Κυριακή 25 Αυγούστου 2013

Η ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΣΗ ΤΩΝ ΝΕΟΡΑΓΙΑΔΩΝ ΕΚ ΤΩΝ ΕΣΩ...

ΑΠΩΛΕΙΕΣ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΕΥΡΩ ΤΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟ PSI




Το γνωστό side Defence Net (Pro News) ενώ είχε καταγγείλει την κατάρρευση των ασφαλιστικών ταμείων και του ΕΟΠΥΥ λόγω του PSΙ σήμερα δημοσιεύει άρθρο με τον τίτλο

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΛΕΗΛΑΣΙΑ ΤΟΥ ΕΟΠΥΥ
και υπότιτλο "Το σκάνδαλο της λευκής μπλούζας" με το οποίο ούτε λίγο ούτε πολύ παίρνει το μέρος των δωσίλογων που θέλουν να παρουσιάζουν ότι η τρύπα του ΕΟΠΥΥ οφείλεται σε υπερσυνταγογραφήσεις!!!


Λέει συγκεκριμένα:  


"Σημεία και τέρατα αποκαλύπτει η έρευνα του υπουργείου Υγείας, με γιατρούς και φαρμακευτικές εταιρίες να είναι πρωταγωνιστές στο "πάρτι" που είχε στηθεί εις βάρος του ΕΟΠΥΥ, με αποτέλεσμα το "ναυάγιο" του Οργανισμού.

Ο ΕΟΠΥΥ εμφανίζει κάθε μήνα έλλειμμα 100.000.000 ευρώ.

Τα απίστευτα της υπερσυνταγογράφησης

Οι περιπτώσεις υπερσυνταγογράφησης με προκλητική την εξαίρεση των γενοσήμων είναι ουκ ολίγες. Σύμφωνα με το "Έθνος της Κυριακής"(Δηλ. της εφημερίδας των διαπλεκομένων), γενικός γιατρός της Μακεδονίας συνταγογράφησε 4.388 συνταγές σε ένα μήνα, αριθμός που αντιστοιχεί σε 150-200 συνταγές την ημέρα. Στις Σέρρες, γιατρός συνταγογράφησε 2.700 συνταγές σε ένα μήνα αξίας 120.000 ευρώ ενώ στο Κέντρο Υγείας της Θράκης δύο γενικοί γιατροί συνταγογράφησαν συνολικά 6.380 συνταγές μέσα σε ένα μήνα."
Αναρωτιώμαστε τί ρόλο παίζει τελικά το   Defence Net, όταν απ΄τη μία καταγγέλει το PSI ως υπεύθυνο της κατάρρευσης των ασφαλιστικών ταμείων και του ΕΟΠΥΥ και μετά αναδημοσιεύει την προπαγάνδα των δωσιλόγων...

Είναι σαφές ότι η τρύπα του 1,5 δις που προκάλεσε (όπως σε όλα τα ταμεία) το PSI στον έτσι κι αλλιώς ληστρικό για τα ταμεία ΕΟΠΥΥ είχε σαν συνέπεια την συνεχή κατρακύλα του οργανισμού που φτιάχτηκε για να ληστέψει τα υγιή ταμεία.

Η υπερδυνταγογράφηση είναι μια παλιά πληγή δεκαετιών πολύ πρίν φτιαχτεί ο ΕΟΠΥΥ, μια πληγή που δεν εμπόδισε το ΙΚΑ ( όπως και άλλα ταμεία) να είναι πλεονασματικό.
Όχι ότι δεν πρέπει να παταχθεί η υπερδυνταγογράφηση, αλλά σε καμμιά περίπτωση δεν είναι αυτή που ευθύνεται για το γκρέμισμα του ασφαλιστικού συστήματος.

Μπροστά στην καταλήστευση των ασφαλισμένων από PSI και ΕΟΠΥΥ, η υπερδυνταγογράφηση είναι παρονυχίδα!
Περιμένουμε λοιπόν μεγαλύτερη συνέπεια από το Defence Net στην "αντιμνημονιακή"  γραμμή του, γιατί αλλιώς θα υποθέσουμε ή ότι πατάει σε δύο βάρκες ή ακόμη χειρότερα ότι αποτελεί ανάχωμα του συστήματος!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου