Τετάρτη 7 Αυγούστου 2024

ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΘΑ ΤΟΥΣ ΧΤΥΠΗΣΟΥΝ ΑΛΛΑ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΒΑΛΕΙ ΣΕ ΑΓΩΝΙΩΔΗ ΑΝΑΜΟΝΗ ΤΟΥ ΧΤΥΠΗΜΑΤΟΣ!

ΝΑΡΣΑΛΑ: «Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΑΣ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΜΟΝΗ ΤΗΣ Η ΩΣ ΜΕΡΟΣ ΜΙΑΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΑΠΟ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΑΞΟΝΑ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ...Η ΙΣΡΑΗΛΙΝΗ ΑΝΑΜΟΝΗ 1 ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΤΙΜΩΡΙΑΣ»!


Sayyed Hassan Nasrallah: «Η απάντησή μας θα έρθει, με τη θέληση του Θεού, μόνη της ή ως μέρος μιας παγκόσμιας απάντησης σε ολόκληρο τον άξονα αντίστασης .. η ισραηλινή αναμονή μιας εβδομάδας είναι μέρος της τιμωρίας. 

Τα Αντίποινα θα λάβουν χώρα και θα είναι δυνατά, αποτελεσματικά, ενεργητικά, υπάρχουν ακόμη μέρες και νύχτες και αναμένουμε στο πεδίο »

Ο Γενικός Γραμματέας της Χεζμπολάχ Σαγιέντ Χασάν Νασράλα επιβεβαίωσε σήμερα Τρίτη ότι η απάντηση της Χεζμπολάχ θα έρθει, θέλοντος του Θεού, και θα είναι ισχυρή και αποτελεσματική, όποιες και αν είναι οι συνέπειες», προσθέτοντας ότι «η Χεζμπολάχ μπορεί να απαντήσει μόνη της ή ως μέρος μιας παγκόσμιας απάντησης στον άξονα της αντίστασης. ”

Σε μια ομιλία που εκφωνήθηκε κατά τη διάρκεια του εβδομαδιαίου εορτασμού που διοργανώθηκε στα νότια προάστια της πρωτεύουσας του Λιβάνου, Βηρυτό..

Ο Sayyed Nasrallah τόνισε ότι «η Χεζμπολάχ, το Ιράν και η Υεμένη είναι υποχρεωμένα να απαντήσουν στις επιθέσεις της ισραηλινής κατοχής», σημειώνοντας ότι «ο εχθρός παρακολουθεί με αγωνία αυτές τις απαντήσεις και μάλιστα θεωρεί κάθε επιχείρηση που γίνεται εναντίον του ως απάντηση.

Πρόσθεσε ότι «η αντίσταση ενεργεί με θάρρος και σύνεση και ότι η ισραηλινή αναμονή μιας εβδομάδας είναι μέρος της τιμωρίας».

Ο Sayyed Nasrallah συνέχισε: «Σήμερα, όλο το Ισραήλ στέκεται στο ενάμιση πόδι λόγω της απειλής από τη Χεζμπολάχ και το Ιράν, ή ακόμα και στο ένα πόδι και ένα τέταρτο σύμφωνα με έναν από τους χρήστες του Διαδικτύου στα κοινωνικά δίκτυα», προσθέτοντας «γι αυτό το κράτος η αναμονή του εχθρού σήμερα είναι μέρος της μάχης και της τιμωρίας».

Ο Sayyed Nasrallah υποσχέθηκε ότι «τα ισραηλινά εργοστάσια στο βορρά θα μπορούσαν να καταστραφούν σε μια ώρα ή ακόμα και σε μισή ώρα. 

Χημικά εργοστάσια αξίας 31 δισεκατομμυρίων δολαρίων. Τεχνολογικά εργοστάσια αξίας 76 δισεκατομμυρίων δολαρίων.

Μονάδες ηλεκτροπαραγωγής αξίας 9,7 δισεκατομμυρίων δολαρίων. Εργοστάσια τροφίμων αξίας 12 δισεκατομμυρίων δολαρίων

Αυτά τα εργοστάσια που χρειάστηκαν 34 χρόνια για να κατασκευαστούν μπορούν να καταστραφούν σε μία ώρα ή και σε μισή ώρα»

Σε αυτό το πλαίσιο, ο Sayyed Nasrallah ανέφερε ότι «ο υπολογισμός του εχθρού να μπει σε πόλεμο μεγάλης κλίμακας είναι ένας περίπλοκος υπολογισμός», σημειώνοντας «ότι δεν χρειάζεται πρόσχημα όταν θέλει να πυροδοτήσει τον πόλεμο».

Εξήγησε επίσης ότι «ήταν οι Ισραηλινοί που επέλεξαν την κλιμάκωση με τον Λίβανο και το Ιράν».

Σχολιάζοντας το σπάσιμο του φράγματος του ήχου στον Λίβανο που προκάλεσαν Ισραηλινά μαχητικά πριν από την ομιλία του, ο Sayyed Nasrallah είπε: «Ο εχθρός καταφεύγει στο φράγμα ήχου πάνω από τη λιβανέζικη πρωτεύουσα Βηρυτό σε μια προσπάθεια να προκαλέσει και να εκφοβίσει επειδή «έχασαν το μυαλό τους».

Και υπενθύμισε μια ανέκδοτη συνομιλία που είχε με το νο 2 Fouad Choukr για αυτό το θέμα, όταν ο τελευταίος του είπε ότι έχουμε μια λύση για αυτό το φράγμα ήχου, είπε μπορούμε επίσης να τους κάνουμε να βιώσουν διάρρηξη φράγματος ήχου άλλου είδους, απάντησε ο Sayyed Hassan μισοσοβαρά. και μισοαστεία: «ας αφήσουμε αυτή τη λύση για αργότερα γιατί το πιο σημαντικό φράγμα ήχου που τους κάνουμε είναι να κάνουμε τις σειρήνες να ηχήσουν στην εχθρική οντότητα μόλις σταλούν τα drones».

Eνώ ξεκαθάρισε ..ότι η Συρία θα μείνει απ΄έξω από αυτή τη φάση αντιποίνων καθώς είπε ”Τίποτα δεν απαιτείται από τη Συρία περισσότερο από αυτό που κάνει, καθώς ο στρατός της εξακολουθεί να πολεμά το αμερικανοσιωνιστικό σχέδιο”

Έθεσε το στόχο: “Δεν λέω ότι θα σβήσουμε το Ισραήλ, θα εμποδίσουμε το Ισραήλ να κερδίσει αυτόν τον πόλεμο ή να τερματίσει την παλαιστινιακή υπόθεση. Αυτό είναι το καθήκον μας. Αυτή θα είναι μια ιστορική νίκη για εμάς.”

Nasrallah: Λαμβάνουμε αναιδείς εκκλήσεις να ηρεμήσουμε τα πράγματα και να δείξουμε αυτοσυγκράτηση, αλλά οι ίδιοι οι τηλεφωνητές δεν καταδίκασαν τη δολοφονία του Shukr και της Haniyeh και δεν έκαναν τίποτα για να σταματήσουν τη δολοφονία Παλαιστινίων από τον Νετανιάχου και τη διάπραξη σφαγών

Υπουργός Οικονομικών του Ισραήλ Smotrich: ”Το Ισραήλ πρέπει να δολοφονήσει τον Nasrallah” κι αυτό γιατί σήμερα ο Νασράλα είπε δεν χρειάζεται τίποτα άλλο για να καταλάβει κανείς ποιο είναι το καθεστώς Νετανιάχου αφού ο Υπ Οικονομιών του δήλωσε πως είναι ηθικό και δικαιολογημένο να σκοτώσουμε με πείνα 2 εκατομμύρια στη Γάζα.

Λευκός Οίκος: Παρακολουθούμε τις ιρανικές απειλές για δολοφονία αξιωματούχων των ΗΠΑ και αυτό είναι θέμα εθνικής ασφάλειας

Wall Street Journal: Το Ιράν διαθέτει drones και βαλλιστικούς πυραύλους που το σύστημα Iron Dome δεν έχει σχεδιαστεί για να σταματήσει.

Ιράν – Εκπρόσωπος των Φρουρών της Επανάστασης: Οι Σιωνιστές δεν γνωρίζουν πότε θα λάβουν την απάντηση, ποια ώρα, ποια μέρα, ποια εβδομάδα και πώς θα είναι.Όλα τα κατεχόμενα είναι φλεγόμενα και οι Σιωνιστές δεν ξέρουν τι τους περιμένει και ο τρόμος σ΄αυτούς επικρατεί.

Το Ισραήλ πιστεύει ότι το Ιράν θα μπορούσε να στοχεύσει στρατηγικές εγκαταστάσεις όπως το Κοινοβούλιο, το γραφείο του πρωθυπουργού, το αρχηγείο του ισραηλινού στρατού και το αρχηγείο της Μοσάντ. (YNet)

Στη Ντιμόνα του Ισραήλ, όπου βρίσκεται το κύριο πυρηνικό κέντρο, έχουν ανοίξει δημόσια καταφύγια για τους κατοίκους.



6 σχόλια:

  1. Θυμήσου τη ρήση Αγίου Παϊσίου:

    "Αμερική δεν υπάρχει. Οι σιωνιστές είναι η Αμερική. Αυτοί λοιπόν αφού λάβουν τα μηνύματα τα σατανικά, το προωθούν στο Βατικανό, αυτό τα μετατρέπει σε σχέδια και στην συνέχεια καλεί το Ισλάμ να τα εφαρμόσει"

    Τουτέστιν ο πάπας (που φέρει εβραϊκό κιπά) μετατρέπει σε σχέδια τα σατανικά μηνύματα που παίρνει από την Αμερική και στη συνέχεια καλεί το Ισλάμ (στη συγκεκριμένη περίπτωση Ιράν) να τα εφαρμόσει.

    Πιάσ' το αυγό και κούρευ' το!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μην απογοητεύεσαι, διότι "αυτό θα είναι η αφετηρία μέσω της οποίας ο Θεός, με το δικό Του τρόπο θα ελευθερώσει τους χριστιανούς και θα τους υψώσει πάλι στην γραμμή τους. Και θα επανέλθει το Βυζάντιο. Και ξέρετε γιατί; Διότι οι Ευρωπαίοι λαοί θα ξαναενωθούν. Ποιος θα τους καθοδηγεί; Δεν κρατάει κανείς . Μόνο εμείς κρατάμε την Ορθόδοξη πίστη".

      Διαγραφή
    2. Καουμπόϊκα κόλπα όπως στο φαρ γουέστ

      Διαγραφή
  2. ΠΟΙΑ ΠΙΣΤΗ ΚΡΑΤΑΜΕ ΒΡΕ ΑΝΘΡΩΠΕ ,ΟΤΑΝ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ ΑΦΩΝΟΙ ΣΤΗΝ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΗ ΣΤΑΝΙΣΤΙΚΗ ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ ΠΟΥ ΓΚΡΕΜΙΖΕΙ ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΙΔΕΩΔΕΣ.
    ΑΠΟΤΥΧΑΜΕ ΣΑΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΣΑΝ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ .
    ΜΟΝΟ ΟΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ ΒΓΗΚΑΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΚΑΙ ΑΝΤΕΔΡΑΣΑΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΣΑ ΤΟΝ ΠΡΟΦΗΤΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΡΝΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΣΜΕΤΑΣΧΟΥΝ ΣΤΗ ΤΕΛΕΤΗ ΛΗΞΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΕΩΣΦΟΡΟ.
    ΤΟΣΗ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ΚΑΙ ΑΛΑΛΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΕΡΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΠΛΟ ΚΛΗΡΟ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΠΤΗ ΓΙΑ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ ΚΑΙ ΣΚΑΝΔΑΛΙΖΕΙ ΤΟ ΠΛΗΡΩΜΑ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΛΑΟ .
    ΘΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ή ΜΟΥΓΚΑ ΟΛΟΙ ΥΠΟΤΕΛΕΙΣ ΤΟΥ ΚΟΥΛΗ ΚΑΙ ΤΟΥ JERONYMO,
    ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΟΝΑΧΟΣ ΙΣΩΣ ΔΗΜΟΣΙΑ;
    ΟΙ ΛΑΛΙΣΤΑΤΟΙ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΕΚΛΕΙΝΑΝ ΤΟΥΣ ΝΑΟΥΣ ΚΑΙ ΕΒΓΑΖΑΝ ΣΕ ΚΟΙΝΗ ΘΕΑ ΤΑ ΜΠΡΑΤΣΑΚΙΑ ΕΞΩ ΓΙΑ ΤΟ ΜΠΟΛΙ.
    ΛΕΩ ΜΗΠΩΣ ΚΑΠΟΙΟ ΣΧΟΛΙΟ ΕΣΤΩ ΕΔΩ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο Κύριος μας έχει υποδείξει να υπομένουμε ταπεινά και με καρτερία τους διωγμούς. Πρόσεξε τη λέξη. Μίλησε για διωγμούς, όχι για τιμωρίες, που μας αξίζουν άλλωστε για τις κακές μας πράξεις. (Αυτό συμβαίνει, και το ξέρουμε, χωρίς να μας το πει). Αλλά εκείνο στο όποιο επιμένει είναι ο άδικος διωγμός για τις καλές μας πράξεις. Οφείλουμε κι αυτόν να τον σηκώνουμε με χαρά.

      (Πνευματικές Νουθεσίες, εκδ. Ιερά Μονή Παρακλήτου, σελ. 98-101)

      Διαγραφή
  3. O ΚΥΡΙΟΣ ΜΑΣ ΕΙΠΕ ΝΑ ΟΜΟΛΟΓΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΜΑΣ ΕΜΠΡΟΣΘΕΝ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΜΕ ΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΕΡΓΑ
    ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΜΗ ΜΙΛΑΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΑΔΡΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΦΑΞΕ ΜΕ ΑΓΑ ΜΟΥ ΝΑ ΑΓΙΑΣΩ ΚΑΙ ΝΑ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΑΜΕ ΣΤΟ ΠΑΡΤΥ ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΑ.
    ΔΕΝ ΜΑΣ ΤΑ ΛΕΝΕ ΚΑΛΑ ΟΙ ΕΠΙΣΗΜΟΙ ΚΑΛΟΓΕΡΟΙ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΕΝΟ ΠΑΠΑΔΑΡΙΟ ,
    ΥΠΑΚΟΥΟΙ ΚΑΙ ΑΦΩΝΟΙ .
    ΟΥ ΔΥΝΑΣΘΑΙ ΔΥΣΙΝ ΚΥΡΙΟΙΣ ΦΥΛΑΤΕΙΝ.
    ΤΑΠΕΙΝΑ ΚΑΙ ΜΕ ΚΑΡΤΕΡΙΑ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟΙ ΠΑΡΑ ΤΟΥΣ ΔΙΩΓΜΟΥΣ ,ΟΜΟΛΟΓΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΜΑΣ
    ΑΝΑΜΕΝΟΝΤΕΣ ΤΟΝ ΣΤΕΦΑΝΟ ΤΗΣ ΘΕΙΑΣ ΔΟΞΗΣ,
    ΟΧΙ ΑΜΕΤΟΧΟΙ ΚΑΙ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΕΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΥΠΕΡ ΔΙΚΑΙΟΥ ,ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΚΟΣΜΙΚΟΥ .
    ΑΠΟΡΩ ΠΩΣ ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ ΤΟ ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΑΠΟΣΤΟΛΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΒΙΟΥΣ ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ.
    ΔΕΝ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΡΑΝΙ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΟΡΑ.
    ΑΣ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΑΤΕΡΕΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΙΕΡΟ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟ ΚΑΙ ΤΟΣΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή