Τρίτη 12 Ιουλίου 2011

ΟΙ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΧΑΚΕΡΣ ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ



Οι Anonymous στρέφουν
το βλέμμα τους στην Ελλάδα




 







Το οικονομικό "πείραμα" άγριας λιτότητας που εφαρμόζεται στην Ελλάδα, αλλά και η βίαιη καταστολή των διαδηλώσεων, δεν άφησαν ασυγκίνητα τα μέλη της ομάδας "Anonymous", που ουσιαστικά προαναγγέλλουν διαδικτυακές επιθέσεις και στη χώρα μας.

Στο διαδίκτυο, αναρτήθηκαν δύο βίντεο που εμφανίζουν τους χάκερ-ακτιβιστές έτοιμους να αναλάβουν δράση και να δηλώνουν ότι δεν πρόκειται πλέον να μείνουν με σταυρωμένα τα χέρια.





"Για υπερβολικά μεγάλο χρονικό διάστημα είμαστε σιωπηλοί καθώς οι ελευθερίες και η ευημερία μας πωλούνται. Δεν μπορούμε πλέον να αγνοήσουμε τις αγριότητες στην Ελλάδα, γιατί μετά από την Ελλάδα καμία χώρα δεν θα αφεθεί αβλαβής από την πλεονεξία των τραπεζικών καρτέλ και των διεφθαρμένων κυβερνήσεων".

Τ
ο βίντεο έχει επενδυθεί με εικόνες από τα επεισόδια της Αθήνας και με εικόνες τραυματισμένων και αιμόφυρτων διαδηλωτών.

Η φωνή συνεχίζει: "Ο χρόνος έχει έρθει για μας, να επιλέξουμε πώς τα παιδιά μας και οι νεότερες γενεές θα μας θυμούνται.

Ερχόμαστε ενώπιον σας με ένα μεγάλο βάρος στις καρδιές μας και μιλούμε στις συνειδήσεις σας, να κάνετε αυτό που θεωρείτε σωστό ως συνάνθρωποι μας, ηθικά, ανθρώπινα και συνειδητά."


Η ομάδα που φέρεται έτοιμη να επιτεθεί σε κυβερνητικές ιστοσελίδες στην Ελλάδα, κλείνει το μήνυμά της με τη φράση "Είμαστε οι Ανώνυμοι. Δεν ξεχνάμε. Δεν συγχωρούμε να μας περιμένετε".









Οι Anonymous ξεκίνησαν τη δράση τους το 2003 και πρόκειται για ένα πρότζεκτ διαδικτυακού ακτιβισμού που επιτρέπει τη συμμετοχή σε όσους χρήστες το επιθυμούν.

Τους αποδίδονται δεκάδες διαδικτυακές επιθέσεις, ενώ τους τελευταίους μήνες η δράση τους γνώρισε μεγάλη δημοσιότητα, όταν "ορκίστηκαν" εκδίκηση για τη σύλληψη του ιδρυτή της ιστοσελίδας WikiLeaks Τζουλιάν Ασάνζ.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου