Σάββατο 26 Ιανουαρίου 2013

Ο ΔΙΕΘΝΙΣΤΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΝΟΜΙΣΜΑ...

 
Ο ΔΙΕΘΝΙΣΤΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ ΣΤΙΣ ΗΠΑ ΟΤΙ ΕΘΝΙΚΟ ΝΟΜΙΣΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ  ΕΙΝΑΙ ΤΟ...ΕΥΡΩ!!!
 
 
 

 
Απαντώντας σε ερώτηση για την πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ έναντι του ευρώ και τις «διάφορες φήμες» που ακούγονται κατά διαστήματα, είπε: «Για να τελειώνουμε μια και καλή με αυτή την ανόητη και επικίνδυνη συζήτηση, εθνικό μας νόμισμα είναι το ευρώ. Είτε θέλουμε, είτε δεν θέλουμε.



 
Μπορεί να γίνει κριτική στο πώς μπήκαμε στο ευρώ, τώρα είμαστε όμως στο 2013 και εθνικό μας νόμισμα είναι το ευρώ. Και η λύση είναι να αλλάξει στρατηγική η Ευρώπη για να γίνει βιώσιμο το ευρώ. Και δεν μπορεί να γίνει με πολιτικές που διαλύουν την κοινωνική συνοχή».
 
Θα ήταν να γελάει κανείς αλλά οι περιστάσεις και οι δηλώσεις του Τσίπρα είναι για κλάματα!

Επιτέλους Παναγιώτη Λαφαζάνη ήρθε η ώρα να διαφοροποιηθείς και να ακολουθήσεις σοβαρή πολιτική πορεία, συμπορευόμενος με πατριωτικές γνήσιες αριστερές δυνάμεις, υπερασπιζόμενος αυτό που υπαγορεύει το συμφέρον της πατρίδας, δηλαδή το μόνο εθνικό νόμισμα, την νέα δραχμή!

Ο ΣΥΡΙΖΑ ούτε παρόν έχει ούτε μέλλον.



Το μόρφωμα αυτό, όπως και η Χρυσή Αυγή, εξυπηρετεί την εκτόνωση της αντιμνημονιακής οργής του λαού.

Το μέλλον βρίσκεται στους πατριώτες αριστερούς αλλά και στους καλοπροαίρετους δεξιούς αφού όπως έλεγε και ο αείμνηστος Νίκος Ψαρουδάκης "ο ξυπόλυτος που ψηφίζει δεξιά με τον ξυπόλυτο που ψηφίζει αριστερά, δεν έχουν καμμιά διαφορά, αφού και οι δύο σαν ξυπόλυτοι που είναι, ζητάνε παπούτσια..."


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου