζυγική αγάπη, η φυσική σχέση του ανδρογύνου, που χάρη στο μυστήριο του γάμου λαμβάνει την ευλογία και τη χάρη του Θεού και οδηγεί στον παράδεισο, έπρεπε να σβήσουν. Τώρα μόνο ακαθαρσία, μόνο σαρκική κόλαση.

Όπως τονίσαμε, δεν υπάρχει όριο για τον Σιωνισμό. Γι’ αυτό και κάθε τόσο έρχονται στην κοινωνία μας νέες βαρβαρικές επιδρομές. Η πιο πρόσφατη είναι της ομοφυλοφιλίας. Ξαφνικά, οι άνθρωποι από τη δεκαετία του 1980 και έπειτα, ανακάλυψαν ότι αυτή η κατάσταση δεν είναι αφύσικη, δεν είναι διαστροφή, όπως ομολογούσαν και οι ψυχίατροι στο παρελθόν, δεν είναι αμαρτία. Και πρέπει να γίνει τρόπος ζωής, πρέπει να γίνει νόμος του κράτος, πρέπει ή όλοι να γίνουμε έτσι ή να χειροκροτούμε αυτούς που είναι έτσι.

Τα σχόλια είναι περιττά. Βαδίζουμε προς το χάος. Ως Χριστιανοί δεν μισούμε αυτούς τους ανθρώπους, τους βλέπουμε με πόνο και αγάπη. Αλλά την αμαρτία τη μισούμε, την καταδικάζουμε, την πολεμάμε. Και αυτή η αμαρτία είναι φρικτή, ολέθρια, δαιμονοποιεί την κοινωνία. Και ξέρουμε ότι από πίσω έρχονται και άλλες αθλιότητες, η παιδεραστία, η αιμομιξία, καταστάσεις που ντρεπόμαστε και να τις ξεστομίσουμε, πράγματα τα οποία «αἰσχρόν ἐστιν καὶ λέγειν» (Εφ.5,12).

Οι Σιωνιστές δεν θα σταματήσουν πουθενά. Θα τα επιβάλουν όλα, θα τα κάνουν νόμο του κράτους, τρόπο ζωής. Θα έρθει ώρα που θα ξαναγίνουν οι πόλεις μας Σόδομα και Γόμορρα, θα αναγκαζόμαστε να παίρνουμε τα παιδιά μας και να φεύγουμε για τα βουνά, για να γλιτώσουμε από τις απερίγραπτες ανωμαλίες που θα γίνονται δημόσια. Και όλοι θα μας βρίζουν, θα μας χλευάζουν, γιατί θα αρνούμαστε την ανηθικότητα, δεν θα ονομάζουμε το μαύρο άσπρο, θα το λέμε μαύρο. Ποιος, τελικά, είναι ο φασίστας;

Ε.4 Η επέλαση της παγκόσμιας θρησκείας

Για τους εναπομείναντες πιστούς, για όσους δεν πλανήθηκαν από τον ντεϊσμό ή την αθεΐα, οι Σιωνιστές ετοίμασαν μια νάρκη, όπως προαναφέραμε. Τον Οικουμενισμό, ο οποίος θα ετοιμάσει το έδαφος για την παγκόσμια θρησκεία. Οικουμενισμός είναι η προσπάθεια να ενωθούν όλοι οι Χριστιανοί μεταξύ τους, να υπάρχει μια ενιαία χριστιανική «εκκλησία» και όχι να υπάρχει η γνωστή διαφοροποίηση Ορθοδόξων, Ρωμαιοκαθολικών και Προτεσταντών. Μόλις επιτευχθεί αυτό, θα επέλθει και η ένωση με τις άλλες θρησκείες, οπότε έτοιμη και η θρησκεία του ψευδομεσσία.

Εδώ αρκεί να αναφέρουμε ότι όταν μιλάμε για Χριστιανισμό, εννοούμε την Ορθόδοξη Εκκλησία, την αληθινή Εκκλησία του Χριστού. Η Εκκλησία είναι μία (ούτε δύο ούτε πολλές) και αγία και ταυτίζεται με τον Χριστό, είναι ένα με τον Χριστό. Οι άνθρωποι, που βαπτίζονται και θεωρούνται Χριστιανοί δεν ταυτίζονται πάντα με την Εκκλησία. Πρέπει να έχουν και την αλήθεια του Χριστού, τόσο στα λόγια όσο και στις πράξεις. Διαφορετικά, είναι προδότες και εχθροί του Χριστού.

Προδότης του Χριστού είναι ο Πάπας, από τον 11ο αιώνα και έπειτα, συγκεκριμένα από το 1014 που ο Πάπας Βενέδικτος ΙΗ΄ εισήγαγε οριστικά την αιρετική διδασκαλία του filioque στο Σύμβολο της Πίστεως, κάτι για το οποίο ποτέ δεν μετανόησε. Αυτό και μόνο αρκεί για να θεωρούνται αυτοδικαίως, de facto, αιρετικοί και όχι Χριστιανοί. Σαν το κλαδί που κόπηκε από το δέντρο και ξεράθηκε. Από τότε θα έπρεπε να αποκαλούμε την (τέως) Ρωμαιοκαθολική εκκλησία ως Παπική θρησκεία. Αυτό ασφαλώς, δεν έχει σχέση με τον απλό λαό, δεν εννοούμε ότι κάθε άνθρωπος που γεννιέται Ρωμαιοκαθολικός ότι θα πάει στην κόλαση! Ο Θεός προσπαθεί κάθε άνθρωπο να τον βάλει στον παράδεισο και η κρίση είναι δική Του, όχι δική μας.

Από την άλλη, όμως, ομολογούμε ότι ο Πάπας δεν είναι Εκκλησία, είναι Χριστιανός μόνο κατ’ όνομα και όχι κατά Χάριν, και καταχρηστικά ονομάζουμε τον Πάπα και το Βατικανό Ρωμαιοκαθολική εκκλησία, αφού στην πραγματικότητα έφτιαξαν μια άλλη θρησκεία, άλλο δόγμα, που απλά έχει εξωτερικά κάποια χριστιανικά στοιχεία. Και δεν χρειάζεται να αλλάξει κανείς τα πάντα στο δόγμα, για να πάψει να είναι Χριστιανός. Ακόμη και μία λέξη να αλλάξει, αν δεν μετανοήσει, παύει να είναι Χριστιανός, είναι αιρετικός.

Για τους ίδιους λόγους, οι Προτεστάντες δεν είναι Χριστιανοί, απλά ονομάζονται έτσι. Αιρετικοί επίσης είναι οι διάφοροι Αντιχαλκηδόνιοι, όπως η εκκλησία της Αρμενίας. Η (Ορθόδοξη) Εκκλησία, αντίστοιχα, ορίζει ότι αν μετανοήσει ο αιρετικός, μπορεί να επανέλθει στην Εκκλησία, να είναι Χριστιανός και να μετέχει στα μυστήριά της. Διαφορετικά, δεν είναι μέλος της Εκκλησίας και δεν μπορεί να συμμετάσχει σε κανένα μυστήριο. Αυτό, όμως, ήταν πρόβλημα στο σχέδιο του Σιωνισμού για την πανθρησκεία. Για να παρακάμψουν το εμπόδιο, έπλασαν τον Οικουμενισμό.

Αν κάποιος είχε μια δεξαμενή με πόσιμο νερό, θα ήθελε να τη διατηρήσει ανόθευτη, για να πίνει καθαρό νερό. Η δεξαμενή αυτή είναι η Εκκλησία. Γύρω της υπάρχουν και άλλες δεξαμενές, που λέγονται θρησκείες και αιρέσεις, από τις οποίες άλλες έχουν μολυσμένο νερό, δηλητηριώδες (Παπικοί και Προτεστάντες), άλλοι έχουν ακαθαρσίες, άλλοι πετρέλαιο αντί για νερό, κλπ. Με τον Οικουμενισμό, θα μπουν σωλήνες παντού, για να γίνουν όλα συγκοινωνούντα δοχεία, για να νοθευτούν οι πάντες, κυρίως η Εκκλησία (Ορθοδοξία).

Το κακό, η δράση του Οικουμενισμού, ξεκίνησε ανεπαίσθητα στα τέλη του 19ου αιώνα, όταν το Οικουμενικό μας Πατριαρχείο (Κων/πολη) επέτρεψε να τελεστούν οι πρώτοι μεικτοί γάμοι, μεταξύ Ορθοδόξων και μη Ορθοδόξων, κατά παράβαση του ΟΒ΄ (72ου) κανόνα της Πενθέκτης Οικουμενικής Συνόδου (691 μ.Χ.). Λίγο αργότερα, το Πατριαρχείο στέλνει την περίφημη επιστολή: «Ἐγκύκλιος Συνοδική πρός τάς ἁπανταχοῦ Ἐκκλησίας τοῦ Χριστοῦ» (1920), με την οποία ονομάζει ως Εκκλησίες τις διάφορες προτεσταντικές αιρέσεις. Ποιος κρυβόταν από πίσω, περιττό να το αναφέρουμε.

Τί φταίει; Δύσκολο να απαντήσουμε. Πιστεύουμε, ασφαλώς, ότι οι Πατριάρχες μας δεν ήταν Σιωνιστές, ίσως κάποιοι συνεργάτες τους να ήταν μασόνοι. Προφανώς παρασύρθηκαν από πιέσεις, παγίδες, ποιος να γνωρίζει το παρασκήνιο. Εξάλλου, οι Σιωνιστές δεν παρουσιάζονται αυτοπροσώπως. Κατά κανόνα, κάνουν τη δουλειά τους με πλάγιο τρόπο, μέσω τρίτων. Και δουλειά τους είναι να περάσουν το μήνυμα: μείνετε όπως είστε, αλλά δεχθείτε στα μυστήριά σας και τους αιρετικούς. Μελλοντικά, δεχθείτε και τους αλλόθρησκους και στο τέλος δεχθείτε και τον ψευδομεσσία μας!

Οφείλουμε να επισημάνουμε ότι η Εκκλησία μας (και η Ελλάδα) δεν κινδυνεύει μόνο από το θηρίο του Οικουμενισμού. Κινδυνεύει από τον ανελέητο βομβαρδισμό από αντιχριστιανικά βλήματα, που εκτοξεύουν τα θρησκευτικά πυροβόλα του Σιωνισμού. Στην Ελλάδα αλωνίζουν πλέον από ανατολικά θρησκεύματα ή δοξασίες (γιόγκα, μετενσάρκωση, βουδιστικός διαλογισμός, ιαπωνικό ρέικι) μέχρι νεοειδωλολάτρες και αποκρυφιστές (από αστρολογία και μέντιουμ μέχρι σατανισμό).

Ε.5 Θρησκευτικά φαντάσματα από το παρελθόν

Οι νεοειδωλολάτρες ή (νεο)παγανιστές είναι άλλο ένα τερατώδες κατασκεύασμα των Σιωνιστών, με εμπνευστή τον Βρεταννό αποκρυφιστή William Wynn Wescott που προσχώρησε στον Ελευθεροτεκτονισμό το 1871. Αυτός, με δυο ακόμη Ροδοσταυρίτες, δημιούργησε το «Ερμητικό τάγμα της Χρυσής Αυγής», που με τη σειρά του ίδρυσε την εταιρεία της Θούλης, όπου φοίτησε ο Χίτλερ! Οι διάφορες οργανώσεις που προέκυψαν από το Ερμητικό Τάγμα είχαν ως σκοπό την αναβίωση αρχαίων ειδωλολατρικών θρησκειών σε βάρος του Χριστιανισμού.

Πραγματικά, εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι και στο παρελθόν πίσω από τις προσπάθειες αναβίωσης της ειδωλολατρίας κρύβονταν Εβραίοι (μάγοι, καμπαλιστές). Στην περίπτωση του παράφρονα Ιουλιανού (361 μ.Χ.), καθοριστικό ρόλο στη θρησκευτική του θεωρία έπαιξε ένας Εβραίος μάγος, που είχε για δάσκαλο. Αυτός τον έστρεψε στον σατανισμό! Ο Ιουλιανός δεν ήταν απλά αρνητής του Χριστιανισμού, είχε πάθος με τη μαγεία (θεουργία την ονόμαζαν τότε) και τις σατανικές τελετές, τις οποίες προσπάθησε να επιβάλει ως θρησκεία του Ρωμαϊκού κράτους.

Η άλλη ιστορική «σύμπτωση» ήταν αυτή του 15ου αι.μ.Χ., λίγα χρόνια πριν από την άλωση της Πόλης το 1453, με τον περίφημο Γεώργιο Πλήθωνα – Γεμιστό, ο οποίος υποτίθεται ότι προσπάθησε να επαναφέρει την αρχαία ελληνική θρησκεία. Στην πραγματικότητα, και ο Πλήθωνας είχε μαθητεύσει σε έναν Εβραίο καμπαλιστή και ουσιαστικά προσπάθησε να δώσει στην Καμπάλα ένα αρχαιοελληνικό προσωπείο, για να τη διοχετεύσει πιο εύκολα στον ελληνικό χώρο, αλλά ευτυχώς απέτυχε.

Το τερατούργημα της επίσημης επαναφοράς της πολυθεΐας και του παγανισμού ήρθε και στη σύγχρονη Ελλάδα, με ονομασίες όπως αυτόχθονοι Έλληνες, εθνικοί Έλληνες, πατρώα θρησκεία κ.α. Δεν είναι ενιαίο ρεύμα, αλλά διάφορες ομάδες, χωρίς κοινή ιδεολογία. Ενδεικτικό είναι ότι κάποιοι, με δαιμονική λύσσα, βλασφημούν το όνομα του Χριστού, λέγοντας ότι ήταν ένας Εβραίος Ραββίνος που ήθελε να φέρει τον Σιωνισμό στην Ελλάδα, και άλλοι τον σέβονται, αλλά λένε ότι ήταν Έλληνας με το όνομα Ιάσων.

Οι πιο οργανωμένοι από αυτούς παρουσιάζονται ως ιστορικοί, επιστήμονες. Διδάσκουν ότι υπάρχει πάλη μεταξύ Σιών και Δελφών, ότι το Βυζάντιο κατέστρεψε τον Ελληνισμό και έσφαξε τους Έλληνες, ότι η Ορθόδοξη Εκκλησία ταυτίζεται με τον Σιωνισμό. Το να αντικρούσουμε αυτές τις αντιεπιστημονικές και αηδιαστικές θεωρίες είναι περιττό. Απλά θα πούμε, ότι ακόμη και οι πιο εχθρικοί προς την Ορθοδοξία ιστορικοί, Έλληνες και ξένοι, άθεοι ή και ανθέλληνες, τέτοιες ανοησίες δεν έγραψαν ποτέ.
Αυτά που ισχυρίζονται οι Εθνικοί είναι αυτά που τους δίδαξαν, άμεσα ή έμμεσα, οι μασόνοι και οι Σιωνιστές, που μισούν εξίσου Ελλάδα και Ορθοδοξία, που αιώνες τώρα χρησιμοποιούν το διαίρει και βασίλευε. Δώσε χρήμα, φτιάξε δύο αντίπαλα σχήματα και βάλ’ τους να σφαχτούν μεταξύ τους. Κομμουνισμός και καπιταλισμός, ΚΚΕ και Χρυσή Αυγή, αθεΐα και παγανισμός, όλα προήλθαν από τον Σιωνισμό!

Όσο για τη σχέση Ελληνισμού και Χριστιανισμού, θα τονίσουμε ότι οι Απόστολοι και οι Πατέρες της Εκκλησίας προσπάθησαν να σβήσουν το ψέμα, το λάθος της πολυθεΐας και να διδάξουν την αλήθεια του Χριστού. Για μας, τους Χριστιανούς, η Σιών δεν είναι τα κτήρια και η πόλη της Ιερουσαλήμ, είναι αλληγορικά η αρχαία, η πρώτη, η μητέρα Εκκλησία, όπου συναντήθηκαν Έλληνες και Χριστός.

Οι Χριστιανοί είμαστε ο νέος Ισραήλ, ο αληθινός λαός του Θεού, ο περιούσιος λαός. Σε μας ανήκει ο Αβραάμ, ο Μωυσής, ο Δαβίδ. Εμείς πιστεύουμε στον Θεό που πίστευαν και αυτοί, εμείς είμαστε οι πνευματικοί τους κληρονόμοι, σε μας ανήκει η Σιών, η Εκκλησία μας είναι η Σιών. Εμείς αγαπάμε όλους τους ανθρώπους και θέλουμε να τους δούμε στον Παράδεισο.

Οι Σιωνιστές μισούν όλους τους ανθρώπους, ακόμη και τους μη Σιωνιστές συμπατριώτες τους, τους απλούς Εβραίους. Οι Σιωνιστές θέλουν να δουν όλους τους ανθρώπους στην κόλαση, γι’ αυτό και όπου επικράτησαν, έκαναν την επίγεια ζωή των ανθρώπων κόλαση. Για μας Μεσσίας είναι ο Χριστός, για εκείνους θα είναι ο Αντίχριστος της Αποκάλυψης.
Υπάρχει, όμως, και κάτι ακόμη. Κατά σάρκα είμαστε απόγονοι των αρχαίων Ελλήνων. Ως Ορθόδοξοι Έλληνες είμαστε πνευματικοί κληρονόμοι της Σιών και φυσικοί κληρονόμοι των Δελφών, του αρχαίου ελληνικού πολιτισμού, που ξεκίνησε κάπου στο 2700 π.Χ. (Πρώιμη εποχή του Χαλκού ΙΙΑ) και συνεχίζεται μέχρι σήμερα.

Είμαστε περήφανοι και για τα δύο, νιώθουμε ότι έχουμε την πρώτη θέση ανάμεσα στους αρχαίους λαούς, ως προς την πολιτιστική πρόοδο, αλλά και την πρώτη θέση, μέσα στους λαούς που έγιναν Χριστιανοί, ως προς πολλά, το πλήθος των Αγίων, Μαρτύρων και Πατέρων, τη χρήση της ελληνικής γλώσσας, του εκχριστιανισμού των άλλων λαών. Αυτό είναι χαρά, είναι τιμή, αλλά όχι ρατσισμός, όχι εθνικισμός.

Είναι μια διαπίστωση που προκύπτει από τη μελέτη της Ιστορίας. Δεν πιστεύουμε ότι είμαστε ανώτερη φυλή, αλλά ότι πετύχαμε περισσότερα από άλλες φυλές. Αγαπάμε και σεβόμαστε κάθε άλλη φυλή, αλλά δεν ανεχόμαστε να μας καταστρέψει καμία φυλή. Αν κάποιος μας απειλεί, έχουμε δικαίωμα στην άμυνα, στον δίκαιο αγώνα. Γι’ αυτό στην ιστορία μας έχουμε και τόσο πολλά επαναστατικά κινήματα.

Ε.6 Άγιος Κοσμάς και Όσιος Παΐσιος

Ίσως να αναρωτηθεί κανείς, όχι άδικα: τί νόημα έχει να τα ψάχνουμε όλα αυτά; Ποιος μπορεί να τα βάλει με τους Σιωνιστές; Εδώ ο Πρωθυπουργός και οι Υπουργοί τούς τρέμουν! Δεν είναι σωστή αυτή η στάση. Μπήκε το πνεύμα της αδιαφορίας, της απογοήτευσης, παραδώσαμε τα όπλα και περιμένουμε το τέλος. Αν ο καθένας σκεφτόταν, αντίθετα, ότι κάτι μπορεί να γίνει, κάτι θα γινόταν. Ξεκινώντας με τον εαυτό μας.

Έλεγε σοφά ο Όσιος Παΐσιος, ότι αν ο καθένας μας διόρθωνε τον εαυτό του, αμέσως θα ήταν διορθωμένο ένα μικρό κομμάτι της Εκκλησίας, της κοινωνίας, της χώρας κλπ. Επιπλέον, αν η νοοτροπία των σημερινών Ελλήνων (κατακρίνουμε ό ένας τον άλλο, χωρίς οι ίδιοι να κάνουμε τίποτα) υπήρχε στους ήρωες του 1821, ούτε επανάσταση θα γινόταν, ούτε ελληνικό κράτος θα είχαμε σήμερα. Αν κάθε Έλληνας συνειδητοποιούσε τί σημαίνει Σιωνισμός και κάπως αντιδρούσε, κάτι θα γινόταν προς το καλύτερο.

Ένας τέτοιος Έλληνας, που σκεφτόταν τους συμπατριώτες του και όχι την άνεσή του, ήταν ο Άγιος Κοσμάς ο Αιτωλός, που έζησε την ίδια εποχή με τον Βολταίρο και τα άλλα καλά παιδιά! Ήταν μοναχός στο Άγιο Όρος, είχε την «άνεσή» του, αλλά δεν ήταν αδιάφορος. Πονούσε για τα δεινά των υπόδουλων Ελλήνων, για τα βάσανα, την εκκλησιαστική και μορφωτική φτώχια του λαού. Και πήρε τη μεγάλη απόφαση, να εγκαταλείψει την άνεση του μοναστηριού, με ευχή και ευλογία βέβαια, και να βγει στον κόσμο.

Ξεχύθηκε στον κόσμο, στον Ελληνισμό της τουρκοκρατίας, χωρίς λεφτά, χωρίς στρατό. Μόνο με μια φλόγα μέσα του, να σπείρει ξανά στις καρδιές των βασανισμένων Ελλήνων τον Χριστό και την Ελλάδα. Από τη μία τούς δίδασκε θεολογικά, σε λαϊκή γλώσσα, και τους επανέφερε στον ορθόδοξο δρόμο, από την άλλη τους παρακινούσε να φτιάχνουν ελληνικά σχολεία και να μιλούν την ελληνική γλώσσα. Δεν πάλεψε μόνο για την Ορθοδοξία, πάλεψε ταυτόχρονα και για την ανάσταση της Ελλάδας.

Είχε αποφασίσει να καεί, ώστε να φωτίσει τους άλλους. Δεν τον ένοιαζε ο εαυτός του, αλλά ο ταλαίπωρος Έλληνας. Ας χαθώ εγώ, έλεγε, αρκεί να σωθούν κάποιοι άλλοι. Τελικά, επειδή συγκρούστηκε με τους Εβραίους, βρήκε μαρτυρικό θάνατο. Ο Θεός όμως, τον είχε ενισχύσει με Θεία Χάρη, με θεϊκή ενέργεια. Ο Άγιος Κοσμάς δεν έπαιξε μόνο τον ρόλο του ελληνορθόδοξου Διαφωτιστή, αλλά έκανε και θαύματα, είχε προφητικό χάρισμα, ερμήνευσε πολλά στοιχεία της Αποκάλυψης και φανέρωσε τί θα ζήσουμε στο μέλλον, ευχάριστα και δυσάρεστα. Ένας Άγιος της Εκκλησίας και του Ελληνισμού.

Στα ίδια χνάρια βάδισε και ο νέος Άγιος της Εκκλησίας μας, ο Όσιος Παΐσιος ο Αγιορείτης. Μοναχός στο Άγιο Όρος, που έδρασε όμως λίγο εκτός και περισσότερο εντός του Αγίου Όρους, με εξίσου θαυμαστό έργο, όπως ο Άγιος Κοσμάς. Σε νεαρή ηλικία (15 ετών) έζησε μια συγκλονιστική εμπειρία. Ένας γνωστός του, μαρξιστής, προσπάθησε να του κλονίσει την πίστη, εξιστορώντας του τη δαρβινική θεωρία, όπως τη χρησιμοποίησαν οι Σιωνιστές.

Ο νεαρός Αρσένιος, όπως λεγόταν αρχικά πριν λάβει το μοναχικό όνομα Παΐσιος, κλονίστηκε, ταράχτηκε. Κατέφυγε απελπισμένος σε μια εκκλησία και άρχισε να σκέφτεται και να προσεύχεται για ώρες. Ζητούσε από τον Χριστό να του εμφανιστεί, να του αποδείξει ότι είναι ζωντανός. Μέχρι που έβαλε έναν καλό και ταπεινό λογισμό: «Εφόσον σταυρώθηκε ο Χριστός για μένα, θα πεθάνω και εγώ γι’ Αυτόν». Τότε το θαύμα έγινε: «Ο Θεός περίμενε την αντιμετώπισή μου. Ύστερα από αυτό παρουσιάσθηκε ο ίδιος ο Χριστός μέσα σε άφθονο φως. Φαινόταν από την μέση και πάνω. Με κοίταξε με πολλή αγάπη και μου είπε: Ἐγώ εἰμι ἡ ἀνάστασις καὶ ἡ ζωή. Ὁ πιστεύων εἰς ἐμέ, κἂν ἀποθάνῃ ζήσεται. Τα λόγια αυτά ήταν γραμμένα και στο Ευαγγέλιο που κρατούσε ανοικτό στο αριστερό χέρι Του.»

Μετά από μια τέτοια εμπειρία, δεν είχε πλέον αμφιβολία για την αλήθεια. Σε όλη του τη ζωή δίδασκε τον κόσμο να μην πιστεύει στο ψέμα του δαρβινισμού. Ούτως ή άλλως, η αλήθεια είναι ότι τα είδη εξελίσσονται, αλλά μέσα στο είδος τους, όχι από είδος σε είδος. Αλλά η επιστημονική δικτατορία του Σιωνισμού δεν επιτρέπει στους βιολόγους να βρουν ή να πουν την αλήθεια.
Το έργο του Οσίου είναι τεράστιο, αντίστοιχο με αυτό του Αγίου Κοσμά. Δίδαξε Χριστό και Ελλάδα. Ερμήνευσε πολλές από τις προφητείες του Αγίου Κοσμά και από την Αποκάλυψη, ενώ ταυτόχρονα εξηγούσε πολλά από τα δύσκολα σημεία της Παλαιάς Διαθήκης, τα οποία όσοι δεν έχουν εκκλησιαστικό φρόνημα και κριτήριο τα παρεξηγούν και μετά συκοφαντούν την Παλαιά Διαθήκη, ειρωνεύονται την Εκκλησία και πλάθουν γελοίες θεωρίες.

Όσοι τον γνώρισαν, είδαν με τα μάτια τους ότι όσα διδάσκει η Αγία Γραφή και η Εκκλησία για Θεία Χάρη, θαύματα, αγίους, δεν είναι παραμύθια, αλλά αλήθεια. Και ο Όσιος Παΐσιος, επιπλέον, μίλησε με θάρρος εναντίον του Σιωνισμού. Εξήγησε τα πάντα. Μόνο που όσα έλεγε δεν τα είχε διαβάσει σε βιβλία, δεν τα είχε δει σε εφημερίδες. Τα «έβλεπε» με τη Θεία Χάρη, σαν να είχε έναν πνευματικό δορυφόρο που παρακολουθούσε όλη τη γη.

Η αγιότητα και η σοφία του Οσίου είναι η επισφράγιση, η σιγουριά ότι οι θεωρίες για τη συνωμοσία των Σιωνιστών είναι μια πραγματικότητα, όχι ένας μύθος. Ένας αόρατος εχθρός, που μας πολεμά ύπουλα. Αλλά σε κάθε πόλεμο, ακόμη και πνευματικό, πρέπει να γνωρίζουμε τον εχθρό μας, για να προστατευθούμε από αυτόν. Εμείς στην Ελλάδα ούτε γνωρίζουμε τον εχθρό μας, ούτε αμυνόμαστε.

Παρομοίως, βλέπουμε ότι η Αγία Γραφή μιλά για τον Εωσφόρο, τον Διάβολο. Γιατί ασχολείται μαζί του, αφού εμάς μας νοιάζει ο Χριστός, όχι ο Εωσφόρος; Για να μην πέφτουμε στις παγίδες του, κάτι σαν να κατασκοπεύουμε τον εχθρό, όχι για να μπούμε στο στρατόπεδό του, αλλά για να μάθουμε να τον πολεμάμε, μέχρι να τον νικήσουμε.

Ε.7 Τί μέλλει γενέσθαι;

Η Ελλάδα βρίσκεται από το 2010 μέχρι σήμερα στην οικονομική Κατοχή, που ονομάζεται Μνημόνιο. Το πρόβλημα, όμως, δεν είναι μόνο το επαίσχυντο Μνημόνιο, αλλά η αποστασία. Οι Έλληνες αποστάτησαν, πλην ολίγων, από τον Χριστό και την Ορθόδοξη Εκκλησία. Είναι διαπιστωμένο εδώ και χρόνια ότι λιγότερο από το 5% του ελληνικού πληθυσμού εκκλησιάζεται τακτικά. Το υπόλοιπο 95% τί κάνει; Έρχεται (αν έρχεται) τρεις φορές στη ζωή του στην Εκκλησία, στη βάπτιση, στον γάμο και στην κηδεία του!

Η αποστασία είχε προφητευθεί από τους Αγίους Αποστόλους, στα βιβλία της Καινής Διαθήκης, σχεδόν δύο χιλιάδες χρόνια πριν! Οι άνθρωποι θα παθαίνουν καταστροφές, αλλά δεν θα μετανοούν. Η αποστασία του ανθρώπου από τον Θεό έχει συντελεστεί. Τί θα συμβεί από εδώ και πέρα; Θα εφαρμοστεί ο αιώνιος πνευματικός νόμος, που λέει ότι όταν οι άνθρωποι δεν μετανοούν, καταστρέφονται. Ενώ όταν μετανοούν, σώζονται, έρχεται η αποκατάσταση, η πρόοδος.

Από εμάς εξαρτάται τί θα συμβεί στο μέλλον. Ο Θεός γνωρίζει, αλλά δεν προορίζει, δεν επιβάλλει, δεν υπάρχει πεπρωμένο. Οι προφητείες βασίζονται στην πανσοφία του Θεού, όχι στην απόφαση του Θεού. Ελάχιστα από όσα έχουν γίνει στην ιστορία του ανθρώπου ήταν θέλημα Θεού, τα περισσότερα ήταν αντίθετα στο θέλημά Του. Ήταν αποτέλεσμα της κακής χρήσης της ελευθερίας του ανθρώπου, κακές επιλογές, ενώ παράλληλα υπάρχει και η αόρατη δράση του Διαβόλου μέσα στην ιστορία.

Αυτό που χρειαζόμαστε άμεσα στην Ελλάδα είναι μετάνοια. Να ξαναγίνουμε συνειδητά μέλη της Εκκλησίας, όχι μόνο επιφανειακά, αλλά ουσιωδώς. Να επαναφέρουμε στη ζωή μας τις δύο μεγάλες αρετές που μας δίδαξε ο Χριστός, την αγάπη και την ταπείνωση. Αν το κάνουμε αυτό, σε μια στιγμή θα αλλάξουν τα πάντα. Ο ουροβόρος όφις, που σφίγγει μέχρι ασφυξίας την Ελλάδα (και όλο τον κόσμο), θα συντριβεί επί τόπου! Θα τον «ἀναλώσει ὁ Κύριος τῷ πνεύματι τοῦ στόματος αὐτοῦ» (Β΄Θεσ.2,8).

Αν, αντίθετα, παραμείνουμε όπως είμαστε, τότε θα έρθει η καταστροφή, τόσο της Ελλάδας, όσο και της Ορθοδοξίας στην Ελλάδα. Και κάποια στιγμή θα πραγματοποιηθεί το εφιαλτικό σχέδιο των Σιωνιστών, ένα κράτος, μία θρησκεία, ένας βασιλιάς- ψευδομεσσίας. Θα επιβληθεί η παγκόσμια δικτατορία του Σιωνισμού, με τον απαίσιο τύραννο στην κορυφή, τον λεγόμενο Αντίχριστο. Αυτή η δικτατορία θα είναι η πιο φρικτή στην ιστορία της ανθρωπότητας, ακόμη και τα πιο φοβερά εγκλήματα του παρελθόντος θα είναι σαν βρεφικό χάδι, μπροστά στα έργα που θα πράξει ο βασιλιάς του Σιωνισμού.


Και σαν να μην έφταναν όλα αυτά, θα επιβάλει σε όλους τους ανθρώπους, μικρούς και μεγάλους, το χάραγμά του, ένα ηλεκτρονικό πλινθίο (microchip) στο δεξί χέρι ή στο μέτωπο κάθε ανθρώπου με τον αριθμό 666 (Απ.13,18), ώστε μέσω δορυφόρου και υπολογιστή να ελέγχει τους πάντες. Και όσοι δεν υπακούουν, να εξοντώνονται επί τόπου με ακτινοβολία. Η τεχνολογία αυτή υπάρχει σήμερα και έχει ήδη αρχίσει να εφαρμόζεται. Οι Χριστιανοί, ασφαλώς, δεν θα δεχθούν αυτό το χάραγμα, το σφράγισμα, και θα επιβιώσουν εκείνα τα χρόνια, όποτε και αν έρθουν.

Για όσους μπορεί να χαμογελούν ειρωνικά διαβάζοντας όλα τα παραπάνω, θα τους θέσουμε δύο απλά ερωτήματα. Πώς ήξερε ο Ευαγγελιστής και Απόστολος Ιωάννης, που συνέγραψε την Αποκάλυψη το 95 μ.Χ., ότι μια μέρα θα υπάρξει μια τέτοια τεχνολογία και θα επιβληθεί στους ανθρώπους; Απλή απάντηση, δεν θα μπορούσε να το ξέρει! Ο Θεός τού το φανέρωσε, σε ένα σπήλαιο στην Πάτμο. Και πώς ήξερε ότι θα χρησιμοποιηθεί ο αριθμός 666 στους σημερινούς ραβδωτούς κώδικες (barcode);

Πώς, αντίστοιχα, ανάμεσα στις συγκλονιστικές του προφητείες, ο Άγιος Κοσμάς είχε πει ότι θα έρθει μέρα που θα είναι γεμάτα τα πιάτα μας, αλλά τα φαγητά δεν θα τρώγονται; Οι επιστήμονες διαβεβαιώνουν ότι η μόλυνση του περιβάλλοντος θα είναι τόσο ολέθρια τα επόμενα 100 χρόνια, που θα προκύψουν φρικτά αποτελέσματα. Το πόσιμο νερό στον πλανήτη θα είναι ελάχιστο, ενώ και οι τροφές θα είναι πρακτικά άχρηστες, χωρίς θρεπτικές ουσίες.

Και τίποτα να μη συμβεί, από όσα έχει προφητεύσει η Εκκλησία μας, ο πλανήτης Γη είναι καταδικασμένος σε θάνατο, σε καταστροφή, χάρη στην παγκόσμια μόλυνση του περιβάλλοντος. Άλλο ένα δώρο του Σιωνισμού στην ανθρωπότητα! Αν δεν αλλάξουμε, αν δεν γίνουν θαύματα, αν δεν επέμβει ο Θεός, τα εγγόνια μας ή τα δισέγγονά μας δεν θα μπορούν να επιβιώσουν, όπως «προφητεύει» η σύγχρονη επιστήμη.

Συνεπώς, και άθεος να είναι κανείς, δεν μπορεί να επαναπαύεται ως προς το μέλλον. Αλλά ό,τι και αν είμαστε στην Ελλάδα, οφείλουμε να αγαπήσουμε ξανά Χριστό και Ελλάδα, για να συνέλθουμε. Και να κρατήσουμε ενωμένους αυτούς τους δύο θησαυρούς. Γιατί πρέπει να θυμόμαστε ότι όσο ήμαστε στην εποχή προ Χριστού και δεν γνωρίζαμε την αλήθεια του Θεού, είχαμε δικαιολογία. Μας σκέπαζε ο Θεός με έναν άγγελο. Όταν γίναμε Χριστιανοί, δεχθήκαμε άφθονη τη Θεία Χάρη και κάθε ευλογία του Θεού ήρθε στην Ελλάδα.

Αν, τώρα, πάμε να χτίσουμε μια Ελλάδα χωρίς Χριστό, θα είμαστε αδικαιολόγητοι, γιατί γνωρίσαμε την αλήθεια και την πετάξαμε, τη διώξαμε. Τότε θα αποσύρει και ο Θεός τη Χάρη Του από την Ελλάδα και θα καταστραφούμε ολοκληρωτικά, θα μας καταπιεί ο ουροβόρος δράκων του Σιωνισμού. Αλλά δεν θα φταίει ο Θεός, εμείς θα φταίμε, όπως έφταιξαν και οι Εβραίοι, που προτίμησαν μᾶλλον τὸ σκότος ἢ τὸ φῶς (Ιω.3,19).

Ως κατακλείδα σε αυτήν την απολογία κατά του Σιωνισμού και υπέρ της Ελληνορθοδοξίας, θα υπενθυμίσουμε και θα τονίσουμε κάτι. Δεν μισούμε και δεν υποτιμάμε κανέναν άνθρωπο, σεβόμαστε και αγαπάμε κάθε άνθρωπο. Αλλά έχουμε ιερό χρέος να αγωνιστούμε κατά Χριστόν να πολεμήσουμε την αμαρτία και καθετί που συνδέεται μαζί της. Και σήμερα, σχεδόν κάθε αμαρτία και κάθε κακό σχετίζεται με τον Σιωνισμό. Συνεπώς, καθήκον μας είναι να πολεμήσουμε και τον Σιωνισμό. Αγαπάμε τον άνθρωπο, μισούμε την αμαρτία του ανθρώπου. Και θα αγωνιστούμε, ἄχρι θανάτου (Απ.2,10), ενάντια στα έργα των Σιωνιστών, όχι ενάντια στους Σιωνιστές ως ανθρώπους. Γιατί έτσι μάς δίδαξε ο Χριστός, που λίγο πριν ξεψυχήσει πάνω στον Σταυρό, είπε: «Πατέρα, συγχώρησέ τους, γιατί δεν ξέρουν τί κάνουν» (Λκ.23,34).

Παράρτημα
Συντομογραφίες Αγίας Γραφής

Παλαιά Διαθήκη Καινή Διαθήκη
Γεν = Γένεσις Μτ = Ευαγγέλιο Ματθαίου
Εξ = Έξοδος Μρ = Ευαγγέλιο Μάρκου
Αρ = Αριθμοί Λκ = Ευαγγέλιο Λουκά
Δτ = Δευτερονόμιον Ιω = Ευαγγέλιο Ιωάννου
Ψλ = Ψαλμοί Ρμ = Προς Ρωμαίους επιστολή
Δν = Δανιήλ Β΄ Θεσ = Β΄ Προς Θεσσαλονικείς επιστολή
Ωσ = Ωσηέ Εφ = Προς Εφεσίους επιστολή
Ησ = Ησαίας Εβρ = Προς Εβραίους επιστολή
Μιχ = Μιχαίας Απ = Αποκάλυψις Ιωάννου
Ιεζ = Ιεζεκιήλ
Ιερ = Ιερεμίας

Προφητείες για τον Μεσσία

Αν επιθυμεί να εμβαθύνει κανείς στις προφητείες για τον Μεσσία και το κράτος του, μπορεί να ανατρέξει στις παρακάτω παραπομπές: Μιχ.5,2 – Ιερ.3,36 – Ησ. 7,10 – Ησ. 9,6 – Αρ. 22,2 – Μιχ. 4,6 – Ησ.11,11 – Δν. 2,31, και στους Ψαλμούς 2, 44, 45, 66, 71, 85, 86, 109, 110, 131. Επίσης, σχεδόν όλη η προς Εβραίους επιστολή είναι αφιερωμένη στο πώς εκπληρώθηκαν οι προφητείες στο πρόσωπο του Ιησού και πώς η Καινή Διαθήκη διαδέχεται την Παλαιά. Αν οι Εβραίοι τη διάβαζαν αυτήν την επιστολή με λίγη ταπείνωση, αμέσως θα άφηναν το Ταλμούδ και θα γίνονταν Χριστιανοί!

Βιβλιογραφία – Πηγές

Η βάση, όλων όσα καταγράψαμε σε αυτό το μικρό εγχειρίδιο κατά του Σιωνισμού, είναι η διδασκαλία και οι αποκαλύψεις του Οσίου Παϊσίου, την οποία αντλήσαμε από τα εξής βιβλία:
ΙΕΡΟΝ ΗΣΥΧΑΣΤΗΡΙΟΝ “ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΤΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Ο ΘΕΟΛΟΓΟΣ” Γέροντος Παϊσίου Αγιορείτου, Λόγοι Β’, Πνευματική Αφύπνιση, Σουρωτή Θεσσαλονίκης 2000
Νικόλαος Ζουρνατζόγλου, Μαρτυρίες Προσκυνητών, Γέροντας Παΐσιος ο Αγιορείτης 1924 – 1994, Θεσσαλονίκη 2009
Ισαάκ Ιερομονάχου, Βίος Γέροντος Παϊσίου Αγιορείτου, Άγιον Όρος 2004
Αθανάσιος Ρακοβαλής, Ὁ πατήρ Παΐσιος μοῦ εἶπε…, Θεσσαλονίκη 2007

Τα κείμενα της Αγίας Γραφής τα αντλήσαμε από τις εκδόσεις:
Η ΠΑΛΑΙΑ ΔΙΑΘΗΚΗ ΜΕΤΑ ΣΥΝΤΟΜΟΥ ΕΡΜΗΝΕΙΑΣ, (20τομη) Αδελφότης θεολόγων Ο Σωτήρ, ΑΘΗΝΑΙ 1989
Η ΠΑΛΑΙΑ ΔΙΑΘΗΚΗ Μετάφραση από τα πρωτότυπα κείμενα, Ελληνική Βιβλική Εταιρεία, Αθήνα 1997
Η ΚΑΙΝΗ ΔΙΑΘΗΚΗ ΜΕΤΑ ΣΥΝΤΟΜΟΥ ΕΡΜΗΝΕΙΑΣ, Π.Τρεμπέλα, Αδελφότης θεολόγων Ο Σωτήρ, ΑΘΗΝΑΙ 2004
Επίσης, χρησιμοποιήσαμε αρκετό υλικό από το διαδίκτυο, από ιστοσελίδες που ασχολούνται με τη δράση του Σιωνισμού και των τέκνων του (μασονία, νέα τάξη πραγμάτων κλπ). Δυστυχώς, κάποιες ιστοσελίδες έχουν κάνει αξιόλογη έρευνα γύρω από τον Σιωνισμό, αλλά είναι δηλητηριασμένες από το μίσος για την Παλαιά Διαθήκη και την Εκκλησία.
Γενικά για τον Σιωνισμό προτείνουμε ανεπιφύλακτα τη μαγνητοφωνημένη ραδιοφωνική εκπομπή από το ράδιο παράγκα: http://www.youtube.com/watch?v=ap9zcPqhGVA&index=4&list=PLcHDRCqWL_l6zMV5XZUj4sjImTtOam5dx

Για την ιστορία της μασονίας υπάρχουν οι μαγνητοφωνημένες (εξαιρετικές πραγματικά) ομιλίες του μακαριστού πατρός Αθανασίου Μυτιληναίου:
Ενδεικτικά, προτείνουμε και κάποια θέματα από διάφορες ιστοσελίδες (προσοχή, δεν συμφωνούμε πλήρως με το περιεχόμενο και την ιδεολογία όλων των παρακάτω ιστοσελίδων, απλά αντλούμε ιστορικά στοιχεία).
-Χρονολόγιο της δράσης των Ρότσιλντ και του Σιωνισμού

-Επανάσταση Μπολσεβίκων

-Χρυσή Αυγή, Ροδόσταυροι, Εταιρεία Θούλη και Σιωνισμός

-Κομμουνισμός και Σιωνισμός

-Χίτλερ και Σιωνισμός

-Ποιος χρηματοδότησε τον Χίτλερ;

-Ρότσιλντ και Ελλάδα

-Ναΐτες ιππότες

-Ιλλουμινάτι

-Οι συκοφαντίες του Ταλμούδ για τον Ι.Χριστό

-Αναφορά πρώην Ραββίνου για Μεσσία και Ταλμουδισμό

-Ταλμούδ και Καμπάλα (Σεβ.Μητροπολίτου Πειραιώς Σεραφείμ)

1 σχόλιο: