Πέμπτη 24 Ιανουαρίου 2013

Θ. ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ :"Η ΜΟΝΗ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΤΩΝ ΜΗΧΑΝΙΣΜΩΝ ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ"

 
Η «AΡΙΣΤΕΡΑ» ΕΓΚΛΩΒΙΖΕΤΑΙ
ΣΤΟ ΜΥΘΟ
ΤΗΣ «ΑΤΟΜΙΚΗΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ»
 

 
Δείτε και το δικό μας άρθρο:
"ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΟ ΑΝΤΕΞΟΥΣΙΑΣΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΕΙΟ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ"


Γράφει ο Θύμιος Παπανικολάου
 
 
Οι ηγεσίες του ΚΚΕ και του ΣΥΡΙΖΑ εγκλωβίζονται στις τρομοκρατικές προβοκάτσιες της κυβέρνησης, του κράτους και του παρακράτους.
Γιατί παίζεις στο ίδιο προβοκατόρικο κυβερνητικό τερέν, όταν αποδέχεσαι ΣΗΜΕΡΑ το μύθο της «ατομικής τρομοκρατίας» και δεν καταγγέλλεις ΑΝΟΙΚΤΑ και ΚΑΘΑΡΑ τούτο: 
Ότι ΣΗΜΕΡΑ κάθε τρομοκρατική πρακτική έχει ως σπόνσορες, χορηγούς, οργανωτές και στρατηγούς τους κρατικούς και παρακρατικούς μηχανισμούς της προβοκάτσιας, τις μυστικές υπηρεσίες.
Η ΙΣΤΟΡΙΑ έχει αποδείξει τελεσίδικα, πλέον, ότι και στην περίπτωση που ξεπηδούν αυθόρμητα τρομοκρατικές ομαδούλες («ατομική τρομοκρατία») γρήγορα διαλύονται ή πολύ εύκολα παρεισφρύουν σε αυτές οι μυστικές υπηρεσίες και τις κατευθύνουν.
Οι παλιές εποχές που ανθούσε η «ατομική τρομοκρατία» έχουν παρέλθει ανεπιστρεπτί…


Οι ηγεσίες της «αριστεράς»αφήνουν χώρο για ελιγμούς στην κυβερνητική τρομοκρατική προπαγάνδα με το να μιλάνε με διφορούμενα πάνω στην τρομοκρατία, αποδεχόμενες ΚΑΙ την ύπαρξη της «ατομικής τρομοκρατίας».

Γιατί είναι αποδοχή της «ατομικής τρομοκρατίας» και απολογητική το να επιχειρείς να αποδείξεις ότι το σοσιαλιστικό και κομμουνιστικό κίνημα ήταν ΠΑΝΤΑ, ανοικτά ενάντια και κατά τρόπο αδιαμφισβήτητο σε τέτοιου είδους πράξεις «ατομικής τρομοκρατίας».
Σήμερα δεν τίθενται τέτοια ζητήματα «ατομικής τρομοκρτατίας».
ΣΗΜΕΡΑ υπάρχει μια και ΜΟΝΟ τρομοκρατία: Αυτή των μηχανισμών του χρήματος, της κυβέρνησης και των πολυπλόκαμων, προβοκατόρικων δικτύων της.

Και πάνω σ’ αυτήν την στρατηγική ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗ κακουργία και ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ της καθεστωτικής προβοκάτσιας πρέπει να εστιαστεί το όλον ζήτημα.


ΠΡΕΠΕΙ να ξεσκεπαστεί η μεγάλη ΑΠΑΤΗ και να μην αφήνουμε ούτε ελάχιστα περιθώρια ελιγμών στους μηχανισμούς της προβοκάτσιας και της κυβέρνησης, στους αρχιτρομοκράτες, να μεταθέτουν το ζήτημα στην «αριστερή» δήθεν «ατομική τρομοκρατία»…

Μόνο οι τυφλοί, πλέον, δεν μπορεί να διακρίνουν ότι τα τελευταία τρομοκρατικά γεγονότα αποτελούν μια χοντροκομμένη και κραυγαλέα τρομοκρατική σκηνοθεσία της κυβέρνησης και του παρακράτους.

Μόνο οι τυφλοί πλέον δεν μπορούν να διακρίνουν τον καταιγισμό κατασκευής γεγονότων από τη δωσίλογη κυβέρνηση, την επέλαση των μηχανισμών ΚΑΤΑΣΤΟΛΗΣ, την αυθάδη ΠΟΙΝΙΚΟΠΟΙΗΣΗ των απεργιακών αγώνων και τον γκαιμπελισμό της προπαγανδιστικής τρομο-υστερίας του καθεστώτος.


ΡΕΣΑΛΤΟ
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου