Τρίτη 16 Απριλίου 2013

ETΟΙΜΑΖΟΥΝ ΑΣΦΥΚΤΙΚΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ

 
Η ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ " ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗ" ΒΟΜΒΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΒΟΣΤΟΝΗ
 
 
"Τραγικές ελλείψεις στα μέτρα ασφαλείας αναδεικνύει το τρομοκρατικό χτύπημα στη Βοστόνη κατά τη διάρκεια του κορυφαίου γεγονότος στην πόλη, του μαραθωνίου".
 
Τί θέλει να πεί ο " ποιητής";


 Ότι χρειάζονται νέα αυστηρότερα μέτρα ασφαλείας που ασφαλώς το μόνο που θα κάνουν είναι να περιορίσουν ασφυκτικά τη ζωή των πολιτών, που σε συνδιασμό με την οικονομική εξαθλίωσή τους θα ζούν περίπου σαν σε στρατόπεδο συγκέντρωσης την εποχή του σιωνιστικού ναζισμού!

Άρα ποιός φαίνεται να είναι πίσω από τα " τρομοκρατικά" αυτά χτυπήματα;  

 
Τα ερωτήματα για το πώς οι " τρομοκράτες"  κατάφεραν να φτάσουν στην εξέδρα των επισήμων, στον τερματισμό του μαραθωνίου και λίγα μέτρα πριν και να τοποθετήσουν βόμβες,  καθώς επίσης να διασκορπίσουν στη Boylston Str πέντε ακόμη βόμβες της ίδιας ισχύος, είναι δύσκολο να απαντηθούν εκτός αν δεχθούμε ότι το ίδιο το σύστημα είναι πίσω από τους "τρομοκράτες", όπως έχει καταδειχθεί και για τους δίδυμους πύργους.


Οι αντινεοταξίτες όπου γής πρέπει να αγρυπνούν και να αντιμετωπίσουν με μαζικές διαδηλώσεις τα απάνθρωπα μέτρα ασφαλείας που πρόκειται να δούμε σύντομα να προωθούνται...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου