Κυριακή 24 Μαρτίου 2024

ΤΕΛΙΚΑ ΞΥΣΤΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΓΚΛΙΤΣΑ ΤΟΥ ΠΟΥΤΙΝ!

ΤΟ ΝΑΤΟ ΜΠΗΚΕ ΣΤOΝ ΠΟΛΕΜΟ...



Τελικά το ΝΑΤΟ μπήκε με τακτικό στρατό στην Ουκρανία. Γαλλικό γερμανικός και πολωνικός στρατός (6.000) βρίσκεται κοντά στο Κίεβο!

Θα ακολουθήσουν κι άλλοι. Ήδη δέχονται τα πυρά των Ρώσων!!!

Οι σοβαροί αναλυταί έμειναν στο "αν". Κανείς δεν είχε το σθένος ή τη διεθνοπολιτική φαντασία να εκτεθεί σε πρόβλεψη. Παίζουν σιγουράτζα.

Μετά Χριστόν προφήτες!
Τώρα θα αρχίσουν τις αναλύσεις.
Ο Γ' Παγκόσμιος άρχισε επισήμως.

Το σχέδιο των Αγγλογάλλων είναι μεγάλος αριθμός τακτικών Νατοϊκών στρατευμάτων να καλύψει τα μετόπισθεν, δηλαδή Κίεβο, Οδησσό και Ουκρανολευκορωσική μεθόριο, έτσι ώστε να απελευθερωθούν ουκρανικά στρατεύματα για ενίσχυση του μετώπου.


Πιστεύουν ότι είναι ο μονόδρομος για να σύρουν τον Πούτιν σε διαπραγμάτευση.

Πρόκειται για μια πολύ επικίνδυνη αντίληψη, διότι δεν λαμβάνει υπόψη την εκπεφρασμένη πρόθεση της Β. Κορέας και της Κίνας να στείλουν στρατό.

Πως θα αντιδράσει ο Δυτικός στρατός, αν δεχθεί πυραυλικά πλήγματα κατά προτεραιότητα όπως έχουν δηλώσει ο Ρώσοι? Ή, σε πυραυλικά χτυπήματα από το έδαφος του Καλίνιγκραντ ή της Λευκορωσίας;

Μήπως αυτός είναι ο στόχος, εκμεταλλευόμενοι την περικύκλωση των περιοχών αυτών? Προβοκάτσια? Μήπως η μεγαλύτερη Νατοϊκή άσκηση στην περιοχή (90.000 στρατιώτες) είναι μέρος του σχεδίου? 

Μήπως, οι επαμφοτερίζουσες δηλώσεις Μακρόν δεν είναι για εσωτερική κατανάλωση, αλλά προδίδουν το σχέδιο αλλαγής μετώπου στους ευάλωτους κρίκους της ρωσικής αλυσίδας -επίκειται κατάληψη της Υπερδνειστερίας (?)- με στόχο να ανταλλαγούν στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων ?

Αν δεν υπερισχύσουν λογικοί άνθρωποι, ο Μακρόν, προφανώς σε συμφωνία με το αμερικανικό βαθύ κράτος της Μπλακρόκ και της Βανγκουάρντ, πριν τον Μάιο θα εμπλέξει τον πλανήτη στον Γ' Παγκόσμιο. Και λέω πριν τον Μάιο, διότι, αν πέσει το Βούλενταρ η ουκρανική γραμμή άμυνας κόβεται στα δύο.

Φοβούνται ότι η σχετική σταθερότητα του μετώπου μακροχρονίως είναι παγίδα. Πρόκειται για στρατηγική επιλογή των Ρώσων φθοράς του ανθρώπινου δυναμικού των Ουκρανών, μέσω λελογισμένης προέλασης, που θα φέρει απότομη κατάρρευση της ουκρανικής άμυνας. Και έχουν δίκιο.

Για ένα είμαι σίγουρος, ότι, για τους Δυτικούς, τους είναι αδιανόητο, αβάσταχτο, να νικήσει η Ρωσία. Η κατάσταση είναι ο θάνατός σου η ζωή μου αμφοτερόπλευρα. Και σε αυτή την υπαρξιακή εξίσωση μπαίνουν και οι Ασιατικές δυνάμεις ισοδυνάμως! Μια ήττα της Ρωσίας θα σήμαινε την εξάλειψη με όρους ισχύος του Ευρασιατικού κόσμου και υποστροφή στην αποικιοκρατία με άλλους όρους.

Το γεγονός ότι την διακριτική "απόσυρση" των Αμερικανών λόγω θεσμικών... κωλυμάτων διαδέχεται η πρωτοβουλία Μακρόν αποδεικνύει ότι είναι παγίδα! Αναγκαία αναδίπλωση των Αμερικανών λίγο πριν την καταιγίδα.


Ο Αγγλοσαξονικός επεκτατικός εθνικισμός παίζει το τελευταίο του χαρτί και θα το παίξει πριν βγει ο Τράμπ. Θα υποθηκεύσει την όποια διάδοχη προεδρία σε τετελεσμένα.
Ο Πούτιν κι ο ελεύθερος κόσμος πρέπει να δουν τη Δυτική παγίδα της αλλαγής μετώπου που εξυφαίνει η Δύση.



ΜΑΣ ΤΟ ΕΣΤΕΙΛΕ Ο ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΑΠΟΣΚΙΤΗΣ





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου