Σάββατο 20 Απριλίου 2013

Η ΜΕΡΑ ΤΗΣ ΚΡΙΣΗΣ TOY MNHMONIOY KAI THΣ ΔANEIAKHΣ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ...

 


ΣΤΙΣ 26 ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΒΟΥΛΗ ΓΙΑ ΕΓΚΡΙΣΗ...

 
 



Μετά τις 26 Απριλίου θα κατατεθούν στη Κυπριακή Βουλή για συζήτηση, το Μνημόνιο και η δανειακή σύμβαση.
Για το σκεπτικό της Κυβέρνησης, η οποία προτιμά να προηγηθεί η έγκριση του πακέτου διάσωσης της κυπριακής οικονομίας από τα ευρωπαϊκά κοινοβούλια, ενημερώθηκε το πρωί η σύσκεψη αρχηγών και εκπροσώπων των κομμάτων με τον Πρόεδρο της Βουλής.


Πάντως, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, θα επιδιωχθεί διαβούλευση με την Κυβέρνηση, σε μια προσπάθεια Μνημόνιο και δανειακή σύμβαση να έρθουν στη Βουλή νωρίτερα.


ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΧΙ ΣΤΑ ΗΠΙΟΤΕΡΑ ΜΕΤΡΑ ΘΑ ΠΟΥΝ ΤΩΡΑ ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ;
Το μεγάλο ζήτημα είναι αν οι βουλευτές που πρίν από μερικές βδομάδες ψήφισαν ΟΧΙ  σε πολύ πιό ήπια μέτρα, αν τώρα θα συναινέσουν σε μέτρα καταστροφικά για την οικονομία της Κύπρου! Άν συμβεί αυτό, δεν θα πρόκειται απλώς για κωλοτούμπα, αλλά για ξεπούλημα και δωσιλογισμό του αισχίστου είδους!

Η Κυπριακή Βουλή καλείται να σταθεί στο ύψος της αποστολής της και να απορρίψει κάθε παραχώρηση της κυριαρχίας της χώρας στους τροϊκανούς!

Σε αντίθετη περίπτωση το ΟΧΙ που είπε τότε, θα μείνει στην ιστορία του Ελληνισμού σαν το πρώτο δωσίλογο (ψεύτικο) ΟΧΙ που ειώθηκε ακριβώς για να παρθούν χειρότερα μέτρα και να πουληθεί για πάντα η Κύπρος!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου