Τετάρτη 14 Νοεμβρίου 2012

ΜΗΠΩΣ ΑΠΕΤΡΑΠΗ Η ΠΤΩΧΕΥΣΙΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ; ΜΗΠΩΣ ΘΑ ΑΠΟΤΡΑΠΕΙ Ο Γ΄ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ;

 
ΟΤΑΝ Η ΤΥΧΗ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ
ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗ ΣΥΝΙΣΤΑΜΕΝΗ
 ΑΥΤΟΣΧΕΔΙΑΣΜΩΝ ΚΑΚΟΓΟΥΣΤΩΝ  ΤΡΑΠΕΖΟΠΙΣΤΩΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΙΚΩΝ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΩΝ
 
 
 
 
 
 
Οι Σιωνιστές τραπεζίτες εδώ και δεκαετίες σχεδίαζαν την "οικονομική κρίση" με την οποία θέλουν να αφαιρέσουν τον πλούτο από το μεγάλο μέρος του πληθυσμού της γής και να αφήσουν μια ολιγαρχία σε κάθε χώρα να τον νέμεται και να υπηρετεί τα σχέδιά τους.

Για τον σκοπό αυτό, χρησιμοποιούν την μεταπολεμική εταιρία τους  Γερμανία Α. Ε. (βλέπε την συνέχεια του σήριαλ εδώ, εδώ  & εδώ), η οποία σκοπεύει να συλλέξει όλες τις πλουτοπαραγωγικες πηγές από τις πλούσιες χώρες του νότου της Ευρώπης.

Στην Αμερική η συλλογή αυτή από τις πλούσιες χώρες του νότου έχει μάλλον αποτύχει,( όπως π.χ. στην Αργεντινή). Αυτό εξηγεί γιατί η Αμερικανική πολιτική βλέπει με φθονερά κακό ματι τους γερμανούς. Γιατί τώρα είναι η "ευκαιρία" της Γερμανίας να ολοκληρώσει την αρπαγή του πλούτου των νοτίων χωρών, προς τούτο δε διάλεξαν, όχι τυχαία, ως πιλότο και πειραματόζωο την Ελλάδα. Ήξεραν ότι εάν το "πείραμα"επιτύχει εδώ, όλοι οι άλλοι λαοί του νότου θα υποκύψουν πολύ εύκολα.  

 
Μέχρι τώρα η "παράστασή" τους  πήγαινε ρολόι. Τώρα όμως αρχίζουν τα προβλήματα. Κανονικά, σύμφωνα με τα σχέδιά τους, ο λαός έπρεπε να έχει εξεγερθεί! Έχουν έτοιμους τους μηχανισμούς καταστολής και θα είχαν επιβάλλει σκληρότατη δικτατορία, εάν ο λαός τους είχε δωσει την αφορμή με έναν ξεσηκωμό. Φυσικά δεν
πιστεύουν (ενώ είναι βέβαιο) ότι σε μια τέτοια περίπτωση θα ηττηθούν από τον Ελληνικό λαό.
Τώρα όμως δεν έχουν την αφορμή, και προσπαθούν με εξωφρενικά μέτρα ή να καθυποτάξουν τελείως τον λαό, ή να τον εξωθήσουν σε άτακτη και ανοργάνωτη εξέγερση.

Κάποιοι πιστεύουν ότι τα αλλεπάλληλα μέτρα, έχουν στόχο την κινεζοποίηση της εργασίας ή τον εκβουλγαρισμό των μισθών.
Η αλήθεια ομως είναι πως όταν παίρνεις μέτρα θανάτου, έχεις στόχο ή να σκοτώσεις ή να προκαλέσεις την εξέγερση με σκοπό να την καταστείλεις αιματηρά και να επιβάλλεις επίσημα  μιά δικτατορία που θα προστατεύει την "δημοκρατία"... 
 
Ο Ελληνικός λαός είναι γενετικά ο πιό ώριμος λαός.
 
Ο εξαμερικανισμός του και η τραπεζίτικη αντίληψη που δείχνει να τον έχει εμποτίσει είναι μάλλον επιδερμικές επιδράσεις και εκφράζονται σε πρώτη και ίσως δεύτερη ανάγνωση. Όταν δηλαδή πρίν από την κρίση, ψευδοευημερούσε με τα καθρεφτάκια και τις χάντρες των δανείων των τραπεζών και μετά την κρίση, μέχρι τώρα, που φοβόταν (όλο και λιγότεροι βέβαια σε αριθμό) μην χάσει αυτήν την ψευδοευημερία. 
 
Τώρα όμως που λόγω και των προδοτικών "ελληνικών" κυβερνησεων οι απώλειες όχι μόνον της προσωπικής περιουσίας αλλά και αυτής της εθνικής κυριαρχίας και της προσωπικής ελευθερίας είναι ορατές και στους πλέον ανίδεους ή εθελοντές μύωπες, το μεγαλύτερο μέρος του λαού έχει αρχίσει να εξεγείρεται εντός του! Αυτό δεν είναι αστείο. Έχουμε πολλές φορές πεί ότι ο Ελληνικός λαός αργεί να εξεγερθεί, αλλ' όταν το κάνει θα το κάνει με ωριμότητα, εξυπνάδα και αποφασιστικότητα.

Και όταν  ο Ελληνικός λαός εξεγερθεί θα νικήσει!

Το πολιτικό μας ένστικτο αλλά και η λογική μας λέει, ότι μένουν λίγες βδομάδες, ίσως και μέρες  για να δούμε τα πρώτα σημάδια ενός νέου Εθνικού Μετώπου, μιας νέας Εθνικής αντίστασης που θα διώξει γιά άλλη μιά φορά τους κατακτητες!
 
Αυτό το γνωρίζουν οι σιωνιστές και έχουν έτοιμο το σενάριο να διαλύσουν την ευρωζώνη και να πραγματοποιήσουν τον
 
 
 
Προσωπικά πιστεύουμε ότι δεν θα τους βγούν τα σενάρια αλλά κι άν ακόμη πραγματοποιηθούν, πιστεύουμε ότι η Ελλάδα καταματωμένη μεν, θα βγεί από όλες αυτές τις περιπέτειες, ισχυρότερη και...μεγαλύτερη!!!
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου