Παρασκευή 2 Μαρτίου 2012

ΤΟ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΤΗΣ CIA ΤΟ Wikileaks ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΕΓΓΡΑΦΑ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ CIA ΤΟΥ Stratfor



ΜΑΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΔΟΛΑΡΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΚΡΑΤΗΣΟΥΝ
ΣΤΑ ΔΕΣΜΑ ΤΟΥ ΕΥΡΩ






Το άρθρο που κυριαρχεί στις ειδήσεις από χθές εἰναι οι  

το οποίο λέει μεταξύ άλλων

"Σύμφωνα, λοιπόν, με την ιστοσελίδα Wikileaks, το ίδρυμα Stratfor, που θεωρείται βιτρίνα της αμερικανικής CIA επιβεβαιώνει σε τηλεγραφήματα του ότι στο ελληνικό υπέδαφος υπάρχουν πλούσια πετρελαϊκά κοιτάσματα, ειδικά στην περιοχή της Νότιας Κρήτης. Μάλιστα, όπως αναφέρεται σε δημοσίευμα των ΝΕΩΝ, οι Αμερικάνοι για αυτό το λόγο θέλουν την Ελλάδα στη ζώνη του δολαρίου και όχι του ευρώ ενώ επικαλείται και μυστικές έρευνες που δεν έχουν βγει ακόμη στο φως."

Ε λοιπόν κύριοι τέλος με την προπαγάνδα σας...






Χθές το πρωί, ο πολύς κος Ντάσκας, από το " αντιστασιακό " Ράδιο 9, διετείνετο αναφέροντας συνεχώς το πρακτόρικο δημοσίευμα, ότι "μερικοί θέλουν να μας πάνε  στην δραχμή σαν μεταβατικό στάδιο, για να μας συνδέσουν μετά με το δολάριο" και είπε ξεκάθαρα ότι " η δραχμή είναι συνδεδεμένη με το δολάριο"!

Εμείς, όσοι έχουμε νουν, μιλάμε για ελεύθερη, άτοκη, λαϊκή δραχμή, που θα τυπώνεται από την ελληνική πατριωτική κυβέρνηση και δεν θα την χρωστάμε σε κανέναν.

Βλέπε σχετικά   



Είναι ηλίου φαεινότερον ότι τώρα θα δώσουν τα ρέστα τους για να προπαγανδίσουν το ευρώ, να μας παρουσιάσουν ότι μόνο από αυτό θα σωθούμε (ήδη έχουμε "σωθεί" 3φορές και έπεται συνέχεια) και ότι αν πάμε στη δραχμή θα καταστραφούμε...
Τώρα σκεφτήκανε κι αυτό. Σου λένε, αυτοί ούτε να ακούσουν για αμερική και δολάριο, οπότε ας τους φοβίσουμε με το δολάριο, συνδέοντάς το με τη δραχμή, θυμίζοντάς τους και την Αργεντινή που είχε νόμισμα συνδεδεμένο με το δολάριο (αυτά έλεγε ο Ντάσκας χθές) για να γραπωθούν από το ευρώ…



Η αλήθεια είναι ότι το ευρώ είναι συνδεδεμένο με το δολάριο ή καλύτερα αυτά τα δύο, αποτελούν τις δύο όψεις του ιδίου νομίσματος.


Δεν βάλαμε άλλωστε τυχαία στο σήμα της Παγκόσμιας Τραπεζοπιστωτικής Εξουσίας (ΠΤΕ αγγλιστί GBG), που φτιάξαμε πρίν ενάμισι χρόνο, εκατέρωθεν το δολάριο και το ευρώ!!!


Ε λοιπόν δεν πιάνουνε πλέον τα κολπάκια, σας τραπεζοπιστωτικά σιωνιστικά φερέφωνα και λοιποί παπαγάλοι και αφελείς.


Ξεκαθαρίζουμε λοιπόν στους πονηρούς, ότι όταν λέμε επιστροφή στην δραχμή, δεν μιλάμε για την τοκογλυφική δραχμή στην οποία θέλουν να μας ρίξουν αφού αγοράσουν κοψοχρονιά όλο τον πλούτο που έχουμε , αλλά για γνήσιο, ελεύθερο, εθνικό νόμισμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου