Δευτέρα 5 Αυγούστου 2024

ΠΑΙΖΟΥΝ ΜΕ ΤΗ ΕΙΡΗΝΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ...

AXIOS:«ΤΟ ΙΡΑΝ ΘΑ ΕΠΙΤΕΘΕΙ ΣΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ. EΠΙΘΕΣΗ ΜΕ ΜΑΧΑΙΡΙ ΣΤΟ ΤΕΛ ΑΒΙΒ 2 ΝΕΚΡΟΙ 2 ΤΡΑΥΜΑΤΙΕΣ».
6 ΒΙΝΤΕΟ 


Σύμφωνα με το Axios, Αμερικανοί και Ισραηλινοί αξιωματούχοι αναμένουν ότι το Ιράν θα επιτεθεί στο Ισραήλ ήδη από τη Δευτέρα. 

Τρεις επίσημες πηγές στις Ηνωμένες Πολιτείες και το Ισραήλ λένε ότι αναμένουν ότι η σχεδιαζόμενη επίθεση του Ιράν στο Ισραήλ, ως απάντηση στην εξάλειψη του ανώτερου αξιωματούχου της Χαμάς, Ισμαήλ Χανίγιε, θα πραγματοποιηθεί «το συντομότερο αύριο. 

Σύμφωνα με την έκθεση που δημοσιεύθηκε σήμερα (Κυριακή) στον αμερικανικό ιστότοπο Axios, οι πηγές ανέφεραν ότι πιστεύουν ότι η Τεχεράνη και οι σύμμαχοί της, συμπεριλαμβανομένης της Χεζμπολάχ, εξακολουθούν να οριστικοποιούν στρατιωτικά σχέδια και πολιτικές εγκρίσεις.


Στο μεταξύ χθες τη νύχτα άρχισαν τα προεόρτια..με αταυτοποίητη έκρηξη στο Τελ Αβίβ και μπαράζ επίθεσης με Κατιούσα από Χεζμπολάχ

Τώρα και η Γαλλία λέει στους πολίτες της να φύγουν από Λίβανο καθώς αναμένεται γενική ανάφλεξη

Το πρωί σήμερα αστυνομικός εξουδετέρωσε άτομο που επιτέθηκε με μαχαίρι και άφησε πίσω του δύο νεκρούς και δύο σοβαρά τραυματίες σε τρεις διαφορετικές τοποθεσίες της πόλης Τελ Αβίβ στη συνοικία Holon... 

Τα θύματα είναι μια γυναίκα περίπου 70 ετών και ένας συνομήλικος άνδρας. Άλλα δύο θύματα, ένας 68χρονος και ένας 26χρονος, νοσηλεύονται σε σοβαρή και μέτρια κατάσταση αντίστοιχα.
Ο επιτιθέμενος, που ταυτοποιήθηκε ως Amar Razak Kamal Odeh, 35 ετών, Παλαιστίνιος από τη Δυτική Όχθη παράνομα στο Ισραήλ, εξουδετερώθηκε από έναν αστυνομικό. Η επίθεση σημειώθηκε στην οδό Moshe Dayan και στην άμεση γύρω περιοχή.






1 σχόλιο:

  1. Πριν από χρόνια ο Μόρφου Νεόφυτος που ενημερώνεται συνεχώς από Αγίους, ανήγγειλε ότι τα σοβαρά γεγονότα θα ξεκινήσουν με την επίθεση των εβραίων στο πυρηνικό πρόγραμμα του Ιράν.

    Εδώ, προσπαθούν να αντιστρέψουν τα αναμενόμενα γεγονότα, ώστε οι ορθόδοξοι να σταματήσουν να πιστεύουν στις Προφητείες και να πιστεύουν γενικώς. Διότι η πίστη των Ορθοδόξων τους πάει πολύ πίσω και τους δημιουργεί πολλά εμπόδια.

    Πού ακούστηκε, πολεμικές κινήσεις που έχουν έχουν ως βασικό στοιχείο τον αιφνιδιασμό του αντιπάλου να προαναγγέλλονται.
    Μη σταματάς να πιστεύεις αδερφέ μου σ' Εκείνον που αργά ή γρήγορα πάσα η κτίση, ορατή και αόρατη θα κλίνει γόνυ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή