Σάββατο 2 Ιουλίου 2011

Η ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΤΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ ΤΟΥ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΕΚΦΡΑΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΓΡΙΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΜΑΤ


BΡΑΒΕΙΟ ΒΑΡΒΑΡΟΤΗΤΑΣ

ΣΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΤΑΓΜΑΤΑΣΦΑΛΙΤΕΣ!






ΑΠΟΡΗΣΑΝ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΙΔΑΝ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΞΕΝΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΖΗΣΑΝ ΤΟ ΤΑΧΡΙΡ ΣΤΗΝ ΑΙΓΥΠΤΟ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΕΞΕΓΕΡΣΕΙΣ ΣΕ ΧΩΡΕΣ ΕΚΤΟΣ ΕΥΡΩΠΗΣ.

ΟΙ ΦΗΜΕΣ ΟΡΓΙΑΖΟΥΝ ΟΤΙ ΕΠΙΧΕΙΡΟΥΝ ΜΕ ΣΤΟΛΕΣ ΤΩΝ ΜΑΤ ΑΝΔΡΕΣ ΤΗΣ 71ΗΣ ΑΕΡΟΜΕΤΑΦΕΡΟΜΕΝΗΣ ΤΑΞΙΑΡΧΙΑΣ ΓΙΑ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗ ΕΞΕΓΕΡΣΕΩΝ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΣΤΟ ΙΡΑΚ.

ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ, ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΛΛΟ ΣΧΕΔΙΟ, Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΤΟΥΣ ΕΦΤΥΣΕ ΚΑΙ ΑΝΤΙΔΡΟΥΝ ΒΙΑΙΑ.

ΑΙΦΝΙΔΙΑΣΤΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΝΤΟΧΕΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΛΕΟΝ
ΠΟΛΛΕΣ ΜΑΣΚΕΣ. ΕΙΝΑΙ ΘΡΑΣΥΔΕΙΛΟΙ ΚΑΙ ΠΟΤΑΠΟΙ! ΜΕΤΡΑΝΕ ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΑ , ΘΑ ΠΕΣΟΥΝΕ.

Ο ΠΑΠΟΥΤΣΗΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΘΗΚΕ ΣΕ ΕΡΩΤΗΣΗ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΓΙΝΕ ΟΤΙ ΕΠΕΛΕΞΑΝ ΜΑΖΙΚΗ ΧΡΗΣΗ ΧΗΜΙΚΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΞΟΥΝ ΣΚΛΗΡΕΣ ΣΥΓΚΡΟΥΣΕΙΣ ΣΩΜΑ ΜΕ ΣΩΜΑ ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΝΕΚΡΟΥΣ...

ΔΕΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΝΤΑΙ ΟΥΤΕ ΑΥΤΟΙ 
ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΤΟΥΣ. ΤΑ ΜΑΤ ΔΕΝ ΑΚΟΥΝ ΟΥΤΕ ΑΥΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΠΛΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ ΟΥΤΕ ΜΑΤ ΟΥΤΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ...ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΕΞΟΥΣΙΑ-ΚΟΙΝΩΝΙΑ
ΠΟΥ ΠΡΟΧΩΡΑΕΙ
ΣΙΓΑ-ΣΙΓΑ...

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΡΕΥΝΗΘΕΙ Η ΣΥΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΧΗΜΙΚΩΝ ΠΟΥ ΡΙΧΝΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΤΕΘΟΥΝ ΜΗΝΥΣΕΙΣ!!!

ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΛΕΕΙ ΚΑΙ Ο ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΑΥΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ:

"Δεν σας κρύβω ότι φοβήθηκα βλέποντας μια άνευ προηγουμένου αγριότητα να ξετυλίγεται μπροστά στα μάτια μου. Ένιωσα τον ίδιο φόβο που έχω νιώσει σε ζόρικες περιοχές του πλανήτη. Ένιωσα τον φόβο του θανάτου. Καθώς νόμιζα πως ήταν η ιδέα μου και πως είχα ξεσυνηθίσει να δουλεύω στην Ελλάδα – έχω να δουλέψω στη χώρα μου από το έτος 2000- ρώτησα παλιούς μου συναδέλφους αν είχαν ξαναζήσει κάτι τέτοιο εδώ. Μου απάντησαν πως δεν είχαν ξαναζήσει κάτι παρόμοιο."

ΤΙ ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙ Ο ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΜΑΝΟΣ ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ:

Μια εξωφρενική καταγγελία δημοσιογράφου

Ο Μάνος Λαμπράκης καταγγέλει μια εξακρίβωση στοιχείων που περιλαμβάνει εξευτελισμό και κλοπή!

"...Η τσάντα μου ανοίχτηκε παρουσία 10 περίπου μελών των ΜΑΤ.
Μέσα της βρέθηκαν ένα αντίτυπο ποιημάτων του Γιώργου Σεφέρη, το οποίο σκίστηκε από τα όργανα έννομης τάξης επιτόπου[!!], ένα μπουκάλι Malox με το οποίο με περιέλουσαν, μια χάρτινη μάσκα αγορασμένη από φαρμακείο κι ένα μπουκάλι νερό..."

ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΝΑ ΒΡΕΘΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΤΑΧΘΟΥΝ ΑΜΕΣΩΣ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΥΠΗΡΕΣΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου