Τετάρτη 3 Νοεμβρίου 2010

ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΠΗ

ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ :



Της Βενετίας Κάντζια

ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ
ΠΡΙΝ ΠΑΤΕ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΤΕ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ :

ΑΡΘΡΟ 1 :
1. Το πολίτευμα της Ελλάδας είναι Προεδρευόμενη Κοινοβουλευτική Δημοκρατία.
2. Θεμέλιο του πολιτεύματος είναι η ΛΑΪΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ.
3. ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΞΟΥΣΙΕΣ ΠΗΓΑΖΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΛΑΟ, ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΥΠΕΡ ΑΥΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΚΑΙ ΑΣΚΟΥΝΤΑΙ ΟΠΩΣ ΝΟΜΟΣ ΟΡΙΖΕΙ.
ΑΡΘΡΟ 2:
1. Ο ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΚΑΙ Η ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΗΣ ΑΞΙΑΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΩΤΑΡΧΙΚΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ.
ΑΡΘΡΟ 4:
1. ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΙΣΟΙ ΕΝΩΠΙΟΝ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ.
2. ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΕΧΟΥΝ ΙΣΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ.
ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ + ΕΛΛΗΝΕΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ:
Τρείς είναι οι Πυλώνες, πάνω στους οποίους στηρίζεται η
Οργάνωση και οι Λειτουργίες της Πολιτείας :
1. Η νομοθετική λειτουργία, η οποία ασκείται από τη Βουλή και τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας.
2. Η εκτελεστική λειτουργία, η οποία ασκείται από τον
Πρόεδρο της Δημοκρατίας και την Κυβέρνηση.
Η δικαστική λειτουργία, η οποία ασκείται από τα Δικαστήρια, οι δέ αποφάσεις τους εκτελούνται στο
ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΚΥΡΙΑΡΧΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ,και που τώρα όλοι πρέπει να ΥΨΩΣΟΥΝ ΤΟ ΑΝΑΣΤΗΜΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΟΥΝ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΥΡΙΑΡΧΟ ΛΑΟ,[ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ], ΑΠΑΛΛΑΓΗ ΑΠΟ ΤΗ ΦΑΥΛΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ.
Ως ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ ΛΑΟΣ, ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ, Ο ΕΡΓΟΔΟΤΗΣ αυτής της ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ , έχοντας αναθέσει και εμπιστευθεί τη φροντίδα και το σεβασμό των συμφερόντων της ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ, ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ, ΣΤΟΥΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ,τους ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΜΑΣ δηλ., οι οποίοι πληρώνονται από εμάς, για τη συγκεκριμμένη αποστολή που τους έχουμε
αναθέσει και που προβλέπεται από το ΣΥΝΤΑΓΜΑ, δηλ.ο συμφωνητικό που έχουμε υπογράψει ως εργοδότες μαζί τους. Ως εκ τούτου, ΟΛΟΙ ΑΝΕΞΑΙΡΕΤΩΣ ! ΥΠΟΧΡΕΟΥΝΤΑΙ να σέβονται αυτήν μας την ΕΝΤΟΛΗ και το ΣΥΝΤΑΓΜΑ,ώστε να διασφαλίζεται με τον καλύτερο τρόπο η προστασία της εθνικής μας κυριαρχίας, η ψυχική και σωματική μας υγεία, η οικογένεια, ως θεμέλιο της συντήρησης και προαγωγής του Έθνους, η μητρότης , η παιδική και νεανική ηλικία, οι πάσχοντες και άποροι, οι ηλικιωμένοι, η δωρεάν παιδεία σε όλες της τις βαθμίδες για τα παιδιά μας, η ελεύθερη πρόσβαση στην πληροφόρηση,η προστασία του φυσικού και ανθρωπογενούς-πολιτιστικού μας περιβάλλοντος,τα μνημεία και οι παραδοσιακές μας περιοχές,η δημόσια περιουσία και ο εθνικός μας πλούτος, το δικαίωμα στην εργασία , η προστασία των εργασιακών,κοινωνικών – ασφαλιστικών – συνδικαλιστικών σχέσεων, η χρηστή και δίκαιη διαχείρηση των οικονομικών της χώρας, η ασφάλεια και η ειρηνική συμβίωση και πρόοδος στο χώρο μας ,σε πλαίσια κοινωνικής ασφάλειας και ηρεμίας, εθνικής αλληλεγγύης, δικαιοσύνης - δίκαιης μεταχείρησης όλων μας, η συνέχιση της δημιουργικής μας παρουσίας στα προαιώνια εδάφη.[ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ!].
ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ + ΕΛΛΗΝΕΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ
Ως προασπιστής και άγρυπνος φρουρός της σωστής λειτουργίας αυτού του Καταστατικού Χάρτη – Συμβολαίου μεταξύ ημών και των αντιπροσώπων μας, εκλέγεται οΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, ΠΟΥ ΟΜΩΣ , ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΚΡΙΣΙΜΗ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΑ ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ ΣΤΙΓΜΗ, ΜΕ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ ΣΚΟΤΕΙΝΟ ΚΑΙ ΑΒΕΒΑΙΟ, ΑΥΤΟΣ…… ΣΙΩΠΑΙΝΕΙ…ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙ …ΔΕΝ ΑΚΟΥΕΙ ΤΙΠΟΤΑ…ΔΕΝ ΑΝΤΙΔΡΑ..ΔΕΝ ΔΕΙΧΝΕΙ ΦΙΛΟΤΙΜΟ ΚΑΙ ΠΕΡΗΦΑΝΕΙΑ, ΑΓΩΝΙΑ ΚΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ, ΩΣ ΠΑΛΙΟΣ ΑΓΩΝΙΣΤΗΣ ΤΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ, ΟΠΩΣ ΙΣΧΥΡΙΖΕΤΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ…ΔΕΝ ΣΗΚΩΝΕΙ ΑΝΑΣΤΗΜΑ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΑΝΟΙΚΤΑ ΣΤΟ ΛΑΟ…ΔΕΝ ΠΑΡΑΙΤΕΙΤΑΙ ΚΑΝ…
ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ + ΕΛΛΗΝΕΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ :
Αυτή τη στιγμή, όλες και όλοι εμείς, ως ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ ΛΑΟΣ, δηλ. ως ΕΡΓΟΔΟΤΗΣ, έχουμε την υποχρέωση και καλούμεθα, ως συνειδητοί και υπεύθυνοι πολίτες, αλλά και ως ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΕΡΓΟΔΟΤΕΣ, ναΕΠΑΝΕΞΕΤΑΣΟΥΜΕ με πολύ σοβαρότητα και υπευθυνότητα, ΤΗ ΣΧΕΣΗ ΜΑΣ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΙ ΕΧΟΥΝ ΕΠΩΜΙΣΘΕΙ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ, ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ ΚΑΙΗΜΩΝ ΤΩΝ ΙΔΙΩΝ.
Το ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ,, δηλ. το ΣΥΜΦΩΝΗΤΙΚΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΚΥΡΙΑΡΧΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ , ΕΜΑΣ ΔΗΛ. ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΜΑΣ, ΔΗΛ. ΤΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΜΑΣ, μας ορίζει ότι :
΄΄Ο ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΠΟΥ ΣΥΜΦΩΝΟΥΝ ΜΕ ΑΥΤΟ ΚΑΙ Η ΑΦΟΣΙΩΣΗ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΘΕΜΕΛΙΩΔΗ ΥΠΟ-ΧΡΕΩΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΄΄, (άρθρο 120,παρ.2).
Επειδή λοιπόν εμείς, ως ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ ΛΑΟΣ και ως ΕΡΓΟΔΟΤΗΣ, εκτός από τα ύπατα αξιώματα στα οποία έχουμε αναδείξει αυτούς τους υπαλλήλους μας, τους χρηματοδοτούμε και πολύ πλουσιοπάροχα μάλιστα, για να μπορούν να εκτελούν με άνεση,τα σοβαρά καθήκοντα που τους έχουμε αναθέσει, είναι πλέον κάτι περισσότερο από φανερό, ότι αυτοί , αντί με την πρέπουσα σοβαρότητα και υπευθυνότητα και τον σεβασμό που μας οφείλουν και που πηγάζουν από τη σχέση μας, να επιτελούν το καθήκον τους, απεδείχθη ότι εκτελούν στο όνομα άλλου εργοδότη (ή και εργοδοτών…) ένα συμβόλαιο οριστικού θανάτου της ΠΑΤΡΙΔΑΣ μας, των παιδιών μας, του ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ, της ΓΛΩΣΣΑΣ, της ΠΑΙΔΕΙΑΣ, της ΙΣΤΟΡΙΑΣ μας, δηλ. ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΗΣ ΕΞΑΦΑΝΙΣΗΣ μας από το χάρτη, με εξαναγκαστικό επικοισμό της χώρας μας και βάρβαρο διωγμό των παιδιών μας σε αναγκαστική μετανάστευση χωρίς επιστροφή, αφού αυτοί,ύπουλα και εγκληματικά πράττοντες, διαλύουν και χαρίζουν τον τόπο μας σε άλλους,ως αυτός να είναι προσωπική τους περιουσία. Και μάλιστα, αυτή το φορά, βλέπουμε να φεύγουν τα παιδιά μας και θα φεύγουν, γεμάτα οργή,θυμό και απελπισία,χωρίς την παραμικρή ελπίδα γυρισμού, αφού δεκαετίες τώρα, με διάφορες εντεταλμένες όπως φαίνεται αποστολές και πολιτικές, φρόντισαν οι υπάλληλοί μας, να προετοιμάσουν το έδαφος με ύπουλο τρόπο και χωρίς τη νομιμοποίσή μας γιαυτό: με απελευθέρωση της αγοράς ακινήτων,και ξεπουλήματος της ελληνικής γής,με διάλυση της γεωργίας-κτηνοτροφίας, της κάθε είδους οικονομικής βάσης και ξεπουλήματος όλων των υποδομών, που με αγώνα και αίμα δικό μας έχουν φτιαχτεί, με την ελεύθερη, προσχεδιασμένη,χωρίς οργάνωση
ανεξέλεγκτη είσοδο μεταναστών και λαθρομεταναστών, τη διάλυση της παιδείας και της υγείας,την αλλοτρίωση κάθε ιστορικού και πολιτιστικού δεσμού, μνήμης,και παραδόσεων,με εξευτελισμό της ελληνικής μας ψυχής, ταυτότητας και ιδιαιτερότητας, καταρακώνοντας το ηθικό, τις αξίες και τα προτερήματά μας, ναί, για όλα αυτά και πολλά ακόμη άλλα, είναι όπως πλέον καταδεικνύεται, υπόλογοι και υπεύθυνοι απέναντί μας. Με ψεύδη και παραπλανητικές υποσχέσεις διαχρονικά, μας εξαπάτησαν και εξαπατούν και καταληστεύουν και τώρα βάζουν ταφόπετρα στην ψυχή και τη ζωή μας οδηγώντας στην απόλυτη καταστροφή, την Πατρίδα και όλους εμάς μαζί.
ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ + ΕΛΛΗΝΕΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ
Ήλθε πλέον η ώρα, να κηρύξουμε επί τέλους άκυρη την σχέση μας με όλο το φαύλο, πολιτικό και πελατειακό μας σύστημα, ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟΛΥΣΟΥΜΕ !!!
Η συμπεριφορά τους ,αποδεικνύει περιφρόνηση και σφετερισμό, με κάθε τρόπο , της ΛΑΪΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ και όλων των εξουσιών που απορρέουν από το ΣΥΝΤΑΓΜΑ, από τη σχέση τους μαζί μας, από την εμπιστοσύνη που τους έχουμε χαρίσει διαχρονικά, ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΣΤΕΙ πλέον ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ για την ΠΑΤΡΙΔΑ και ΟΛΟΥΣ ΕΜΑΣ. ΜΕ ΕΠΙΦΑΣΗ ΤΗΝ ΔΗΘΕΝ
ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΜΑΣ ΣΕ ΕΚΛΟΓΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ, ΕΧΟΥΝ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΜΕΤΑΤΡΕΨΕΙ ΤΟ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑ ΜΑΣ ΣΕ ΑΓΡΙΑ ΚΑΙ ΒΑΡΒΑΡΗ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ, ΠΡΟΣ ΙΔΙΟΝ ΟΦΕΛΟΣ ΚΑΙ ΟΦΕΛΟΣ ΤΩΝ ΞΕΝΩΝ ΕΡΓΟΔΟΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΧΘΡΩΝ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ.ΠΛΕΟΝ, ΔΕΝ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΤΟ ΠΡΟΔΟΤΙΚΟ ΤΟΥΣ ΕΡΓΟ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΤΟ ΓΡΗΓΟΡΩΤΕΡΟ, ΝΑ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΘΟΥΝ,
ΩΣ ΑΚΡΩΣ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ.ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΣΤΟ ΑΡΘΡΟ 120,ΠΑΡ.3, ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΩΞΗ ΤΟΥΣ , ΜΟΛΙΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΘΕΙ Η ΝΟΜΙΜΗ ΕΞΟΥΣΙΑ.
ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ + ΕΛΛΗΝΕΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ
ΕΧΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΝΑ ΣΕΒΩΜΑΣΤΕ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ. ΚΙ ΑΥΤΟ ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΚΑΘΑΡΑ, ΟΤΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΙΚΑΙΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΥΠΟΧΡΕΟΥΝΤΑΙ ΝΑΑΝΤΙΣΤΕΚΟΝΤΑΙ ΜΕ ΚΑΘΕ ΜΕΣΟ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΟΠΟΙΟΥΔΗΠΟΤΕ ΕΠΙΧΕΙΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΥΣΕΙ ΜΕ ΤΗ ΒΙΑ. Η ΤΗΡΗΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΕΠΑΦΙΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΜΗΝ ΤΟ
ΞΕΧΝΑΜΕ. ΕΙΝΑΙ ΧΡΕΟΣ ΚΑΙ ΕΛΠΙΔΑ ΜΑΣ , ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ,ΣΤΗΝ ΚΑΘΑΡΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΠΟΤΑΓΗ, ΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ, ΤΗ ΣΚΛΑΒΙΑ, ΤΗ ΦΤΩΧΙΑ,ΤΟΝ ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΜΟ , ΤΟΝ ΑΝΕΛΕΗΤΟ ΔΙΩΓΜΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗ ΣΑΠΙΛΑ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ ΟΙ ΄΄ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ΄΄ ΜΑΣ ΑΥΤΟΙ.
ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ + EΛΛΗΝΕΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ
Πλησιάζει η ώρα των εκλογών,με βάση το καινούριο Σύστημα Αυτοδιοίκησης και Αποκεντρωμένης Διοίκησης με το Όνομα ΄ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ΄, που κατασκεύασαν, με στόχο την πιο γρήγορη διάλυση, ομοσπονδιοποίηση, ιδιωτικοποίηση και ξεπούλημα της ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ.ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΚΑΝ ΤΟ ΘΑΡΡΟΣ ΝΑ ΤΟ ΕΤΟΙΜΑΣΟΥΝ ΩΣ ΠΡΟΕΔΡΙΚΟ ΔΙΑΤΑΓΜΑ, ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΣΤΕΙΛΛΟΥΝ ΣΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ, ΓΙΑ ΕΞΕΤΑΣΗ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ. ΓΙΑΤΙ ΗΞΕΡΑΝ, ΟΤΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΤΟ ΕΠΕΣΤΡΕΦΑΝ ΩΣ….ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ. ΕΤΣΙ ΜΑΣ ΤΟ ΕΠΕΒΑΛΛΑΝ ΜΕ ΝΟΜΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΠΡΟΣΒΑΛΛΕΤΑΙ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΣΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ.
Πρίν ρίξεις την ΨΗΦΟ ΣΟΥ, λοιπόν [ΑΝ ΤΗΝ ΡΙΞΕΙΣ!]
ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ ! ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΟΥ !
ΣΚΕΨΟΥ ΣΟΒΑΡΑ ΚΑΙ ΔΡΑΣΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ ! ΔΙΩΞΕ ΤΟ ΦΟΒΟ ! ΕΛΕΥΘΕΡΩΣΟΥ ΑΠΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ,ΑΠΑΤΗΛΕΣ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ , ΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ ΑΓΚΥΛΩΣΕΙΣ, ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΑΠΕΙΛΕΣ ΚΑΙ ΕΚΦΟΒΙΣΜΟΥΣ ΠΛΗΡΩΜΕΝΩΝ ΚΟΜΜΑΤΙΚΩΝ ΤΡΑΜΠΟΥΚΩΝ!
Τους γνωρίζεις άλλωστε καλά! Τόσες και τόσες φορέςτους έχεις φάει στο πετσί σου. Και να πού σε φέρανε….
ΚΥΤΤΑΞΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΟΥ ΒΑΘΕΙΑ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΚΕΨΟΥ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ. ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΒΑΛΑΝ ΣΕ ΚΑΤΟΧΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΧΕΣΗ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΡΩΤΗΣΟΥΝ ! ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΑ ΚΟΤΣΙΑ, ΤΗΝ ΠΕΡΗΦΑΝΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΦΙΛΟΤΙΜΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΑΠΛΗΣΤΟΥΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣ , ΕΝΑ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ – ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΙ ΘΑΡΑΛΛΕΟ,
Ο Χ Ι !!!
ΕΣΥ ΟΜΩΣ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΠΕΙΣ! ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΠΑΣ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙΣ, ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΕΙΣ ΧΟΡΤΑΣΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΨΕΜΜΑΤΑ ΤΟΥΣ, ΠΟΝΗΡΕΨΟΥ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ ΓΙΑΤΟΝ ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ, ΠΟΥ ΔΙΑΛΥΕΙ ΚΑΙ ΔΙΑΙΡΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΕ 13 ΚΡΑΤΙΔΙΑ, ΚΑΘΕΝΑ ΜΕ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΕΣ ΚΕΝΤΡΙΚΟΥ ΣΧΕΔΟΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ, ΜΕ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΕΞΑΡΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΙΣ ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ, ΜΕ ΑΔΕΙΑ ΤΑΜΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΙΔΙΩΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΞΕΝΑ-ΑΡΠΑΚΤΙΚΑ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑΤΑ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΜΕ ΑΝΥΠΟΜΟΝΗΣΙΑ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΟΥΝ, ΩΣ ΚΑΛΟΙ ΑΓΓΕΛΟΙ, ΤΗ ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΗ ΤΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΤΟΥΣ, ΤΩΝ ΦΟΡΩΝ ΜΑΣ,ΜΕ ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ, ΤΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΤΜΗΜΑΤΩΝ, ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΦΥΛΑΚΩΝ, ΔΑΣΑΡΧΙΩΝ, ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑΣ, ΟΛΟ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΤΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ,ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ…ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΜΑΣ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΜΕΝΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ….ΓΙΑΥΤΟ Η ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΚΑΡΤΑ….
Ε Ν Η Μ Ε Ρ Ω Σ Ο Υ ΚΑΙ Π Ε Σ …
Ο X I !!!
ΕΣΥ ΟΜΩΣ ΠΡΙΝ ΠΑΣ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙΣ,
ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΟ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ. ΕΧΕΙ ΑΠΟΛΥΤΗ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΚΡΑΤΙΔΙΟΥ, ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΟΩΘΕΙΤΑΙ ΕΚΕΙ… ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΑΓΡΙΟ-ΒΑΡΒΑΡΟ ΔΟΥΛΕΜΠΟΡΙΟ ΚΑΙ Ο ΜΕΓΙΣΤΟΣ ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΠΟΥ ΣΤΟΧΕΥΕΙ ΣΤΗ ΔΙΑΛΥΣΗ ΚΡΑΤΩΝ, ΕΘΝΩΝ,ΠΑΤΡΙΔΩΝ, ΤΗΝ ΑΛΛΟΤΡΙΩΣΗ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΞΑΦΑΝΙΣΕΩΣ ΜΙΚΡΩΝ ΓΗΓΕΝΩΝΠΛΗΘΥΣΜΩΝ, ΤΗΝ ΑΛΛΟΤΡΙΩΣΗ ΚΑΙ ΣΤΑΔΙΑΚΗ ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΩΝ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΙΩΝ ΤΟΥΣ. ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΚΗΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΣ, ΜΝΗΜΗΣ ΚΑΙ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥΣ. ΤΗΝ ΔΙΑΛΥΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΚΩΝ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΚΑΤΑΚΤΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΠΑΝΤΕΛΗ ΕΞΑΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗ ΟΛΟΚΛΗΡΩΝ ΛΑΩΝ ΣΕ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΣΧΙΖΟΦΡΕΝΗ ΚΕΝΤΡΑ ΑΡΠΑΚΤΙΚΩΝ ΤΟΚΟΓΛΥΦΩΝ, ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΟΙ ΗΓΕΣΙΕΣ ΜΑΣ, ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΣΚΥΝΗΣΕΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΕΘΕΙ ΤΗΝ ΑΝΕΥ ΟΡΩΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΜΑΣ. ΣΗΚΩΣΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟ ΑΝΑΣΤΗΜΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΠΕΣ ΤΟΥΣ ΔΥΝΑΤΑ….
Ο Χ Ι
ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ.
ΤΟ ΑΓΓΛΙΚΟΥ- ΑΠΟΙΚΙΟΚΡΑΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ, ΠΟΥ ΚΙΑΥΤΟ
ΧΩΡΙΣ ΤΗ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΗ ΜΑΣ, ΦΡΟΝΤΙΣΑΝ ΝΑ ΜΑΣ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ.ΟΛΗ Η ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝ ΔΥΝΑΜΕΙ ΥΠΟ ΚΑΤΑΣΧΕΣΗ,ΧΩΡΙΣ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑ, ΠΡΟΣΦΥΓΗΣ ΣΕ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ. ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΜΑΛΙΣΤΑ, ΟΙ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ ΜΑΣ, ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΝΕ ΣΤΟ ΕΥΡΩΠ. ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ, ΑΝ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΤΙΣ ΔΟΣΕΙΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ, ΝΑ ΔΙΑΤΑΞΕΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙ ΣΕ ΚΑΤΑΣΧΕΣΗ, ΙΣΗΣ ΑΞΙΑΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ
ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ, π.χ. ΓΗ, ΝΗΣΙΑ, ΑΚΙΝΗΤΑ, ΦΡΕΓΑΤΕΣ, ΠΟΛΕΜΙΚΑ ΑΕΡΟΠΛΑΝΑ,
ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝΑΚΡΟΠΟΛΗ,ΚΛΠ.ΚΛΠ… ΜΠΟΡΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΜΕΤΑΒΙΒΑΣΟΥΝ ΤΑ ΄΄ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ΄΄ ΤΟΥΣ ΣΕ ΤΡΙΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΛΘΟΥΝ ΚΟΝΤΙΝΕΣ Ή ΜΑΚΡΙΝΕΣ ΧΩΡΕΣ, Ή ΑΣΧΕΤΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΑΙΤΗΣΟΥΝ ΚΑΤΑΣΧΕΣΗ….
ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ + ΕΛΛΗΝΕΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ
ΑΣ ΘΥΜΗΘΟΥΜΕ ΟΤΙ ΟΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΜΑΣ, ΜΑΣ ΑΦΗΣΑΝ ΠΑΡΑΚΑΤΑΘΗΚΗ ΗΘΙΚΕΣ ΑΞΙΕΣ, ΠΕΡΗΦΑΝΕΙΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΠΑΤΡΙΔΑ ΧΙΛΙΟΠΟΤΙΣΜΕΝΗ ΜΕ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΟΥΣ.ΝΑΙ, ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ , ΟΤΙ ΑΦΗΣΑΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΣΥΡΟΥΝ ΤΑ ΨΕΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΤΟΥΣ. ΠΩΣ ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΕΙΧΑΝ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΦΕΡΟΥΝ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ… ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΒΙΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΟΥΛΑΝΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ
ΣΤΟ ΣΚΛΑΒΟΠΑΖΑΡΟ…ΔΕΝ ΤΟ ΑΞΙΖΟΥΜΕ !! ΜΕ ΘΑΡΡΟΣ, ΕΝΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΕΙΡΗΝΙΚΑ, ΛΕΜΕ Ο Χ Ι ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ! Ο Χ Ι ΣΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ,ΤΟ ΨΕΜΜΑ,ΤΗ ΣΚΛΑΒΙΑ,THN ΝΤΡΟΠΗ , AYTH THN KATANTIA,
ΤΗ ΜΠΟΧΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΟΜΙΑ,ΤΗ ΒΙΑ, ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ, ΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙΑΣΜΑ ΤΗΣ ΕΝΙΑΙΑΣ ΜΑΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ! ΛΕΜΕ Ο Χ Ι ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ και ΙΔΙΟΤΕΛΕΣ ΣΥΜΦΕΡΟΝ . ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ ΣΥΛΛΟΓΙΚΑ, ΜΕ ΜΙΑ ΨΥΧΗ ΑΓΚΑΛΙΑΖΟΝΤΑΣ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΟΛΑ ΜΑΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ, ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ
ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ.
ΜΟΙΡΑΖΟΜΑΣΤΕ ΤΗ ΒΑΘΕΙΑ ΑΓΩΝΙΑ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ, ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ, ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΝΗΣΙΩΝ ΜΑΣ. ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ, ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΕ ΑΜΕΣΟΤΑΤΟ ΚΙΝΔΥΝΟ , ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΠΑΤΡΙΔΑ, ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ…ΘΥΜΙΖΕΙ ΓΙΟΥΓΚΟΣΛΑΒΙΑ… ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ…ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΜΟΝΑΔΙΚΟ, ΔΥΝΑΤΟ, ΕΝΩΜΕΝΟ , ΓΕΝΝΑΙΟ , ΜΕ ΨΥΧΗ KAI ΣΟΦΙΑ…
Ο Χ Ι
ΠΟΥ ΜΟΝΟΝ ΕΜΕΙΣ ΞΕΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΛΕΜΕ ΤΟΣΟ ΩΡΑΙΑ !!! ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΚΟΥΣΤΕΙ ΣΤΑ ΠΕΡΑΤΑ ΤΗΣ ΟΙΚΟΥΜΕΝΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΓΕΡΟ ΜΑΘΗΜΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΕΓΧΩΡΙΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΒΑΡΒΑΡΟΥΣ ΕΝΤΟΛΕΙΣ ΤΟΥΣ. ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ, ΕΛΕΥΘΕΡΩΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΜΕ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ, ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ, ΟΠΩΣ ΤΗΣ ΑΞΙΖΕΙ, ΟΠΩΣ ΑΞΙΖΕΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΕΜΕΙΣ ΤΗΝ ΟΝΕΙΡΕΥΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ !
EΝΑ ΔΥΝΑΤΟ Ο Χ Ι ΣΤΗ ΦΑΥΛΟΤΗΤΑ TΟΥΣ ΔΟΣΙΛΟΓΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ.
ΚΑΜΜΙΑ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΣΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙΑΣΜΑ , ΤΗ
ΣΚΛΑΒΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΦΑΝΙΣΜΟ ΜΑΣ. ΣΤΟΥΣ ΚΥΝΗΓΟΥΣ ΤΗΣ ΚΑΡΕΚΛΑΣ, ΤΟΥ
ΧΡΗΜΑΤΟΣ, ΤΗΣ ΠΛΑΣΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΤΙΚΗΣ ΔΟΞΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝΑΞΙΩΜΑΤΩΝ.
ΤΟΥΣ ΤΥΦΛΩΜΕΝΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗ ΜΙΚΡΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ , ΠΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ ΕΠΙΔΙΩΚΟΥΝ ΚΑΙ ΟΔΗΓΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΕΛΕΟΣ , ΣΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΗΣ
ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ. ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΚΑΘΕΑΥΤΗ Η ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΝ ΝΑ ΘΕΣΟΥΝ, ΧΩΡΙΣ ΔΕΥΤΕΡΗ ΣΚΕΨΗ ΓΙΑ ΤΗΝΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΤOY TI ΣΗΜΑΙΝΕΙ΄΄ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ΄΄ ΓΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ, ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ, ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ ΤΑ ΚΑΘΑΡΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΚΑΙ ΙΔΙΟΤΕΛΗ ΚΙΝΗΤΡΑ ΠΟΥ
ΕΧΟΥΝ ΓΙΑ ΟΔΗΓΟ.
ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ + ΕΛΛΗΝΕΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ
Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ, ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΧΕΡΙΑ. ΨΗΛΑ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ, ΜΕ ΘΑΡΡΟΣ ΚΑΙ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΣΤΟΥΣ ΕΑΥΤΟΥΣ ΜΑΣ, ΠΟΛΥ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΚΑΙ ΥΠΟΜΟΝΗ. ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ Ο,ΤΙ ΘΑ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ, ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΜΕ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΜΑΣ.
ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ ΑΔΕΛΦΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ. ΦΩΝΑΖΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΔΥΝΑΤΑ

Α Ε Ρ Α !!! ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ !!!

Βενετία Κάντζια

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου