Κυριακή 20 Ιανουαρίου 2013

ΓΕΡΟΝΤΙΣΣΑ:"TOTE ΘA ΔEITE ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΜΕΓΑΛΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ...

 
ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΓΕΡΟΝΤΙΣΣΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΑΓΙΟΡΕΙΤΩΝ ΚΥΡΙΩΣ ΠΑΤΕΡΩΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ....ΠΡΑΞΗ
 
 
 
 
 
 
 
ΣΚΕΨΕΙΣ ΟΙΜΟΥ-ΑΘΗΝΑΣ
 
Η γερόντισσα (όπως φαίνεται από το απόσπασμα του ποιήματός της που ακολουθεί), είχε πεί ευθέως ότι όλα θα αρχίσουν από τις αποκαλύψεις στη βουλή. Οι αποκαλύψεις (όπως λένε και από το φίλο ιστολόγιο των Αγίων Αποστόλων)έχουν ήδη αρχίσει.
Και θα προχωρήσουν ραγδαία.
Τότε κατά την γνώμη μας, όταν θα κορυφωθούν οι αποκαλύψεις της προδοσίας της Ελλάδας μας, τότε ο μετανοημένος αλλά και οργισμένος με τους προδότες Ελληνικός λαός θα ξεσηκωθεί!

 
 
 
 
ΣΑΣ ΘΥΜΙΖΟΥΜΕ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΗΣ ΓΕΡΟΝΤΙΣΑΣ...ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΛΕΓΕ ΜΗΝΕΣ ΠΡΙΝ ΤΩΡΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ....
 
ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΤΙ ΑΡΧΙZΟΥΝ ΝΑ ....ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΣΤΟΜΑΤΑ...ΛΕΟΝΤΩΝ ΠΟΥ ΒΡΥΧΩΝΤΑΙ...ΚΑΙ ΑΠΕΙΛΟΥΝ Ο ΕΝΑΣ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ...
 
ΟΤΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΓΑΠ ΕΙΠΕ ΣΗΜΕΡΑ Ο ....ΠΡΩΗΝ ΣΥΝΤΡΟΦΟΣ ΤΟΥ, ΛΟΒΕΡΔΟΣ...
 
ΤΙΣ ΠΡΟΑΛΛΕΣ Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ .....ΚΑΤΙ ΕΙΠΕ ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΙΓΟ ΝΑ ΠΑΡΕΙ...ΦΩΤΙΑ Η...ΒΟΛΗ ΤΟΥΣ...
 


 
Ο ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ...ΑΠΕΙΛΗΣΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΣΕΙΡΑ ΤΟΥ....ΟΤΙ ΕΓΩ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΑΩ....ΦΥΛΑΚΗ ΘΑ ....ΑΝΟΙΞΩ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΜΟΥ.....
 
ΤΙ ΘΑ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ ΑΚΟΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ......ΤΟ ΧΩΡΑΕΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΣ ΝΟΥΣ....ΟΨΟΜΕΘΑ....ΚΑΙ ΑΝΑΜΕΝΟΥΜΕ....
 
ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΟΥΣ ΣΤΙΧΟΥΣ
Ακόμα δεν τους μάθατε;
Ακόμα τους ακούτε;
Ακόμα τους πιστεύετε;
Θέλετε κι άλλα να δείτε;



 
Θα επιτρέψω τότε εγώ
να δείτε γεγονότα
να βγάλουνε τις μάσκες τους
να βγουν όλα στη φόρα



τότε θα δείτε στην Βουλή
μεγάλες αποκαλύψεις
ξεδιάντροπα θα λέγονται
χωρίς να νιώθουν τύψεις



Ίσως τότε καταλάβετε
και πλέον αντιληφθείτε
ποιοι διοικούν τη χώρα αυτή,
στα πρόσωπά τους, τον διάβολο θα δείτε.



Παιδάκια μου αγαπητά
μόνο η προσευχή σας
θα σας φρουρήσει σίγουρα
τη χώρα σας και την ψυχή σας.



Στην μάνα σας την Παναγιά
και σ' όλους τους αγίους
κάνετε παράκληση
να σπεύσουν να βοηθήσουν!



Αφήστε πια τα είδωλα
είδωλο να είναι ο Χριστός σας
για να 'ρθει η Ανάσταση
να φύγει ο Σταυρός σας!



Αμήν.
 
 
ΑΥΤΑ ΕΓΡΑΦΕ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΠΟΙΗΜΑ...... Ε ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ.....



Δεν ξέρω αν και κατά ποσο πρέπει να καταναλωνόμαστε με το τι έρχεται,  αλλά όμως πρέπει να ξέρουμε ..ότι ἠδη είμαστε μέσα στα γεγονότα της βουλής, στις μεταξύ τους λεκτικές επιθέσεις, με εσωκομματικές διαμάχες, υβρεολόγιο πεζοδρομιου κλπ. Όλο και θα βγαινουν καινουργια στοιχεια που θα μας εκπλησσουν και μπορει να μας συνταραξουν ακομα περισσοτερο.
 
Άρα αυτο που λεγαμε.... με τα πρωτα κρύα,... ηδη αρχισαν. Αυτα που ελεγαν οι γερονταδες ηδη ξεκινησαν, τωρα πια αρχισαν να τρωγονται και να βγαζουν λιγο λιγο τις βρωμιες τους στο ευρυ κοινο.
 
Χρονικο σημειο δεν μας διδεται αλλα ομως αυτα που τωρα συμβαινουν ειναι το προοίμιο για να οδηγηθουμε εκει ακριβως. Οποτε κακως καποιοι ανησυχουν οτι ολα αργουν... τιποτε δεν αργησε, ολα βαινουν βασει θειου σχεδιου για να ανοιξουν οι σκληρες μας καρδιες και να μπει ο πονος για τον διπλα μας, κι ο φοβος για το πού θα οδηγηθούμεμε χωρίς μετάνοια. Μονο ετσι θα γυρισουμε κοντα στην αιωνια ζεστη αγκαλια, την αγκαλια της Παναγιας μας. Οσο μεγαλυτερη ειναι η μετανοια των σκληρων ανθρωπων τοσο πιο γρηγορα θα γινονται τα γεγονοτα. Οσο αργει η μετανοια τοσο θα κυλουν βασανιστικα οι μερες
 
 
, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΕΤΑΝΟΗΣΟΥΝ ΟΙ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ, ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΠΑΙΤΕΙ Ο ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΘΕΤΕΙ ΣΑΝ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΗ, ΓΙΑ ΝΑ ΚΥΛΗΣΟΥΝ ΠΟΛΥ ΓΡΗΓΟΡΑ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΦΘΑΣΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΩΣΗ ΤΟΥ ΔΡΑΜΑΤΟΣ, ΩΣΤΕ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΝΑ ΕΠΕΛΘΕΙ ΚΑΙ Η ΚΑΘΑΡΣΗ.

ΝΑ ΣΗΜΕΙΩΘΕΙ ΟΤΙ ΟΣΟ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΣΧΗΜΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ...ΘΑ... συμβουν και πρωτογνωρες καταστασεις αλληλεγγυης και αγαπης αναμεσα στους ανθρωπους. Αυτα που λιγο θυμουνται οι παλιοτεροι απο την κατοχη και λιγο μετα, και που ποτε δεν εζησαν οι νεωτερες γενιες γιατι ποτε δεν βιωσαν την αγαπη του πλησιον οπως την οριζει ο Κυριος, αυτα θα τα δουμε τωρα αμεσα. Σιγα σιγα ομως παραλληλα θα γινονται και τα αλλα στην βουλη μεχρι που οπως ειπαμε θα γινει κατι που κανεις δεν υπολογιζε... Ολα νομιζαν οτι τα ελεγχουν καποιοι, ομως το απροοπτο ειναι του Θεου κι ετσι... θα ανοιξει καποιο στομα και θα κανει αποκαλυψεις, για καποια πραγματα που νομιζαν οτι ποτε δεν θα δημοσιοποιηθουν..
 
ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΘΑ ΤΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΚΙ ΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΘΕΟΣ ΒΟΗΘΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ...ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΣ ΕΙΜΑΣΤΕ....ΠΙΟ ΤΑΠΕΙΝΟΙ...ΑΣ ΔΕΙΞΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΕΓΙΣΤΗ ΜΕΤΑΝΟΙΑ...Ο ΘΕΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΑΦΗΣΕΙ..
 
 
ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΟ ΠΗΡΑΜΕ ΑΠΟ ΕΔΩ
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου