Τρίτη 6 Αυγούστου 2024

ΠΕΡΙΜΕΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΙΡΑΝΙΚΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟ ΙΣΡΑΗΛ...

 ΤΡΕΙΣ ΕΚΡΗΞΕΙΣ ΑΚΟΥΣΤΗΚΑΝ ΣΤΟ ISPAHAN ΤΟΥ ΙΡΑΝ. ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΟ ΧΤΥΠΗΜΑ ΑΠΟ ΙΣΡΑΗΛ; ΤΕΛΙΚΑ ΕΤΣΙ ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ; OXI EINAI ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΛΕΕΙ ΤΟ ΙΡΑΝ.
2 ΒΙΝΤΕΟ 


Τρεις εκρήξεις ακούστηκαν στην πόλη Sepahan στο Ispahan στο Ιράν. Προληπτικό χτύπημα από Ισραήλ; Τελικά έτσι θα ξεκινήσει; Tα βίντεο δείχνουν λάμψεις από εκρήξεις..

Αφού οι πολίτες ανέφεραν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ότι άκουσαν πολλές εκρήξεις στην πόλη Σεπαχάν του Ισφαχάν, ο αναπληρωτής κυβερνήτης του Ισφαχάν είπε στο πρακτορείο Mehr News: Ο ήχος των εκρήξεων προκλήθηκε από εκπαιδευτική δραστηριότητα.


Προέρχονται από την αεράμυνα ως εκπαιδευτική διαδικασία κοντά στη 15η βάση των πυραύλων του IRGC.

Μπορεί να ήταν και σαμποτάζ στη βάση που εμπλέκεται στην τελευταία επίθεση κατά του Ισραήλ.

Φιλο-ισραηλινές πηγές το αποδίδουν σε ατύχημα..

”Οι πηγές μου στο Ισφαχάν, στο Ιράν, λένε ότι, οι εκρήξεις σε βάση πυραύλων της Αεροδιαστημικής Δύναμης IRGC αναφέρεται ότι προκλήθηκαν από απροσεξία του προσωπικού του IRGC στον ανεφοδιασμό ενός βαλλιστικού πυραύλου με υγρά καύσιμα πριν από την εκτόξευση.

 Πρώτα ξέσπασε φωτιά και προκάλεσε έκρηξη του βλήματος στον εκτοξευτή και στη συνέχεια εξερράγησαν τα φορτηγά καυσίμων και οξειδωτικών.”

Εκπρόσωπος του IRGC: Ήχοι εκρήξεων στο Ισφαχάν συνδέονται με την εκπαίδευση των δυνάμεων καταδρομών στο Πανεπιστήμιο Amir al-Momineen



1 σχόλιο:

  1. Το παγκόσμιο μυγόχεσμα προειδοποιεί ταυτόχρονα τα γελάδια:

    Ο ΠΟΥ για βακτήριο ανθεκτικό στα αντιβιοτικά που προκαλεί σοβαρές λοιμώξεις
    Ο Γουώρεν Μπαφ(ομ)ετ για παγκόσμιο Sell off
    Το 112 για τους εμπρησμούς και τις καταστροφές που η ίδια η ΝΤΠ προκαλεί

    και ακόμα ... για πανώλη αιγοπροβάτων, παγκόσμιο πόλεμο, λειψυδρία, πείνα, άδειασμα ραφιών και οτιδήποτε άλλο μπορεί να μειώσει τον παγκόσμιο πληθυσμό στο μισό δις, όπως απαιτούν οι 10 εντολές του διαβόλου στη Τζώρτζια.

    Για να δούμε ρε καταραμένοι τι θα καταφέρετε από όλα αυτά;








    ΑπάντησηΔιαγραφή